meleklerimiz resimleri ve hikayeleriyle...

nurefsann

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
2.512
16
358
Diğer
arkadaslar bu topikte sadece bebeklerimizin resimleri ve dogum hikayeleri olsun
diger sekilde arada kaynayip gidebiliyor ...tebriklerinizi ve yorumlarinizi LUTFENN diger topiklere yapin
ornek buraya:http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/310520-2009ekim-annelerimizin-ilk-melekleri-39.html
kaydirigubbakcemile5
veya buraya:http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/312327-2009-ekim-anneleri-dogum-hikayeleri-8.html
BURAYA SADECE DOGUM HIKAYENIZI VE BEBEGINIZIN RESMINI EKLEMEK ICIN YAZIN....hikayelerinizi ve resimlerinizi merakla bekliyoruz...

MAASALLAH DEMEYI UNUTMAYALIM..

Anne:ncinar
Bebek:Zeynep
Dogum tarihi ve haftasi:28.08.09/31+5.haftada

Anne:askbuya
Bebekoruk
Dogum tarihi ve haftasi:15.09.09/37+4.haftada

Anne:simaysi
Bebek:Kuzey
Dogum tarihi ve haftasi:29.09.09/38+2.haftada

Anne:Musyas
Bebek:Zeyneb Ada
Dogum tarihi ve haftasi:09.09.09/35+3.haftada

Anne:Nuraelsousi
Bebek:Nura
Dogum tarihi ve haftasi:09.09.09/36+6.haftada

Anne:seydahancer
Bebek:Ruzgar
Dogum tarihi ve haftasi:21.09.09/34+4.haftada

Anne:Hymary
Bebek:Hale ve Sare
Dogum tarihi ve haftasi:24.09.09/37+0.haftada

Anne: Zynp.zeynep
Bebek: Berra
Dogum tarihi ve haftasi:26.09.09/38+1.haftada

Anne: amazonn
Bebek:Ozde
Dogum tarihi ve haftasi:26.09.09/38+4.haftada

Anne:Bulcuk
Bebek:Mirac
Dogum tarihi ve haftasi:01.10.09/38+6.haftada

Anne:wrose
Bebekefne
Dogum tarihi ve haftasi:02.10.09/38+1.haftada

Anne:gizem1986
Bebekora
Dogum tarihi ve haftasi:05.10.09/38+5.haftada

Anne:beryal
Bebekoruk
Dogum tarihi ve haftasi:05.10.09/38+0.haftada

Anne:aybikezehra
Bebek:Alya Dua
Dogum tarihi ve haftasi:09.10.09/38+5.haftada

Anne:Antika13
Bebekevrim
Dogum tarihi ve haftasi:09.10.09/39+4.haftada

]

Anne:Kuzularim
Bebekilara
Dogum tarihi ve haftasi:10.10.09/38+1.haftada

Anne:rknydn55
Bebekilara
Dogum tarihi ve haftasi:13.10.09/39+1.haftada

Anne:keremim
Bebek:Eren
Dogum tarihi ve haftasi:14.10.09/40+2.haftada

Son düzenleme:
DOGUM HIKAYELERIMIZ......

Peda rumuzlu arkadasimizin hikayesi:

