Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gülçinim bir anda ayağım kaydı ne olduounu anlamadım valla iyiyim çok şükür kalçamdaki koca morluk dışında çok şükür gözler geçti kendime geldim yaw rabbim hastalık vermesin
evet misafileri ağırladık geçti bu hafta sonu yine yoğun geçicek annemleri alıcam iftara bakalım hayırlsı
amiinnnnnn inşallahh inşallhhh sağol gülçinimm
selamlar herkese
nnasılsınız bakalım ben biraz sinirli ve fazlaca şekildede asabiyim

memleketten yiğenim gelecek inş o gelince rahatlarım biraz
nurcum hayırdır kim kızdırdı yine seniopuyorumnanaktan
oyyyy canım 2.kez anne olucaksın ne kadar güzel birşry bu ya
tatlım rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah güzel ve kolay bir doğum olur
ay evet gülçin ya 4 kişi olucaz inş
epidural olacak cnm bu da öyle istiyorum doğduğunda öpüp koklayayım oğlumu
bu gece uyku yok bana
deli dana gibi dolaşırım artıkkaydirigubbakcemile3
canım benimmmm ....................

ahhhh sorma fatoşcum allah beterinden korusun ama bu aralar cidden hepsi biranda oluyor .aminnn inşallahh inşalah fatoşcummmopuyorumnanaktan

ay yerim ben onu ya baksana büyüdü kreşlere gidiyor canım benim
maşalalh alışmasına sevindim zaten uyumlu bir çocuk nasıl mutlumuymuş halinden
gülçin neler yapıyorlar cerenle gün içerisinde

fatos0808
ceren54

teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi dikkate alıcam opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay evet gülçin ya 4 kişi olucaz inş
epidural olacak cnm bu da öyle istiyorum doğduğunda öpüp koklayayım oğlumu
bu gece uyku yok bana
deli dana gibi dolaşırım artıkkaydirigubbakcemile3

allah size ömür boyu sağlık huzur vede mutluluk nasip etsin güzelim
Muhtemelen şu saatte sen ya ameliyathanedesin yada hazırlık içerisindesin oraya girmek için allah sağlıkla kavuşursun seni oğluşuna canım inşallah zeynepte yaşadığın doğum sonrası olumsuzlukları mehmet efendide yaşamazsın tatlım....

eh tabi nasıl uyku girer insanın gözüne saatler kala

gülçin çıktım canım ne bilim bi canım sıkılıyoduki o gün şükür...attlattım...

arada oluyor böyle önemli olan o ruh halinde fazla kalmayıp sıyrılmak canım
şimdi iyi isen sorun yok...

hımmm anladım cicim net mağdurusun yani

oohhhh bol bol hasret gidermişsinizdir karı koca oğluşunuzla kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

evet canım yaaa bencede allh korusun güzelim daha dur ereni bir büyüt

gel şeker gel biz her zamanki gibi buralardayız gördüğün üzere

herkese merhabalar
beyazcım gözün aydın canım inş. rahat bir şekilde çıkarsın doğumdan
arifem eşim yurt dışına gidecek yine ona çok moralim bozuldu eylül başı memlekete gidiyorum
Gülçinim sanada günaydın bidenem
Hilalcim hoşgeldin canım
Bugün hiç uyumadık ilayda hasta feci şekilde sürekli öksürüyor geceden beride burnu akıyor 4 te dra götürecem

ayyy canım benim yaaa sen böyle yazınca birden hamilelikte banyoda düştüğüm geldi gözümün önüne ne kadan feci idi yaaa eyvahedigeldismile aklım çıkmıştı cerene bişi olucak diye benimde her tarafım mosmos olmuştu yaaa allah korumuş valla canım çok dikkat et kendine lütfen anlık kazalar işte allah muhafaza başına hiç olmadık işler açabilir.
verilmiş sadakan varmış yine morlukla atlatışsın bu durumu allah beterinden korusun...

