hee yavrummm geldide kışkışlıosssözzz kız noldu gene heyheylerin gelmiş galibaaa
wuhuuuuu:hulya:gelenler soruo kim bakcak die kayınnam diim oda mecbur bakcz bebek yapın diye tuttruduk diyo kaydirigubbakcemile3
dökülürsem toplayamazsın karışmam ama heeeebir aç şu msn de dökül anacım yaaaaaaaaa
ooyyy her mevsim ayrı güzel be anacım baktığın göz önemli lülülülülülü sırnaşık şey
delerdinmi sen bacıııı yirim seni ben kuşummmmmmm delerme delerme kendine geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllll
heee yaaa aşk didim :asigim:
amaaaaa süperdiii duygulandım ben çoookkkk :çok üzgünüm:YENI DOGMUS BEBEGIN GUNLUGU... **
aminn canımmmmmŞenizrabbim özgeye laik onu hak edicek iyi insanlarla karşılaştırsın:Saruboceq:
ayneeennnn :lepi:gözümün nuru hoş geldin kuşum boşver geçmişi biz geçmişten kurtulmaya çalışıyoruz özgeyle ikimiz deeeeemi nen özge
mavim denizimmm öleee duygulandık yüklendik dertlendik 2 gündür efkar bastııııceren süper şu günlük olayı....ortada aşk kokusu var geçmişten bahsetmişsiniz anlamadım emme hayırdır özgem ne oldu yaaa?bak benide gaza getirmeyin he bu ara salya sümk oldum zaten geçende koçişe söylendim söylendim agladım ahada sonra berra huzursuz oldu başladım bel karın agrısı çekmeye...
nurummmmmmmmm ölemi dionnnnmafoldumben öle yapıcam anasını satayımmm ama nasılllgeldim gülçinim
oy kıyamam size ben gelin geçmişten anam boşverin onlar geride kalsın
özgem allahım karşına öyle birini çıkarsınki iyiki geçmiştekiler olmamış de yavrum
yeawrummmmmmm Şeniz sefiyorummm seni nennnnn bal böcüğümmmmm gel anam gellll kudurcas coşucasssskaydirigubbakcemile2ÖZGEEEEEEEEEEEE
biz bayramın ilk iki günü ordayız yavruuuuuuuuuuu
anangile babangile söööleeee ereğilye neyin gitmeyin yada seni götürmesinler
oraya kadar gelip seni görmeden dönersem deliririrmmmmmmmmmm
haberin olaaaaaaaaaaaaa
beni piskopata bağlama neeeeeennnnnnn
aynennnnnnnnn:lepi:hem biz dağılmadık birkerem tımammı şikerim sadecene dertleştik kankayla yaaaaa :dilcikar:
süpperrr tabiiiii :dance: :dance: :dance:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:sen dağılmadın belki ama Özge için bunu söyleyemeyeceğim kafamçokkarıştı aynen böyle olmuş kızcağız :)
canımm inşallah hiç bi sorun çıkmıcak allah emanetsiniz gülümmmSLM ARKADAŞLAR ayrıntılıya girdim slm kızlar geçmişe bakmadan size koştum.çok şükür bi problem çıkmadı kilolu olduğum için kalp ekodiografisi çektir dedi ona gittim randevu alayım 17 aralığa gün veeriyo doktorum hemen yaptıramn lazım dedi bana özel yaptıracağını söle dediler bende öle dedim ozaman hemen yarına randevu aldık 140 LİRA yarın 9 da da kalbine bakacaklar sorun olduğundan değil ama sadce ben kilolu olduğum için kalbine ii bakamadığını söledi doktor öle işte cinsiyetimize yine erkek dedi öle kızlar bu gün sorun çıkmadı inşallah yarında çıkmaz canlarım
canımm hoşgeldin güle güle oldu biliorum ama uğra böle arada bende seni çook öptümmmslm arkadaslar biz geldik..umarım herkes ıyıdır...bızde dr.gıttık...oglusum ıyımıs cok sukur...2600gr mıs masallah ogluma ...kasım 2 pazartesi sabahı sezeryana gun verdı...cok heyecanlıyım cok az kaldı...delikafaduldenkayınvalıdem bende 3-4 gune gıdecek anam gelıo 20 sınde cok sukur...oglusumun odasını cektım annem gelsın ekleyeyım...cok yorgun hıssedıorum kendımı habıre bır uyku halındeyım...uyuyorum bol bol...fakat artık sol yanım uyusuk dolanıyorum...mirmirmirmirbende cok fazla iştahsızlık oluyor..bısıcıkler yıyemıyorum....vıtamın ılacları habıre artık hayırlısı...sımdılık allah a emanet olun....bırkac gune kadar bol bol gelecegım...cooooookkk opuldunuz allah a emanet olun......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ablatoşşş yolucam bu kısçeyiiii ilgi bekliom eftt nolmuşşş ama bi dökülürsem bi dinlersen salya sümük olcan naberrrr şişşşşttt balıkımm benimmmm:roflol: bakalım Özge bu yorumuna ne diyecek :roflol:
