selammmm
hepinizin kandili mübarek olsun
Allah sağlık sıhhat huzur versin
Hastalara şifa versinnnn inşallahhhhh
Selam kızlar. Bir uğrayayım dedim ama kimsecikler yok.
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Umarım keyifler yerindedir. ben biraz nezle olmuşum. Vücut kırgınlığı var. Allah beterinden saklasın.
Filiz Abla, Gülçin kızım hakkındaki yorumlarınız için çoook teşekkür ederiz. Böcekler, daha dün hamilelik haberlerimizi veriyorduk. ne çabuk büyüyorlar değil mi? Allah üzüntülerini göstermesin.
Nesemese' den haber yok sanırsam. Hayırlı haberlerle gelir inşaallah.
Çok öpüyorum kzılar görüşmek üzere.
[Amin canım. İnşaallah Allah herkese nasip etsin. Kirada değidik canım. Kayınvalidemlerin evinde oturuyorduk. Ev sizin demişlerdi baştan ama öyle olmuyor işte. Lafta kalıyor hepsi.
Mutlaka beklerim canım. yeni evimde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.
SÜtÜm yetersİz canımÇok oldu amamya baŞlayalı
geçmişi okuyayım dedim ama sonuna gel,p bir şey yazamadan kaçmak zorunda kaldıgım için vazgeçip yazmayay karar verdim ama bir iki sayfaya baktıgım kadarıyla madam çiçek katılmış aramaıza hoşgeldn diyorum..haticede gelmiş evi ofisi taşımız galiba hayırlı olsun..ev için de darısı başımıza ...
bu arada kandiliniz mübarek olsun...
kızlar kimse yok ama ben yine size yazmak istiyorum gelince cvplarsanız sevinirim..mama sandalyesi alıcaz ama portatif olanlar var birde sandalye gibi olanlar sizce hangisi daha kullanışlı olur ..
gülçinim gönderdim ..
güzeliiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm, hay Allah kaçırmışım seni, oğlan uyandı bende alelacele kaçmak zorunda kaldımben geldimmmmmmmmmmmmm
ablam canım nasılsın geçmişe bakamadım şu anda izmirdeyim birazdanda eşimin ofisine gidcem
ordan girerim artık
ablacım seni görünce yazayım dedim
gün ışığım beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm, sizlerle de ne kadar anlaştığımız açık değil mi aşkolsun yani, hem ben ne demişim? büyük küçük herkesle anlaşırım ama daha çok benden büyük arkadaşlarım var, onu farkettim... bak yine başladın cadılığa kaydirigubbakcemile3biz senden küçüğüz ama ablaaaa :çok üzgünüm:
yoksa sen bizimle gerçektenmi anlaşamıyorsun numaramı yapıyorsun alsanaalsanasmile
duydum zaten duydummmmmm -tatlicadiarzu-
kıt değişl bir kerem daha önceki sınavları hatırlatırım lütfen geçmişe sürüklemeyiniz beni.
ayy sorma yaaaa kırk yaş olsun hayat her yaşta güzelllll sağlık olsun yeter opuyorumnanaktan
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:selammmm
hepinizin kandili mübarek olsun
Allah sağlık sıhhat huzur versin
Hastalara şifa versinnnn inşallahhhhh
hiç sorma yaaa, ne çabuk geçiyor günler, hamileyken günler geçmiyor gibi gelirdi ama şimdi ışık hızı halt etmiş yanında aklinialirimsmileSelam kızlar. Bir uğrayayım dedim ama kimsecikler yok.
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Umarım keyifler yerindedir. ben biraz nezle olmuşum. Vücut kırgınlığı var. Allah beterinden saklasın.
Filiz Abla, Gülçin kızım hakkındaki yorumlarınız için çoook teşekkür ederiz. Böcekler, daha dün hamilelik haberlerimizi veriyorduk. ne çabuk büyüyorlar değil mi? Allah üzüntülerini göstermesin.
