Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

GÜNAYDIN dünürcüm canımcım nasılsın bacım
dimek bizim damadım iyice inat damarı tuttu heee allah yardımcın olsun canım yaa
neden bu kadar inat ediyor bilmem uyusa halbuki onun iyiliği için
acaba afyonmu çiğnetsen ki çocuğa yada sakinleştirici çaylar falan

Günaydın aybalam sağol birtanem ben iyiyim şükür iş güç koşturmaca hayat uğraşmaya devam işte ne edek
gözlerin iyileşiyormuş artık oh oh çok sevindim iyileşsin valla sende rahat et güzelim yaa

ne oldu senin kistler gittinmi doktora geldikten sonra bir daha hiç bahsetmiyorsun

günaydın burcum nasılsın bu miraç kök söktürüyor sana valla allah yarıdmcın olsun inşallah düzene girer bu inatçı bıdık

ah kızlar ah valla napcam bilemiom
ya yemiyoda tahminimce aç durduğu içinde uyyamıyo hergün çorba yapıp dökmekten fenalık geldi

ah kızlar ah valla napcam bilemiom
ya yemiyoda tahminimce aç durduğu içinde uyyamıyo hergün çorba yapıp dökmekten fenalık geldi

ahhh canım yaaa doğru açlıktan da uyumuyor olabilir çocuk
peki çorba haricinde bir şey vermiyormusun patatesle havuç haşlasan kabak pişirsen barbunyayı nohutu püre haline getirip versen elbet severek iştahla yediği bir şeyler çıkar bunların arasından.
Meyve felan veriyormusun mesela
bizim zilli kavn karpuz muz herşeyi löp löp indiriyor mideyede miraçta sever belkim denese.

aynen canım tatilden geldim işten güçten başımı kaldırıamıyorum bu aralar bugün canım h,çbirşey yapmak istemiyor iyeleşti sayılır çok şükür sağolll bugün çok daha rahatım
canım benim kistler öyle kalıcı buyük kistler değil basit ufak çaylamamış yamurta kistleri adetle atılıyor ondandır adetten sonra kalmıyor kist falan şükür .ekim gibi tekrar aşıla için tedaviye başlıcam canım o zamana kadar çok gerekmedikçe doktora gitmeyi düşünmüyorum bunaltıyor çünkü

burcum allah yarıdmcın olsun olsun canım

kızlar yarın yemeğe misafirim ne yapsam bana fikir verebilirmisiniz

mercimek veya yayla çorbası
fırında patatesli tavuk veya karnıyarık
pirinç pilavı
yeşil fasülye veya barbunya
bol salata
üzerinede tatlı(hazır)

canımm öyle oluyor valla izin dönüşü işler baya bir birikmiş oluyor iş olsunda ne edek çalışmaya razıyız benimde bir sürü işim var ama benimde yapasım var

hımm anladım adet kanaması ile gidiyorsa sorun yok cicim yaa ne kaaa güzel. onlar gitsinde artık sıradaki (sıpa) gelsin yaa...

bencede canım gerekmedikçe gitme doktora psikolojin bozulacak yoksa allah muhafaza

kızlar yarın yemeğe misafirim ne yapsam bana fikir verebilirmisiniz

patates çorbası
akdeniz salatası
yalancı iskender
leziz bir pilav ve
hafif bir tatlı
(zeytinyağlı garnitürde ikram edebilirsin)

mercimek veya yayla çorbası
fırında patatesli tavuk veya karnıyarık
pirinç pilavı
yeşil fasülye veya barbunya
bol salata
üzerinede tatlı(hazır)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ne gülüyon nen ne güzel mönü
canımın istediklerini yazdım kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

Ay valla süpersiniz bayıldım yemeklere not aldım hepsini
ay bedne aklımdakini yaayım bariii

süzme mercimek çorbası
zeytin yağlı barbuya & zytinyağlı biber dolması fırın
karnıyarık
pilav cacık
salata
tatlı

EEE BUDA SÜPPERR BİR MENÜ HAYATIM
amma velakin barbunya dolma ve karnıyarık
üç çeşit yemek gibi olmu be kuzu
o kaaaa uğraşma istersen yenmiyorki zaten

selamlar hayırlı cumalar....okadar sevindimki valla sayfalar çoğalmış bayağı zamandır burda şöle art arda sayfa okumuyodum..kız gülçin ne güzel menüler onlar oruçlu insana yapılırmı..
arife gözün iii oluyomuş sevindim canım
burcu senin oğlan gerçekten çok çektiriyo bacım sana ya allah yardımcın olsun...
nur canım gayet güzel görünüyosun tebrik ediyorum tatlım büyük başarı...
gülçin ne ediyon canım nasılsın bakım...?

teşekkür ederim canım
aras nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…