4 kardeşiz gülçincim.
sanırım düşüklerin sebebi sitresti.eşim sürekli şehir dışında olduğu için
ozamanlar çok ağlardım.yerleşik düzene geçince sorun olmadı.
atladığım soruların sebebini yazdım ama ,haksızlıkbuuu.
neyse sonuçta sınıfta kalmadım:dance:
slm millet ne habersiniz...
beyaz16 ve ruzgar denıze cok tesekkur ederım cok saolun benımkı spınal olcak hayırlısı olsun allah sıze ve yavrularınıza uzun omurler versın
slm kızlar nasılsınız?
evime şimdi geldim bi kaçgündür annemdeydim sınavım vardı
ve bütün sınavları verdimm çok mutluyum:hooray::hooray:
diplomamı almaya zeyneple gidicem inş
size de haber vereyim istedim
başladığımda hep yanımdaydınız bu mutluluğumu da paylaşmak istedim sizlerle
hepinzii çok öpüyorum
yemek hazırlamam lazım kociş gelir şimdi bugün evde de
yarın uğrarım bi aksilik olmazsa
hoşçakalın
Gülçin nasılsın? nasıl odlun geçti mi grinin inş daha iyisindirşimdi
ceren hanım nasıl?facede videosunu izledim geçen çok tatlı olmuş maşallah
cerenim sagol valla berrayı uyuttum yarım saat olmadı ama kıpır kıpır bende fırsattan istifade yemek hazırlayayım dedim..eski günlere dönme çabası mı topiktemi..yaz da geliyor tamamen tepe taklak olmazmı burası geçen yazı hatırlıyormusun..
slm kızlar nasılsınız?
hepinzii çok öpüyorum
hoşçakalın
o ne laf kı dünürrr kaydirigubbakcemile3
zemuszemus zemuszemus zemuszemus yanıldııııııın ben daha büyüğüm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 42 bitti aralıkta bir sonraki rakamı söylemeye bile henüz hazır hissetmiyorum kendimi mafoldumbensanırım hatta bence kesin ben büyüğüm denizcim
benim küçüğüm 13 yaşında.yaşımı söylesemmikiiiiikaydirigubbakcemile3
41 yaşıma girdim.yaaa çokmu yaşlıyım aceba?
iki tane kocaman çocuğum var. çalışıyorum.
sağolsun gülçinin sayesinde bu kulübün en güzel köşesini
öğrenmiş oldum.sizlerin sıcacık sohbetleri beni buraya çekti.
amaaaa ben misafirim nede olsa niye bi hoşgeldin dedinizde benmi pas vermedim.
her gün sizlere iyi dileklerdede bulundum ayrıca.:CüvCüv:
merhabaaaaa, bu arada teste tabi tutulmuşsun hayırlısı olsun ben olsam 80 verirdim, Gülçin'in notu kıttır kaydirigubbakcemile3 benim gerçek ismim Filiz bu arada :)(şimdiii diyelimki ben bugün bu bölüme ilk defa geldim )
opuyorumnanaktan herkese merhaba ,bebişlerinizi ve sizi çok öpüyorum
hamilelere kolay ve sağlıklı doğumlar,bebişi olanlara, birlikte mutlu bir ömür diliyorum.a.s.
canıııııııııııııııımmmmmmmmmm tabii ki çok çok güzel bir duygu :) Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah :) ben de seni özledim hayatım, sağol iyiyim :)günaydın canlarım nasılsınız özledim valla.ne var ne yok umarım herkes iyidir sorun yoktur.anne olmak çok güzel bütün vaktimi alıyor ama okadar güzel bir duygu ki sizide çok özlüyorum.gülçincim neseme ne oldu bebiş varfmı test yapmıştı meraktan çatlayacam ceren nasıl.nur nasılsın ilayda nasıl.filiz ablamıda özledim o nasıl. hepinizi çok özledim.
dün ben de nezle oldum, Mehmet sağolsun bulaştırdı bana, oğlanı korumaya çalışıyorum, bu yüzden kucağıma alırken maske takıyorum, yarın da dişim çekilecek akannehirbulmuşum valla abla nerden buldum nasıl buldum bilmiyorum ama bulmuşum işte.
cerene dikkat ediyorum geçmesin diye ama açıkçası çokta titiz davranmıyorum bir önceki gripte çok korkmuştum evden yollamıştım şimdi değil evden yanımdan ayırmıyorum allaha şükür hiç birşeyide yok.
valla dimi nasılda o kadar yük varken omuzlarımızda yine uzun yaşayan bizler oluyoruz :uhm: kolay kolay pes etmiyoruz sanırım ondan kaydirigubbakcemile3
oh oh oh maşallah oğlumuza maşallah sübanallah gelişimi çok iyi annesi tü tü tü
ek gıdalara başlanıyormuş umarım ceren gibi büyük bir iştahla tüketir verdiğin herşeyi ablacım.
bende sizlerle sohbetleri efkar dağıtmayı dertleşmeyi kudurmayı çok özledim yaaa :çok üzgünüm:
neeeeee :1shok:
ikinciyimi düşünüyorsun akannehir
heee sonraki üç ay korkutuyor demek
ama o üç ayda geçiyor
ve sonra gördüğün gibi çok güzel günler başlıyor ablacımmmm opuyorumnanaktan
bence sen filiz ablamla bu konuda konuşma canım
onun yaşını bildiğim için senin küçük olduğunu bildirmek isterim opuyorumnanaktan
yaşlı değilsiniz ayrıca orta yaştasınız siz ve bu yaşta bu enerji bu ateş maşallahınız var ikinizinde
Evet kızlar gelelim bana neden günler sonra hepinize cevap verdim
çünkü yoğun yorgun ve hasta idim malumunuz hepinize cevap vermeden yarım yamalak devam etmek içime sinmedi ve alınmaınızı birinizi atlamayı istemedim.
