tünaydın kızlar nasılsınız? öpeerim hepinizi minik yavrularıda..işte olanlar kolay gelsin...
güzel huzurlu bi gün olsun hayırlı cumalar....
sizi seviyorum ii bakın kendinize...
yorum yok :1no2:
heee öptüm öptümm
ne demek karşılaşırsak
ben teee izmirlere kadar gelicem sen fırsatını bulupta yanımıza gelemicen hemi
seni varya gebertirim abla falan dinlemem keserim haaaaaaaaaaa :1ninca:
woowww neden öğlene kadar boşsun
çok para harcama birikim yap annesin sen anne
Günaydııııınnnnnnnn b,irtanemmmmmm iyiyim sen nasılsın bal böceğim
beğendiğine sevindim şeker opuyorumnanaktan
canımmm sanada tünaydın bir ara msn aç ordan anlatayım gülüm deneyerek burdan olmaz şuan yaaa ok?
ooo öznurcum hoşgeldin güzelim nasılsınnnn
tarla bağ bahçe bakıyorumda buralara uğramaz oldu kimseler düne kadar farmville vardı sankiklava:
geçen yıl her günümüz bol sohbetli geçerken şimdi bir günde yazdıklarımız bir haftada bile toplanmıyor malesef :çok üzgünüm: bir oyun merakıdır sardı herkesi valla yazıkkkkk
demekki doğum yapana kadarmış buranın hevesi doğurup bebeler kucağa gelince burda da iş bitti demek kimilerine göre :çok üzgünüm:
neyse ne yapalım buraya sadık kalanlar belli ediyorlar kendilerini zaten yazık üzüldüm böyle olmasına topiğimizin.
berra hanım ek gıdalara kaşık mamasına başlamış gözün aydın bizimkiside öyle idi kaşıkla ver herşeyi yer ama biberon su hariç ağzına sokmaz bende artık herşeyi kaşıkla veriyorum cadıya gece uyku sersemi verdiğim sütü saymıyorum ama kaydirigubbakcemile3
wuuwwwuuuuuu herkes zayıflama derdindeee değillll
bak ben mesela onu dert etmiyorum artık
neden
çünkü kafaya takacak daha önemli şeylerim varrrrrr onunla cebelleşemem şimdi
sen ne ettinde icraat olmadıki :uhm:
heee öyleyimdir alemimdirrrrrr ohaoldumsmile
alem bensem kral kim sen söyleeeee
aaa evet o otelde iyi fikir düşün bence
ne oldu siz tatil planı yaptınızmı bu arada ne zaman nerelerde olacaksınız nasipse
maviye söylediklerinede aynen katılyıorum bahçeye gidip ekip biçen saatlerce oynayan ama buraya gelip iki satır yazmayan arkadaşları kınıyorum dostluğunuz arkadaşlıklarınız nerde kaldı hanımlar huuuuuu
kimse yok kimse yok diye bir bahane yok canımmm
sen kimse yok dersin öbürü boş topik der böyle böyle bu hale gelir şimdi daha sık görüşmemiz gerekmiyormu anne olarak bilgi alış verişi için ama nerdeeeeeee
neyse herkesin kendince haklı sebepleri vardır elbet ne yapalım
sagol cnm bahçe bakıyorum şimdide..berra iyi ne olsun şimdi yogurt yiyecez..sen nasılsın?öptm cnm diyette güzel sonuçlar alırsın inş..hu huuuuuuuuuuuuu
nabersiniz fıstıklar ben diyete başladım dünzemuszemus açım ve çeneme vurdu
açım resmen karnımdan sesler geliyor.
Öznurrr nerdesin sen nasılsın Berra hanım kocaman olmuştur. Bağ bahçe yapmışsın hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3
Arifem sana otelmi bakılıyor dur bende tavsiye ediyim Amara Dolce Vita atmosfer süper yatakları kocaman opuyorumnanaktan mekan süper alakartalar süper opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Albüme Sudenin resimlerini ekliyorum canlarım a.s.
