kısss deryaaa kapıyı kitlemedenmi çıkmışız dünnn eksik bişe yoktur heralde dimi kontrol ettinmiiii belki beni kaçırmaya gelen olmuştur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Koruyun beni muhafız alaylarııımmmmmŞenizkontrol etmeme mi cnm ya
herşeye baktım
eksik yok çok şükür
Allah kormuş kızzzzzzz:roflol::roflol::roflol:
gülçinim gülüm nasılsın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
topiği bugün ben açayım dedim
anahtar üzerinde kalmış dakaydirigubbakcemile3
özledim valal sizleri
bugün biraz burdayım
hadi sizde gelin artıkkkkkkkkk
kıslaaaaaaaaaar günaydinnnn :lepi:
kısss deryaaa kapıyı kitlemedenmi çıkmışız dünnn eksik bişe yoktur heralde dimi kontrol ettinmiiii belki beni kaçırmaya gelen olmuştur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
bende doğurmayı bekliyorum sabırla(bu yalan tabi sabır mabır kalmadı)
kasım 2 görünüyo sata göre oğluşum olcak yağız
kontrol etmeme mi cnm ya
herşeye baktım
eksik yok çok şükür
Allah kormuş kızzzzzzz:roflol::roflol::roflol:
yaw saat kaç oldu hepiniz cezalısısnızzzzzzzlmaz:
Koruyun beni muhafız alaylarııımmmmmŞeniz
yavruşummm cuma ya bugun bende iş çookk bide üşüyorummm burnuşum akıooo:kedi:
Koruyun beni muhafız alaylarııımmmmmŞeniz
yavruşummm cuma ya bugun bende iş çookk bide üşüyorummm burnuşum akıooo:kedi:
yavruşummm ben saati fark edememişimmm 6da araba gidioo koştur oldummm ondan
canım benim beklerim, şaka yapıyorum canikom, mutlu olurum ben :) benim moralim olacaksın tabii ki :)ay ablam ya aşk olsun ben seni çatlatırıyım heeç önce bursaya sonrada ordan nasipse inşallah doğruuu istanbula senin ve nurumun yanına rüzgarım doğmuş olacak nasipse sizi görmeden bayram edermiyim ben ablamm.... Lohusa iken yanına gelemde moral olsun :):)
farkındayım ablacım sıkıntı nefrete dönüşmüş ama dediğim gibi rüzgar bütün vaktini alacağı için senin sıkılmaya pek zamanın kalmayacak :):):)
çok zooorrrrrrrrrr çooooooooooooooookkk
ama ben ne yapabilirimki
her koyun kendi bacağından misali bu
benim yolacağımdan eminsin yane ehe ehe ehe duydunmu öözzgeecaannnnn :):):)
abla kııı birden aklıma bayan merak geldi :):) anlarsın sen :):):)
günaydın canım :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
topiği bugün ben açayım dedim
anahtar üzerinde kalmış dakaydirigubbakcemile3
özledim valal sizleri
bugün biraz burdayım
hadi sizde gelin artıkkkkkkkkk
günaydın tatım, nasılsın bugün?kıslaaaaaaaaaar günaydinnnn :lepi:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir avazda kurtarsın inşallah :)selam kızlar
bende doğurmayı bekliyorum sabırla(bu yalan tabi sabır mabır kalmadı)
kasım 2 görünüyo sata göre oğluşum olcak yağız
ancak gelebildim ama ben :çok üzgünüm:yaw saat kaç oldu hepiniz cezalısısnızzzzzzzlmaz:
haftanın son iş gününden hepinizeeeeeeee
canım ya ben çıktıktan sonra yazdın sanırsam denk gelemedikk
ooooooo beyazım deryam özlemim kuşum benimmmm uzun zaman oldu seni böyle erkenden buralarda görmeyeli gözüm gönlüm açıldı gariii güne senlen başlayıncana
kıııss beyazzzz naber anacım iyimisin zeynebimiz nasıl iyimi?
bu arada kuşum seninde haberin ola msn açmıyorsun burdan yazayım barimm biz byaramın ilk iki günü nasipse ordayız yavru kuşum kendini ona göre hazırla ayarla sana da uğrucaz birtanem seni ve zeynebimizi görmeye ok?
