21/09/09 da bayramın 2. günü sabahı saat 10:00 civarlarında lavaboya gittim sonra yatmak üzere yatağa yatmaya hazırlanırken allahım bu bayram değil ama inşallah kurban bayramında yavrum benimle olacak dedim yatağa yattım hemen ardından bacaklarımın arasından ılık ılık bişeyler gelmeye başladı hemen eşimi kaldırdım kalk sakın panik olma ama benim suyum geliyor dedim suratıma bakıp daha var saçmalama altına işiyosundur dedi yattı kalk manyakmısın suyum geliyor dedim hemen kalktı battaniyeyi yere attık ben üzerinde bekliyorum giyinemiyorum giyinsem suyum gelip duruyor hemen doktoru aradık suyum geldi diye hemen beklemeden gelin dedi hemen hastaneye gittik apar topar nst'ye aldılar alttan muayne etti ebe ama açıklık yok apar topar hemen beni hazırladılar hemen ameliyathaneye girdim o anda sadece bebeğimi düşündüm daha 34 + 4 günlüktü küçücüktü 11:45 de meleğim dünyaya gelmiş bende çabuk uyanıp hemen bebeğimi sordum nasıl küveze girdimi iyi diye çok iyi kıpır kıpır çok hareketli bir bebek dediler bayram olduğu için nöbetçi çocuk doktorunu bekledik ve bebeğimi bana bayağı geç getirdiler hemen onu kucağıma almak için çabuk ayağa kalktım ve onu ilk gördüğüm anda duygularım o kadar değişiktiki küçücüktü oğlum 48 cm boyu 2.270 gr'dı minicikti kucağıma almaya çok korktum ama şuanda benimle meleğim işte benim hikayemde böyle arkadaşlar allah herkese annelik duygusunu yaşatsın kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?