evet canm yaaa insan hasta olunca sağlığının kıymetini biliyor valla allah dermansız dertler vermesin :Saruboceq:

ay yerim ben onu ya baksana büyüdü kreşlere gidiyor canım benim
maşalalh alışmasına sevindim zaten uyumlu bir çocuk nasıl mutlumuymuş halinden
gülçin neler yapıyorlar cerenle gün içerisinde

sorma canım yaaa valla doğdu büyüdüde kreşe bilem gidiyor okullu oldu bıdıkım

mutlu canım yaaa çok şükür halinden hareketlerinden belli zaten onu kreşe vermekle ne kadar iyi ettiğimi farkettim yaşı küçük olmasına rağmen bir çok şeyi kapıyor öğreniyor maşallah.
Canım valla ne yapsınlar tüm gün onun yaşıtları var zaten vede bir dünya oyuncak bir çocuk başka ne isterki sürekli oyun oynuyorlar bizimkisi zaten maşallah dök önüne oyuncakları kendi kendisine oynar durur evde de öyle hiç sesi soluğu çıkmaz ancak acıkacak uykusu gelecekki e oda normal zaten.
bunun dışında öğretmeni günlük tutuyor hayatım ve her akşam bana veriyor saat kaçta ne yemiş saat kaçta yatıp kaçta kalkmış tuvaletini günde kaç kez yapmış yediği yiyeceklerin içerisinde neler varmış gibi rapor halinde günlüklri var bende ordan takip ediyor akşamları na göre davranıyorum çitlenbike opuyorumnanaktan
sende göreceksin birtanem bu günleri hayırlısı ile inşallah.

günaydın kızlarrrrrrrrrr

Günaydın cancazzımmmmmmm opuyorumnanaktan

Sanada Günaydın canım
geçmiş olsun ne oldu iloşa böyle ceryandamı kaldı çocuk ne etti....

günaydın kızlarr
arifecim özge iyi geçen akşam iftarda birlikteydik
paso çalışıyo işte ::)

dünürüm miraç aynı uyutmak çok zor artık geceleri kendi uyyo ama gündüzleri sapıtıyo
yemek konusu artık daha beter mama sandalyesini yemek yeri olarak kullanmıyo oynuyo orda yerde yedirmeye çalışınca alıyo başını gidiyo bende uğraşmıyorum dayyorum biberon mamasını eninde sonunda büyücek ve bişiler yicek üst dişlerin hepsi aynı anda çıkıcak gibi gözüküyo hepsi beyaz beyaz olmuş çok sıkıntısı var dişlerini kenetliyo sıkıyo o yüzden

beyazım ne güzel ya tam bir aile oldunuz Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin

Ay canım bilmiyorum ki
hafta sonu çok rüzgarlıydı ondanmı oldu çok terliyor ondanmı oldu bilemedim ama inanılmaz öksürüyor

uufff olabilir kıpır kıpırlar valla durdukları yokki terliyorlar ve ter üzerlerinde kuruyor
çok geçmiş olsun güzelim....

günaydın dünür nabarsın beeaa

dimek bizim damad iyice zıvnadan çıktı heee allah yardımcın olsun bacım ne diyim cereni göndereyimde hakkından gelsin o keratanın
evet bir şekilde büyüyecek ama anne yüreği işte dayanmıyorki bir şeyler yesin istiyor beslensin istiyor ahh onlarda bir anlasalar bunun kötülük olmadığını allah sana sabır versin bidanem ne diyem....

şu dişlerde bir an önce çıksada sende çocukta rahat etseniz :1no2:

kıss çatlak ne demek o tam bir aile biz yarım ailemiyiz

mrhabalar...
nurcum geçmiş olsun i haberlerle gel doktordan
işe dalıyom gülçin sana yetişemiyom sabahları üzülüyuom
derya kurtulmuştur allahın izniyle hadi gözün aydın canım
burcucum kıyamam sıkıntısı var çocuğun ondan yapıyo
allah tüm annelere sabır versin ve yardım cısı olsun....

