aman ablam ben bi hamile kalıyım kilo alsamda olur aslında benim için çokta önemli değil şuan ama ayrıcalık olur heralde:))
inşallah ablacım inşallah güzel hbaerler veririm hep aminnnnnn çok teşekkür ederim bütün isteyenlere inşallah
yok canım yok
şapka benim kafamda var adımdaki harfte yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hhaaahhaaaaa gıdıklayımda gül bari kaydirigubbakcemile3
lafa bak lafa
et koyanlar daha sonra satmaya kasap bulamıyormuş kaydirigubbakcemile3
fesatlığını örtmek için kelime oyunu yapmana gerek yok ablacım ben anladım seni yerimseniben kaydirigubbakcemile3
ayyyy aklıma geldi birden bulantılı günler ne zor geçmişti yaa 5 kilo vermiştim bulantıdan dolayı akannehir
canımmmmmmmmmm birtaneeeemmmmm gelişmeler iyi gidiyor desene süpperrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus
inşallah allahımın izini ile hayırlısı ile sağlıkla hamile kalıcaksın yafrummmm Şeniz
biz iyiyiz canımcım bir sorun yok şükür
yoğunluk var sorunları yarı yarıya çözdüm canımın içi kalan yarısı içinde zamana ihtiyaç var bakalım aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
kumsalım sagol tatalım iyiyim sende iyisin görüyorum çok güzel moralini yüksek tut şuanda en çok senin ihtiyaın var buna...berram dün gece ateşlendi bu sabah hala vardı şimdi neyseki düştü ama nasıl üzüldüm anlatamam gece çok huysuzdu uykusu var gözleri kapanıyor ama uyumuyordu sürekli direniyordu ..benimde bogazım agrıyor eşiminde öyle hatta onunda ateşi çıktı benim de burnum akıyor gibi..ailecek elden ayaktan düştükte toparlanıyoruz şimdi..kayınvalidemler ikizler falanda hep hasta ymış duydumda bugün...salgın var galiba aman dikkat diyeyim..
gülçinim abooo tamam gülo bişe demiyorum ben haklısın valla işin o tarafını düşününce hak veriyorum neyse ya atlatıcam bunuda inşallah..melahat ablam sagol kuzucugum yanımda ben iyi olacagım..evet gündüzleri sık oluyorsun burada sanırım ama sizle ben denk gelemiyorum işte..öpüyorum hepinizi..
kumsaalım naber bitanem keyifler süperdir inşallah bak ne güzel yumoşlarda vbüyümüş ben inanıyorum bu topikteki hatunların duaları ve pozitif düşüncelerinmizle sende alt listede oluıcancanı gönülden inanıyorum ve dua ediyorum canım zaten rüyamda seni görmüştüm neşeyide bak neşe hamiş şimdiki taze hamiş te sen olucen rabbime şükürler olsun
nesem canım benim çok sağol bende seni çok öpüyorum inşallah canım inşallah hayırlısıyla az kaldı dimi :))
gönülcüm canımm çok geçmiş olsun allah şifa versin ohh gezin bakalım ana oğul ne güzel maşalalh
aminn canım inşallah allah razı olsun hepinizden inşallah bende kucaklıcam bir gün bebişimi kendine çok dikkat et kocaman öptüm allaha emanet olun
ay ablam ya sağol inşallah olur
haftasonu girmeye çalışırım haber veririm inşallah size
ikiz süper inşallah ya hayırlısı olsun aşılama ilemi ikizi oldu
bir kız bir erkek allah bağışlasın nerde isteyen varsa versin rabbim
Kumsalım dualarımızdasın. İnşallah çok az kaldı. Kızlar hepinizi öpüyorum. Kumsalımı ayrı öpüyorum, o ayrıcalıklı...Hihi:))
herkeze skm kusura bakmayin bayadir giremedim.gecen hafda sali günü amaliyat oldum hersey iyi gecdi suanda iyiyim cok sükür.miracimda cok iyi.sadece kilo kilo alamamis gecen dr gitdimizde dedi dr. bende sadece anne sütü veriyordum ama kilo almayinca geceleri mama veriyorum gündüzde kasik mamasi felan iyi geciyor güzel yiyior.bizden bukadar.....
arifecim dualarim seninle bitanem insallah bu sene anne olucaksin allahin izniyle..
biz hergün disardayiz miracla burda havvalar gok güzel gidiyor.bol bol geziyoruz oglumla buda onun cok hosuna gidiyor...
hepinizi öpüyoruz hepinizde allaha emanet ediyoruz bye bye.....
evet canım çok şükür iyi ilerliyor herşey inşalla canım benim inşallah ağzından bal damlıyor nsıl bekliyorum ogünü tahmin ediyorsundur rabbim hayırlısını versin
senin elinden kimse kurtulamaz canım eminimkidiğer yarısınıda halldersin:))
gülçinim abooo tamam gülo bişe demiyorum ben haklısın valla işin o tarafını düşününce hak veriyorum neyse ya atlatıcam bunuda inşallah..melahat ablam sagol kuzucugum yanımda ben iyi olacagım..evet gündüzleri sık oluyorsun burada sanırım ama sizle ben denk gelemiyorum işte..öpüyorum hepinizi..
günaydııııın haftanın 5 günü çalışanlarının
son işgünü iyi geçer inşallah.
ben ve benim gibiler için tatil yarın başlıyor tabiii
opuyorumnanaktan a.s.
buarada kuzucukları öpüyorum sağlıklı günler dilerim hepsine
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
jerrorum canım öp benim için miniğini sağol evet ne olursa olsun pes etmicem asla umudumu yitirmicem anne olmak için savaşıcam benn
meloş ablam günaydın nasılsın evet bugün son yarın tatil ve benim kontrolüm var bena dua edin lütfen arkadaşlarım inşallah ablacım inşallah rabbim banda nasip eder
günaydın gülçinim nasılsın
Günaydın tatlımmm
daha doğrusu tünaydııınnnn
dualarım seninle hayatım yarın aşı içinmiğ gidiceksin yksa kontrolmü?
tünaydın canım benimmm
halldersin tabi tatlım sen tutuğunu koparan hatunlardansın:))
inşallah canım ogün geldiğinde pozitifse ilk seni arıcam kuzum aklında bulunsun:))
sağol canım allah razı olsun kontrol canım ama aşılama tarihide belli olucak galiba canım inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?