günaydın canımmm benim nasılsınn bu sabah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim çok şükür canım bi yaramazlık yok
yok be canım nerde ilaç daha yeni bitti bu hafta içinde bekliyorum hayırlısıyla
hayır daha belli değil canım ama heralde bu ay sonu olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısıyla bi adet olsam başlıcaz maratona :)))
bu arada ben 19 ocakta işbaşı yaptım zor olmadı valla işimide özlemişim eee 6.5 ay cemremle beraberdim tabi yavru kuşumu özlüyorum ama değişiklikte iyi oldu bi yandan sıkılmıştım dört duvardan bide 9 senedir aynı işte çalışıyorum işime dönmeyi istiyodum
kızlar hepinizi çok özledim iş yerinden pek giremiyorum ama arada böyle yoklıcam topiği ama gece takip devam çünkü benim kızım gececi
selam kızlarrrr
herkeze güzel bi hafta diliyorummm
ierror valla bende işe başlmak istiyorum ama bırakmakta istemiyorum oğlumu
haziranda kısmet olursa başlıcam
gülçin canım tırnak batması sorunu yaşamışsın geçmiş olsun hayatım bidaha olmaz inşallahnasıl şeker kız candy nasıl iyimi benim kuşum
Selam canlarım hepİnİzİ okadar Çok Özledİmkİ.oĞluŞum gaz sorunu yaŞıyor gİremİyorum o yÜzden nasılsınız herkes İydİr sorun yoktur umarım.profİlİme resİm koydum kÜÇÜk oĞluŞumun tanıŞın teyzelerİ aras beyle.herkesİ ÖpÜyorum.
günaydın canımmm benim nasılsınn bu sabah
bende iyiyim canım bi yaramzlık şükür herşey yolunda
aynen işimizin başına geldik yine
günaydin kızlarr.. görüşemedik epeydir iyisiniz inşallah
Canlarım, kötü gün dostlarım, canım arkadaşlarım,...
Size bir haberim var. Sabah ne buldum ben bakın :))
![]()
ne olur dua edin, lütfe çok korkuyorum, gerçek mi bu? Hala inanamıyorum. Lütfen Allah'ım meleğim benimle olsun, lütfen. Eşimden sonra ilk Gülçinime dedim ve size şimdi de, dualarınızı bekliyorum..
canım benimmmmm inşallah bu bizi yanıltımıyordur sabır ve heyecanla dr. sonuçlarını bekliyorum hayatım haberin olsun. Dularım seninle inşallah bu içinde oluşmaya tutunmaya başlayan canın göstergesidir balım. :Saruboceq: :Saruboceq:
ayyyy neşemmm tüylerim diken diken olduu ben bekarlıktan ötürü anlamıom bu aletlerden ama :)) güsel bişe galibaa rabbim inşallah dualarımızı kabul eder seni miniğine kavuşturur inşallaaaahhh..
ayyyy neşemmm tüylerim diken diken olduu ben bekarlıktan ötürü anlamıom bu aletlerden ama :)) güsel bişe galibaa rabbim inşallah dualarımızı kabul eder seni miniğine kavuşturur inşallaaaahhh..
İnşallah canm, inşallah güzel hayırlı haberlerle dönerim size...
Canlarım, kötü gün dostlarım, canım arkadaşlarım,...
![]()
ne olur dua edin, lütfe çok korkuyorum, gerçek mi bu? Hala inanamıyorum. Lütfen Allah'ım meleğim benimle olsun, lütfen. Eşimden sonra ilk Gülçinime dedim ve size şimdi de, dualarınızı bekliyorum..
inşallaahhh canımm inşallahhh..İnşallah canm, inşallah güzel hayırlı haberlerle dönerim size...