QUOTE]
hoşgeldin cnm
bursaya mı gleceksiniz oleyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ay cnm inş bi aksilik olmazad buluşuruzzz
evde olursam kapım sonsuza kadar açık sanaaaaa
eşime söyliyim bakem gelince planını ona göre yap diye nöbetlerini ayarlayabişlirse ayarlasınŞeniz
hoşgeldin cnmgünaydın şekerler nasılsınız bakalım
Günaydın kızlaaaaaaaar, nasılsınız? Beyazımı çok bekletmişiz, seni erkenden görmek ne güzel, eskiden olduğu gibi :) Ne var ne yok bakalım? İyi misiniz?
canım benim beklerim, şaka yapıyorum canikom, mutlu olurum ben :) benim moralim olacaksın tabii ki :)
aynen öyle dediğin gibi, resmen sıkıntı nefrete dönüştü, inşallah oğluşum tüm vaktimi alınca sıkılmaya vakit bulamayacağım, o günleri bekliyorum şimdi :)
bu konuda ne senin ne de benim yapabileceğimiz hiçbir şey yok... sen de ben de elimizden geleni yaptık
sen yolarsın anacım, senden korkulur :) valla o hatunun ne yaptığı konusunda hiçbir fikrim yok, bir ara gelip doğum yaptığını bildirip gitmişti :)
ne güzel bugün erkencisin, eski günlerde olduğu gibi :)
aaaaaaa Arife o kadar apar topar çıkmış ki akşam topikten, anahtarı üzerinde unuttu anlaşılan kaydirigubbakcemile3
bugün burada olaman çok sevindim :)
geldik geldik :)
günaydın tatım, nasılsın bugün?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir avazda kurtarsın inşallah :)
ancak gelebildim ama ben :çok üzgünüm:
canııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm tekrar günaydın :)filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bursa'da hava güzel mi? bizim burada yağmur havası var, gece de yağmış anlaşılanoy hava güzel değil mi cnm ya
ama sabahları soğuk haklısın ayaklarım dondu benimde
kolay gelsin cnm sana
benimde işerim var evi toplayayım
kız uyurken
bide dün banyoya perde almıştım küvetin oraya
onu astım ama kat yerleri belli oluyor
çıkarayımda ütüleyeyim
tabi ütüleniyorsa yanmazsazemuszemus
günaydın birtanem, iyiyim ben, akşam seninle konuşmak iyi geldi, sen nasılsın?günaydın şekerler nasılsınız bakalım
dilmuh hayırlı olsun cnm ebebğin
umarım sağlıcakla kucağına almak nasip olur
amin canım çok sağolhaftanın son iş gününden hepinizeeeeeeee
canım ya ben çıktıktan sonra yazdın sanırsam denk gelemedikk
ooooooo beyazım deryam özlemim kuşum benimmmm uzun zaman oldu seni böyle erkenden buralarda görmeyeli gözüm gönlüm açıldı gariii güne senlen başlayıncana
kıııss beyazzzz naber anacım iyimisin zeynebimiz nasıl iyimi?
bu arada kuşum seninde haberin ola msn açmıyorsun burdan yazayım barimm biz byaramın ilk iki günü nasipse ordayız yavru kuşum kendini ona göre hazırla ayarla sana da uğrucaz birtanem seni ve zeynebimizi görmeye ok?
özgeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
günaydın birtanem nassen?
ne o kız akşam neyen kaçar gibim gittin ölleeee :uhm:
heeee kuşum seni kaçırmaya gelmişler ama sen olmayınca eli boş dönmüşler kaydirigubbakcemile3
gözün aydın güzelim allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun oğluşuna inşallaaahhhhh
:roflol: :roflol: :roflol:
Günaydın kızlaaaaaaaar, nasılsınız? Beyazımı çok bekletmişiz, seni erkenden görmek ne güzel, eskiden olduğu gibi :) Ne var ne yok bakalım? İyi misiniz?
canım benim beklerim, şaka yapıyorum canikom, mutlu olurum ben :) benim moralim olacaksın tabii ki :)
aynen öyle dediğin gibi, resmen sıkıntı nefrete dönüştü, inşallah oğluşum tüm vaktimi alınca sıkılmaya vakit bulamayacağım, o günleri bekliyorum şimdi :)
bu konuda ne senin ne de benim yapabileceğimiz hiçbir şey yok... sen de ben de elimizden geleni yaptık
sen yolarsın anacım, senden korkulur :) valla o hatunun ne yaptığı konusunda hiçbir fikrim yok, bir ara gelip doğum yaptığını bildirip gitmişti :)
ne güzel bugün erkencisin, eski günlerde olduğu gibi :)
aaaaaaa Arife o kadar apar topar çıkmış ki akşam topikten, anahtarı üzerinde unuttu anlaşılan kaydirigubbakcemile3
bugün burada olaman çok sevindim :)
geldik geldik :)
günaydın tatım, nasılsın bugün?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir avazda kurtarsın inşallah :)
ancak gelebildim ama ben :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?