kız arada bişeler kaçıyor zaten bahçeye..yazdım gülçine daha sık ugrayacam inşallah..öyle canım hayırlsıı diyip beklemekten başka bişey gelmiyor elden rabbim hayırlsıını nasip eder inşallah haklıyım tabii bir kaç kişi dışında kimseler gelmiyorr ne oldu hani herkes hep hbaer vericekti kendinden öyle değilmiydi kimse olmasın kuzum sen yaz iyi olduğunuzu var olduğunzu bilelim değilmi ama zati börtü böcek salıcam o bahçalerinize görceniz neyse lafın kısası daha dık gelimn bacım özlüyoz işte yaw bende öpüyorum berrayıda senide canımopuyorumnanaktan
orası nerde ablamm ismide güzelmişkaydirigubbakcemile3
anam sen alem hem kralsın gülçinimmmopuyorumnanaktan
yok canım tatil şimdiilik askıda eşimin tatile çıkacağı zaman ramazana geliyor
temmuz sonu ramazana girmeden o arda kaçarsak biyarlere bilemicem henüz belli değil yani canım artık kısmet son anda kararveririsek bakalım kader nerelere atar bizi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy çatlıcam şimdikkaydirigubbakcemile3 olabilir kayıtlara alınmıştır:)
yasemincim hoşgeldin canım nasılsın sude nasıl diyete başlamışsın hadi bakalım hayırlsıı inşallah istediğin kiloya gelirsin canım oyyy kıyamam canım ara öğün yap mutlaka o kadar aç hissetmiyorsun bol meyva ye
evet canım olurda tatilde hamiş kalırsam bebişin ismini koyma için güzel isimli otel önerileri alıyorummkaydirigubbakcemile3vay seninkide güzelmiş hee nerde burası
geniş yataklar heee:1rolleyes:güzelmiş tam bizlik
ay hemen bakıyorum kara kuzuya :)
azcuk değişiklik yaparız ablammmkaydirigubbakcemile3
evet ben çoğalıcamm bennnnnkaydirigubbakcemile3
gülçin buraya mı gidiyoz?
bende iyiyim canım sağol beğendim canımyorum yok :1no2:
heee öptüm öptümm
ne demek karşılaşırsak
ben teee izmirlere kadar gelicem sen fırsatını bulupta yanımıza gelemicen hemi
seni varya gebertirim abla falan dinlemem keserim haaaaaaaaaaa :1ninca:
woowww neden öğlene kadar boşsun
çok para harcama birikim yap annesin sen anne
Günaydııııınnnnnnnn b,irtanemmmmmm iyiyim sen nasılsın bal böceğim
beğendiğine sevindim şeker opuyorumnanaktan
canımmm sanada tünaydın bir ara msn aç ordan anlatayım gülüm deneyerek burdan olmaz şuan yaaa ok?
nasılsın canım aras nasıl daha iyiyidr inşallah sanada hayırlı cumalar bizde seni seviyoruz kuzum allaha emanet oltünaydın kızlar nasılsınız? öpeerim hepinizi minik yavrularıda..işte olanlar kolay gelsin...
sağol ablam olsun önemli değil ohhh ne güzel gezmişsin yeni cicilerde alınmışarifecim sanada hayırlı cumalar ablacım opuyorumnanaktan
az önce yazdım gönderemeden net koptu geldiğimdede sen kaçmışsın:gitme:
neyse gelince oku canım yerimseniben
canlarım merhabalar sayfam açık ama bi türlü yazamadım
kızım diş çıkarıyor inanılmaz huzursuz mahvetti beni
wowww tamam bacım kızma sen haklısın biraz ihmal ettim kusura bakma hatta özür diliyorum...daha önce söylemiştim gerçi bir dönem geli yazıyorum kimse cvp vermiyordu dogru dürüst açıkcası gücenmiştim bende o yüzden gelmiyordum sürekli aynı şeyle jkarşılaşınca canım sıkılıyordu..zaten arada msneden sana yazardım ne yapıyorsun diye..neyse madem en azından sizinle öyle dgl yani düşündügüm gibi daha sık gelecegime söz veriyorum..
valla diyet miyet yokta yediklerime dikkat ediyorum yineden tık yok bende malum göbek var ee biraz pkonun verdigi kilo bide üstümden gidebilseler yazda geliyor yaa..
kızlar ya ilk reglimi tam 1 ay boyunca oldum sizdede böyle oldumu bir arkadaşta böyle olmuş normal diye duymuştum doktora gitmedim sormuştum sekreterine görmeden birşey diyemem demiş bende gitmedim..dogum kontrolede başladım hapa yanii..
sagol cnm bahçe bakıyorum şimdide..berra iyi ne olsun şimdi yogurt yiyecez..sen nasılsın?öptm cnm diyette güzel sonuçlar alırsın inş..
kız arada bişeler kaçıyor zaten bahçeye..yazdım gülçine daha sık ugrayacam inşallah..
nereye gidiyorsunuz bakemmm?
son bir kaç sayfaya bakamadım ya fransız kaldım ne mraklıyım yaaamafoldumben
bekleriz canım biz hep burdayız sizleride görmek istiyoruz :))))berrama yogurt yedireyim sayfam açık ugrarım yine..öpüldünüz..