Biliyorum geç oldu ama olsun böylesi içime sindi benim.... kaydirigubbakcemile3
bu arada bende dün ceren hanımı doktora götürdüm kızlar kontrol için
kızımın boyu 71 cm ve kilosu 8500 kg. doktor gelişimini kilosunu boyunu çok beğendi uzun boylu bir kız olucak bu dedi. allaha şükürm bir yaramazlık yok herşey yolunda.
benden haberler bu akdar canlarım sizler nasılsınız.
ah canııım çok zordur kolikTekrardan herkese günaydın
gülçincim çok sevindimya darısı arifemin başına.
Nesem hamilesin ha ben ne dedim sana canım benim rabbim kucağına almayı ansip etsin sağlıklı bi hamilelik diliyorum sana.gözün aydın tatlım tebrik ederim canı gönülden inanıyodum bu mutluluğu yaşayacağına.
Oğluşumda ii gülçin teyzesi kolik oldu yalnız ilaçta vermiyolar çok sancısı var yavrumun o ağlıyo ben ağlıyom o yüzden giremiyorum zaten 3 aya kadar çeker diyolar.birinin bebğide olmuştu bizden kimdi hatırlamıyom o ne yaptı acaba.ona bişi olması çok üzüyor beni.gülçin teyzesi en kısa zamanda yeni fotolarda ekleyeceminşallah.herkese kolay gelsin güzel bir gün olsun öpüyorum
ay kıyamam yaaaa, minicik çocukta reflü mü? ah yavrum benim... neyse normale dönmenize sevindim :) bu arada resimlerine bayıldım Ecem'in, ne kadar büyümüş, ne kadar tatlı olmuş annesi, Allah bağışlasın canım :)selam arkadaşlar. resimler yüklenmemiş geçen gün. Şimdi yükledim. bakmak isteyen arkadaşlar bakabilirler.
Canlarım bebeğimin beslenme sorununu sormuşsunuz. Reflü vardı bebişimde. Emmeyi ve mamayı reddediyordu. KAtı gıdalara biraz erken geçtik o yüzden. Şimdi düzeldi çok şükür. Biberon da alıyor meme de. meyve püresi ile muhallebi de veriyorum. Yavaş yavaş toparlanıyor.
Cerenciğim, kendi evimize taşındık. bebiş olduğu için ortağımdam da ayrıldım. kendi ofisimi açtım. Kızıma daha çok vakit ayırabilecek şekilde çalışacağım.
Kızlar bu arada herkes birbiriyle tanışmış. Gidip gelmeler artmış. ben de Pendik Kurtköy' de oturuyoru. Şöyle havalar biraz güzelleşsin. Annemler de memelekete dönünce mutlaka beklerim. Ama laf olsun diye söylemiyorum.
nesem keseyi görecekmiş bu hafta. Allah tamamına erdirir inşaallah. Ne güzel herkes tek tek kavuşuyor meleklerine.
Arifeciğim inan her siteye girdiğimde aklıma geliyorsun. Dualarımdasın canım.
Filiz ablam. Maaşallah tosununa. Süt veremiyorum diye üzülme hiç. Rabbim herkesin rızkını bir şekilde belirlemiş. Bu kadar kısmetmiş. Herşeyde bir hayır vardır.
Bulcuk canım. Paşamız mama seçiyordu dimi? Şimdi nasıl?
İrreor, Mavi Deniz, Fatoş, beyaz ve diğer tüm arkadaşlar. Umarım sizler de iyisinizdir.
amiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:beyaz16 ve ruzgar denıze cok tesekkur ederım cok saolun benımkı spınal olcak hayırlısı olsun allah sıze ve yavrularınıza uzun omurler versın
hadi bakalııııımmmmmm, tebrikler canım, diplomayı kutlarız artık, ben de seni çok öpüyorum canım :)slm kızlar nasılsınız?
hepinzii çok öpüyorum
hoşçakalın
:roflol: :roflol: :roflol: cadı :roflol: :roflol: :roflol:geçen yaz ben doğum izininde idim hatırlarsan güzelim ben burda olmadığım için belkide topik tepetaklak oldu hı ne dersin aklinialirimsmile boshayallersmile kaydirigubbakcemile3
arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim bugün annem amaliyat oldu allah sükür iyi gecdi yarasina bir pompa yerlesdirildi iltapi temizlesin diye hafdaya tekrar amaliyat olucakmafoldumben.neolur su mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarinizi eksik etmeyin bu arada kandiliniz mübarek olsun .bende daha gitmedim hastaneye hicde gitmek istemiyorum neolucak bu halimiz ya allahim sen yardim et ayin 5.3 miracin sünet durumu var nasil olucak bilmem rabim yardimcim olsun............ morelim cok bozuk kizlar senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?