Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ablacımmm çok az kaldı oğluşuna kavuşmayaaa hihoyyythihoyyyt sağlıkla inşallahhhhh Şeniz

tekrardan hoş geldinnnnn
ben bu yazdılarını biliyordum emme olsun bilgilerim tazelendi tekrar
gözümüz aydın ablaaaaa ne güzel yaa seninde az kaldı doğuma oğluşumuz geliyorrr yuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

demek ifadelerimi anladın hımmm güzelll

ulen beni delirtme nen sıçtırtma ruhuna yaşlılığınada ablamdan utan nen görmüyonmu ne kadar hayat dolu capcanlı ayıp ayıp lmaz: kendine gel bakiiim hemen :mymeka:

ablacımmm çok az kaldı oğluşuna kavuşmayaaa hihoyyythihoyyyt sağlıkla inşallahhhhh Şeniz

inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

ablam gelmişşşşşhihoyyyt

kısss ben çok hayat dolu pozitif enerjik kıpraşık bişeydim gençkene kaydirigubbakcemile2 ama ruhumu yaşlandırdılar benimmmmm
gel bi sarılıp öpeyim seni de :1hug: Şeniz

kız yine neyin var bakiim senin? ya boş bırakmaya gelmiyor ama seni, ne bu hal? yuh yani, ben açayım mezarı gireyim bari içine... ruhu yaşlanmışmış klava: klava: klava:
eveeeeeeeeettttttttttttttt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

evet az kaldı çok şükür... doktor hiç merak etmeyin bugün doğsa rahatlıkla yaşar dedi, tabii ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi diye de ekledi :)

he yaa... noluyor yine bu Özgecan'a? çok boş bıraktık galiba... di mi ama nice gençlere taş çıkartırım len ben sositososito sositososito sositososito

yok yok daha çıkmasın ne gerenk var daha erken accık daha dursun içerde vakti gelince çıksınn oğlumuz

hee ya ablam sorma delirtecek benide bu özge çatlağı dalacam kafa göz yolacam saçını başını haberi yok yyaaaa

valla sen çıtırsın be ablam çıtırrrrr maşşallah taş gibim hatunsun heeeeee opuyorumnanaktan

valla, erken gelipte ne yapacak, otursun oturduğu yerde :)

yol valla... haketmiş yolunmayı baksana kaydirigubbakcemile3

kız utandırdın beni şimdi :kedi: :kedi: :kedi:

neennn korktummm nenn :kedi: tamam tamamm geliom kendimeee laelaelaelaelae

öp beni ablatoşummm bende seni öpimmmm Şeniz

ayyy ablacanımmm töwbe deee :1hug: ee siz beni boş bırakmayın ben delleniom böleee :bbo:

hee ya ablam sorma delirtecek benide bu özge çatlağı dalacam kafa göz yolacam saçını başını haberi yok yyaaaa
anam anammmm yol yeawrummmm zaten yolunmuşummm sen kendime getir :kedi:

hakettim galba bugunnnn:kedi:

ama yaaa ama yaaaaa unutma beni unutama beni çalıyoo fmde yaaaa gelde içme yaaaaaaaaaaa :içelim: gelde depreşmeeee:1ninca:

ablacım hoşgeldin
maşallah paşamıza sağlıkla gelsin inş
yerim ben onu ya

öp beni ablatoşummm bende seni öpimmmm Şeniz

ayyy ablacanımmm töwbe deee :1hug: ee siz beni boş bırakmayın ben delleniom böleee :bbo:
heh gel bakiim kendine, seni gidi seni lmaz:

ayyyyyy öperim tabii kız, canım benim Şeniz

yok yok bundan seni boş bırakmak yok kaydirigubbakcemile3
ama yaaa ama yaaaaa unutma beni unutama beni çalıyoo fmde yaaaa gelde içme yaaaaaaaaaaa :içelim: gelde depreşmeeee:1ninca:
hadiiiiiiii buyur buradan yak şimdi... kız ne unutamayacakmışsın? sana değer vermeyeni sen unutacaksın ve kendini de unutturacaksın, en büyük CEZA kötükedihüso

ablacım hoşgeldin
maşallah paşamıza sağlıkla gelsin inş
yerim ben onu ya

hoşbulduk canım :)
amiiiiiin inşallah hayatım :)
sen nasılsın? ne zaman gidiyorsun dahiliyeye? bir an önce gitte ne ilaç alacaksan başla hemen... bu arada ılayda nasıl oldu?

