Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

iyiyim canım saolasın annelik süper bişimiş gerçekten bazı şeyleri anne olunca anlıyomuşsun Allahım isteyen herkese nasip etsin amin canım benim kızçem cingöz çıktı maşallah doğduğu akşam bile gözler faltaşı gibi açıktı heheh

canım hamileymişsin hayırlı olsun yaa hızlı çıktın valla hayırlı olsun inş

arkadaşlar anne sütünü artırmak için ne yapmam lazım rezene çayı bulgur pilavı ayva hoşafı helva süt yoğurt tan başka yardım teyzoşları oğlşuma süt lazımmmmmmmmmmmmm.

canım mısır ve kuru incir ye bunlarda çok arttırıyomuş sütü ayrıca sütü bana tavsiye etmediler çünki bebeğe gaz yapıyomuş süt

gülçincim günaydın bak cerenin fotolarına bakmam işe yaradı benim kızımında gözler boncuk oldu maviş maviş maşallah kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar anne sütünü artırmak için ne yapmam lazım rezene çayı bulgur pilavı ayva hoşafı helva süt yoğurt tan başka yardım teyzoşları oğlşuma süt lazımmmmmmmmmmmmm.

canımm bol sıvı tüket özellikle suyu çok iç birde moralini yüksek tut streste çok etkiliyor aklında olsun
geri kalan herşey fasa fiso hele yemekler inan arttırmıyor sütü sadece kilo yapıyor sütü arttıran en etkili şey su bol bol iç.

gülçincim günaydın bak cerenin fotolarına bakmam işe yaradı benim kızımında gözler boncuk oldu maviş maviş maşallah kaydirigubbakcemile3

ooyyy yerim ben o boncuk gözlüyü sanırım topikte bir cerenin gözleri renkli birde şimdi seninkinin. ilk günlerde renkli oluyor zaten süt rengi derler sonra büyüdükçe değişir bizimkisi değişmedi bakalım seninki değişecekmi keşke öyle kalsa
gerçi görsünlerde ne renk olursa olsun gözler
bu arada listeleri yaptım fakat farkettiysen bir eksik var güzelim?
senin kızının adı ne tatlım?
atladıysamda kusura bakma ama inan hiç aklıma gelmedi ne koydunuz ismini?

hehe evet ama maviş mavişte ayrı bi tatlı oluo yaww yok kız bizimki bariz mavi genelde bebişlerin lacivert gibi oluo ya,canım adını elif koyduk

hehe evet ama maviş mavişte ayrı bi tatlı oluo yaww yok kız bizimki bariz mavi genelde bebişlerin lacivert gibi oluo ya,canım adını elif koyduk

hımmm bakalım ne renk olucak
aman dedim yaa sağlıklı olsunlar görsünlerde ne renk olursa olsun
tamam canımcım bir ara güncellerim tekrar listeyi kızımızın adınıda eklerim

bizimkide hala boncuk ama değişir daha :)

hımmm ööleemiiii bakalım değişecekmi?

canlarım merhaba hepinize... ben geldimm.. dun saat 4e kadar ofiste net yoktu bu sabahta b.sayarcı geldi açıktı ama yazamadım..sizi çok özledim..
gülçinimmmmmmmm yavrummm nasılsın?

nurumm geçmiş olsun bi tanem ne kadar sakınırsan o kadar çöp batıo demiii iyi olcak inşallah meleğin..

yasemincimmm maşallahhh aramızdasın ne guzel taze lohusaa..

beyazcım 2.hamişlik hayırlı uğurlu olsun canımmm kolay bi süreç olur inşallah..

arifemmm sen nasılsın bi tanemm görüşemedik epeydir demi sen yoğun ben yoğunn..

fatoşcum bebişini görecen bugun ne mutlu hayatım süt için ayva çok faydalıymış reçeli kompostosu meyvası..

filiz ablammmm senide çok öpüorum ablacımmm..

burcuuuuuuuu azman olmuş nen sen afacannnnn..