sevtabın safra kesede problem var canım baya sorunlar yaşadı ondan sezoş olcak oosevtap gözün aydın güzelim sende iyi haberler getirmişsin dimek oğluşundan oh oh ne iyi valla günde belli olmuş hadi hayırlısı bakalım rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun seni miniğine.
bu arada neden sezeryan :uhm:
uyku haline gelince normaldir bu haller her fırsatta vur kafayı yat uyu güzelim
:roflol::roflol: elektrik idarecileri bölee anacımm biz hatunları çekemiolar kesiolarben geldimmm
elektiriğimizi kestiler şerefsizler beni çekemiyorlar anam bunlar sırnaşık şey:dilcikar:
yok valla buralarda, hiçbir yerde bulamadık, Cunda'da Özsüt vardı ama sezon bittiği için kapanmış, dün Edremit'te aradık yok, alışveriş merkezine gittik, orada Özsüt var ama suflenin akşama geleceğini söylediooyyy kurban olurum sana ben yaaa yokmu oralarda hiç bu tarz yiyecekleri yapan bir yer oyyy canım benim yaaa bak içime oturdu valla şimdi haaa mafoldumben
hakettim demi ablam :kedi:
heee ya bakem kanka bir gelsin helede uğraşayım onları
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sanane yaaaa allah allah kaynana adı geçtimi dikiliyor seninkiler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçıom
öptüm hepinizi
aaaa nedir bu ya, ya net gider ya elektrik... kesin sana kasıtları var canım kaydirigubbakcemile3ben geldimmm
elektiriğimizi kestiler şerefsizler beni çekemiyorlar anam bunlar sırnaşık şey:dilcikar:
ablatoşşş yolucam bu kısçeyiiii ilgi bekliom eftt nolmuşşş ama bi dökülürsem bi dinlersen salya sümük olcan naberrrr şişşşşttt balıkımm benimmmm
ben geldimmm
dökülürsem toplayamazsın karışmam ama heeee
amaaaaa süperdiii duygulandım ben çoookkkk :çok üzgünüm:
yeawrummmmmmm Şeniz sefiyorummm seni nennnnn bal böcüğümmmmm gel anam gellll kudurcas coşucasssskaydirigubbakcemile2
ablatoşşş yolucam bu kısçeyiiii ilgi bekliom eftt nolmuşşş ama bi dökülürsem bi dinlersen salya sümük olcan naberrrr şişşşşttt balıkımm benimmmm
sevtabın safra kesede problem var canım baya sorunlar yaşadı ondan sezoş olcak oo
yok valla buralarda, hiçbir yerde bulamadık, Cunda'da Özsüt vardı ama sezon bittiği için kapanmış, dün Edremit'te aradık yok, alışveriş merkezine gittik, orada Özsüt var ama suflenin akşama geleceğini söylediaaaaaahhhhhh ahhhh İstanbul'da olsaydım şimdi keşke, 50 defa yemiştim
hakettin tabii canımmmmmmmmmmmmmm beniiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm Şeniz
hadi uğraş bakalım ama gelemedi daha
aynen öyle tüylerim diken diken oluyor... demin eşim telefon etti soruyor, bizimkilerden arayan soran var mı diye, yok dedim, annem aradı mı diye sordu, yok dedim... iç çekip peki dedi... yazık çok ağrına gidiyor
valla bilmem artık kim kimi yolar kaydirigubbakcemile3
sağol canım inşallah güzelim ne son sor ne ben söleyeyim çok kilo almadım 4 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım ve 100 kilonun üstündeyim dahasını sorma canımfatoşçum hoşgeldin güzelim ne güzel haberler getirmişsin bak hadi gözün aydın tatlım
herşey yolunda şükür bundan sonrasıda yolunda gider inşallah balımmmm
bu arada sen kaç kilo aldın ve toplam şuan kaç kilosun?