bende iyiyim canım sağol beğendim canım
ceren nasıl iyyimi
nasılsın canım aras nasıl daha iyiyidr inşallah sanada hayırlı cumalar bizde seni seviyoruz kuzum allaha emanet ol
sağol ablam olsun önemli değil ohhh ne güzel gezmişsin yeni cicilerde alınmış
yaz noduna girmişsin ablam
oyy kıyamam kuzuma canımacıyodur annesi yokmu bu çocukların bu dönemlerinde yardımcı olucak bişiler ya
tünaydın kızlar nasılsınız? öpeerim hepinizi minik yavrularıda..işte olanlar kolay gelsin...
kıs senin için olmasa bile :kedi:
pamuk helvama uçarak gelirim nedion sen
yazık canım evdeki kız kaçmış kocaya geçen yıl.:sm_confused:
kaynanası istemiyo,daha evlendiği gün kontrol hapı vermiş eline
belki ayırırım diye kötükedihüso.
o yüzden elimden geldiğince kolluyorum sözde dinliyor
bilmediği şeyleri anlattım şimdiye kadar bayağı yol katettik.
o yüzden yaptım ssk bi geleceği olsun yazık :teselli:
canlarım merhabalar sayfam açık ama bi türlü yazamadım
kızım diş çıkarıyor inanılmaz huzursuz mahvetti beni
gülçin buraya mı gidiyoz?
wowww tamam bacım kızma sen haklısın biraz ihmal ettim kusura bakma hatta özür diliyorum...daha önce söylemiştim gerçi bir dönem geli yazıyorum kimse cvp vermiyordu dogru dürüst açıkcası gücenmiştim bende o yüzden gelmiyordum sürekli aynı şeyle jkarşılaşınca canım sıkılıyordu..zaten arada msneden sana yazardım ne yapıyorsun diye..neyse madem en azından sizinle öyle dgl yani düşündügüm gibi daha sık gelecegime söz veriyorum..
valla diyet miyet yokta yediklerime dikkat ediyorum yineden tık yok bende malum göbek var ee biraz pkonun verdigi kilo bide üstümden gidebilseler yazda geliyor yaa..
kızlar ya ilk reglimi tam 1 ay boyunca oldum sizdede böyle oldumu bir arkadaşta böyle olmuş normal diye duymuştum doktora gitmedim sormuştum sekreterine görmeden birşey diyemem demiş bende gitmedim..dogum kontrolede başladım hapa yanii
nereye gidiyorsunuz bakemmm?
son bir kaç sayfaya bakamadım ya fransız kaldım ne mraklıyım yaaamafoldumben
berrama yogurt yedireyim sayfam açık ugrarım yine..öpüldünüz..
bende iyiyim canım sağol beğendim canım
ceren nasıl iyyimi
napıyon öznurcum nasıl gidiyor
berram nasıl
bende sen gibiyim fransız olarak katılıyorumkaydirigubbakcemile3
giriyorum ya yazıyorum gitmiyor ya da açıyorum yazamıyorum bir türlü
meloş ablam yollamış benimde aklımı tatil aldı nerde otel görsem gidiyoz
hemde çok teyzesi
ağzını gösteriyor ağlarken
iyiyim cnm ne olsun valla ugraşıyoruz berra hanımla iyi oda şükür..diş çıkarıyormuş hadi bakalım hayırlı olsun..napıyon öznurcum nasıl gidiyor
berram nasıl
bende sen gibiyim fransız olarak katılıyorumkaydirigubbakcemile3
giriyorum ya yazıyorum gitmiyor ya da açıyorum yazamıyorum bir türlü
meloş ablam yollamış benimde aklımı tatil aldı nerde otel görsem gidiyoz
bekleriz canım biz hep burdayız sizleride görmek istiyoruz :))))
afiyat olsun minik meleğe görüşürüz mavicim
tünaydın canım geç oldu biraz kusura kalma
malum cuma benim para dağıtma günüm
bizde sizi seviyoruz tatlım opuyorumnanaktan
heee annadım sen hele bir tanış benle acaip kanın kaynar rahat ol çok seversin beni
bak nura bir tanıdı beni kopamıyor artıkın yaz tatiline bilem birlkşkte gidiyossss kaydirigubbakcemile3 dimi gözümün nuruuuuu
yaaa uyuz kaynana desene aaahhh aahhh allahım onları bildiği gibi yapsın yazık kıza yaaa canım benim ablam sen sahip çık kzıa yol göster cahillik etmesin o.
