Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın kızlar hepinize hayırlı haftlar

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

GÜNAAAAAYDIIIIIIINN
herkese iyi bir hafta diliyorum.umarım bu hafta daha çok görüşürüz.
herkes kuzucuklarını öpsün benım için.

Günaydın tatlı hatunlar, herkese sağlıklı, huzurlu kıpır kıpır bir hafta diliyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum...Bebişlerinizi de tabi...

günaydın hepinize kocaman güzel bir hafta olması dileğiile....
canım benim kıyamam yarasında büyük adam olsun inşallah bu 4ay aşıları dimi abla kaçtane yaptılar...

oğluşumun saçları resimlerde kızıl çıkıyor ya hayret, halbuki sarı benim oğluşum :)
maşallah erkekime yerim seni ben kuzucummm

tipim iyice kaydı kızlar

gayet hoşsun abşlacım kaymamış bi yanın merak etme hatta annelik ayrı bi güzellik ve masumluk katmış sana

günaydın meloş abla nasılsın inşallah senin içinde güzel bir hafta olur
ben iyiyim abla çok şükür sağol şimdilik yolunda iğnelerimizi oluyoz kontrollere gidiyoz
cumartesi kontorlüm vardı yumoşlar daha büyümemişti yarın tekrar gidicem inşallah bu sefer büyümüş olurlar rabbim hayırlısını versin sen neler yaptın

günaydın nesecim nasılsın avatarın süper olmuş maşallah 10 haftalık olmuş rabbim kucaklamıyı nasip etsin canım allah nazarlardan saklasın.

gülçin canım günaydın nasılsın dicem ama bomba gibisin belli hafta sonu güzel geçmiş anlaşılan
bende iyiyim canım şükürler olsun çalışıyoz iğneler kontroller derken günler geçiyor işte :))

filiz ablacım günaydın nasılsın rüzgar nasıl aşılar olmuş inşallah hiç hasta olmaz kuzucuk bu arada geçmiş olsun inşallah huysuzanmaz rüzgarcık aşıdan dolayı
ablam çok şükür iyi iğnelere devam ediyorum daha yarın kontrolüm var bakalım büyümüşmü yumoşlar cumartesi günü gittiğimde aynıdılar umarım büyümüşlerdir aşılam tam olarak belli değil yumurtalarıma bağlı şuan istenilen büyüklüğe gelince yapılır heralde

sanada günaydın fatoşcum nasılsın canım arasımız nasıl

ablam bu çocuk çok yakışıklı olmuş maşallah allah nazarlardan saklasın yalnız sana çok benziyor ablacım ya harika

inşallah harika bir hafta olur herkes için :)

evet canım 4. ay aşıları, iki tane iğne yaptılar, biri karma aşı

sağol birtanem ama nedense ben kendimi öyle hissedemiyorum işte neyse geçer herhalde, bir bakıma girmem lazım :)

canım sağol, iyi şimdilik, gelir gelmez hemen bir fitil koydum, saat 4.00 de bir fitil daha koyucağım, geçen sefer bu şekilde hafif atlatmıştık, inşallah bu seferde öyle olur da huysuzlanmaz yavrum

hadi bakalım inşallah yumoşların gerektiği kadar büyürler de bir an önce aşılama olur :)

ay sağol güzelim :) valla herkes bana benzetiyor :):):)

iyim arifercim arasta iişükür gece ayakta tutuyo bizi hep gündüz uyuyo tek sorunumuz şuanlık ooo sende ii ol canım benim..

karlar kraliçesimi :kedi: kaydirigubbakcemile3

otelde kaydım daha doğrusu ben diill kocişim kaydı :roflol: :roflol: :asigim:

çitlenbik daha minik ya aklı ermiyor ona oyun olsun ilgi olsun yeter
ama aklı ermeye başlayınca bırakmamız oldukça güç olur kaydirigubbakcemile3

kızların beni coşturmasına gerenk yok mello abla sen taa beni tanımıyon ben zaten libidosu yüksek kuduruk olan azınlıkta karılardanım kaydirigubbakcemile3

odadan çıktık canım ama odada olduğumuz sürece yataktan çıkmadık kaydirigubbakcemile3

Listeyi güncelle tabi, inşallah herkes anne veya anne adayı olur. Kız çitlenbikini ısırıp ısırıp yiyeceğim maşallah annesi oku buna her akşam. Çok tatlı maşallah 41,5 kere...

güncellicem canımın içi öyle bırakırmıyım heeç büyük bir zevkle güncellicem hemde :dance: :dance:

maşallah kızıma maşallah daırı senin sonrada arifemin başına alkisalkisalkis

çok fenasııınnnnnn kötükedihüso

ablaaaaaaammmmmmmmmmm hoşgeldiinnn
demek rüzgarıma aşı yaptılar he oyy kıyamam ona ben yaa karma aşılarda canları çok yanıyor ablacım birde hassas ise eti ondan çok kanamıştır merak etme sen

