meleklerim ve ben 5 kişiyiz

canım inşallah allah 4 ünüde sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.bunu gerçekten çook içten söylğyorum.
belki anne olmayan anlayamaz bunu.
gerçekten zor bi durum bu.4 bebek çook zor olacak.ama herlade bende kıyamazdım.
lütfen kendine çok dikkat et , çok iyi bak kendine.

sersev herhalde ben de senin gibi kıyamazdım.çok zor bir hamilelik geçireceksin.hem hamileyken hem de doğurduktan sonra yardım gerekecek sana.hatta hamileyken fazla hareket etmemeni öneririm.Allah yardımcı olsun canım.İnşallah hepsini de sağlıkla büyütürsün.Şunu bilki bu dünyada kısmetleri varsa bişiycik olmaz bebişlerine.Allahım sizi korusun....

sinemcim çok üzüldüm allah sabır versin kaderin önüne geçilmiyor bende eşimde istemiyoruz ama dün akşam doktorum aradı yine çağırıyo pazartesi sabah alıcam diyo

amin canım benim ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun

canım kaç gündür araştırıyorum çok riskli olduğunu biliyorum ama nasıl kıyarım düşünemiyorum bile çok çaresiz kaldık

canımcım yuce mevlam kucagına almayı nasıp etsın hepsını sen kendıne dıkkat et cok ıs yapma sız bes degıl altı kısılıcık kocaman bır aıle olacaksınız ınsallah bızede dua et

canım ben bütün arkadaşlarıma sürekli dua ediyorum inşallah öyle kocaman bi aile oluruz canım yaaaaaaafisfisfis

çok sağol canım benim okadar zorki kelimelerle ifade edemiyorum artık kendimi bebeklerime bişey olmasını istemiyorum ama 4 ünüde istiyorum ben ya:1no2:

canım bende öyle diyorumda kimse anlamıyor ve dinlemiyor beni eşimle resmen beynimiz durdu doktorum alıcam diyo biz istemiyoruz nolucak bilmiyorum karar bugünsenağlama

caım allah bebişilerini sana bagışlasın benim konşumun dördüzü vardı dördüde bi afacan 2 kız 2erkek çok saglıklı dogdular bu sene okula başladılar sende bi sorun yoksa iyi düşün derim bide bildigim kadarıyla 1-2 düşünce veya alınınca öbürleride riske giriyor diyorlar ben olsam ne yapardım bilmiyorum çoooookkkk zor bi karar ama allahtan ennnn hayırlısını iste aldırsanda aldırmasand:içelim:kaydirigubbakcemile5a allah bebişlerini kucagına aldırsın :içelim:kaydirigubbakcemile5

ne güzel allah sana 4tane umut vermis insallah bebeklerinide saglikla kucagina almayi nasip eder.sakin aldirma bencede ama kendine cok dikkat et bolbol dinlen aslinda hic kalkma yataktan bu annelik sansini bulmusun hemde katkat onun icin cok dinlen ve benimgibi pismanliklar yasama canim allah kolaylik versin.

bi tanıdık tüp bebek yöntemiyle 4üze hamile kalmıştı tabi bunada dediler kadını tam tanımıyorum ama ya 2 sini ya 1ini alacaz dediler.. kadın kabul etmedi riske girdi ve 4tane kız dogurdu:) şu an 4 yaşlarında falanlar sanırım

amin canım çok kararsız kaldık sıkıntıdan sevincimizi bile yaşayamadık şu an bi problemim yok çok şükür ama doktorum dinlemiyo canım

canım dinlenme şansım pek yok ama fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum senin kötü günler geçirdiğini anladım yazdıklarından yanlış anlamadıysam üzülme canım herşey nasip kısmet canım

canım çok güzel bişey bu böyle şeyler okuyunca umutlarım artıyo allah razı olsun hepinizden

sevsev cim ne yaptın bugündü sanırım dr. randevunuz seni merak ettim

canım öncelikle tebrikler..... zor bir karar gerçekten...ben kendimi düşündüm biran karar vermekte zorlanırdım ve dördünüde isterdim herhalde.... : )))

canım embriyolar kaç hücreliydi??? bende bunu merak ettim.....

Merhaba canım dr a gitmişsin gelişmeler ne oldu çok merak ettim anlatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…