yarında herşey güzel gelişecek meraklanma sen içini ferah tut.
canım maşşallah kuzuna çok azkaldı sana allah kurtarrsın canımslm arkadaslar biz geldik..umarım herkes ıyıdır...bızde dr.gıttık...oglusum ıyımıs cok sukur...2600gr mıs masallah ogluma ...kasım 2 pazartesi sabahı sezeryana gun verdı...cok heyecanlıyım cok az kaldı...delikafaduldenkayınvalıdem bende 3-4 gune gıdecek anam gelıo 20 sınde cok sukur...oglusumun odasını cektım annem gelsın ekleyeyım...cok yorgun hıssedıorum kendımı habıre bır uyku halındeyım...uyuyorum bol bol...fakat artık sol yanım uyusuk dolanıyorum...mirmirmirmirbende cok fazla iştahsızlık oluyor..bısıcıkler yıyemıyorum....vıtamın ılacları habıre artık hayırlısı...sımdılık allah a emanet olun....bırkac gune kadar bol bol gelecegım...cooooookkk opuldunuz allah a emanet olun......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet teyzesi kesinleşti inşallah ablacım filiz abla öle tatlıydı esniyodu anası gibi uykucu elleri parmakları allahım nelere kadirsin çok tatlıydıvalla elimde olsa Gülçin'im... canım 3 gündür çikolatalı sufle istiyor, artık bugün had safhaya ulaştı ama burada yok, deli olacağım ya... kendim yapayım dedim ama çok meşakkatlı bir iş, bir de pastane de olduğu gibi olmazneyse bir arkadaşıma sordum, İzmir'den falan getirtiriz dedi, nasıl bir şeymiş bu ya
yap güzelim keyfini yap, hakettin Şeniz
:roflol: bakalım Özge bu yorumuna ne diyecek :roflol:
hayırlısı olsun hayatım, inşallah hiçbir sorun çıkmayacak kalpte de :) gönlünü ferah tut canım :) demek ki oğlan olduğu kesinleşti :) ne güzel :)
saol tatlımfatoş sevtap maşallah yavrularınıza az kaldı sizde alcaksınız yakında kucağınıza
hee yavrummm geldide kışkışlıosss
wuhuuuuu:hulya:
dökülürsem toplayamazsın karışmam ama heeee
amaaaaa süperdiii duygulandım ben çoookkkk :çok üzgünüm:
aminn canımmmmmŞeniz
ayneeennnn :lepi:
mavim denizimmm öleee duygulandık yüklendik dertlendik 2 gündür efkar bastııııkıss sen doğurcan seni boğmayalım biz dumanımızla emi canımmm
nurummmmmmmmm ölemi dionnnnmafoldumben öle yapıcam anasını satayımmm ama nasılll
yeawrummmmmmm Şeniz sefiyorummm seni nennnnn bal böcüğümmmmm gel anam gellll kudurcas coşucasssskaydirigubbakcemile2
aynennnnnnnnn:lepi:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canımm inşallah hiç bi sorun çıkmıcak allah emanetsiniz gülümmm
canımm hoşgeldin güle güle oldu biliorum ama uğra böle arada bende seni çook öptümmm
sevtabın safra kesede problem var canım baya sorunlar yaşadı ondan sezoş olcak oo
sağol canım inşallah güzelim ne son sor ne ben söleyeyim çok kilo almadım 4 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım ve 100 kilonun üstündeyim dahasını sorma canım
ooyyyy canım yaa resimdeki sensin dimi avatardaki?