evet canım giderdik çok şükür allah bi daha ayırmasın bizi de kimseyi de :Saruboceq:
aman aman kabus gibi zaten düşünmesi bile kötü allah isteyene versin tabii önce arifeme inş.
senin bıdık napıyo yürüyodur artık ben epey oldu gelmeyeli kaçırdım gelişmeleri öp onu emi

hoşbuldum canım geçmiş olsun hemen iyi olur inş.prenses.
bu arada süpersin ya nasıl verdin o kiloları benim de çok ihtiyacım var

merhaba kızlar hihoyyyt ohhh maşallah iyice kaynatmışsınız naniknanik tek tek cevap vermeye üşendiğim için topluca yazacağım, kusuruma bakmayın :jeyyar: uzun süredir gelemedim çünkü misafirlerim vardı, kuzenimle eşi geldiler, yalış anlaşılmasın bize değil Rüzgar beye gelmişler lülülülülülü bir de utanmadan söylüyor yüzsüzler yerimseniben neyse güzel vakit geçirdik onlarla, dün akşam Bodrum'a yolcu ettim onları :) aaaahhhh ahhhh tatil yerindeyim ama tatil yapmıyorum 5 senedir :1no2: bir özendim ki onlara sormayın gitsin... neyse bakalım bir gün biz de gideriz elbet

eveeeet sizler nasılsınız bakayım? biz iyiyiz çok şükür, Rüzgar düz duvara tırmanmaya başladı, en son kalorifere tırmanmaya çalışırken düştü ve dudağını yardı, sadece dudağını yarmakla kalsa iyi, dişinin dibi kanadı, aklım çıktı, çok şükür önemli bir şey değildi ama ya olsaydı diye düşündüm... bulunduğum yerde doğru dürüst bir hastane yok ki götüreyim çocuğu, Allaha emanet yaşayıp gidiyoruz burada... bugün artık iyice soğudum anlayacağınız neyse uzatmayayım... size komik bir şey anlatayım şimdi... büyük görümcemin günü üç gün geçmiş, bu ay hamile kalmak istiyor, çünkü Çin takvimine göre bu ay hamile kalırsa erkek doğuracakmış (duyunca kendimi gülmemek için çok zor tuttum), eğer bu ay hamile kalmazsa Şubat'a kadar korunacakmış, Şubat'ta tekrar deneyecekmiş, çünkü Çin takvimine göre Şubat ayı erkekmiş yine... kadın tam hamile havasına girmiş girmesine de, test yapmış negatif çıkmış... başı çatlıyordu ağrıdan ilaç almıyor hamileyim diye... kimlerin arasındayım ben yaaa oldum... neyse bu da günün fıkrası gibi bir şey yani

Gülçin'im nasılsın birtanem? Sabahtan konuştuk ama oğlan sadece 10 dakika uyudu ve uyandı, ben de o arada yemeğe girişmiştim, zar zor yemeği ateşe koydum, o arada dudağını yardı benim serseri oğlum ve bugün doğru dürüst hiç uyumadı, nete giremedim o yüzden, öğleden sonra oğlanın huysuzluğu yüzünden Cunda'ya gittim uyku saatine kadar oyalansın diye :) yaaa, o yüzden tekrar gelemedim canım :) öpüyorum seni, muckkkkksssss

Arifem geçmiş olsun hayatım, nazar mı değdi sana? Şimdi nasılsın?

