Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

sağol canım ya ne bileyim doktorlar hala öçle diyo ee bu çocuk 2 ayını geçti anlamadım öle tatlı uyuyoki kıyamıyomda bırakıyom acıkınca kalksın anne olmak güzel olduğu kadar çokta zor.aç olsa uyurmu ama içim hep çocuk aç diyor .
ilk iki ay için geçerli sanırım kan şekeri düşmesinden kaynaklı 3 saatte bi doyurmak gerekli ama büyüdükçe zaten açıktıklarında uyanıyolar
zamanla alışıcam canım ya
sende ben gibiymisin meloş abla.annende annem gibi bana bi bağırışı var telefonda bırak çocuğu uyusun diye...

evet fatoşcum aslında haklılar yani.sonra uyusun diyoruzda cin gibi bakıyorlar
direniyorlar uyumamak için.

allah askerlik dönüşünü görmek nasip etsin oğlu olanların hepsine.
artık kısmetse birde düğün yaparız hayırlısıylakaydirigubbakcemile5

yaa efet çıkıyorum dimedin kayboluverdin ortadan
neysee iş yeri kurallarından vede kurtlarından dolayı affedildiniz hanfendiii :dilcikar:

öyle canım yaa yani ben kız annesiyim diye söylemiyorum ama kiminle konuştuysam bunu ben kızı olsun oğlu olsun hatta torunalrı olanlar bile kız çocuk bir başka varlık diyorlar sanırım kız ya daha bıcır bıcır daha bir sevdiriyorlar kendilerini daha hassas kırılganlar daha laf dinleyen tipler sanırım bu sebeplerden birde erkek çocuklardan çok daha yakınlar uzak durmazlar herşeye yardımcı olmaya çalışırlar kız çocuk ailedir yaa rabbim olmayanlarada nasip etsin
valla bende bir gün öperken canını caıtıcam kızın kaydirigubbakcemile3

ooooof duvara yazar gibi sıkıldım yaaaaaa:hulya:

boshayallersmile opuyorumnanaktan :hulya:

yok canımın içi sen bırak çocuğu rahat rahat uyusun
aç diyede üzülme annelik iç güdüsü işte bu ne etçen
alışıcan zamanla

evet fatoşcum aslında haklılar yani.sonra uyusun diyoruzda cin gibi bakıyorlar
direniyorlar uyumamak için.

aynende öyle kaydirigubbakcemile3

sakarya adapazarında birivar.
deminden beri 10 no çevirdim tanıyan varmı diye bulamadım:sinifsinif:
senin komşun olmasınĞülçiiiinkafamçokkarıştı

soyadı balcıoğlu muhtereminbilmiyorumkismile

yaşıda 88 ciddiyim dalgaya alma canım

varmı böyle tanıdığın gülçincim bi elat şu işemirmirmirmir

selam herkese dicem ama kimse yokben erenle uğraşıyorum iyiyiz çok şükür..............aanakucağı aldım biraz kucağımdan gitti onda duruken bakayım size dedim ama topik öksüz kalmış :gitme:

yok güzelim nerede cevap vereceğim, Rüzgar bey uyandı, mahmurluk hali geçene kadar buradayım o da ancak 10 dakika falan sürüyor, sonra başlayacak kucak istemeye :)

ah ablam ya aynı şeyleri yaşıyoruz seninle çok ortak yönümüz var allah kolaylık versin bize anakucağı aldım ben tavsiye ederim ama büyük olanlardan beşik gibi çok rahat ettim yoksa hep kucağımdaydı.ben kendi evimde olsam onu uyuttuğum yere taşıyacam pc mi ama maalesef kendi evin gibi olamıyor

ay nasıl ya benim de açılan dikişim kapandı daha yeni tamamen kapandı kontrole gidicem korktum şimdi ya geçmiş olsun sana inş.iyi olur her şey of hemen doktora gidicem şu sigortam bi başlasın da haftaya koşa koşa gi,dicem korktum şimdieyvahedigeldismile

ben gidiyorum herkes tarşla marla bi yer varmış neyse ben dünyadan bihaberim orda zaar allah aemanet olun byeeeeeee