nasıl bu akdar kilo alabildin ilaç felanmı kullandın güzelim?
malesef kilon fazlaymış umarım doğumdan sonra hemen verebilirsin canım ya
aaaa... iyi tamam gideceksiniz Bursa'ya da beni de burada kıskançlıktan çatlatmayın, ben Allah izin verirse lohusa yatağıma kurulacağım o vakitlerde kaydirigubbakcemile3bende seni sevooorrummm kuzummm
gelcem anam gelcem kudurcaz coşacaz ortalığı yıkacaz nennn :sm_cool: :sm_cool:
eh sen bir yerlere git hele bak neler oliiiiii :mymeka:klava:
ayyyy ablaamm yaaa sen oralardan iyice sıkıldın ya sana herşey dahada çok batmaya başladı bence rüzgarımız bir doğsun hayırlısı ile sıkılmaya vaktin kalmayacak hiç
ooyy yazık yaa adama ne kadar zor onun içinde düşünsene abla yaa
bende geçende sordum eşime aşağıdakilerle görüşüyormusun diye yok dedi
inanamadım :1shok: çünkü anası günde 3-4 kez arardı oğlunu mutlaka ama oda aramıyormuş anangil seni aramıyormu dedim hayır dedi aaa eminmisin dedim arasada açmamki zaten ne konuşucam dedi :1no2:
yaa bunların olması gerekiyormuydu kendi evladını kendinden soğuttu ne gerek vardı bu durumlara dimi
ne derler bir insanın kendisine yaptığını 7 cümle alem bir araya gelse yapamazmış :1no2:
ablacım sence ben özgeyi yolabilermiyem
omu beni yolabiler
haydin sen söyle duruma objektif bakaraktan -tatlicadiarzu-
hadi görüşürüz hayatım, çok öpüyorum :)kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr çıkış saati yaklaştı ben yavaştan kaçooorummmm
hepiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri hepinizi çooooooooooooookkkkkkkkkk sevooorruuummm
fırsat bulursam evden girerim ama söz vermiyorummmmmmmm gelkmeye çalışıcam öpooorummmmmm
kız bu ne acele, hadi göürüşürüz canım, hoşçakal :)ben çok acil çıkıorum kıslaaarr öptümm
aaaa... iyi tamam gideceksiniz Bursa'ya da beni de burada kıskançlıktan çatlatmayın, ben Allah izin verirse lohusa yatağıma kurulacağım o vakitlerde kaydirigubbakcemile3
hiç sorma Gülçinim inanılmaz sıkıldım buradan ben, sıkıntının ötesinde nefret etmeye başladıminşallah oğlum gelince sıkılmaya vaktim kalmaz bu memlekette
çok zor bir durum hayatım ya... gerçekten onu böyle gördükçe içim sızlıyordediğin çok doğru bir insanın kendisine yaptığını 7 cümle alem bir araya gelse yapamazmış mafoldumben
valla şimdi objektif bir gözle cevap vermem gerekirse, sen yolarsın anacım, ben sana boşuna mı cadı diyorum? kaydirigubbakcemile3 hiç Özgeye cadı dediğimi duydun mu? kaydirigubbakcemile3
hadi görüşürüz hayatım, çok öpüyorum :)
bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?