hoşbulduk canım :)
amiiiiiin inşallah hayatım :)
sen nasılsın? ne zaman gidiyorsun dahiliyeye? bir an önce gitte ne ilaç alacaksan başla hemen... bu arada İlayda nasıl oldu?

dn drum ilaçlar verdi ablacım
pazartesi eşimin arkadaşı cerrahpaşada dr onun yanına gidecem bide onunla görüşecem
ilayda iyi teyzesi uyuyor şimdi

valla, erken gelipte ne yapacak, otursun oturduğu yerde :)

kız utandırdın beni şimdi :kedi: :kedi: :kedi:

demi yaaa ablam erken gelipte ne yapıcak nasılsa bir daha giremicek çıktığı yere kalabildiği kadar kalsın içerde yavru kuş...

yolucam yolucamda dur az hele bayramda gidicem hususi onu yolmaya oraya kaydirigubbakcemile3

ne utanıcan bee gurur duy kendinel fiziğinle ruhunla güzelliğinle opuyorumnanaktan

:mymeka: geldinmi kendine bakim

ben seni boş bırakmıyomda sen iyice inat ediyonnnn

anam anammmm yol yeawrummmm zaten yolunmuşummm sen kendime getir :kedi:

hakettim galba bugunnnn:kedi:

kim yoldu nen seni benden önce :mymeka:

heeee annadım beeenn sen eski manitaları anıyonn birileri açmış yaraları şimdide sanırsam biri dokundu ve kanattı oooyyyyyy kıyamam ben sana yaaaa :1hug:

dn drum ilaçlar verdi ablacım
pazartesi eşimin arkadaşı cerrahpaşada dr onun yanına gidecem bide onunla görüşecem
ilayda iyi teyzesi uyuyor şimdi
başladın mı ilaçlara güzelim? aman ihmal etme :)
oyyy yerim ben onu, güzel rüyalar görsün miniğim benim :)

aaaaa ne güzel bayramda Özge'yle buluşacaksın :) gitmişken yolarsın arada kaydirigubbakcemile3 Burcu'yu da görürsün belki :)

teşekkürler hayatım, o senin güzelliğin :)

eveeeet bir şarkıyla eski defterler açılmış anlaşılan CADIARZU

bu arada Nur ve Gülçin... Allah sizlerden binlerce kez razı olsun kızlar... göğüs ucumdaki çatlaklar tavsiye ettiğiniz ilaçla tamamen iyileşti ve yok oldu, neredeyse 1 haftada geçti çok şükür, şimdi o kadar rahatım ki, çok rahatsız ediyordu beni görüntüsüyle, o şekilde ben emzirmeye kalksam cılk yara olurdu kesin, gerçi olmayacağının garantisi yok ama en azından en asgariye inmiştir diye düşünüyorum :)

canım bide spiral varya bende o kanamamı artırdı
dün drum araıp ilaç ismi verdi bugün alacam
eşimde izmire gitti
geçmişe bakmadımda aşağıda ismini göremeyince ablamın nerde acaba dedim
geçmiş olsun canım

oohhhhhh maşallah rüzgar paşaya buldu rahat yeri kıpırdanıyo ha yesin onu teyzesi harbiden az kaldı ablacım mis kokulunu koklamaya

ben geldiiimmm!işlerimi hallettim sayılır yarına bir kaç formalite kaldı inş. hallolur..........

evet canım aşı hiç ağrı yapmadı çok şükür boşuna tırsmışım gerçekten kaydirigubbakcemile3 ya önceki çok
fenaydı da aynısı olur diye tırsmıştım :kedi:

geldim canım geldim Şeniz

oohhhhhh maşallah rüzgar paşaya buldu rahat yeri kıpırdanıyo ha yesin onu teyzesi harbiden az kaldı ablacım mis kokulunu koklamaya

evet hayatım, çok az kaldı, paşam da rahat buldu yerini hiiiç niyeti yok değiştirmeye :) doktor da yeri rahat dedi, merak etmememi söyledi :)

iyiyim çok şükür arifecim sen nasılsın?bi problem yok dimi adet olayları falan sıkıntın yoktur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…