günaydın kızlar hepinize hayırlı haftlar
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
GÜNAAAAAYDIIIIIIINN
herkese iyi bir hafta diliyorum.umarım bu hafta daha çok görüşürüz.
herkes kuzucuklarını öpsün benım için.
Günaydın tatlı hatunlar, herkese sağlıklı, huzurlu kıpır kıpır bir hafta diliyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum...Bebişlerinizi de tabi...
günaydın hepinize kocaman güzel bir hafta olması dileğiile....
canım benim kıyamam yarasında büyük adam olsun inşallah bu 4ay aşıları dimi abla kaçtane yaptılar...günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrr... oğluşumun aşılarını yaptırdım, şimdi uyuyor garibim, çok ağladı yavru kuşum, eve geldim, fitil koyayım altını değiştireyim diye, pantalonu kan olmuş, ne biçim yaptıysa salak hemşire, o kadar bağırmasından belliydi canının çok yandığı, sinir oldum evde görünce o kanıiçim çok kötü oldu
maşallah erkekime yerim seni ben kuzucummm
inşallah harika bir hafta olur herkes için :)günaydın hepinize kocaman güzel bir hafta olması dileğiile....
canım benim kıyamam yarasında büyük adam olsun inşallah bu 4ay aşıları dimi abla kaçtane yaptılar...
maşallah erkekime yerim seni ben kuzucummm
gayet hoşsun abşlacım kaymamış bi yanın merak etme hatta annelik ayrı bi güzellik ve masumluk katmış sana
günaydın meloş abla nasılsın inşallah senin içinde güzel bir hafta olur
ben iyiyim abla çok şükür sağol şimdilik yolunda iğnelerimizi oluyoz kontrollere gidiyoz
cumartesi kontorlüm vardı yumoşlar daha büyümemişti yarın tekrar gidicem inşallah bu sefer büyümüş olurlar rabbim hayırlısını versin sen neler yaptın
günaydın nesecim nasılsın avatarın süper olmuş maşallah 10 haftalık olmuş rabbim kucaklamıyı nasip etsin canım allah nazarlardan saklasın.
gülçin canım günaydın nasılsın dicem ama bomba gibisin belli hafta sonu güzel geçmiş anlaşılan
bende iyiyim canım şükürler olsun çalışıyoz iğneler kontroller derken günler geçiyor işte :))
filiz ablacım günaydın nasılsın rüzgar nasıl aşılar olmuş inşallah hiç hasta olmaz kuzucuk bu arada geçmiş olsun inşallah huysuzanmaz rüzgarcık aşıdan dolayı
ablam çok şükür iyi iğnelere devam ediyorum daha yarın kontrolüm var bakalım büyümüşmü yumoşlar cumartesi günü gittiğimde aynıdılar umarım büyümüşlerdir aşılam tam olarak belli değil yumurtalarıma bağlı şuan istenilen büyüklüğe gelince yapılır heralde
sanada günaydın fatoşcum nasılsın canım arasımız nasıl
ablam bu çocuk çok yakışıklı olmuş maşallah allah nazarlardan saklasın yalnız sana çok benziyor ablacım ya harika
sanada günaydın karlar kıraliçesi
oteldemi kaydın dağdamı?kaydirigubbakcemile3
bu kızlar seni çoşturduya kesin odadan çıkamamışsındır.
yokluğunuzda çitlenbik neyapmış.durabiliyormu siz olmayınca.:uhm:
Listeyi güncelle tabi, inşallah herkes anne veya anne adayı olur. Kız çitlenbikini ısırıp ısırıp yiyeceğim maşallah annesi oku buna her akşam. Çok tatlı maşallah 41,5 kere...