Oy kuzum geÇmİŞ olsun canım

sağol canım benim

ablam valla tepetaklak geldi kuzum
bronşları tıkalı olduğu için buhar veriyoruz
ablacım ilayda pek kabız olmadı ama sen hafif bi kayısı hoşafı yap iç oğluşumada iyi gelir

teşekkür ederim canım
sende çok dikkatli ol tamam mı

sanada günaydın bitanem

sağol arifem
grip olmuştu kuzum bir türlü atamadı

canım benim inş en kısa sürede kucağına alırsın kuzunu

canım spiral mi taktıracaksın inş kabul eder vücudun
teyzesi sabaha karşı yine kriz tuttu kuzumu hiç uyuyamadı senağlamasenağlama

sağol canım inş biran önce iyileşir teyzesi

canlarım merhaba hepinize... ben geldimm.. dun saat 4e kadar ofiste net yoktu bu sabahta b.sayarcı geldi açıktı ama yazamadım..sizi çok özledim..
gülçinimmmmmmmm yavrummm nasılsın?

canımmmmmmmmmm nirdesin sen yaaaa
sıçacam yoğunluğunuza heee insan ne yapar ne eder iki kelam yazar şuracığa
bende yoğunum ama burayıda boş bırakmıyorum
çok özlüyorum siziiiiii
sizli sohbetleriiiii mafoldumben

canım spiral mi taktıracaksın inş kabul eder vücudun
teyzesi sabaha karşı yine kriz tuttu kuzumu hiç uyuyamadı senağlamasenağlama

evet canım spiral taktırıcam mecburen
aslında doktorum adet düzensizliğim sebebi ile hem tedavi hemde korunma amaçlı doğum kontrol hapı vermişti en düşük dozdan fakat o bana öyle bir mide bulantısı yaptıki kendimi hamileyim sandım o derece bulantım oldu. 4 gün içebildim 5. günü bıraktım hapı tabii bıraktıktan 2 gün sonrada adet oldum eğer vücuduma yan etki yapmasa idi hap bana çok iyi gelicekti ama olmadı.
şimdi sıra spiral e geldi bir ay sonraki adet kanamamdan sonra takıcak dr. bakalım vücut onu kabul edicekmi etmesini istiyorum sen ne yapıyorsun kullanıyorsun değilmi spiral herhangi bir yan etki bir şey oldumu seni rahatsız ediyormu nasıl?

ooyyy annem kurban oliyim ben onaaa şu balgamı bir atsaydıda öksürüğü geçseydi yavrumun yaaaa ooofffffff mafoldumben

meraba kızlar.bende bebeğimi bekliyorum.inşallah haftaya çarşamba doğumum var.dönmediği için mecburi sezeryan olck.annelik nasıl kızlar.benim çok korkularım var.bir haftam kaldı ama bunlardan kurtulamıyorum.uykusuz geceler, eşime zaman ayıramamak,hayatını ona odaklamak,istediğin gibi davranamamak... bunun gibi şeyler.kızmayın sakın bana:) bebeğimi tabiki çok seviyorum ama bu korkulardan dolayı yeterince onun yeyecanını yaşayamıyorum.sanırım hamillik psikolojisi.doğduktan sonra hepsi geçer inş.kızlar siz nasıldınız hamileiğinizde.bebeğiniz olduktan sonra neler değişti.annelik nasıl.insan pişman olmaz bebeğinden ama keşke biraz daha bekleseydim zamanı varmış dediğiniz oluyo mu.sizden duyucam güzel şeylere çok ihtiyacım var.şimdiden hepinize teşekkür ederim...

canım beniimmmm sen şuan da yeryüzünde yüzlerce binlerce kadının yaşamak istediği o en özel durumu yaşıyorsun hamileliği. !!!!
bende yeni bir anne sayılırım bebeğim 7 aylık ve ona aşığım çok seviyorum
ona her bakışımda durum sonuç ne olursa olsun iyikide doğurmuşum diyorum çünkü hayatımdaki EN GÜZEL MUCİZE BEBEĞİM.
Onun o masum yüzüne bakıp herşeyi unutuyorum bütün kötülükleri pislikleri onun hayal dünyasına dalıyorum onunla çocuk oluyorum maymunluk yapıyorum.
ANNELİK öyle kutsal öyle inanılmaz bir duygu ki bunu inan sadece ANNE olan anlar.
şuan yaşadıkların hissettiklerin çok normal doğumuna günler kaldı ve hayatının resmen dönüm noktası. Senin bu anlattığın yoldan hepimiz geçtik inan.
kimimiz cesurca söyledi içindekileri korkularını endişelerini çekincelerini heyecanlarını kimimiz ise cesaret edemedi dile vurmaya bunları ama hepimiz yaşadık inan.
Bu geçici bir durum etkisinde fazla kalma sen şimdi sadece dünyaya getireceğin o minicik varlığa o meleğe odaklanlan unutmaki onun sadece ve sadece sana ihtiyacı var.
Kucağına alıp kokusunu duyduğunda gözlerine baktığında eminim sende her olumsuzluğa rağmen İYİKİ DOĞURMUŞUM SENİ BEBEĞİM diyeceksin.
sen şimdi sadece kavuşacağın anın heyecanını mutluluğunu yaşa ve kendini o güzel meleğin için hazırla. Sen iyi ol ki meleğinde iyi olsun ANNESİ.

