Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ben geldimmm
elektiriğimizi kestiler şerefsizler beni çekemiyorlar anam bunlar sırnaşık şey:dilcikar:

özzz kız noldu gene heyheylerin gelmiş galibaaa
hee yavrummm geldide kışkışlıosss

gelenler soruo kim bakcak die kayınnam diim oda mecbur bakcz bebek yapın diye tuttruduk diyo kaydirigubbakcemile3
wuhuuuuu:hulya:

dökülürsem toplayamazsın karışmam ama heeee

YENI DOGMUS BEBEGIN GUNLUGU... **
amaaaaa süperdiii duygulandım ben çoookkkk :çok üzgünüm:

rabbim özgeye laik onu hak edicek iyi insanlarla karşılaştırsın:Saruboceq:
aminn canımmmmmŞeniz

gözümün nuru hoş geldin kuşum boşver geçmişi biz geçmişten kurtulmaya çalışıyoruz özgeyle ikimiz deeeeemi nen özge
ayneeennnn :lepi:

mavim denizimmm öleee duygulandık yüklendik dertlendik 2 gündür efkar bastıııı kıss sen doğurcan seni boğmayalım biz dumanımızla emi canımmm

geldim gülçinim
oy kıyamam size ben gelin geçmişten anam boşverin onlar geride kalsın
özgem allahım karşına öyle birini çıkarsınki iyiki geçmiştekiler olmamış de yavrum
nurummmmmmmmm ölemi dionnnnmafoldumben öle yapıcam anasını satayımmm ama nasılll

yeawrummmmmmm Şeniz sefiyorummm seni nennnnn bal böcüğümmmmm gel anam gellll kudurcas coşucasssskaydirigubbakcemile2

hem biz dağılmadık birkerem tımammı şikerim sadecene dertleştik kankayla yaaaaa :dilcikar:
süpperrr tabiiiii :dance: :dance: :dance:
aynennnnnnnnn:lepi:

sen dağılmadın belki ama Özge için bunu söyleyemeyeceğim kafamçokkarıştı aynen böyle olmuş kızcağız :)
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canımm inşallah hiç bi sorun çıkmıcak allah emanetsiniz gülümmm

canımm hoşgeldin güle güle oldu biliorum ama uğra böle arada bende seni çook öptümmm

:roflol: bakalım Özge bu yorumuna ne diyecek :roflol:
ablatoşşş yolucam bu kısçeyiiii ilgi bekliom eftt nolmuşşş ama bi dökülürsem bi dinlersen salya sümük olcan naberrrr şişşşşttt balıkımm benimmmm

sevtabın safra kesede problem var canım baya sorunlar yaşadı ondan sezoş olcak oo

yok valla buralarda, hiçbir yerde bulamadık, Cunda'da Özsüt vardı ama sezon bittiği için kapanmış, dün Edremit'te aradık yok, alışveriş merkezine gittik, orada Özsüt var ama suflenin akşama geleceğini söyledi aaaaaahhhhhh ahhhh ıstanbul'da olsaydım şimdi keşke, 50 defa yemiştim

hakettin tabii canımmmmmmmmmmmmmm beniiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm Şeniz

hadi uğraş bakalım ama gelemedi daha

aynen öyle tüylerim diken diken oluyor... demin eşim telefon etti soruyor, bizimkilerden arayan soran var mı diye, yok dedim, annem aradı mı diye sordu, yok dedim... iç çekip peki dedi... yazık çok ağrına gidiyor
kızlar ben kaçıom
öptüm hepinizi

görüşürüz tatlım, Miraç'ı kokla bizim için :)

ben geldimmm
elektiriğimizi kestiler şerefsizler beni çekemiyorlar anam bunlar sırnaşık şey:dilcikar:
aaaa nedir bu ya, ya net gider ya elektrik... kesin sana kasıtları var canım kaydirigubbakcemile3
ablatoşşş yolucam bu kısçeyiiii ilgi bekliom eftt nolmuşşş ama bi dökülürsem bi dinlersen salya sümük olcan naberrrr şişşşşttt balıkımm benimmmm

valla bilmem artık kim kimi yolar kaydirigubbakcemile3

ben geldimmm

:roflol: :roflol: :roflol:
çatlak karı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dökülllllll ben toplarımmmm kendime bu kadar güveniyorum yani oo kadarr
bu konu kapandı artık lmaz:

neyen duygulanıyon nen komikti o deli karı kaydirigubbakcemile3

bende seni sevooorrummm kuzummm
gelcem anam gelcem kudurcaz coşacaz ortalığı yıkacaz nennn :sm_cool: :sm_cool:
eh sen bir yerlere git hele bak neler oliiiiii :mymeka: klava:

yol bakiiiiiiiiiimmmmmmm nasıl yoluyon kaydirigubbakcemile3
ben balıksam sende yengeçsin
sonuç itibari ilene ikimizde hayvanız nennn lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

heee anladımm sfra kesesi demek CADIARZU umarım sağlıkla kavuşur bebişine :Saruboceq:

ayyyy ablaamm yaaa sen oralardan iyice sıkıldın ya sana herşey dahada çok batmaya başladı bence rüzgarımız bir doğsun hayırlısı ile sıkılmaya vaktin kalmayacak hiç

