ablacımmm çok az kaldı oğluşuna kavuşmayaaa hihoyyythihoyyyt sağlıkla inşallahhhhh Şenizcanıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm hoşbulduk Şeniz Şeniz Şeniz
sizleri merak ettirmişim kızlar, kusura bakmayın, önceden haber verdim sanıyordum ama anlaşılan unutmuşum. Kontrole gittik bu sabah, çok şükür her şey yolunda, 2360 gr. olmuş oğluşum... Hatta oldukça iri bir bebek dedi doktor amcamız, İstanbul'a gittiğinizde son SAT'ınızı söylemzseniz doğuma alabilirler dedi kaydirigubbakcemile3 kafası devamlı sağ tarafımda, dönmeye niyeti yok galiba dedim... iri olduğu için rahat bulduğu yere yerleşti, bundan sonra da büyük ihtimalle dönmez dedi, zaten sezeryana karar verilmişti, sorun değil dönmemesi dedi :) 15 gün sonra son kontrolümüze gideceğiz ve Kasım'ın 7-8'i gibi İstanbul'a gideceğim :) sonra da 18'inden sonra (ki ben 24 Kasım diyorum) oğluşumu kucağıma alacağım inşallah... işte benden haberler bunlar kızlar, geçmişi okudum ama bir şey yazmadım, kusura bakmayın, hepinize topluca soruyorum, nasılsınız bakem?
canıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm hoşbulduk Şeniz Şeniz Şeniz
sizleri merak ettirmişim kızlar, kusura bakmayın, önceden haber verdim sanıyordum ama anlaşılan unutmuşum. Kontrole gittik bu sabah, çok şükür her şey yolunda, 2360 gr. olmuş oğluşum... Hatta oldukça iri bir bebek dedi doktor amcamız, İstanbul'a gittiğinizde son SAT'ınızı söylemzseniz doğuma alabilirler dedi kaydirigubbakcemile3 kafası devamlı sağ tarafımda, dönmeye niyeti yok galiba dedim... iri olduğu için rahat bulduğu yere yerleşti, bundan sonra da büyük ihtimalle dönmez dedi, zaten sezeryana karar verilmişti, sorun değil dönmemesi dedi :) 15 gün sonra son kontrolümüze gideceğiz ve Kasım'ın 7-8'i gibi İstanbul'a gideceğim :) sonra da 18'inden sonra (ki ben 24 Kasım diyorum) oğluşumu kucağıma alacağım inşallah... işte benden haberler bunlar kızlar, geçmişi okudum ama bir şey yazmadım, kusura bakmayın, hepinize topluca soruyorum, nasılsınız bakem?
du bende seni öpimmmmm Şeniz çok güzel ifade ettin herbişeyiiiiopuyorumnanaktan
ablam gelmişşşşşhihoyyyt
kısss ben çok hayat dolu pozitif enerjik kıpraşık bişeydim gençkene kaydirigubbakcemile2 ama ruhumu yaşlandırdılar benimmmmm
ablacımmm çok az kaldı oğluşuna kavuşmayaaa hihoyyythihoyyyt sağlıkla inşallahhhhh Şeniz
gel bi sarılıp öpeyim seni de :1hug: Şenizablam gelmişşşşşhihoyyyt
kısss ben çok hayat dolu pozitif enerjik kıpraşık bişeydim gençkene kaydirigubbakcemile2 ama ruhumu yaşlandırdılar benimmmmm
eveeeeeeeeettttttttttttttt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:ablacımmm çok az kaldı oğluşuna kavuşmayaaa hihoyyythihoyyyt sağlıkla inşallahhhhh Şeniz
tekrardan hoş geldinnnnn
ben bu yazdılarını biliyordum emme olsun bilgilerim tazelendi tekrar
gözümüz aydın ablaaaaa ne güzel yaa seninde az kaldı doğuma oğluşumuz geliyorrr yuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ulen beni delirtme nen sıçtırtma ruhuna yaşlılığınada ablamdan utan nen görmüyonmu ne kadar hayat dolu capcanlı ayıp ayıplmaz: kendine gel bakiiim hemen :mymeka:
evet az kaldı çok şükür... doktor hiç merak etmeyin bugün doğsa rahatlıkla yaşar dedi, tabii ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi diye de ekledi :)
he yaa... noluyor yine bu Özgecan'a? çok boş bıraktık galiba... di mi ama nice gençlere taş çıkartırım len ben sositososito sositososito sositososito
yok yok daha çıkmasın ne gerenk var daha erken accık daha dursun içerde vakti gelince çıksınn oğlumuz
hee ya ablam sorma delirtecek benide bu özge çatlağı dalacam kafa göz yolacam saçını başını haberi yok yyaaaa
valla sen çıtırsın be ablam çıtırrrrr maşşallah taş gibim hatunsun heeeeee opuyorumnanaktan
neennn korktummm nenn :kedi: tamam tamamm geliom kendimeee laelaelaelaelaedemek ifadelerimi anladın hımmm güzelll
ulen beni delirtme nen sıçtırtma ruhuna yaşlılığınada ablamdan utan nen görmüyonmu ne kadar hayat dolu capcanlı ayıp ayıplmaz: kendine gel bakiiim hemen :mymeka:
inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
gel bi sarılıp öpeyim seni de :1hug: Şeniz
kız yine neyin var bakiim senin? ya boş bırakmaya gelmiyor ama seni, ne bu hal? yuh yani, ben açayım mezarı gireyim bari içine... ruhu yaşlanmışmışklava: klava: klava:
he yaa... noluyor yine bu Özgecan'a? çok boş bıraktık galiba... di mi ama nice gençlere taş çıkartırım len ben sositososito sositososito sositososito
anam anammmmhee ya ablam sorma delirtecek benide bu özge çatlağı dalacam kafa göz yolacam saçını başını haberi yok yyaaaa
hakettim galba bugunnnn:kedi:yol valla... haketmiş yolunmayı baksana kaydirigubbakcemile3
heh gel bakiim kendine, seni gidi senineennn korktummm nenn :kedi: tamam tamamm geliom kendimeee laelaelaelaelae
öp beni ablatoşummm bende seni öpimmmm Şeniz
ayyy ablacanımmm töwbe deee :1hug: ee siz beni boş bırakmayın ben delleniom böleee :bbo:
hadiiiiiiii buyur buradan yak şimdi... kız ne unutamayacakmışsın? sana değer vermeyeni sen unutacaksın ve kendini de unutturacaksın, en büyük CEZA kötükedihüsoama yaaa ama yaaaaa unutma beni unutama beni çalıyoo fmde yaaaa gelde içme yaaaaaaaaaaa :içelim: gelde depreşmeeee:1ninca:
ablacım hoşgeldin
maşallah paşamıza sağlıkla gelsin inş
yerim ben onu ya
hoşbulduk canım :)
amiiiiiin inşallah hayatım :)
sen nasılsın? ne zaman gidiyorsun dahiliyeye? bir an önce gitte ne ilaç alacaksan başla hemen... bu arada İlayda nasıl oldu?
valla, erken gelipte ne yapacak, otursun oturduğu yerde :)
yol valla... haketmiş yolunmayı baksana kaydirigubbakcemile3
kız utandırdın beni şimdi:kedi: :kedi: :kedi:
neennn korktummm nenn :kedi: tamam tamamm geliom kendimeee laelaelaelaelae
ayyy ablacanımmm töwbe deee :1hug: ee siz beni boş bırakmayın ben delleniom böleee :bbo:
anam anammmmyol yeawrummmm zaten yolunmuşummm sen kendime getir :kedi:
hakettim galba bugunnnn:kedi:
ama yaaa ama yaaaaa unutma beni unutama beni çalıyoo fmde yaaaa gelde içme yaaaaaaaaaaa :içelim: gelde depreşmeeee:1ninca:
başladın mı ilaçlara güzelim? aman ihmal etme :)dn drum ilaçlar verdi ablacım
pazartesi eşimin arkadaşı cerrahpaşada dr onun yanına gidecem bide onunla görüşecem
ilayda iyi teyzesi uyuyor şimdi
yolucam yolucamda dur az hele bayramda gidicem hususi onu yolmaya oraya kaydirigubbakcemile3
ne utanıcan bee gurur duy kendinel fiziğinle ruhunla güzelliğinle opuyorumnanaktan
heeee annadım beeenn sen eski manitaları anıyonn birileri açmış yaraları şimdide sanırsam biri dokundu ve kanattı oooyyyyyy kıyamam ben sana yaaaa :1hug:
geçmiş olsun canımcanım bide spiral varya bende o kanamamı artırdı
dün drum araıp ilaç ismi verdi bugün alacam
eşimde izmire gitti
geçmişe bakmadımda aşağıda ismini göremeyince ablamın nerde acaba dedim
canıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm hoşbulduk Şeniz Şeniz Şeniz
hilal hoş geldin güzelim demek aşın acıtmadı iyi bari kokrmana tırsmana değmemiş kaydirigubbakcemile3
hımm demek askeriyeden faydalanabiliyorsunuz güzel haber umarım herşey yolunda gider
evet canım doğru diyorsun spiral malesef böyle br etkide yapıyor umarım bir an önce normale döner bu durumun :teselli:
hee ahmet gitti demek gidicem diyordu zaten :teselli:
işlerini hallet ve yine gel fazla habersiz bırakma bizi
oohhhhhh maşallah rüzgar paşaya buldu rahat yeri kıpırdanıyo ha yesin onu teyzesi harbiden az kaldı ablacım mis kokulunu koklamaya
canım çok geçmiş olsun bol bol pekmez ye nurcum çok faydası oluyor
kansızlıktanda yorgun ve bitkin hisssedersin canım inşallah biran önce normale döner değerler
doktora gitmişler canım öğleden sonra gelir heralde
evettttt kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 en iyisi sat anasını gitsin
bende iyiyim canım sağol
geçmiş olsun canımm biz iyiyiz sen nasılsın canımmm
tamam canım benim görüşüz sen hallet işlerini opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?