Bizim Hikayemiz.....
Tavana acı acı bakıyordum o koltukta yerimi almıştım ve az sonra meleğimi kaybedecektim.Evet ben doktora onu aldırmaya gitmiştim ben bir cani mi olacaktım.Hiç hazır değildim hatta ikinci bebeği asla istemiyordum.Kaza ile kalmıştı onun bi suçu yoktu suç bizimdi.Eşimde bende bu bebeğe hazır değildik ve karar vermiştik aldıracaktık.
Ve doktor içeri girdi ultrasonla bakalımmı eminmisin dedi bende tamam dedim.'Rahmine çok iyi tutunmuş herşey çok normal ' dedi doktor ve ben bittim o anda .O bana tutunmuştu ama ben onu bırakmak istiyordum dünyanın en kötü annesi hissettim kendimi o anda.Doktor eminmisin diye sordu tedirgindim vazgeçiyordum bana tutunan bi varlığı nasıl bırakırdım ve hayır dedim koltuktan kalktım.Dışarıya çıktım allak bullaktım içimde hiç tanımadığım bi varlık beni seviyordu tutunuyordu bende ona tutunmalıydım.Kilom ölçüldü tansiyonuma bakıldı ve bana bi gebe kartı verdiler ben artık bu bebeği bekleyecektim ona tutunacaktım.Günler geçti ay ay karnım büyüdü artık oğlum tepmeye başlamıştı.Çok yaramaz bi oğlan olacağı belliydi.Ve 04 eylül akşamı aniden suyum geldi daha 35 haftalık ben hüngür hüngür ağlıyorum eşim beni teselli ediyor ama nafile biliyorum doğum çok yakın.Apar topar hazır olmayan çantamı hazırlıyorum.Hastaneye vardığımızda açıklık 4 cm ama çocuk ters ve sezeryana hazırlandım tam istediğim gibi çünkü ilk doğumum normal olmuştu ve ben maf olmuştum.Evet güzel haber sezeryan çok iyi gitmişti nurtopu gibi bi oğlum oldu 2660 gr 45 cm.Şu an çok mutluyum iyiki ona bi şans vermişim iyiki süt kokuluma kavuşmayı seçmişim Allah herkese tattırsın bu duyguları.

Son düzenleme:
zeyneb ada nın dünyaya dogru yolculuğu:)
musyas....

--------------------------------------------------------------------------------

08/09/2009 saat 14.00te aniden agrılarım başladı 15dkda bir wc nöbetiyle başlıyan kasık batmalarım belime dogru kasmaya başladı saat 16.00 kadar ç.ektim bu agrıyı ama sürekli gezerek hapishane hesabı iki ileri bi geri volta attım dar odada
bianda agrım ve wc nöbetim 10dk ya sonrada 4dk ya düştüki artık doktorumu arıyım dedim ve aradım söyledim agrılarımı direk bana igne oldunmu kan sulandırıcını bugüğn dedi yok akşama olcam dedim sakın olma çantanı hazırla doguma alcam sein dedi bendeki panigi görmenizi isterdim
el ayak titremeye başladı hazır değildim çünkü
35+2dim daha hemen eşimi arkasından babamı aradım akşam oldu annem hazırlıklarımı tamamladı ve hastaneye gittik ben hala sancı çekyiodum apar topar nstye baglandım sancı yoktu
dediler eminmisin dogurcagına bianda nst aleti sökülüyodu sancı bastırıyodu inandıramıyodum agrım olduguna heycan yapıyon agrıdeğildir diyolardı tam ikna ettim ebey,i baglamasıyla nstyi sancım geldi minigimin kalp atışları tavan yaptı çarpıntısı vr dedi ebe doktoru aradı hemen