sağol canım inş biran önce iyileşir teyzesi
inşallah canımmm Rabbim şifa versinn gülüme...

yavrummmm Şeniz kısss mutlaka her gun uğruyom seri sohbetlerimiz olamasana sengözlerimebaksanab sizden bi haberim amaaabilmiyorumkismile zaten hafta sonu giremiorumm dediğim gibi dün net yoktu bugun b.sayarcı vardı şuan çok işim var ama ben burdayımmm :lepi:

olcan tabi nen :mymeka:
ne demek çok işim var ama ben burdyaım
olcan tabiii hele bi olmaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile

canım çok teşekkür ederim.beni öyle rahatlattın mutlu ettinki anlatamam.aslında çocukluğumdan beri en çok istediğim şeydi hayatımda.hiçbir zaman keşke erkek olsaydım bile demedim bugüne kadar.çünkü rabbim engüzel duyguyu kadınlara bahşetmiş diye düşünürdüm.sabırsızlıkla hamileliği beklerken hamile kaldığımdan beri herşey tersine döndü.ama inşallah bebeğimi kucağıma aldığım zaman tekrar tersine dönecek.hamilelik psikolojisidir sadece inş.canım tekrar teşekkür ederim.rabbim bebeğinede sanada çok güzel sağlıklı sıhhatli bi hayat versin inşallah...

inan büyük çoğunluğumuz anne olmak için sabırsızlanıyordur.
ne kadar istemesede sevmesede hatta nefret bile etse her kadının içinde minicikte olsa bir annelik iç güdüsü vardır ve o nokta kadar olan iç güdü bile yeter bebeğimize bağlanmaya.
şuan yaşadığın tamamen hormonlardan hamilileik psaikolojisinden kaynaklanıyor emin ol.
doğum yaptığın gibi bekarlığında olan yaşama dönmeyi bekleme sakın bu beklenti mucize olur senin mucizen ise kollarında olucak.
sana tavsiyem ne kadar dinlersin bilmem ama özellikle ilk doğumdan sonraki lohusalık dönemi kadının en hassas en kırılgan en alınganlık en ince dönemi çünkü gerçekten dedim ya bu bir dönüm noktası. psikolojin allak bullak olacak doğumdan sonra sana muhtaç sürekli ağlayan (açlıktan uykusuzluktan yada anne özleminden) bir bebek olacak. sen ilk anlarda afallıcaksın ne yapacağınıu şaşıracaksın herşey sana batacak herkes fazla gelecek an gelicek eşini bile yanında istemeyeceksin sadece bebeğinle başbaşa kalmak isteyeceksin etrafındakilerin seni anlamadığını düşüneceksin. hatta bazen kendine bile tahammülün kalmayacak.
Ama inan bunlar geçici şeyler yeterki sen kendini kaptırıpta fazla bunalıma girme sakin olmaya çalış etrafında ne oluyorsa takma kendini meleğine ada yalnızca.
canını sıkanmı oldu hiç atma içine pat pat söyle hiç bir şey senden ve bebeğinden daha önemli değil hiç kimse unutma.
önce sen iyi olacaksın pozitif olacaksın neşeli mutlu oalcaksın gör bak bunun karşılığınıda bebeğinden alacaksın.
şuan nasıl senin yaşadığın herşeyi hissediyor ise bebeğin doğduktan soınrada bu böyle olucak o yüzden ne kendini üz nede bebeğini.
Mükemmel bir hayat seni bekliyor içindeki mucizenin kıymetini bil olurmu.
ve doğumdan sonra gel bize kendinden haber ver olurmu canım opuyorumnanaktan

Canım valla ben çok memnunum ilk 2-3 ay biraz adet süremi uzattı ilk ay sancı verdi ama şu anda çok rahatım gerçekten bence vücut kabul ettiği süreçte en güzel korunma yöntemi
ben ilç konusunda çok unutkanım bunda en azından unuttum derdi yok
inş vücudun kabul eder

evet canım yaaaaa bende çok istiyorum bakalım inşallah vücut benimser ve sorun olmaz.
ben unutkan değilim hep aynı saatte aldım ilaçları ama gel gelelim o beni sevmedi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…