ooyy yazık yaa adama ne kadar zor onun içinde düşünsene abla yaa
bende geçende sordum eşime aşağıdakilerle görüşüyormusun diye yok dedi
inanamadım :1shok: çünkü anası günde 3-4 kez arardı oğlunu mutlaka ama oda aramıyormuş anangil seni aramıyormu dedim hayır dedi aaa eminmisin dedim arasada açmamki zaten ne konuşucam dedi :1no2:
yaa bunların olması gerekiyormuydu kendi evladını kendinden soğuttu ne gerek vardı bu durumlara dimi
ne derler bir insanın kendisine yaptığını 7 cümle alem bir araya gelse yapamazmış :1no2:

sağol canım inşallah güzelim ne son sor ne ben söleyeyim çok kilo almadım 4 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım ve 100 kilonun üstündeyim dahasını sorma canım
canım maşşallah kuzuna çok azkaldı sana allah kurtarrsın canım
evet teyzesi kesinleşti inşallah ablacım filiz abla öle tatlıydı esniyodu anası gibi uykucu elleri parmakları allahım nelere kadirsin çok tatlıydı
fatoş sevtap maşallah yavrularınıza az kaldı sizde alcaksınız yakında kucağınıza
saol tatlım

saol bitanem çok saol

sağol canım inşallah güzelim ne son sor ne ben söleyeyim çok kilo almadım 4 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım ve 100 kilonun üstündeyim dahasını sorma canım

ooyyyy canım yaa resimdeki sensin dimi avatardaki?
nasıl bu akdar kilo alabildin ilaç felanmı kullandın güzelim?
malesef kilon fazlaymış umarım doğumdan sonra hemen verebilirsin canım ya

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr çıkış saati yaklaştı ben yavaştan kaçooorummmm
hepiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri hepinizi çooooooooooooookkkkkkkkkk sevooorruuummm
fırsat bulursam evden girerim ama söz vermiyorummmmmmmm gelkmeye çalışıcam öpooorummmmmm

ooyyyy canım yaa resimdeki sensin dimi avatardaki?
nasıl bu akdar kilo alabildin ilaç felanmı kullandın güzelim?
malesef kilon fazlaymış umarım doğumdan sonra hemen verebilirsin canım ya

evet canım benim ve nişandaki halim ama ben bi alıp veriyorum malesf hamilelğimde o aldığım zamanlardan birine denk geldi allahın izniyle doğumdan sonra halledecem canım

aaaa... iyi tamam gideceksiniz Bursa'ya da beni de burada kıskançlıktan çatlatmayın, ben Allah izin verirse lohusa yatağıma kurulacağım o vakitlerde kaydirigubbakcemile3

hiç sorma Gülçinim inanılmaz sıkıldım buradan ben, sıkıntının ötesinde nefret etmeye başladım inşallah oğlum gelince sıkılmaya vaktim kalmaz bu memlekette

çok zor bir durum hayatım ya... gerçekten onu böyle gördükçe içim sızlıyor dediğin çok doğru bir insanın kendisine yaptığını 7 cümle alem bir araya gelse yapamazmış mafoldumben
ablacım sence ben özgeyi yolabilermiyem
omu beni yolabiler
haydin sen söyle duruma objektif bakaraktan -tatlicadiarzu-

valla şimdi objektif bir gözle cevap vermem gerekirse, sen yolarsın anacım, ben sana boşuna mı cadı diyorum? kaydirigubbakcemile3 hiç Özgeye cadı dediğimi duydun mu? kaydirigubbakcemile3

hadi görüşürüz hayatım, çok öpüyorum :)
ben çok acil çıkıorum kıslaaarr öptümm
kız bu ne acele, hadi göürüşürüz canım, hoşçakal :)

ay ablam ya aşk olsun ben seni çatlatırıyım heeç önce bursaya sonrada ordan nasipse inşallah doğruuu istanbula senin ve nurumun yanına rüzgarım doğmuş olacak nasipse sizi görmeden bayram edermiyim ben ablamm.... Lohusa iken yanına gelemde moral olsun :):)

farkındayım ablacım sıkıntı nefrete dönüşmüş ama dediğim gibi rüzgar bütün vaktini alacağı için senin sıkılmaya pek zamanın kalmayacak :):):)

çok zooorrrrrrrrrr çooooooooooooooookkk
ama ben ne yapabilirimki
her koyun kendi bacağından misali bu

benim yolacağımdan eminsin yane ehe ehe ehe duydunmu öözzgeecaannnnn :):):)
abla kııı birden aklıma bayan merak geldi :):) anlarsın sen :):):)

hadi görüşürüz hayatım, çok öpüyorum :)

ben geldim ama kimsecikler uğramamış yawwwwwww

bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arifem sende kaçar gibim gitmişsin kuzummmmmm neyse yarın grş. inş.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
topiği bugün ben açayım dedim
anahtar üzerinde kalmış dakaydirigubbakcemile3
özledim valal sizleri
bugün biraz burdayım

hadi sizde gelin artıkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…