• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Melekler Korusundaki İpek'in Nişanlığı Bir Harika!

Canım o zamanlar biliyorsunuz devlet başkanı aynı zamanda halife yani ıslam dünyasının lideri..Dolayısıyla o zamanlar imam nikahı, resmi nikah olarak kabul ediliyor, yani devletin yaptığı nikah zaten imam nikahı, başka nikah çeşidi yokmuş ki:) ıslamda nikah hassasiyetinin aslı şu:"Evlenildiğini insanlara duyurmak, yani gizli kaçak evlenmemek"...Yoksa illa imamın karşısında nikah kıyılacak diye bir zorunluluk yok..Biz daha çok "adettendir", veya "Peygamberimiz yapmış biz de yapalım, sünneti ihya edelim" diye hoşluk olsun diye yapıyoruz.. Söylediklerimi dizi için söylemiyorum zaten diziyi de izlemedim, dine karşı hakaretvari birşeyler söylemişlerse tabi ki kabul edilemez böyle birşey..... Elbiseye gelince; bence önden güzel sırtı beğenmedim, yeşili de çok sevdiğim için bence rengi de güzel...

Benim çok hoşuma gitti..
Sırt kısmı fln bence çok şıktı..

Açıkca sölemek gerekirse
kendi nişanımda giymeyi tercih etmeyeceğim bir elbise
1 şıkır şıkır olmalı ne biliim şöle taşı maşı olsa model güzel
2 renk güzel diil

başka bir renkte ve biraz da taş süslemeyle daha da şıklaşabilir askı olayları güzelmiş elbiseyi farklı kılmış..benim fikrim bu....

onda hoş durmamış olabilir ama bence çok hoş bir model ve evet rengi başka bir renk olsa belki daha da hoş duracak :1closedeyes:

Back
X