Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

4 kardeşiz gülçincim.

sanırım düşüklerin sebebi sitresti.eşim sürekli şehir dışında olduğu için
ozamanlar çok ağlardım.yerleşik düzene geçince sorun olmadı.
atladığım soruların sebebini yazdım ama ,haksızlıkbuuu.
neyse sonuçta sınıfta kalmadım:dance:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tersten başlıyorum alıntına evet sınıfta kalmadın canım geçer not aldın
olmadı kanaat kullanırdık canım ne olcek :dilcikar: :sm_cool:

atladığın soruların sebepleri tatmin edici olduğu için bu konunu üzerinde durmuyorum vereliniortak

hımmm anladım stres insan vücuduna nelr yapıyor değilmi
allah kimseyi eşinden uzakta ayrı koymasın yaaaa :Saruboceq:

ay ama ben kocamı özledim yaaaa :asigim: opuyorumnanaktan

beyaz16 ve ruzgar denıze cok tesekkur ederım cok saolun benımkı spınal olcak hayırlısı olsun allah sıze ve yavrularınıza uzun omurler versın

beyaz16 ve ruzgar denıze cok tesekkur ederım cok saolun benımkı spınal olcak hayırlısı olsun allah sıze ve yavrularınıza uzun omurler versın

benimkide spinaldi cnm çok memnun kaldım
2.ye hamileyim şimdi onu da öyle yaptırıcam
hem doğduğu gibi öpüp kokluyorsun meleğini sesini duyuyorsun süper bi duygu:lepi:

slm kızlar nasılsınız?
evime şimdi geldim bi kaçgündür annemdeydim sınavım vardı
ve bütün sınavları verdimm çok mutluyum:hooray::hooray:
diplomamı almaya zeyneple gidicem inş
size de haber vereyim istedim
başladığımda hep yanımdaydınız bu mutluluğumu da paylaşmak istedim sizlerle
hepinzii çok öpüyorum
yemek hazırlamam lazım kociş gelir şimdi bugün evde de
yarın uğrarım bi aksilik olmazsa
hoşçakalın

Gülçin nasılsın? nasıl odlun geçti mi grinin inş daha iyisindirşimdi
ceren hanım nasıl?facede videosunu izledim geçen çok tatlı olmuş maşallah

cerenim sagol valla berrayı uyuttum yarım saat olmadı ama kıpır kıpır bende fırsattan istifade yemek hazırlayayım dedim..eski günlere dönme çabası mı topiktemi..yaz da geliyor tamamen tepe taklak olmazmı burası geçen yazı hatırlıyormusun..

oooo gözün aydın tebrik ederim sınavlar bitti artık senin adına çok sevindim hayırlı olsun cicim. diplomayı al ıslatırız artıkın kaydirigubbakcemile3

Gülçin nasılsın? nasıl odlun geçti mi grinin inş daha iyisindirşimdi
ceren hanım nasıl?facede videosunu izledim geçen çok tatlı olmuş maşallah

iyiyim güzelim sağol daha iyiye gidiyorum en azından burnumun akması bitti çok şükür
cerende iyi büyüyor işte tam ısırmalık zamanları mıncıklanmak istiyor sürekli hırpala mıncıkla deliriyor yaa

durduğu yerde durmuyor berra hanım desene kaydirigubbakcemile3

valla ben eski günlere topikte dönemesemde özelden dönerim canım biliyorsun
yeterki irtibat kopmasın
gelene kapı gelmeyene sapı derim ben sen duydunmu hiç kaydirigubbakcemile3

geçen yaz ben doğum izininde idim hatırlarsan güzelim ben burda olmadığım için belkide topik tepetaklak oldu hı ne dersin aklinialirimsmile boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

canım tebrik edrim hadi kurtuldun artık olumunekankayizsmile

Adam arabasiyla giderken bir bisikletliye carpmis. Sigorta sirketine yaziyor: Itiraf edeyim ki, kimsenin gelip gelmedigine bakmadan kavsaga girdim. Ama ne yapabilirdim, daha bir saat once de oradan gecmistim ve kimse yoktu.

- Bir kaza bildirim tutanagindan: Ileriye dogru cikmak isterken ondeki arabanin arka farlarina carpip kirdim. Tabii hemen geri cekildim. Ama geriye giderken bu defa arkamdaki arabanin on farlarina carpip onu da kirdim. Gecmis olsun demek icin kapiyi actigimda ise bu defa yandan gecen bisikletliye carpip yere devirdim.

trafikte!!
YoL verilmez, alınır. Eğer bir garajdan ya da otoparktan direkt yola çıkacaksanız, araçların size yol vermesini beklemek hayalcilik olur. Burada kural, bodoslama yola fırlamaktır. Merak etmeyin, hızla gelen araçlar Zınk! diye duracaklardır.