ben aglamaya başladım korktum minigim zorlanıyodu içerde sancım geldikçe kalbi kuş gibi atıyodu ve agrı gidince normale dönüyodu seni ecede alabiliriz bişi yeme cnm dediler ben stresliydim çok aklım bebegimdeydi gece 4te agrı geldi yine minicik ondada kalbi kuşumun 70lere düştü hemen alıyoz dediler doktorum bahçeşehirde oturuyodu ve ogün malum gün sel bastı ikitelliyi
doktorum gelemicegini erken gelmey çalıştıgını söyledi bende daha panik oldum hastanede tek doktor vardı onada ben güvenmiyodum
19saat aç kaldım ve eb geldi dediki cnm bişiler ye tansiyonun çok düştü bebege zarar veriyon ben yemedim bekliyom gelcek doktorum dedimki bi haber geldi doktor gelmiş ameli,yathaneyi hazırlatıyomuş apar topar önlügü giydim ve kapıya geldim başladım salya sümük aglamaya korkuyodum çok bebegim acaba iyimi die kendimi es geçtim oanda içimmi açılcak kötümü geçicek sadece bebegime endekslendim tansiyon 4lerdeydi
ve 10.10da ameliyattan çıkmışım
çok agrım varmış çok sayıklamışım benle birlikte eşim ailemde çok aglamış ama ben hiçbirini hatırlamıyodum
uyandım kuzum meme emmeye çalışıyodu annenesi yarıdmıyla ben zor görüyodum çiftti seçemiyodum
2narkoz almıştım çünkü koldan ve agızdan havayla erke nuyandıgımı söylemişti diger ameliyatlarda
kuzumu toplam 10dk gördüm oysaki o 2saattir bianda aldıklarını gördüm kucagımdan yavrumun solunum problemi vardı küveze gidiyodu
kan pıhtılaşma sorunum devam ediyodu amel,iyattan çıkmama ragmen kanamam yoktu habire dikişlerime baskı uygulanıyodu kanama gelsin die kan geliyodu bagırmalarım kesiliyodu
zaten o kum torbası beni mafetti
4saat sonra ilk kalkışı yaptım pilot gibiydim
çok mutluydum çok sancım vardı ama ayaktaydım
yavrumu görcektim
gidip
4adım attım ama gözlerim kan gibi oldu aglamaktan son agrım vardı bastırmalarından dolayı karnıma
ve dedim ben gidiyom 4adımdan sonra yat dediler inat ettim kızımı görcem engel olanıdöverim demişim sersemlikle kadınlar tamama demiş gittim küvözün odasına baktım yavruma okadar minik okadar bana ihtiyacı vardıki gülüyodu meleklere tam oan kuzum tek bezle çıplaktı üşümüyomu bebegim dedim hemşire merak etme sıcacık orası dei
çok agladım aaa bebegini üzüyon o gayet iyi annesi dinlenki bolbol emzircen sana ihtiyacı var dedi tmm dedim öptüm geri geldim odaya camdanda olsa öpmek onu kokusunu hissettirdi bana
ve 2gün sonra emzirmeye gidebildim izin aldımda agrılarım çoktu
2gün deli gibi hastanede 8dogum yapan kadınıniçinde tek yürüyen bendim kızımı görcem iyileşiyim die sürekli yürüdüm çok agrım olmasına ragmen yürümenin faydasıda 3.gün çok iyi ayaktaydım herkes yatıyodu hala
vekızımda 3gün benle çıktı hastaneden emzirdim bolbol onu kokusunu çeke çeke içime
şimdi kollarımda 13gündür benle ve anne olmak harika bir duygu insan ölmeyi göze alıyo yavrusu için ben eger apar topar gitmeseydim kuşum dogum sancılarına dayanamıcak kadar kalbi hassasmış bunu sonradan ögrendim doktorum zamanlaman süper dei normal dogumu bu bebek kaldıramazdı dedi rabbim sana şükürler olsun zeyneb ada benle kollarımda rabbim herkese nasip et inşallahhhh

