Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selammmm
hepinizin kandili mübarek olsun
Allah sağlık sıhhat huzur versin
Hastalara şifa versinnnn inşallahhhhh

aminnnnnnnnnn dünürüm aminnnnnnnnn

sağolasın canım sizinde kandiliniz mübarek olsun

sanada geçmiş olsun bol meyve tüket eceme geçmesin

neşe yarın akşam nasipse keseyi görmeye gidicek canım sanırım haftasonu haber verir kendisinden

ahhhh aaaaahhhhhh bende öyleyimmm ne kiradayım ne kendi evimde aynı senin durumun işte anlarsın halimi. Ben biraz cadıyımda allahtan fazla bulaşamadılar gerçi bilenler bilir daha ne kadar bulaşacaktıki.
Darısı başıma inşallah canım inşallah bende kendi evime sahip olabilirim :Saruboceq: bu mübarek günde allahım duy sesimiiiiiiiiiiiii :Saruboceq:

inşallah canım tabikide seve seve geliriz hayatım sen özelden bana tam adresini yaz bir dahaki gezimiz sana olur kaydirigubbakcemile3

SÜtÜm yetersİz canımÇok oldu amamya baŞlayalı

olsun canım sağlık olsun bende 2 ay emzirebildim ama cerenin maşallahı var

canım hoşgeldin aynen öyle oldu tatlım
madam çiçek geldi aramıza yeni bir abla daha

şu mama sandalyelerinin örnek olarak resimlerini ekleseydin ya güzelim ona göre yorum yapsaydık

gülçinim gönderdim ..

canımmm baktım şimdi
eğer sürekli ev içinde kullanıcam diyorsan bence sandalye olanı al tabii diğeri küçük yüksekte olmak isteyecek berra herşeyi görmek isteyecek sandaylye üstüne konmasıda açıkçası bana pek güvenli gelmiyor. Eğer evinde yerin varsa mama sandalyesini al portatif alma

ben geldimmmmmmmmmmmmm
ablam canım nasılsın geçmişe bakamadım şu anda izmirdeyim birazdanda eşimin ofisine gidcem
ordan girerim artık
ablacım seni görünce yazayım dedim
güzeliiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm, hay Allah kaçırmışım seni, oğlan uyandı bende alelacele kaçmak zorunda kaldım aaaaa bize çok yakınsınız :) gelsenize vaktiniz varsa :)
gün ışığım beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm, sizlerle de ne kadar anlaştığımız açık değil mi aşkolsun yani, hem ben ne demişim? büyük küçük herkesle anlaşırım ama daha çok benden büyük arkadaşlarım var, onu farkettim... bak yine başladın cadılığa kaydirigubbakcemile3

duyarsın seeeennnn eyvahedigeldismile

valla madamçiçek'e kıt not verdin, kabul et, doğruya doğru şimdi lmaz:

çok doğru söylüyorsun canımcım, sağlık olsun yeter opuyorumnanaktan
selammmm
hepinizin kandili mübarek olsun
Allah sağlık sıhhat huzur versin
Hastalara şifa versinnnn inşallahhhhh
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hiç sorma yaaa, ne çabuk geçiyor günler, hamileyken günler geçmiyor gibi gelirdi ama şimdi ışık hızı halt etmiş yanında aklinialirimsmile
Aman geçmiş olsun hayatım, bebekte reflü ne kadar kötüdür çok şükür Rabbime, iyi şimdi yavrucak :)

amiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ayyy hiç sorma felaket bir şey bu diş, bugün gittim çekilecek diye, iltihap tam olarak bitmemiş, ptesiye kaldı bugün olup bitseydi offff

Sağol hayatım, büyüyor işte yumurcak, gündüzlerimiz biraz yorucu oluyor, henüz gündüz uykularını rayına oturtamadık, o yüzden gelemiyorum buraya, akşamları yatırdıktan sonra gelebiliyorum ancak, şunu yazarken bile 50 defa kalktım desem yeridir :) neyse ben kaçıyorum çünkü durmuyor benim minik yaramaz :)

anlaşacaksın tabikide heleki bennenn
lan benle anlaşamayan insan zaten ömrü hayatında kimseyle anlaşamaz nen :dilcikar:

heeee başladım yine cadılığa nolcekkk sırnaşık şey sırnaşık şey

yaw öf kırık mırık verdim ya not hemde geçer not siz ona bakınnn laelaelaelaelae

kızlar oğlan ortalığı yıkıyor, kaçtım byeeeeeeee

hadi kooooooooşşşşşşş ağlatma çocuğuuuu kötükedihüso

temmuz ayı gel artık bende oğluşuma kavuşayım:lepi:

allah kavuştursun güzelim sağlıkla inşallah

Kandiliniz mubarek olsun kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...
Biz bugün kesemizi gördük maşallah. Çok zor oldu, vajinal ultrosonla bile zor görüldü çünkü benim rahmim tersmiş. 6 haftalık gebesin dedi dr çok şükür. 15 Marta randevu verdi. Bu gece dua ediyorum Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin yavrusunu...Hamilelere hayırlı ahmilelik ve doğum, annelere hayırlı bir anne olmayı nasip etsin Yüce Mevlam. Dualrınızda bizi de unutmayın teyzeleri...

Arasımın yenİ fotolarınıkoydum profİlİme arkadaŞlar.
maşallah çok tatlı olmuş, kimse erken doğmuş demez hayatım, maşallah
heyooooooooo ne güzel :) ufaklığımızı gördün demek :) bugünlerimize çok şükür :) şimdi sırada pıt pıtlar var :) ne zamana çağırdı doktor? bu arada senin de kandilin mübarek olsun canım :) inşallah seneye yavrunla geçireceksin kandili :)

hepiniizn kandili kutlu olun kızlar,rabbim tüm dularınızı kabul etsin inş.
seninde kandilin mübarek olsun canım
canım tekrar tebrikler duaların kabul oldu çok şükür canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sağol ablacım evet maşallah ii topaldı canımoğluşum güzel yorumların için saol teyzesi bizde seni ve rüzgarı öpüyoruz.

Rüzgarım 15 Marta gün verdi. Rahim anca dönermiş, hayırlısı, annesi bekelr yeterki iyi olsun...
Fatoşum Allah razı olsun..Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah..
Ceren kız nerelerdesin???
Kumsalım? Başladın mı dediklerimi yapmaya, 500 Yasin okuyoruz 30luk çıtırlarla biz, sen de gel katıl bize...

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah

günaydın lar nasılsınız kızlar hadi gelin.nesem günaydın canım nasılsın.oğlumun fotolarına bak teyzesi.

merhaba kızlar günaydın hepinizin geçmiş kandil mübarek olsun nasılsınız

madam çiçekte meşhur sınavımızdan geçmiş ee ozman hoşgeldin çicek abla aramıza :))

haticecim canım nasılsın maşallah ecem çok tatlı allah nazarlardan saklasın ya çok şeker
evini ve büronu taşımışsın güle güle otur canım allah sağlık ve huzur versin sağol canım çok teşekkür
ederim sağol dualrın için allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun canım

mavicim nasılsın canım berra nasıll

burcum sen nasılsın hayatım miraç nsıl

beyazcım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor tebrik ederim sınavların bitmiş diplomayıda alıyormuşsun hadi hayırlısı olsun canım gözünaydın seninde kandilin mübarek olsun canım

gönülcüm merhaba canım nsılsın annene çok geçmiş olsun sanada çok geçmiş olsun üzülme canım herşey düzelicek rabbim beterinden korusun allah acil şifalar versin canım seninde kandilin mübarek olsun

fatoşcum nasılsın canım maşallah oğşulun çok tatlı baya toparlamış kendini allah nazarlardan saklasın kuzunu seninde kandilin mübarak olsun canım

nurcum nasılsın canım ilayda nasıl

ablacım nasılsın rüzgar nasıl dişini çektirememişsin hay allah biraz daha sabretmen gerekecek hayırlsı olsun umarım pazartesi tamamen kurtulursun bu sıkıntıdan

gülçinim nasılsın canım ceren nasıll

nesemm canım çok sevindim tekrar tebrikler rabbim sağlıkla tamamına erdirmeyi kokusunu duymayı nasip etsin canım hayırlısyla kalp atışarınıda duyarsın inşallah seninde kandilin mübarek olsun
canım daha kür olarak uygulamaya başlamadım ama allahın izniyle dün akşam yasin ve meryam suresinin okumaya başladım inşalah devam edicem rabbim kabul eder inşallah olur canım kabul ederseniz katılırım size sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…