Nesemese' den haber yok sanırsam. Hayırlı haberlerle gelir inşaallah.
Çok öpüyorum kzılar görüşmek üzere.
Aman geçmiş olsun hayatım, bebekte reflü ne kadar kötüdürSağol Filiz ablacığım. atlattık çok şükür. Çok geçmiş olsun. Diş ağrısı çok zordur. Kabir azabının yarısıdır derler Allah korusun. Paşamızın Kartepe resimlerine baktım. Çok tatlı maaşallah. Gelişimi de süper nazar değmesin. Daha sık uğramaya çalışacağım inşallah ablacığım.
Amin canım. İnşaallah Allah herkese nasip etsin. Kirada değidik canım. Kayınvalidemlerin evinde oturuyorduk. Ev sizin demişlerdi baştan ama öyle olmuyor işte. Lafta kalıyor hepsi.
Mutlaka beklerim canım. yeni evimde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.
gün ışığım beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm, sizlerle de ne kadar anlaştığımız açık değil mi aşkolsun yani, hem ben ne demişim? büyük küçük herkesle anlaşırım ama daha çok benden büyük arkadaşlarım var, onu farkettim... bak yine başladın cadılığa kaydirigubbakcemile3
duyarsın seeeennnn eyvahedigeldismile
valla madamçiçek'e kıt not verdin, kabul et, doğruya doğru şimdilmaz:
çok doğru söylüyorsun canımcım, sağlık olsun yeter opuyorumnanaktan
kızlar oğlan ortalığı yıkıyor, kaçtım byeeeeeeee
temmuz ayı gel artık bende oğluşuma kavuşayım:lepi:
maşallah çok tatlı olmuş, kimse erken doğmuş demez hayatım, maşallahArasımın yenİ fotolarınıkoydum profİlİme arkadaŞlar.
heyooooooooo ne güzel :) ufaklığımızı gördün demek :) bugünlerimize çok şükür :) şimdi sırada pıt pıtlar var :) ne zamana çağırdı doktor? bu arada senin de kandilin mübarek olsun canım :) inşallah seneye yavrunla geçireceksin kandili :)Kandiliniz mubarek olsun kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...
Biz bugün kesemizi gördük maşallah. Çok zor oldu, vajinal ultrosonla bile zor görüldü çünkü benim rahmim tersmiş. 6 haftalık gebesin dedi dr çok şükür. 15 Marta randevu verdi. Bu gece dua ediyorum Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin yavrusunu...Hamilelere hayırlı ahmilelik ve doğum, annelere hayırlı bir anne olmayı nasip etsin Yüce Mevlam. Dualrınızda bizi de unutmayın teyzeleri...
seninde kandilin mübarek olsun canımhepiniizn kandili kutlu olun kızlar,rabbim tüm dularınızı kabul etsin inş.
canım tekrar tebrikler duaların kabul oldu çok şükür canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kandiliniz mubarek olsun kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...
Biz bugün kesemizi gördük maşallah. Çok zor oldu, vajinal ultrosonla bile zor görüldü çünkü benim rahmim tersmiş. 6 haftalık gebesin dedi dr çok şükür. 15 Marta randevu verdi. Bu gece dua ediyorum Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin yavrusunu...Hamilelere hayırlı ahmilelik ve doğum, annelere hayırlı bir anne olmayı nasip etsin Yüce Mevlam. Dualrınızda bizi de unutmayın teyzeleri...
sağol ablacım evet maşallah ii topaldı canımoğluşum güzel yorumların için saol teyzesi bizde seni ve rüzgarı öpüyoruz.maşallah çok tatlı olmuş, kimse erken doğmuş demez hayatım, maşallah
heyooooooooo ne güzel :) ufaklığımızı gördün demek :) bugünlerimize çok şükür :) şimdi sırada pıt pıtlar var :) ne zamana çağırdı doktor? bu arada senin de kandilin mübarek olsun canım :) inşallah seneye yavrunla geçireceksin kandili :)
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallahKandiliniz mubarek olsun kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?