Son düzenleme:
eveeettt bir gün bende doğum hikayemi yazacakmışım allahıma çok şükürler olsun bugünleride gördüm......

meleğimi 19 ay bekledim küçük mucizem hiç ummadığım anda geldi...öğrendiğim gün ne çok ağlamıştım...vee şimdide kollarımın arasına aldım pamuğumu...25 eylülde rutin kontrol için dr a gittik..nst dede sancılarım çıkıyordu zaten ...ama o gün ultrason kontrolünde bebeğimin artık büyümediğini farkettik kilo alıcağına kaybetmeye başlamıştı kuşum...dr um zeynep artık kızımızı alabiliriz beklemenin bir anlamı yok dedi...yarın sabah ameliyata gel deyince ben şok oldum...gözlerim dolu dolu odasından çıktım..her ne kadar kızımı kucağıma bir an önce almak istesemde bir anda yarın doğuma gireceğimi düşünmek beni ürkütmüştü...

hemen tandıklarıma heber verdim...arkadaşlarım saolsun hastaneye geldiler hemen ve biz bir koşu son eksiklerim için alışverişe çıktık...hem korku hem sevinçle karışık duygularla apar topar o günü geçirdim...ama gelin görünki gece gözüme bir damla uyku girmedi sabahı sabah ettim...saat 7,30 da ailem ve eşimle beraber evden çıktık...ama çıkmadan önce oğluşumun odasında bayağı bir ağladım ..onu öptüm kokladım ama o uyanmadı bile...o anı düşününce hala gözlerim yaşarıyor..arkanızda bir evlat bırakıp ameliyata girmekte çok üzücü oluyor kızlar..neyseeee

hastaneye gittik ve beni odama aldılar hemen..sonra hemşiremiz gelip artık hazırlanmamız lazım dedi..pembe önlüğümü giydim ve beklemeye başladım..5 dk sonra beni almaya geldiler..ağlayarak çıktım odamdan..yani her dk gözlerim yaş içerisindeydi sizin anlıycağınız..herkesle vedalaştım ve ameliyathanenin kapısından içeri alındım..işte orda tek başınıza kalmak biraz ürkütücü...

ilk girdiğim yer bekleme odası gibi bir yerdi ..orda beni yaklaşık 20 dk beklettiler..zaten içeri girdikten sonra başka bir bayan daha geldi sezeryan için ...onunla muahbbete başladık yattığımız yerde..kurbanlık koyun gibiydik ikimizde:)))) ama orda beklemek iyi geldi sakinleştim...sonra ikimizide aldılar yan yana 2 ayrı odada ameliyata girdik..dr um ıslık çalarak geldi yanıma komiğime gitti o an..ben heycandan ölüyorum oysa ne kadar sakindi..onu öyle görünce bende rahatladım biraz...

sonra bütün ameliyat ekibi hazır oldu..beni masada oturttular ve belime iğnem yapıldı..acı hissetmedim normal iğne gibiydi yani..sonra yatırdılar ve benim bacaklarım uyuştu..ama işin kötüsü bir anda fenalaştım sanırım tansiyonum düştü...zaten onlar ekrandan beni takip ediyorlardı hemen serumu açtılar ve ben normale döndüm...önüme önlükler kapattılar bir sürü.. yani karnımı görmem imkansızdı..5 dk sonra karnına bastırıcaz korkma dediler ve bastırdıkları anda meleğimin ağlama sesi duyuldu..o an işte harika bir şeydi...bütün korkum bitti gitti..kızımı sildiler ve yanıma getirdiler 3 kere öptüm kuzumu çok tatlıydı meleğim pamuk gibiydi...sonra yukarı çıkardılar onu bende yarım saat sonra onun arkasından çıktım...iyikide tam narkoz almamışım onun doğum anını görmek çok güzeldi...ameliyat sonrasındada herhangi bir yan etki yaşamadım çok şükür..

26. 09 .09 saat 09:01 de BERRAM dünyaya geldi....şimdi meleğimle BERRAMLA evimizdeyiz ....allahıma binlerce kere şükürler olsun bu günleride gördüm...darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başına....

ben daha once baska topikte anlatmistim aynen aktariyorum arkadaslar okumayanlar icin.

08/09/2009 tarihinde nurefsan bir arkadasin dogum hikayesini 2009 ekim anneleri forumuna tasimisti. kaynanasiyla alisverise giden ve mango magzasinin kabininda aniden suyu gelen arkadas. okuyanlar hatirlicaklardir. o gun aksam o hikaye aklimdan cikmadi hep kendi kendime benimde boyle bigun aniden suyum gelicek diye dusundum durdum.