* Mecbur kalmadıkça kimseye yol verilmez. Amaç ulaşılacak yere bir an önce varmaktır. Asla yol verilmez. Çok mecbur kalınırsa hafiften hız düşürülür. Yavaşlamanıza sebep olan araçlara bağırmak en tabiî hakkınızdır.

* Yeşil ışığın yanması asla beklenmez. Işıklarda beklerken vites asla boşa alınmaz. Birinci vitese takılır ve bir ayak debriyajda tutularak araba bağırttırılır, iyi bir istanbullu yeşilin yanacağını hisseder ve yanmadan geçer. Yeşil ışık birkaç saniye sonra nasıl olsa yanacaktır. Eğer ışıkta bekleyen diğer araçlar sizin önünüzdeyse, sarı yanmadan koraya köküne kadar basılır ve Hadi be, yürüsene! diye bağırılır.

* En sağ şerit emniyet şeridi değil, acelesi olanların şerididir. Eğer trafik tıkanmışta en sağ şeritten huzur ve güven içerisinde gidebilirsiniz.

* Sinyal vermek delikanlılığa sığmaz. Durmak isteyen veya dönüş yapmak isteyen istediği zamanda ve yerde durabilir ya da dönebilir. Arkadan gelen araçlar bunu altıncı hisleriyle hissetmelidirler. Hissedemezlerse arkadan vururlar ve suçlu duruma düşerler.

* Ağır vasıtaların yeri en sol şerittir. Sadece onlar değil, bütün ticarî araçlar sol şeritten giderler. Küçük ve hafif binek otolar onlara her zaman yol vermeli ve saygıda kusur etmemelidirler.

* Ambulanslar acelesi olanlar için faaliyet göstermektedir. Sirenlerini açmış, son hızla giden bir ambulans görürseniz hemen arkasına takılın. En kısa zamanda varacağınız yere ulaşırsınız. Bu son derece doğal ve sık başvurulan bir uygulamadır, zaten o ambulans da âcil servise hasta değil, televizyondaki maça taraftar taşımakta veya Ramazan daysa iftara oruçlu yetiştirmektedir.

* Korna çalmak en tabu hakkınızdır. Onu sık sık kullanın. Dünyanın parasını verip fıstık gibi bir otomobil satın almışsınız. Kornasını yeteri sıklıkta çalmazsanız oksitlenme yapabilir. Ayrıca az korna çalanlar istanbul trafiğinde hemen farkedilir ve dışlanırlar. En son korna makamlarını minibüs şoförlerinden öğrenebilirsiniz.

* Sollayacaksan önce sıkıştır. Bir araç sollanacaksa, arkadan sellektör yapılmalı ve aracın tamponuna değecek kadar yanaşılmalıdır. Böylece sollanacak kişi arkadakinin niyetini anlar ve kenara çekilir.

* Yol çizgileri sollama zevkini artırmak için vardır, istanbul da kesinlikle tek bir hat üzerine yol alınmaz. Devamlı şerit değiştirilerek sollama yapılır. Yoldaki çizgiler sollama yapmamızı kolaylaştırır.

* Farlar hava iyice kararmadan yakılmaz. Gündüz vakti farlarını yakanlar olursa, diğer sürücüler tarafından anında uyarılırlar.

* Selektör şoförün eli ayağıdır, her zaman kullanılmalıdır. Bazen bir teşekkür, bir uyarı, kızgınlık için sellektör yapmadan araç kullanan iyi şoför olamaz.

* Bayan şoförlerin İstanbul da trafiğe çıkmaya hakları yoktur. Erkek sürücüler her fırsatta bu kaideyi hatırlatmalı, bayan sürücüleri devamlı sıkıştırarak zor durumda bırakmalıdırlar. Bu kurallara dikkat edelim, uymayanları uyaralım.

* istanbul da hız sınırlaması yoktur. Mahalle aralarında pati çekilip spin atılabilir, son sürat gidilebilir.

* Sürücüler her zaman haklıdırlar. Yayalar yayalığını bilmeli, ona göre davranmalıar. Yaya geçidi, yayaların geçiş üstünlüğü gibi kavramlar istanbul da geçerli değildir.​

anladım cnm ondan dogru...neyse bakalım günler geçiyor valla evde işte bitmiyor bazen bunalıyorum kendime fazla zamanda ayıramıyorum ..ama sıkıldım şu kıştan yaz gelse artık bugün de hava çok kapalı idi geldiler bana..

