sıra bana geldiiiiii:)))))
dogum hikayelerini ikigözüiki cesme okurdum hep bana da nasip etti rabbim..cok şükür..
29 ekim öğleden sonra son kontrolümüz için doktora gittik doktor bir haftaya gelir gelmezse haftaya salıyani 6 ekimde seni hastaneye alıp sui sancı verecem dogumunu ben yaotıracam dedi..ben de sevindim cünkü doktoruma güveniyordum..carsamba pazara indim eksiklerimi amak için hmde yürüyüs olsun dedim...aksam eve geldim üzerimde acaip bi halsizlik vardı..yemek yaptım eşim geldi ben cok halsizim dedim yat dinlen dedi..yattım uyumusum.gece 1 gibi bi sancıyla uyandım öncekilerden biraz şiddetliydi..nesse sonra daldım tekrar az sonra yine aynı sancı..saate baktım 10 dakkika geçmiş.bu sefer uyumadım dakika tuttum10 dakika sonra yine sancı saat 4 e kadar sürdü bu hatta forumagirip yazmıstım benim sancım basladı diye:))))))) sabah 5 de sancılar 7 dakikaya düştü eşimi kaldırdım dakika tutmaya basladık sabah 7 de sancılar 5 dakikada bir 5o sanıy sürmaye basladı..biz de gidelim hastaneye dedik cıktık yola... acile girdik beni nst ye bagladılar sancıların baslamıs dediler ama baktılar hiç acılman yok..doktor istersen yatısını yapayım burda bekle istersen eve git sancıların 3 dakikaya düşünce ge dedi..ben de bagıranları görünce korktum ben eve geceyim dedim.eve geldik sat sabah 9 du..sancılarım aksam 5 e kadar hep 5 dakikada 6 dakikada bir geldi..o sırada kayınvalidem ve görümcem geldiler ..saat 7 de sancılar 4 dakikaya düştü ve şiddeti artmaya basladı..dedik gidelim..eşimin akadası geldi gittik..beni muayebne ettiler 1cm acıklık var yatısını yapalım sancıların cok dedier.ama sunu bil ilk dogumun acılmn gec olabilir dogumun sabahı bulabilir dediler.beniice korktum..nesse benim yatısım yapıldı.eşinle görüs dediler.kapıdan el salladım kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi gözlerim doldu ama akıtamadım....
beni nst ye bagladılar saat 8 bucuktu..cok uzatmıcam cünkü anlattıkca aynı seyleri yasıyorum((( gece 3 e kadar sancı cektim bagfırmaktan helak oldum ama sdece 3 cm aıklık oldu artık dayanamıyorum diye yalvardım doktora hemşireye ama yok dediler..dayan az kaldı deyip durdular..saclarımın yarısı yok suan yolmaktan:))))) sabah 5 de artık dayanılmaz sancılar basladı vakit gecmiyordu benden sonra gelenler dogurup gidiyordu ben se yalvarıyordum benide kurtarın nooolur diye..sesim asagılara kadar gitmiş eşim cıldırmıs..doguramıcaksın sandım diyor şimdi:))))) sabah saat 6 gibi artık ölecem sandım dualrın bini bi para:))))hepimize dua ettim ebelere bagırıyorum ama sürekli gelin yanımaaaaa kurtarın beniiiiii dayanamıyoruuuuummm.anaaaaaam beni nasıl dogurdun anaaaaaam diye:)))) sonra ebe 7 ye 10 kala gldi baktı hadi kalk tamam vakit gelmiş dedi...ömrüm boyunca korktugum o masaya öle bi oturusum vardı ki anlatamam size..sanki tahta oturtuyorlar beni:)))))
o sıra da tabi benim ıkınmalar devam ediyor..ebe beni oturttu dedim ben cok susuadım o da sabaha kadar bagırırsan öle olur..hemen su verdi aban dedi basla hadi ıkın ıkın derken ben 4 kez falan var gücümle ıkındım en sonuncusunda dedi son kez son kuvvet hadi canım hadi derken bi batım olusum dogdu....balpeteğim sesine kurban oldugum artık benim sesim kesildi oğlum bagırıp yıkıyordu hastaneyi:)))) ebeler beni bıraktı ben yusufum oğlum diye yattıgımyerden onu seviyordum ebe cok tatlı cok güzel yusuf gibi maasallah dedi..saglıgı dedim iyi cok iyi annesidedi..sardı sarmaladı getirdi yanıma sen hakettin al annesi öp kokla seni de dikelim git odanızadedi.allahım o duyguyu anlatmak tarif etmek mümkün deil...kelimeler kifayetsiz derler ya öle işte...rabbim herkese yasatsın..sancılarım bagırıslarım agrılarım gecti gitti inanın buna..derlerdi deinanmazdım öleymiş..evlat canmıs...
nesse benidiktiler indim masadan sandalyeye oturdum verdler kucagıma yusufumu o sırada eşime hbr vermişler cıktı dogumdan diye dogumhanenenin kapısı acıldı bi baktım elinde canta gözleri kıpkırmızı bize dogru öle bi geliyorki ....iimisin dedi bana bak dedim oğlumuz gözleri doldu..odamızagittik..ben yattım yanıma yatırdılar oğlumu hemen emzirmeye calıstım ilk sütümü hemşirenin de yardımıyla verim kuzuma..doktor geldi hersey iyi dedi istersen bi gece kal istesen git evine dedi..ben kalırıyım..kactım heme.saat 1 de cıkıp geldik evimize..annem de geldi memeleketten..herkes bi heyecanlı bi heyecanlı...
evimize nese geldi ugur geldi mutluluk geldi YUSUF geldi...
şimdi oğlusum uyuyor..çünkü geceleri uyumuyor..ssütüm gelsin diye sagakatan ucları yara oldu emereken cok acıtıyor gecelerdir uykuzusum ama deger herseye her acıya değer....
RABBİM kimsenin kucagını bos bırakamasın bu duyguyu herkese yasatsın herkesi tez zamanda kurtarsun meleğine kavustursun...ben beni unuttum rabbim bana öle güzel bi mutluluk verdiki hz.YUSUF kadar güzel ....:)))))
Selam kızlar... biraz geciktik ama işte karşınızda minik erkekim Burakım :asigim:
Maşallah deyin teyzeleri
bu bebekler hep mi böyle güzel olur ya Rabbimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanallahım nazarlardan sakınsın...
yav yeter ağlamaktan helak oldum ben bugünsenağlama
yeni doğan bebeklere maşallah rabbim bahtlarını tahtlarını açık etsin
dora bebekte dünyaya gelmiş pembiş şey
darısı sırada bekleyen özelliklede llallcimin başına
sonrada bizlere sağlıcakla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?