ertesi GUN 09/09/2009 sabah saat 08:30 siradan bir sabah yataktan kalktim ve herzmanki gibi ilk isim tuvalete gitmek oldu ben cisimi yaptim ama ne hala akiyo saril saril hemen ayagi kalktim banyonun orta yerindeyim esime hemen seslendim yazik adam yataktan nasil attiysa kendini o an yanimdaydi. dedim suyum geldi hadi hazirlan hemen cantalarida al. o dio yok yok daha vakit var cantalar evde kalsin bi gidelim bakalim napcaklar. ya olurmu suyum geldi daha ne isyiyosun bugun dogum yapicam dedim ve hemen ilk isim dusa girmek oldu.dustan ciktim aama hala akiyodu bacaklarimdan su.hemen hastane yollarina dustuk , hic sancim yoktu sadece aniden suyumun gelmesi beni korkutmustu. arabada esimle dalga gece gece gule gule sohbet ediyorum iste sonunda tarihi tutturdum diye. esim yok 9.9.9 yapamazsin sen daha cok var doguma ve erken dogum riskin bile yok olmaz diyordu.hastanede hemen sanci odasinda nstye girdim ve acilama varmi diye baktilar 3 cm di sanirim. yarim saat sanci odasindan sonra doguma hazirladilar. ve saat 12 20 di yanlis hatirlamiyorsam ameliyathaneye goturuyorlardi beni ve kayinvaldem ile gorumcemde gelmisti dua ediyorlar bana bende onlara gulerek el salladim. en son hatirladigim sey anestezi doktorunun su oksijen maskesini tutarmisin demesiydi, sonra cok uykulu bi sekilde agriyla uyandim ve gozlerimi acicak halim yok o aradada basimdakilere cok agrio diorum.ilk isim bebegim nasil diye sordum,kiziniz oldu saglikli dediler hemen odama aldilar ve yarim saat icinde hafifledi agrilarim. bi yarim saat sonrada kizimi yanima getirdiler, o an aglamakla gulmek arasinda kendimi zor tuttum cok mutluydum.
hamdolsun rabbime saglikli bir bebek ve cok kolay bir dogum nasip eyledi, dilerim herkese nasib olsun,
ameliyata hazirlanirken aklima gelen herkese dua ettim. dileyen herkese hayirli evlatlar ver diye.
iste boyle kizlar bizim hikayemiz.
09/09/2009 tarihinde saat 12:52de 2840 gr agirlinda 52 cm boyunda minik bir melek daha dunyaya geldi.annesinden sadece burnu dudaklari ve yanagindaki gamzesini alan ve geriye kalan buutun uzuvlariyla catal cenesiyle babasinin kopyasi olan bu melege nura ismini verdik. dilerim saglikla buyur ve yuvamiza saglik mutluluk bereket getirir,
ALLAH HERKESE SAGLIKLAR EVLADINI KUCAGINA ALAMAYI NASIP ETSIN,. TATMAYANLARADA TATTIRSIN INSALLAH.

dogum yapan butun arkadaslara gecmis olsun, allah aanali babali buyutsun insallah.

Son düzenleme:
nuracım maşallah bebişine canım...allah anneli babalı büyütsün...........

21/09/09 da bayramın 2. günü sabahı saat 10:00 civarlarında lavaboya gittim sonra yatmak üzere yatağa yatmaya hazırlanırken allahım bu bayram değil ama inşallah kurban bayramında yavrum benimle olacak dedim yatağa yattım hemen ardından bacaklarımın arasından ılık ılık bişeyler gelmeye başladı hemen eşimi kaldırdım kalk sakın panik olma ama benim suyum geliyor dedim suratıma bakıp daha var saçmalama altına işiyosundur dedi yattı kalk manyakmısın suyum geliyor dedim hemen kalktı battaniyeyi yere attık ben üzerinde bekliyorum giyinemiyorum giyinsem suyum gelip duruyor hemen doktoru aradık suyum geldi diye hemen beklemeden gelin dedi hemen hastaneye gittik apar topar nst'ye aldılar alttan muayne etti ebe ama açıklık yok apar topar hemen beni hazırladılar hemen ameliyathaneye girdim o anda sadece bebeğimi düşündüm daha 34 + 4 günlüktü küçücüktü 11:45 de meleğim dünyaya gelmiş bende çabuk uyanıp hemen bebeğimi sordum nasıl küveze girdimi iyi diye çok iyi kıpır kıpır çok hareketli bir bebek dediler bayram olduğu için nöbetçi çocuk doktorunu bekledik ve bebeğimi bana bayağı geç getirdiler hemen onu kucağıma almak için çabuk ayağa kalktım ve onu ilk gördüğüm anda duygularım o kadar değişiktiki küçücüktü oğlum 48 cm boyu 2.270 gr'dı minicikti kucağıma almaya çok korktum ama şuanda benimle meleğim işte benim hikayemde böyle arkadaşlar allah herkese annelik duygusunu yaşatsın kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın darısı isteyen herkesin başına

senağlamasenağlamaamin canım amin:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…