zemuszemus zemuszemus zemuszemus yanıldııııııın ben daha büyüğüm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 42 bitti aralıkta bir sonraki rakamı söylemeye bile henüz hazır hissetmiyorum kendimi mafoldumben
ne iş yapıyorsun canım?
aaaahhhh ahhh sen geçen kış görecektin bizleri burada, sayfaların hızla ilerlemesinden şikayet ederdik yetişemiyoruz diye :sm_confused: şimdi ise çok çok duruldu topik, bugün biraz canlanmış çok şükür... benim oğluşum gündüzleri beni esir aldığı için giremiyorum topiğe, akşam saat 7.30 gibi yatırıyorum, işte o zaman nefes alıyorum ve gelebiliyorum buraya, tabii kimse olmuyor
aaaa sen kendini misafir mi zannediyorsun? kaydirigubbakcemile3
merhabaaaaa, bu arada teste tabi tutulmuşsun hayırlısı olsun ben olsam 80 verirdim, Gülçin'in notu kıttır kaydirigubbakcemile3 benim gerçek ismim Filiz bu arada :)
canıııııııııııııııımmmmmmmmmm tabii ki çok çok güzel bir duygu :) Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah :) ben de seni özledim hayatım, sağol iyiyim :)
dün ben de nezle oldum, Mehmet sağolsun bulaştırdı bana, oğlanı korumaya çalışıyorum, bu yüzden kucağıma alırken maske takıyorum, yarın da dişim çekilecek akannehir

asla pes etmek yok zemuszemus

bu hafta elma suyuna başladık, çok şükür sevdi, kaşık kaşık içiyor minnoşum :lepi: evet ya, çok özledim eski günleri, dertleşirdik, gülerdik, ağlardık, +18'lere girerdik kaydirigubbakcemile3

valla doğum sonrası gaz sancılarını düşündükçe ikinciyi düşünemiyorum hayatım :) evet çok güzel günler yaşanıyor sonrasında ama bazen kök söktürüyor bana oğlan :sinifsinif:

ayyy çooooook teşekkürler canımcım :kedi:

oy maşallah kuzuma, uzun boylu olacak, çok canlar yakacak büyüyünce kaydirigubbakcemile3
ah canııım çok zordur kolik biz az çekmedik ama 2,5 aylık olunca hafifledi ve şimdi çok şükür rahatladık, ben ayaklarının altına ve karnına elma yağı sürüp masaj yapıyordum ve ayaklarını her zaman sıcak tuttum canım, evin sıcaklığına göre 2 çorap üstüne yün çorap giydiriyordum, hala da sıcak tutmaya çalışıyorum ayaklarını, çünkü o zaman gaz sancısı çekmiyoruz :) biraz sabredeceksin güzelim, hemen hemen her bebek yaşıyor bu problemi, zavallılar hayat mücadelesine başlıyorlar doğar doğmaz :) sindirim sistemi düzene girince geçecek canım, sana sabretmek düşüyor :)
ay kıyamam yaaaa, minicik çocukta reflü mü? ah yavrum benim... neyse normale dönmenize sevindim :) bu arada resimlerine bayıldım Ecem'in, ne kadar büyümüş, ne kadar tatlı olmuş annesi, Allah bağışlasın canım :)

Evet herşeyde bir hayır var, dişim yüzünden antibiyotiğe başladım geçen gün, eğer emziriyor olsaydım diş ağrısını çekmek zorunda kalacaktım :)

daha sık uğra güzelim, madem kendi başına çalışıyorsun artık, bize de zaman ayır tamam mı? bu arada hayırlı uğurlu olsun canım :)
amiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hadi bakalııııımmmmmm, tebrikler canım, diplomayı kutlarız artık, ben de seni çok öpüyorum canım :)
geçen yaz ben doğum izininde idim hatırlarsan güzelim ben burda olmadığım için belkide topik tepetaklak oldu hı ne dersin aklinialirimsmile boshayallersmile kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: cadı :roflol: :roflol: :roflol:

arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim bugün annem amaliyat oldu allah sükür iyi gecdi yarasina bir pompa yerlesdirildi iltapi temizlesin diye hafdaya tekrar amaliyat olucakmafoldumben.neolur su mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarinizi eksik etmeyin bu arada kandiliniz mübarek olsun .bende daha gitmedim hastaneye hicde gitmek istemiyorum neolucak bu halimiz ya allahim sen yardim et ayin 5.3 miracin sünet durumu var nasil olucak bilmem rabim yardimcim olsun............ morelim cok bozuk kizlar senağlama

günaydın herkese opuyorumnanaktan

gülçinin kıtta olsa verdiği notla sınavı geçtim.:kedi:

artık işim resmileşti. şimdide beni takmazsanız

bilmem artık.alsanaalsanasmile

selam filizcim a.s.

ay valla kendimden biyükleri nedense
çok seviyorum.şükür burdada sen varmışsın.

benim 50 yaşında 20 yıllık arkadaşlarım var.
onlar canım benim.nedense büyüklerle anlaşmak daha kolay.
tecrübe sanırım böyle bişey.

rüzgarı benim için öp canım.ayrıca puan için sağol.
olgun insanın hali başka valla.(gülçin duymasındaaaa)
kaydirigubbakcemile3

artık sünnet eskisi gibi sorun olmuyor canım.

benimkini yatakta zor tuttum valla. evin içinde top oynamaya çalıştı ilk gün:umursamaz:

allah kolaylık versin umarım askerlik telaşlarınada düşersin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…