Canım eğer doğruysa ben de yakında anne olucam inşlalah. Burada benim çok eski ama eskimeyen arkadaşlarım var. Önce onlara müjdeyi vermek istedim. Canlarım ne olurdua edin...Çok korkuyorum hem de çok.
canım benim nesecim şuan o kadar çok sevindimki anlatıcak kelime bulamıyorum inşallah meleğin seninledir inşallah bu sefer gelmiştir canım hemen kan tahlili yaptır allahım bu sefer yüzünü güldürücek inşalalh canım dularım seninle allah yardımcın olsun şuan neler hissrttiğini tahmin ediyorumm nesem zevketen dört köşe oldum ya umuduma umut kattın dilerim rabbim bu yavruyu sana bağışlarrrr amin amin aminnCanlarım, kötü gün dostlarım, canım arkadaşlarım,...
![]()
günaydın canım nasılsın iyiyiz çok şükürgünaydin kızlarr.. görüşemedik epeydir iyisiniz inşallah
evet canım aynen öyle nasıl bekledğimi tahmin ediyorsundurne güzel herşey yolunda sıra bebişte oda geldimi göbişine senden mutlusu olmucak inan zemuszemus
canım çok zor ama sakin olmaya çalış inşallah güzel hbaerlerle gelirsin canım sabırla beklicez canım benim çok sağoll nasıl kullancam ne kadar kullanıcam bilmiyorumİnşallah canm, inşallah güzel hayırlı haberlerle dönerim size...
Canım eğer doğruysa ben de yakında anne olucam inşlalah. Burada benim çok eski ama eskimeyen arkadaşlarım var. Önce onlara müjdeyi vermek istedim. Canlarım ne olurdua edin...Çok korkuyorum hem de çok.
KUmsalım en olur hemen aktara git ve hayıta başla. Bir de 500 Yasin okumaya çalış eşinle.
canım inş doğruyu gösteriyordur bu alet bi kan testi yaptırsana imkanın varsa
inşallaahhh canımm inşallahhh..
Dualarımızdasın Rabbim yüzünü güldürseün inşallah bir bebekle müjdelesin seni..korkma canımmm ümitli ve umutlu ol mutlu düşün olumlu düşün bizde dualarımızla destekleyelimmm..
canım benim nesecim şuan o kadar çok sevindimki anlatıcak kelime bulamıyorum inşallah meleğin seninledir inşallah bu sefer gelmiştir canım hemen kan tahlili yaptır allahım bu sefer yüzünü güldürücek inşalalh canım dularım seninle allah yardımcın olsun şuan neler hissrttiğini tahmin ediyorumm nesem zevketen dört köşe oldum ya umuduma umut kattın dilerim rabbim bu yavruyu sana bağışlarrrr amin amin aminn
günaydın canım nasılsın iyiyiz çok şükür
evet canım aynen öyle nasıl bekledğimi tahmin ediyorsundur
hemde nasıl rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah
canım çok zor ama sakin olmaya çalış inşallah güzel hbaerlerle gelirsin canım sabırla beklicez canım benim çok sağoll nasıl kullancam ne kadar kullanıcam bilmiyorum
tamam hayatım allahın izniyle başalayalım bizde
Canım benim bir ikimiz kaldık biliyorum sevindiğini, inşallah herşey yolundadır. İnşalh en kısa zamanda ikimiz de anne oluruz ve isteyen herkes. Amin canım ben de umutlandım ama inşallah hayalkrıklığına uğramam.
Canım adetin başaldı mı? Kaçını günündesin? Ben sana yaptığım herşeyi detayıyla anlatıcam sen hiç meraklanma.
neeşşşeee bu harika bi haber
inşallahh test yanıltmaz ve bayram yaparızzz
ne zaman akn testi yaptırıcaksınn
ay günaydın bu arada kızlarr neşeyi görünce sapıttım sevinçten :)))
oyy yarını beklicezz hee bol bol dua edicem hayırlı haberler getir bize inşallah
inşallah canım rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü amin canım inşallah
inşallah canım daha önce hiç böyle bişey olmuşmuydu testte
yok canım daha başlamadı bekliyorum bu hafta içinde başlıcak inşallah
tamam bekliyoprum canımm hadi yaz
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...kaldikizima-isim-konusunda-yardim-lutfen.html
kızıma isim konusunda yardımcı olursanız sewinirim arkadaşlar bebeğim doğdu doğacak hala bir ismi yok![]()