Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

güzelim hoşgeldin :)
valla işe daldılar galiba Burcu'cum sesleri çıkmıyor, biraz beklersen cevap verirler sanırım
he valla yaa ne durgun bu gun
canım valla gaz mahvetti,malesef erkek bebeklerde gaz çok fazlz,zinco ve nurse harveys veriyorum.bunlarda bitkisel ama iyi,ben doktor dışı bişey vermedim
aynı ilacı verdi dün doktor nurse olanı akşamdan beri kullanıyoz ama daha pek etki etmedi

cnm ben BABULİNE diye bitkisel bir şurup varr onu kullandım
çok iyi geldi zeynebe
dene istersen

not ettim ilacı her bi yolu denicez artık

selam herkese.................

benim bel ağrım iyiyce arttı ya bugün çok fena adet olucam gibi ya normal mi ki?

normal canım ben hep ağrı çektim öyle

Zinco ile dene,bir tane daha var,bakayım yazarım sana,birde acı elma yağı al,ayaklarının altına birde göbek deliğinin etrafına masaj yaparak sür,süper gaz çıkartıyor.çok memnunum ben

Zinco ile dene,bir tane daha var,bakayım yazarım sana,birde acı elma yağı al,ayaklarının altına birde göbek deliğinin etrafına masaj yaparak sür,süper gaz çıkartıyor.çok memnunum ben

çok sağol canım opuyorumnanaktan denicem
az önce kekik yağı içirdik uyudu bakalım işe yaradımı bilmiyorum

heeyyyy millet ben geldiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
bu gün cuma malum yoğunluklarım var benim
hem ödeme günüm hem haftanın son iş günüm
hemideeeee yurtdışından mal geldi bahçe tır dolu idi ancak sakinledi
neyse bende ara verdim yanınıza geldimc ancanlar eeee ne var ne yok şekerler

dünürüm cicim bende şiddetle BABULıNE tavsiye ediyorum bende cerende kullandım acaip işe yaradı ama düzenli kullanmak gerek fayda görmek için zinco metsil rezene hiç biri fayda etmedi bize.

heeyyyy millet ben geldiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
bu gün cuma malum yoğunluklarım var benim
hem ödeme günüm hem haftanın son iş günüm
hemideeeee yurtdışından mal geldi bahçe tır dolu idi ancak sakinledi
neyse bende ara verdim yanınıza geldimc ancanlar eeee ne var ne yok şekerler

dünürüm cicim bende şiddetle BABULİNE tavsiye ediyorum bende cerende kullandım acaip işe yaradı ama düzenli kullanmak gerek fayda görmek için zinco metsil rezene hiç biri fayda etmedi bize.

sağol burcum ya çok korktum akıntım biraz arttı gibi geldi belim de ağrıyınca biraz telaşlandım ama geçti hep belimden vuruyo benim bu ağrı bacaklarım faln uyuşuyo çok fena

he valla güselim ben çoktandır burdayım ama denk gelemedik halbuki 7 aydır tanışıyor olucaktık tam ben geldim aranıza sen doğurdun insan bi düşünür bekler yeni arkadaş gelmiş hemen doğurmayayım bi tanışalım der ayıp ayıp kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum burcum bebişinle ilgileniyorsun galiba öp benim için ben de seni öptüm.............

slm kızlar kimse yok sanırım..bende evime yeni gelebildim sabah kahvaltıya komşuma gittim ancak bıraktı da geldim ..dün doktoruma gittim herşey normal şuanda bir sıkıntı gözükmüyor şükür .yürüyüş yap yavaş yavaş dedi..dogum arihimiz şimdilik 9 kasım 10 kasıma neden gün vermişim ki diye şaşırdı ..durum böyle yine sıkıntım olunca arayacam ...sizler ne yaptınız.....? ablacım odanıza baktım süper güle güle kullanın..yorum yazdım ama tekrar yazımı göremedim nette bir sıkıntı mı var anlamadım...neyse ben yine kaçar eşim gelir birazdan...öpüldünüz fıstıklar..

bugün nette bir sıkıntı vardı, zar zor girebildim :) teşekkürler canım, okudum yorumunu :) hadi bakalım 9 kasım'a ne kaldı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…