meleklerimiz resimleri ve hikayeleriyle...

ayy sizin yüzünüzden ağla ağla helak oldum allah sizi hiç ayırmasın bizlerede nasip etsin inşallah

amiiin canlarım rabbim size yasatacak insallah en kısa zmaNDA....saglıkla kavusun meleklerinize insallah...

canım yasenağlamahelal olsun sana..hakkıyla bağıra çağıra doğurmuşsun evladını...Rabbim inşallah o anlarda silmiştir bütün günahlarını...Allah bağışlasın oğluşunu...Rabbim acısını yaşatmasın inşallah size:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sarılığı için üzülme,bak tüm bebkler çekiyo napsınlar,bu da geçicek inşallah...canım bi de göğüs ucunu kuru tutmaya çalış,her emzirmeden sonra kendi sütünle sil,kurula,inşallah en kısa zamanda atlatırsınız..

Allaha emanet oluna.s.

Son düzenleme:

ıŞTE DORA BEBEK'ıN GELıŞ DÜNYAYA GELıŞ ÖYKÜSÜ :

11/02/2009 tarihinde hamile olduğumu öğrendim minik meleğim benimleydi.05/10/2009 tarihine dekk meleğimle beraberr acısıyla tatlısıyla bi çok şey yaşadık şuan meleğim kollarımda öle güzel öle tatlıkii allahım isteyen herkese nasip eder inş.

Pazartesi sabahı doktorumuzz gelmemizi söledi meleğim tersti ve normal gelemiyordu sezeryanla alınacaktı.Sabah 08.30 da hastaneye yatışımız yapıldı.Öğlene kadar uzun ca bir bekleyiş başladı 9 ay beklemek sanki daha kolaydı.11.45 te hemşirenin gelmesiyle doğum sürecimiz başladı ameliyathaney alındık.Üstümüz değiştive artık meleğim gelmeye hazırdı spinal anestezi ile alınacaktı. anestezi uzmanı şeker alper amcamız herşeyi anlata anlata sırasıyla yaptı doktorumuz geldiğinde hiçbirşey hissetmiyordum artık 12.25 te minnoşum dünyaya merhaba dedi çok öptüm kokladım onu ok tatlıydıı. ben daha ameliyathanedeyken makat gelişi olduğu için çok zorlandığı için bide çıkarken pislik yuttuğu nedeniyle ben daha ameliyattayken meleğimi kuvöze koymuşlarr 15 dk kuvözde kalmışş ağzını falan temizlemişlerr ben odaya indiğimde hala kuvözdeydi ama beni giydirecekler falan derken hiç bakmadım bile meleğime açıkcası zaten baksamda odada yokmuş neyse beni giydirdiler falan öle getirdilerr meleğimi ama kimse sölemedi bana bebek hemşiresi sölemeyin demişş neyse akşam kamerayı kurcalarken kuvöz görüntülerini gördüm görür görmez zaten hesaba çektim bizimkileri hemen bişi olmadığını falan anlattılar ama eve gelip detaylı kamera görüntüsünü izleyince anladım meleğimin neden kuvöze girdiğini öğrendim. ardından getirdiler meleğimi koluma yatırdılar koklaştık bebek hemşiresi geldi ve nasıl emzireceğimi falan gösterdi herşey çok güzeldi o gece kaldık hastanede sabahta hemen evimize geldik hemen

Son düzenleme:
Green Olive maaşallah mükemmel bişey buuu, Allah sizi birbirinize bağışlasın,

Selduş seni de öncelikle tebrik ediyorum, normal doğumu tamamen normal yollarla başardığın için, valla helal olsun arkadaşım.alkisalkisalkis Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Her ikinize de meleklerinizle sağlıklı uzun ömürler diliyorum.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay masallah bebislere. Allah nazardan korusun.

Gizem hayirlisi olsun sende dogum yapmisin cok sevindim.

