anladım dünürcüm denicem farklı mama yedirmeyi olumunekankayizsmile
umarım onaları yer
dene canımcım dene artık ek gıdalara geçebilirsin nasılsa sende anne sütü veremiyorsun o yüzden dışarıdan farklı lezzetlerle tanışma vakti gelmiş damadımın
umarım her verdiğini cok cok yer :ecrin_bebek:
inşallahhh:Saruboceq:
yesin yesin böle olsun guclubacismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah yesin yesinde ona mama yetiştiremeyin emi kaydirigubbakcemile3
merhabalar canlarım gelip yazamıyorum bir türlü
kuzum hasta olunca g-her anım onunla
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oy kıyamam iyileşmedimi canım
Allah sağlık sıhhat versin sanırım bu çocukların dertleri hiç bitmicek yeterki dermansız olmasın
valla ben umudumu kaybettim o konuda, bilmem ne olacak, yok tabii daha siftah, Mehmet yakında kafayı yiyecek, sabrediyor ama bakalım nereye kadar?kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
azarsın azarsın sık dişini kaydirigubbakcemile3
neee siftahmı yoookkk :1shok: olmazzz kendine gel ablam ne yapıyorsun sen huuuuu
:uhm:
kesinlikle taktır ablacım bende tekrar adet olmayı bekliyorum hapa başlamıştım ama 4 gün kullanabildim acaip mide bulantısı yaptı dr. yasakladı adet olmamı bekliyoruz spiral için bakalım umarım bünyem onu kabul eder.
korkma ablam yaa rahat ol böyle sürmez tabikide neden sürsün zamanla geçer hepsi sen yine azarsın kaydirigubbakcemile3
ayyyy kıyamam, dün Rüzgar beni çıldırttı,ne gece uyudu ne de gündüz ve hep ağladı... ben de akşam saat 8.00 gibi yıkadım johnsons baby bedtime banyo losyonu ile sonra da bedtime oil ile masaj yaptım, arkasından humana'nın iyi geceler çayını içirdim, sızdı zaten, bugün daha iyi ve sakin... sadece kucakta mı uyuyor miraç?canım kıyamıom zaten dudak bükerek ağlıo içim acıyo ama ben müdahele etmeyincede uyumuyor gözler kıpkırmızı oluo ama yinede uyumuyo
her zaman bekleriz canım buyrunnnnnnnnnGÜNAYDIN HERKESE CERENCİM VALLA VAKİT OLSA DÜKKAN SENİN. İNAN İŞLER ÇOK YOGUN.AMA EMİN OLUN SICAK SOHBETLERİNİZİ OKUYORUM EN AZINDAN.
HEPİNİZİN HARİKA BEBEKLERİNE BİNLERCE ÖPÜCÜK. YA ÇOK TATLI Bİ TOPİK VAKİT OLSADA HİÇ ÇIKMASAM YANİ AMA YOOOOKKK İŞTEEEE.eyvahedigeldismile
ADAM BİZDEN İŞ BEKLİYO CANIM NAPARSIN SONUÇTA MAAŞ MESELESİ. HEPİNİZİ ÖPTÜM GÖRÜŞÜRÜZ.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Ceren annesi gibi cadıdır, işini bilir kuzum, bence kimin yandığı belli kaydirigubbakcemile3işter her yöntemi deniyorum artık uyutmak için nerde sakinleşirse orda uyyaklıo
valla yandı ceren kaydirigubbakcemile3
heyyyyyyy süpeeeeeerrrrrrr, inşallah en kısa zamanda da kucağına alacaksın :1hug:GÜnaydın cancanlar hepİnİze İİ haftalar dİlİyorum.nasılsınız ben yarın oĞlumu gÖreceĞİm.Çok heycanlıyım
az kaldı hayatım, sık biraz daha dişini :)ah canım benim keşke koklayabilsem elime vermiyolarki ama olsun teyzesi o günlerde gelecek kısa bi zaman sonra o zaman oğğlumu içime sokana kadar koklayacam.
allah yardımcın olsun vallaya çıldırıcam nasıl mama yicek bu çocuk yaa
uyutuom uyusudan verem diye anında uyanıo sonra saatlerce bida uyutmaya çalış
sonra yine mama faslı yediremedim deli oldum aklımı yitircem galiba ben bu gidişle:sinifsinif:
kaç aylık oldu Burcu? sende bir ticker koysanavermiyorum zaten 4 saat oldu yemiyo kaşıkla denemedim hiç püskürüyo daha zor olucak
nasıl tatlar deniyeyim bilmiyorumki hiç doktora dedim şu dönem normaldir dedi bir ay sonra meyve sularına başla dedi sadece
hala mı hasta? hay allah ya :1no2: dr ne diyor?merhabalar canlarım gelip yazamıyorum bir türlü
kuzum hasta olunca g-her anım onunla
amin canım tam düzene girdi diyoruz
allah korusun yeni birşey çıkıyor
ayyyy kıyamam, dün Rüzgar beni çıldırttı,ne gece uyudu ne de gündüz ve hep ağladı... ben de akşam saat 8.00 gibi yıkadım johnsons baby bedtime banyo losyonu ile sonra da bedtime oil ile masaj yaptım, arkasından humana'nın iyi geceler çayını içirdim, sızdı zaten, bugün daha iyi ve sakin... sadece kucakta mı uyuyor miraç?
:
allah yardımcın olsun valla
kaç aylık oldu Burcu? sende bir ticker koysana
bende gece çayı alıcam birazdan denicem işe yarıc akmı bakalım kucakta uyyodu şimdi hiç bi yerde uyumuyo uyyo ama saatler sürüo ağlaya ağlaya bende çileden çıkıyorum onunda canı çıkıo ağlamaktan
3.5 aylık oldu vardı tickerim aslında silinmiş kendi kendine yapmam lazım
bizim soyda var huysuz bebeklik abim ve eşimin abisi çok huysuz bebeklermiş miraç onların karması oldu sanırım :))
telefon ettim ablacım alıcak gelirkenvalla bende dün gece işe yaradı, eşine söyle gelirken alsın akşam eczaneden, ağlamak zaten harap ediyor çocukları, bir de terden sırılsıklam olmuyorlar mı, hadiii bir de üst baş değiştir, öyle bırakırsam hasta olacak diye korkuyorum, oyyy maşallah oldu demek o kadar, doğru ya 1,5 ay aramız var seninle, her ticker olmuyor artık canım, bizlerin kullandığı tickerlardan kullan
oooo işin zor o zaman, gerçi benim de eşimde var o huysuzluk kaydirigubbakcemile3
Allah beterinden saklasın canım
bizim soyda var huysuz bebeklik abim ve eşimin abisi çok huysuz bebeklermiş miraç onların karması oldu sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?