çitlenbiiiik hoşgeldin kuzuuuumopuyorumnanaktan
sende gesmeleremi geldin bise kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sakarya adapazarında birivar.
deminden beri 10 no çevirdim tanıyan varmı diye bulamadım:sinifsinif:
senin komşun olmasınĞülçiiiinkafamçokkarıştı

delüüüü adapazarı kasabamıki tanıyayım kaydirigubbakcemile3

soyadı balcıoğlu muhtereminbilmiyorumkismile

yaşıda 88 ciddiyim dalgaya alma canım

varmı böyle tanıdığın gülçincim bi elat şu işemirmirmirmir

oohhoooo kim bilir kaç yüz kişi var dediğin soy adında vede o yaşlarda kaydirigubbakcemile3

demek haber vermeden gidiliyormuş aciliyetten
öptümseni ğülçincim
ödeştikmiiiiyerimseniben

canım benim msn programıma arkadaşlardan birisi virüs bulaştırdı şahsi msne bulaştı birde şirket msn enine bulaştı kaç saattir onunla uğraşıyorum allahın cezası yaa net açmama gerek açınca bişiler oluyor hala dahada hal olmadı ama artık çıkıcam çıkmadan size yazayım dedim
ödeşmek için çok erken davrandın be ablacım

selam herkese dicem ama kimse yokben erenle uğraşıyorum iyiyiz çok şükür..............aanakucağı aldım biraz kucağımdan gitti onda duruken bakayım size dedim ama topik öksüz kalmış :gitme:

hilalcim hoşgeldin canımcım nasılsın

allah kolaylık vrsin sizlere erkek bebekleri yaramaz belli oldu

ben gidiyorum herkes tarşla marla bi yer varmış neyse ben dünyadan bihaberim orda zaar allah aemanet olun byeeeeeee

kendine iyi bak canımın içi fırsat buldukça gel öpüyorum opuyorumnanaktan

Canlarımmmmmmmm
benim için hafta bitmiş vede tatil başlamış bulunmakta
bu haftasonu kocişimle önce romantik sonrada erotik zamanlar geçirme planındayız umarım bir terslik çıkmaz
sizin anlayacağınız cereni annemlere satıp kaçamak yapıcaz
kartepede otelde yerimiz hazır bizi bekliyorlar
bu taraflara yolu düşen olursa kahvaltıya bekleriz özellikle pazar günü maşukiyede kahvaltısı harikadır
unutulmaz bir tad bırakır ağızda aklınızda olsun cicim.
Hepinizi öpüyorum allaha emanet olun umarım sizler içinde süpper bir haftasonu olur
gezin eğlenin dolaşın sevişin anacım

mesai biter ben kaçar hadi byeeeeeeeeeeeeee

kolay gelsin canım size ii jhafta sonları bol bol eğlen canım..çok yorulma kızkaydirigubbakcemile3

hiç sorma rüzgar fırtınalar koparıyor zaman zaman :) öperim tabii
Fatoş'cuğum acıkırsa uyanır zaten, ama doktor illaki diyorsa sen uykusunda yedir o zaman, geceleri yatmadan mama veriyorum uykusunda sabaha kadar uyusun diye, uyanmadan içiyor mamasını :)
aaaa kız da mı doğursam acaba? garantisi yok ki amaaaaaaaaaaaa
amiiiiiiiiinnnnn... yok anacım ne ana kucağı ne başka bir şey, illaki kucak istiyor serseri, kanmıyor hiçbir şeyle
vaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy.... süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr.... hadi bakalım :) kar var mı ki?

maşukiye'deki kahvaltının tadı hala damağımda valla :)

iyi eğlenceler canımcım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…