Green masallah bebegin cok tatli ya. Allah anali babali büyütmek nasip etsin.

ay kizlar yavrulara masallah cok güzeller hepside Allah size bagislasin onlari.. saglikli güzel uzun ömürler nasip etsin RAbbim hepsine..
herkesin hikayesi ne kadar farkli dimi kizlar.. kim derdi bugünleri görücegimizi.. biz suan sabirla bekliyoruz kuzularmiz gelisn diye. ama heycan ama korku hepsini bir yasiyoruz.. bakalim sonumuz nasil olucak.. ALlahim hepimize kaldircagimiz gücümüzün yettigi dogum seklini versin.. hakkimizda hayirlisi neyse onu yasayalim insallah..
selduscum normal dogumu o kadar güzel anlatmissinki.. gayretine cesaretine hayran kaldim.. buarada iki gözüm iki cesme agladim.. Allahim ne büyük bi mucizedir bu.. o kadar acinin sonundaki mutluluk.. tadinca ögrencez sanirim.. kelimler suan gitti yazcak bisey bulamiyorum.. zamani geldiginde bizde hikayemizle burda oluruz insallah.. yavrucuklari öpün koklayin.. kendinizede iyi bakin.. kocaman masallah hepsine

greencem maşallah oğluşun çok güzel....
en kısa zamanda darısı biz bekleyenlereee...............

kızlar meleklerinizi rabim size bağışlasın inşallah 41kere maşallah onlarave sizlere rabim her kadına sağlıklı gebelik ve sağlıcakla doğurmayı nasip etsin hikayeleriniz çok güzel çok duygulandım ağladım inşallah sağlıcakla biz hamişlerde alırız bebişlerimizi kucağımıza sağlıcakla inşallah :)

yeni doğan bebeklere maşallah rabbim bahtlarını tahtlarını açık etsin
dora bebekte dünyaya gelmiş pembiş şey
darısı sırada bekleyen özelliklede llallcimin başına
sonrada bizlere sağlıcakla inşallah

canımmmmm bitanem teşekkür ederimmmmm:asigimpuyorumnanaktan
inşallah hepimiz sağlıkla kavuşacağız bebişlerimizeee:Saruboceq:

Gizoşum yanındaki yakışıklı kim bakalım :)))) Allah bağışlasın canım ikiniz de süpersiniz

Wrose o ne güzellik öyle şekerim

Bütün meleklerimize maşallah hadi bakalım sıra bizlere geliyor :asigim: zemuszemus

selduşçuğum tebrikler ve geçmiş olsun a.s. allah analı babalı büyütsün, sizlere bağışlasın yusuf bebeği bahtı, huyu da güzel olsun paşanın.. sonunda sağlıkla kavuştunuz ya, çekilen herşeye değer dediğin gibi ...maaşallah..

greenciğim maaşallah canım burak' ına .. sağlıkla büyütün.. dilerim allah bahtını, huyunu da güzel etsin.. tebrikler..a.s.

gizemciğim güzel kuzunu kokla benim için. maaşallah kuzuya bahtı, huyu da güzel olsun paşamızın..

arada atladığım varsa, bütün bebeklerimize kocaman birer maaşallah diyorum ve taze annelerimize bol bol süt diliyorum

sadede gelelim kaydirigubbakcemile3 darısı başımıza artııııııkkk :asigim::dance:

wrose tebrikler canım güzel bebeğine ve sana sağlıklı, uzun bir ömür dilerim.. allah ayırmasın, eşine ve sana bağışlasın.. maaşallah

maŞŞallah dora bebegeee Çok yakıŞıklı annesııı sız kavuŞtunuz sıra bızlerde ınŞallah...

BU NASIL Bİ GÜSELLİK YARABBİMopuyorumnanaktan MAŞŞALLAH SUBHANALLAH 41KERE BENİM PRENSESİMDE GELİR EN KISA ZAMAN DA İNŞALLAHH:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…