canolarrrr günaydiiiiiiiiiinnn kambersiz düğün olurmu olmasss...hayırlı uğurlu olsun vatana milleteee hepimizeeee zemuszemus bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk:dance:
aayyyhhh canımmm du gel bende seni bi öpemmmm Şeniz gelmemmi kıssss yeawruuummm meleğimi diil ama keleğimi bekliommm
şafaık 38 benimde allahım tüm bekleyenleri sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş.
iyiyim gülçinim sen nasılsın?ceren nasıl annesi?
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :)canolarrrr günaydiiiiiiiiiinnn kambersiz düğün olurmu olmasss...hayırlı uğurlu olsun vatana milleteee hepimizeeee zemuszemus bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk:dance:
Allah bir avazda, sağlıkla kurtarsın inşallah canım :)şafaık 38 benimde allahım tüm bekleyenleri sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş.
aaaaaa sana bir şey kalmamış mı? dur ben getireyim sana :)günaydın filiz abla kahvaltı hazırlamışsın ama kalmamış birşey yinede sagol bende yemiş kadar oldum... e nerdesiniz bakalım diger topikte bakındım ama ...neyse görüşürüz yinee..
hoşgeldin canımcım :) İlayda nasıl?gece uykusu ne oldu? hala ağlıyor mu?ben geldim:lepi:
filiz ablaaaa nerdesin sen yaaaa yine birden pat diye gittin
yinemi elektrikler kesildi
hoşgeldin canımcım :) İlayda nasıl?gece uykusu ne oldu? hala ağlıyor mu?
geldim geldim, yok gülüm elektrikler değil, uyuya kalmışım koltukta, napiim buradaydım ki,mse konuşmuyordu, ben de bir uzanayım bari dedim, uzanış o uzanış hooop uyumuşum, bir de geceleri uyuyabilsem böyle
biraz kendime geldim ama gece uykusu gibi olmuyor tabii :)ablam iyi etmişsin uyumakla biraz kendine gelmişsindir gerçi gece uykusu gibi olmaz gündüz şekerlemeleri ama olsun yinede biraz ayakta durmana yardımcı olur
inşallah birtanem :) en sıkıldığım anlarda bu tür şeyleri düşünüyorum zaten, yoksa çekilir gibi değil :)az daha sık dişini ablam kuzucuğunla uyucaksın bol bol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?