Gülçin anlaşılan güzel geçmiş Kartepe macerası kaydirigubbakcemile3 Allah daim ettirsin hayatım, hayat boyu hep böyle olun inşallah :)

güzel ne kelimee :asigim:
Bitmesin istedim
ikinci balayı gibi geldi beeee :asigim:

allahım hiç kimsenin ağız tadını evindeki huzuru bozmasın :Saruboceq:

oğluşumun saçları resimlerde kızıl çıkıyor ya hayret, halbuki sarı benim oğluşum :)

alahımmmmmmm şu güzelliğeeeeeee baaaaaaaakkkkkkkkk
ayyyy kocaman adam olmuş bu beeeeeeee
yerim ben bunu ısırırım totosunu poposunu

tipim iyice kaydı kızlar

ayyy ablammm yokkk vallaha çok güzelleşmişsin aksine yemin ediyorumki yüzünde ayrı bir güzellik ve masumiyet var süppersinnn alkisalkisalkis

heee bomba gibiyim her an patlayabilirim :tomato:

canım benim yaaa inşallah güzel gelişmeler olucak önümüzdeki günlerde birtanem dualarımız seninle.

oğluşum uyandı kızlar ben kaçıyorum, çok öpüyorum hepinizi :)

kooooooooşşşşşşşş ağlatma oğluşumuzu :hulya:

ohhhh süper süper, çitlenbiğin aklı erene kadar bunu sık sık tekrar edin o zaman, sonra zor olur :)

valla şu libidodan biraz da bana versen, benimki yerlerde sürünüyor resmen akannehir

vaaaayyyyyyyyyyyyy :kedi:

geçen sefer böyle kanamamıştı, onun için bir fena oldum, gözyaşları sel oldu aktı yavru kuşumun

ohhh ne güzel valla, darısı başımıza inşallah kaydirigubbakcemile3

valla büyüdü koca adam oldu, yakında askere yollayacağım kaydirigubbakcemile3 ısır ısır, ye onun totosunu Gülçin teyzesi :)

teşekkür ederim canım :) moral oldunuz valla Arifeyle :)

ağlatmamak için uğraştım ama aşı nedeniyle huysuzluğu üstündeydi :)

inşallah yarasın canım :)

ayyyyy inşallah inşallah opuyorumnanaktan hadi hemen doğur alalım senin kızı :)

ya yerimben bunu nebu havuçmu,ay tavşan olasım geldi.

yok yok tipin yerinde üzülme,

gülçin bir gelsin bizim yaşımıza sorucam ben ona libidoyu-tatlicadiarzu-

opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KIZLAR.
buara aynuru gören varmı,valla merak ettim.

kuzucukları öpün şöyle sıkısıkıŞeniz

günaydın herkese....nasılsınız ben yorgun ve uykususuz aras yatarken yatayım bari öpüyorum hepinizi....

ben de yeni fotolar ekliyim barik kuzumun büyümüş halini görün teyzişler biz dün çarşıya çıktık aylar sonra alışveriş yaptım malum eski kıyafetler olmuyoçok iyi geldi.

birileri uçmuş haftasonu maşallah allah muhabbetinizi artırsın gülçincim

abblaaaaaaammmmmmmmm Şeniz Şeniz

heee çitlenbiğin aklı erene kadar yapayımda aklı ermeyen bir tane daha çitlenbik çıkıversin sonra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yani benim açımdan bir sorun yok tabi kaydirigubbakcemile3

falla ablam verilse veririm tabi lafımı olur ama geçiş dönemi bu senin için takılma sen üzme kendini olurmu nüüttfeennn unutacaksın bu günleri inan bana Şeniz

oyyy çok iyi biliyorum o hali cerende karma aşıda öyle bir ağlamıştıki gözyaşlarıçenesinin altında toplanıp akmıştı bende çok fena olmuştum :çok üzgünüm:

gelcem oraya ısırcam zaten ben onuuuuu opuyorumnanaktan

valla ablam biliyorsun benim içim dışım bir biri üzülecek yanlış anlıcak felan demem neyse söylerim onun için diyorumki sana süüpperrrrsin
sana moral olsun diye söylemiyorum öyle olduğun için söylüyorum. opuyorumnanaktan

gülçin bir gelsin bizim yaşımıza sorucam ben ona libidoyu-tatlicadiarzu-

melloş ablaaaaa istatistiklere göre 30-40 lı yaşlarda kadınların libidosu iki katına çıkarmış
siz bu araştırma dahilinde değilsiniz zaaarr
yani ben 20 li yaşlarda böyle isem 40 lı yaşta iki katı :1shok:
yazık benim kocaya sempatiksalakcinni akannehir

opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KIZLAR.
buara aynuru gören varmı,valla merak ettim.

kuzucukları öpün şöyle sıkısıkıŞeniz

günaydın ablaaaaaaaammmmm Şeniz

aynur normalinde geceleri geliyor doğumdan beri abla o mutlaka okuyordur ama yazmaya mecali olmuyordur :hulya:

günaydın herkese....nasılsınız ben yorgun ve uykususuz aras yatarken yatayım bari öpüyorum hepinizi....

Günaydın fatoşçum hadi sen yat dinlen güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…