valla ablacım ben bir kocişe göstereyim bakalım ne dicek :uhm:
canım benim kıyamam ben ona yaaa :teselli:
ay ne bilem nuru otel güzele benziyor ama sercanda bir kaç oteli beğenmişti kenarda tutuyor tabii bir araya geldiğimizde antalyada iken havuz başında keyif yaparken karar veririz hangi otellere gideceğimize cancanım opuyorumnanaktan
tamam canımcım daha sık bekliyoruz bilirsin hepinize ayrı ayrı değer veriyorum kendi adıma konuşuyorum ama eski sohbetleri gçremeyince üzülüyorum ister istemez sitemim bundan şeker opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sadece yediklerine dikkat etmekle olmuyr be gülüm biraz hareket biraz bereket yavaş yavaş gider zaten ama bu yaza bilemiyorum yetişirmi ideal kilo yaz geldi bilem :dance: :dance: :dance:
bende normal diye duymuştum ama doktora gidip muayene olmakta fayda var zaten bence git doktordan bire bir duy sen her bünye farklı malum...
canım haberin yokmu senin bütük kk duydu nurlarla yaz tatilini birlikte geçiricez nasipse 10 gün antalyada kalan beş gün ise kıyıdan geze geze döncez izmir ayvalık çanakkale vs. o sırada izmirde nerde kalsak derken oldu bu muhabbet
afiyet olsun kuzuya
ceren iyi tatlım maşallah keyfi yerinde bir yaramazlık yok
şebek o şebeeekkk Şeniz
heee hangi oteli görsek gidiyoz dimi nurrr
basel gibi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oraya otel dersek zatiii temizel çok alınır kaydirigubbakcemile3
oyyyy kıyamam yaaaaa :teselli: :teselli:
iyiyim cnm ne olsun valla ugraşıyoruz berra hanımla iyi oda şükür..diş çıkarıyormuş hadi bakalım hayırlı olsun..
gelirim cnm.yedi yogurdunu berra hanım şimdi oyun oynuyor birazdanda mama yedirecegim..öyle geçiyor işte zaman..
ay kıyamam miniğime canımya içim ezildi resmenhemde çok teyzesi
ağzını gösteriyor ağlarken
iyiyim cnm ne olsun valla ugraşıyoruz berra hanımla iyi oda şükür..diş çıkarıyormuş hadi bakalım hayırlı olsun..
gelirim cnm.yedi yogurdunu berra hanım şimdi oyun oynuyor birazdanda mama yedirecegim..öyle geçiyor işte zaman..
evet gülüm bende bağımlılık yaptın kız nasıl kopulur senden
benden kurtuluşun yok peşindeyim
basel özel bi yer canım otel deme oraya çok kırılır gücenir :roflol::roflol:
siz biriktirin havuz başında seçime gideriz :lepi:
tünaydın canım geç oldu biraz kusura kalma
malum cuma benim para dağıtma günüm
bizde sizi seviyoruz tatlım opuyorumnanaktan
heee annadım sen hele bir tanış benle acaip kanın kaynar rahat ol çok seversin beni
bak nura bir tanıdı beni kopamıyor artıkın yaz tatiline bilem birlkşkte gidiyossss kaydirigubbakcemile3 dimi gözümün nuruuuuu
yaaa uyuz kaynana desene aaahhh aahhh allahım onları bildiği gibi yapsın yazık kıza yaaa canım benim ablam sen sahip çık kzıa yol göster cahillik etmesin o.
valla ablacım ben bir kocişe göstereyim bakalım ne dicek :uhm:
canım benim kıyamam ben ona yaaa :teselli:
ay ne bilem nuru otel güzele benziyor ama sercanda bir kaç oteli beğenmişti kenarda tutuyor tabii bir araya geldiğimizde antalyada iken havuz başında keyif yaparken karar veririz hangi otellere gideceğimize cancanım opuyorumnanaktan
tamam canımcım daha sık bekliyoruz bilirsin hepinize ayrı ayrı değer veriyorum kendi adıma konuşuyorum ama eski sohbetleri gçremeyince üzülüyorum ister istemez sitemim bundan şeker opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sadece yediklerine dikkat etmekle olmuyr be gülüm biraz hareket biraz bereket yavaş yavaş gider zaten ama bu yaza bilemiyorum yetişirmi ideal kilo yaz geldi bilem :dance: :dance: :dance:
bende normal diye duymuştum ama doktora gidip muayene olmakta fayda var zaten bence git doktordan bire bir duy sen her bünye farklı malum...
canım haberin yokmu senin bütük kk duydu nurlarla yaz tatilini birlikte geçiricez nasipse 10 gün antalyada kalan beş gün ise kıyıdan geze geze döncez izmir ayvalık çanakkale vs. o sırada izmirde nerde kalsak derken oldu bu muhabbet
afiyet olsun kuzuya
ceren iyi tatlım maşallah keyfi yerinde bir yaramazlık yok
şebek o şebeeekkk Şeniz
heee hangi oteli görsek gidiyoz dimi nurrr
basel gibi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oraya otel dersek zatiii temizel çok alınır kaydirigubbakcemile3
oyyyy kıyamam yaaaaa :teselli: :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?