Burcucuğum, geceleri yatağında uyuyabiliyorsa kendi kendine gündüzleri de yapabilir, Miraç senin zayıf noktanı keşfetmiş ve kullanıyor canım, gece vermediğin tavizi gündüzleri de vermeyeceksin hayatım, ne diyeyim? ben biraz daha katıyım sanırım, yani şunu söylemek istiyorum, bir kural koyduğum zaman Rüzgar'a onu sonuna kadar uyguluyorum, bir kere bozarsam ipleri onun eline vermiş olurum ve o da çok müsait ipleri ele geçirmeye... sen sanırım ipleri biraz vermişsin güzelim, kural koyucu sensin, bunu anlaması lazım, çok katı gibi görünebilirim ama bunlar onların iyiliği için canım, mesela ben asla mama sandalyesi dışında bir yerde yemek yedirmiyorum, orası oyun yeri değil, yemek yeri, bunu da çok iyi biliyor artık Rüzgar... başka bir yerde yemek yedirdiğim takdirde yemek yemiyor ve oyun oynamak istiyor, o yüzden başka yerde yedirmemeyi tercih ediyorum... eğer yemezse zorlamıyorum, bazen öğürür gibi yapıyor hemen kaldırıyorum mamayı, ta ki bir sonraki öğüne kadar su dışında başka hiçbir şey vermiyorum, dolayısıyla bir önceki öğünde çok az yediği ya da hiç yemediği için acıkmış oluyor, Miraç bunu tüm gün yapabilir ama eninde sonunda acıkacak canım ve o zaman yiyecek... zorladığın sürece yemek yemekten nefret edecek canım, zorlama sakın... biraz uğraş 15-20 dakika kadar, yemiyorsa kaldır önünden mamayı, bir kaç gün böyle yap bakalım, tabii dişlerin de etkisi vardır iştahsızlığın ama iştahsız bir çocuk bile yemediği zaman acıkır, biz de böyle bir süreç yaşadık Rüzgar'la, tabii seninki kadar sancılı olmadı... bir tavsiyem de sakin olman... sen sinirli ve stresli olduğun zaman çocuklar bunu çok iyi hissediyorlar ve daha da sinirlendirmek için uğraşıyorlar inan bana... sen sakin olduğun sürece bu işin üstesinden daha rahat gelirsin hayatım, hadi kolay gelsin :)

beyazcığııııııııııııııııımmmmmmmmmmm şu an oğluşun kucağındadır muhtemelen :) ikinci kez anne oldun, ne muhteşem bir duygu canım, Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah :) en kısa zamanda senden haberler alırız umarım :)

Nur'cuğum, Ahmet yine yollara düşmüş? Allah kavuştursun canım :) İlayda nasıl oldu? Doktor ne dedi güzelim?

Kızlar hepinizi çooooooooooooook çok öpüyorum, kendinize dikkat edin, yarın uğramaya çalışacağım :)

Son düzenleme:
hoşbuldum canım geçmiş olsun hemen iyi olur inş.prenses.
bu arada süpersin ya nasıl verdin o kiloları benim de çok ihtiyacım var

ne haber tatlım? Erencik nasıl? aaa Rüzgar'ı ben sana birkaç günlüğüne vereyim ver kiloları... ben evlendiğim zaman ki kiloma bile indim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt şu an 57 kiloyum ve vermem gereken sadece 2 kg kaldı :)

kız çatlak işki lafın belini kırmak anlamında muhabbete yakalamaya diyom delü

tamam be delüü anladık sen gel yaz ben ara ara geldiğimde okurum cevaplarım yine konuşmuş oluruz. yerimseniben

allah kimseye ayrılık yaşatmasın canım benimmmm :Saruboceq:

bencede yaaa banada öyle geliyor allahım önce arifeme sonrada nerde bekleyen isteyen akdın varsa onlara nasip etsin inşallah....

benim bıdık iyi canım ne yapsın koca kız oldu kreşe gidiyor yürüyor koşuyor hopluyor zıplıyor anlayacağın yaramazlıklara başladı bile ama hala çok şirin ve sevimli

ablaların gülüsüüüü hoşgelmişsin sefalar getirmişsin nasılsın iyimisin.
misafirlerin olduğunu biliyordum ama yine yazayım hadi gözün aydın laelaelaelaelae

rüzgar bey dudağını yarmış geçmiş olsun ablacım yaaaa başladı desene muzurluklar artık ehh allah sana kolaylıklar versin ne diyem

senin şu görümcelerin beni öldürecek yaaa valla billa allah akıl dağıtırken bunlar şemsiye tutuyordu zzaaaarr onlara gelmesin deyiii
Allahım sana sabır versin o insanların içinde başka söze gerek yok sanırım...

seni canın sağolsun ablacım sen ve rüzgar iyi olunda gerisi mühim değil biz elbet grş. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…