canım ya ne kadar güzel bi haber ama bi o kadar da zor.günaha girmek işstemiyorsun can kıyarak ama bi tanesi bile zor yer bulurken kendine irileştiğinde 4 ü nasıl yapıcak ki.hayırlısı neyse o olsun.çokkkk zor bi karar hangisine karar vericeksiniz ki.allahım yardımcınız olsun bu konuda bebişlerinizide korusun hayırlı doğumlar diliyorum
sağolasın canım allah razı olsun büyük ihtimal aldırmayacağım galiba kıyamıyorum bebişlerime rabbim can verdiyse ömür verdiyse onlar yerini bulur diyorum canım herşey allahtan
böyle düşünüyorsan allahım yardımcın olsun canım.çok zor bi hamilelik dönemi yasayacaksın.kendine çok dikkat et vardır dördüz dünyaya getiren ama sen 4 kere ayakta olacaksın.yemeğine dikkat et.bol bol dinlen hatta yat bebişlerin için hiç kalkma.valla cok dua edicem sana bebişlerine iyi haberlerinni gelişim gelişim asamlarını yaz bize.ama ikisini aldırısanda allahım geri kalnlara can versin saglık versin riskli oluyor biiyorsun.
merhaba arkadaşlarım canlarım çoğunuz biliyorsunuzdur benim canavarların 4 tane olduğunu çarşamba günü hepsini gördüm kalplerini duydum malesef doktorum 2sini alıcam dedi duygusallık yapmak istemiyorum ama allahın verdiği o 4 meleğin hangisine kıyabilirim göz göre göre canlı iken nasıl kalplerini durdurtabilirimki hangi vicdan müsade eder buna onca yıl çocuk hasreti ile beklerken ben ya hep ya hiç diyorum eşimde galiba öyle diyecek bu konuda tecrübesi olanlar yada 4üz bebişlerden haberi olanlar bana bilgi verebilirmi acaba sonuçta çoğul gebeliklerin çoğunda 2-3-4 gözetmeksizin düşük ve kaybetme riski var ama ben bunu günaha girerek yapmak istemiyorum allahım sağlıklı bebekler verir inşallah hepimize sağlıkla ve meleklerinizle kalın........
bencede canım aldırma.ömrü varsa rabbim hem hepsini yasatır hemde bakma kolaylığını verir.bebeklere kıymak annenin yasamını tehdit ettiğinde caiz malum.rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
O kadar güzel söylemişsin ki cnm o güzel atan dört kalbin hangi birine kıyabilir insn bence rabbim yaşasın derse zaten dört elle sarılıyor o minik kalpler ve dördüz doğumlarda oluyor canım tabi seni baya zorluklar bekliyor ama sen böyle güzel düşündükçe Allah sana sabır da verir güçte inşallah hepsini de sağsalim kucağın almak nasip olur ben şu an içimde atan bir tane mink kalp için küçük mucizem için her hareket ettiğinde onu her hşssetiğimde ne kadar kutsal birşey bu annelik duygusu diyorum ve onu kucağıma alacağım kokusunu içime çekeceğim günün iple çekiyorum umarım herşey yolunda gider Rabbim sağsalim dördünüde kucağna almayı nasip etsin
klava:Bi sağlık problemleri yok demek ki... Sakın aldırma. Onlar için sonuna kadar mücadele et ve elinden geleni yap:)
sersev, kaç gündür burada kafamı kurcalayan, yok embriyo kalitesi nasıl, yok transfer sonrası ne yedin yok kaç gün yattın kaç gün sonra kalktın gibi bir sürü tartışmayı okuyorum yazıyorum. az önce senin transfer sonrası dolmuşa binip eve gittiğini yatmadığını embryolarının da çok fazla hücreli olmadığını okudum. her şey olacağına varıyor demek ki.:) allah seni ve bebeklerini korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?