hadi bakalım kolaygelsin .buarada ben hamileyken çok naz yapamadım
içimde kaldı bari şimdi sizler nazlanın meselaaaa
canın saat gece 3 te ......çekse(yazmadım canın çeker diyenaniknanik)eşin kalksa gitse
arasa bulsa gelince aaaaayyy birden istemedi canım
şimdide şunu istedi desen-bende ne kötüyüm yaaa-
olsun kötü mötü yap içinde kalmasın:CüvCüv:
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrr... oğluşumun aşılarını yaptırdım, şimdi uyuyor garibim, çok ağladı yavru kuşum, eve geldim, fitil koyayım altını değiştireyim diye, pantalonu kan olmuş, ne biçim yaptıysa salak hemşire, o kadar bağırmasından belliydi canının çok yandığı, sinir oldum evde görünce o kanıiçim çok kötü oldu
Gülçin anlaşılan güzel geçmiş Kartepe macerası kaydirigubbakcemile3 Allah daim ettirsin hayatım, hayat boyu hep böyle olun inşallah :)
gülçin canım günaydın nasılsın dicem ama bomba gibisin belli hafta sonu güzel geçmiş anlaşılan
bende iyiyim canım şükürler olsun çalışıyoz iğneler kontroller derken günler geçiyor işte :))
oğluşum uyandı kızlar ben kaçıyorum, çok öpüyorum hepinizi :)
karlar kraliçesimi :kedi: kaydirigubbakcemile3
otelde kaydım daha doğrusu ben diill kocişim kaydı :roflol: :roflol: :asigim:
çitlenbik daha minik ya aklı ermiyor ona oyun olsun ilgi olsun yeter
ama aklı ermeye başlayınca bırakmamız oldukça güç olur kaydirigubbakcemile3
kızların beni coşturmasına gerenk yok mello abla sen taa beni tanımıyon ben zaten libidosu yüksek kuduruk olan azınlıkta karılardanım kaydirigubbakcemile3
odadan çıktık canım ama odada olduğumuz sürece yataktan çıkmadık kaydirigubbakcemile3
ablaaaaaaammmmmmmmmmm hoşgeldiinnn
demek rüzgarıma aşı yaptılar he oyy kıyamam ona ben yaa karma aşılarda canları çok yanıyor ablacım birde hassas ise eti ondan çok kanamıştır merak etme sen
güzel ne kelimee :asigim:
Bitmesin istedim
ikinci balayı gibi geldi beeee :asigim:
allahım hiç kimsenin ağız tadını evindeki huzuru bozmasın :Saruboceq:
alahımmmmmmm şu güzelliğeeeeeee baaaaaaaakkkkkkkkk
ayyyy kocaman adam olmuş bu beeeeeeee
yerim ben bunu ısırırım totosunu poposunu
ayyy ablammm yokkk vallaha çok güzelleşmişsin aksine yemin ediyorumki yüzünde ayrı bir güzellik ve masumiyet var süppersinnn alkisalkisalkis
kooooooooşşşşşşşş ağlatma oğluşumuzu :hulya:
inşallah yarasın canım :)
ayyyyy inşallah inşallah opuyorumnanaktan hadi hemen doğur alalım senin kızı :)
opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KIZLAR.
buara aynuru gören varmı,valla merak ettim.
kuzucukları öpün şöyle sıkısıkıŞeniz
ohhhh süper süper, çitlenbiğin aklı erene kadar bunu sık sık tekrar edin o zaman, sonra zor olur :)
valla şu libidodan biraz da bana versen, benimki yerlerde sürünüyor resmen akannehir
vaaaayyyyyyyyyyyyy :kedi:
geçen sefer böyle kanamamıştı, onun için bir fena oldum, gözyaşları sel oldu aktı yavru kuşumun
ohhh ne güzel valla, darısı başımıza inşallah kaydirigubbakcemile3
valla büyüdü koca adam oldu, yakında askere yollayacağım kaydirigubbakcemile3 ısır ısır, ye onun totosunu Gülçin teyzesi :)
teşekkür ederim canım :) moral oldunuz valla Arifeyle :)
ağlatmamak için uğraştım ama aşı nedeniyle huysuzluğu üstündeydi :)
gülçin bir gelsin bizim yaşımıza sorucam ben ona libidoyu-tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KIZLAR.
buara aynuru gören varmı,valla merak ettim.
kuzucukları öpün şöyle sıkısıkıŞeniz
günaydın herkese....nasılsınız ben yorgun ve uykususuz aras yatarken yatayım bari öpüyorum hepinizi....
işte benim yakışıklım teyzeleri maşallah kuzuma....
maşallah sübanallah tü sana
günaydın herkeseeee
Hilaaaaaaaalllllllllllll günaydınnnnnnnnnnnnn nasılsın tatlım iyimisin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?