maluliyet süperdii :)))Harika bunlarda benden olsun kızlarrr
canımsın benimm bi tanemmmmmmmmmmöözzzzz
özüüümmmm
iki gözüm
doğru sözüümmm
öz be öz arkadaşım kankim benim sırdaşım
canımmmmmmm ağlama sennn mütfen kendine geelllllll
silkenicem ama bazı şeyleri atamıyom demişsin ya gülüm
nedir o atamadığın şeyler yavrum hadi anlat dök içini anlatta rahatla birtanem içine atma dert etme kendine arifeminde dediği gibi üç günlük dünya sallla gitsin dertlerini :içelim:
kıııss sana sevgimizi göstereyyoz biz ağla deye yapmayyoz nennnnn
SİLKELENDİNMİ
tamam bi tanemmm öyle yapmaya çalışıcam umarım başarılı olurummcanım benimmm hep güll sen gözlerin ışıldasınn ya
o bazı şeyleri at sen anacımm sallaaaa gitsinnnnnn:teytey:
hayyyy çok yaşa canımmmmm ne güzel söyledinnn bugümüz dünden güzel olsun
neşeyle dolup taşalımmmm:içelim::içelim:hep birliktee
burdyaım canım her daimkayracım hoşgeldin canım günaydın nasılsın tatlım ömürümüz nasıl annesi?
aşk olsun ne demek pro olamayan üyeler yaaa ee yapalım senide üye anacım farkın olsun omamıııı
beğenmene sevindim şeker o zaman her daim beklerizzzz buyrunnnnnnnnn
ah canım ömür ömrüme kastediyor.sağlık olarak çok şükür iyi ama çok kudurdu..sen nasılsın bebeişin nasıl?
yaaa kızlar filiz ablam dünden beri yok pat diye kayboldu mesaj yazdım cevap gelmedi bende aradım ama açmadı telefonu merak etmeye başladım yapmazdı böyle şeyler endişeleniyorum artıkın yaa
umarım herşey yolundadır.
canımsın benimm bi tanemmmmmmmmmm
dökücem hayatım dökücem öle bi dökücem ki toparlayamıcann amaaa :1hug:
silkeleniorum üstüne bişe oluo deliriorum ama yaaaaaaaaaaakötükedihüso
şu resimli ifaden beni aldı götürdü varyaaa :çok üzgünüm:
burdyaım canım her daim.
evet filiz abla habersiz bnırakmazdı hayırdsır inşallah haber alırsan bizede haber ver gülçincim
tamam şeker anlaştıkkk yerimseniben
aldım canım aldımmm şimdi görüştüm onunla içime kurt düşmüştü şimdi derin bir oohhh çektim rahatladım :dance:
filiz ablam doktora gitmiş kontrole çok şükür herşey yolunda imiş şimdide kocişle alış veriş merkezinde geziniyorlarmış. hepinize selamı var çok çok eve geldiği gibi yanımıza gelicek zaten....
net yoktur belki gülçinim yoksam gelir ablam biliyosun ama bende merak ettim şimdiyaaa kızlar filiz ablam dünden beri yok pat diye kayboldu mesaj yazdım cevap gelmedi bende aradım ama açmadı telefonu merak etmeye başladım yapmazdı böyle şeyler endişeleniyorum artıkın yaa
istersen her konuda başarılı olursun canım bu senin için çerezzzzmaluliyet süperdii :)))
canımsın benimm bi tanemmmmmmmmmm
dökücem hayatım dökücem öle bi dökücem ki toparlayamıcann amaaa :1hug:
silkeleniorum üstüne bişe oluo deliriorum ama yaaaaaaaaaaakötükedihüso
şu resimli ifaden beni aldı götürdü varyaaa :çok üzgünüm:
tamam bi tanemmm öyle yapmaya çalışıcam umarım başarılı olurumm
aynen canikommmmmmmm
bu günümüz dünden güzel olsun inşallaaahhhhhhhh
ve bu bizlerin elinde biliyorsunuz kızlaaaaaaaaarrrrrr
:teytey: :teytey: :teytey: :dance:
ohhhh ii bari bende rahatladım
net yoktur belki gülçinim yoksam gelir ablam biliyosun ama bende merak ettim şimdi
niye açmadıki teli duymadımı acaba
istersen her konuda başarılı olursun canım bu senin için çerezzzz
evett inşallahhh canımmmm ay ben bugün havamdayım galiba nedense içim kıpır kıpır hihoyyyt
slm şekerler nasılsınız bakalım
ben biraz yorgun hissediyorum kendimi
inşallah kötü bişe yoktur :Saruboceq: merak ettimmmmyaaa kızlar filiz ablam dünden beri yok pat diye kayboldu mesaj yazdım cevap gelmedi bende aradım ama açmadı telefonu merak etmeye başladım yapmazdı böyle şeyler endişeleniyorum artıkın yaa
toplucak olan sen olduktan sonra dağılırım yavrummmm Şeniz
ooohhhhhhhh şükür gittiği yol uzaktı ancak gelir heraldeealdım canım aldımmm şimdi görüştüm onunla içime kurt düşmüştü şimdi derin bir oohhh çektim rahatladım :dance:
filiz ablam doktora gitmiş kontrole çok şükür herşey yolunda imiş şimdide kocişle alış veriş merkezinde geziniyorlarmış. hepinize selamı var çok çok eve geldiği gibi yanımıza gelicek zaten....
ooohhhh süpersin gülümmmm çok sevindim walla:1hug:istersen her konuda başarılı olursun canım bu senin için çerezzzz
evett inşallahhh canımmmm ay ben bugün havamdayım galiba nedense içim kıpır kıpır hihoyyyt
nurtoşummm reglinin verdiği bi halsizliktir o kıyamamm halaa taa çokmu kanıosunnslm şekerler nasılsınız bakalım
ben biraz yorgun hissediyorum kendimi
mrb canım hoşgeldinna.s.selam kuzularr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?