he valla yaa ne durgun bu gungüzelim hoşgeldin :)
valla işe daldılar galiba Burcu'cum sesleri çıkmıyor, biraz beklersen cevap verirler sanırım
aynı ilacı verdi dün doktor nurse olanı akşamdan beri kullanıyoz ama daha pek etki etmedicanım valla gaz mahvetti,malesef erkek bebeklerde gaz çok fazlz,zinco ve nurse harveys veriyorum.bunlarda bitkisel ama iyi,ben doktor dışı bişey vermedim
cnm ben BABULİNE diye bitkisel bir şurup varr onu kullandım
çok iyi geldi zeynebe
dene istersen
selam herkese.................
benim bel ağrım iyiyce arttı ya bugün çok fena adet olucam gibi ya normal mi ki?
Zinco ile dene,bir tane daha var,bakayım yazarım sana,birde acı elma yağı al,ayaklarının altına birde göbek deliğinin etrafına masaj yaparak sür,süper gaz çıkartıyor.çok memnunum ben
he valla yaa ne durgun bu gun
aynı ilacı verdi dün doktor nurse olanı akşamdan beri kullanıyoz ama daha pek etki etmedi
not ettim ilacı her bi yolu denicez artık
normal canım ben hep ağrı çektim öyle
normal canım benimde çok oldu ağrım.yat dinlen
canım ben sezeryan yaptım son ana kadar normal olsun istedik amam bizim kız gelmeye başladı ve hiç açılmam yoktu
normal yapanlar cevap veriri tatlım birazdan
SAOL CANIM EVET ÇOK ŞÜKÜR ATLATTIM CANIMkızz delüüü üstüne çarşaf havlu neyin koy öyle ütüle deli karı yakarsın naylon ütüye yapışır sonralmaz:
sen mutlu ol yeterrrrr bizde mutlu oluruz zati ablammm opuyorumnanaktan
evet ablacım biz elimizen geleni yaptık gerisini salla gitsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn vereliniortak
yolarım dabiii adım madem cadı hakkını vermek lazım -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
aman o bayanmıydıki :uhm:
naylon değil kız ince tül gibi bişey
normal ütüledim bişey olmadıııııı:lepi:
kardeşimin eşi okuyor cnm oraya yanına gitti
aam uzun hikaye anlatırımm bi ara
canım sıkılıyor baya neyseeeeeeee
inş cnm bayramda görürüşüz
gelsin söyleyeceğim nöbetlerini ayarla diye
oy cnm maşaşah güzel haberlerle dönmüşssün
çok sevindik
Şeniz
cnm ben BABULİNE diye bitkisel bir şurup varr onu kullandım
çok iyi geldi zeynebe
dene istersen
benim netede bişiler olduuuu
HOŞ GELDİN GÜLÜM SİTEDE SORUN VAR TATLIM 2 SAATTİR ANCA GİRDİM
heee oldu canım başka arzun isteğin varmı?
neyse hele bir o günlük gelsinde bakarız seninle hukukumuz yeni başladı gariiiii
iyicene tanıyam hekle bir seni kaydirigubbakcemile3
hoş geldin tekrar gülümmmmmmmmmm
ya özge karısı yapıyor yapacağını farkında olmadan benide sürüklüyor yaaaaaawwwww
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
evet canım benimde öyle idi tek göğüs ucum yara olmuştu hamişken ve onunla çok zor emzirdim şimdiden alıp sürmen gerek senin ancak düzelir doğuma kadar
eh eh inanmam kaç saattir çıkıyorsun zaten bir çıkamadın kaydirigubbakcemile3
slm kızlar kimse yok sanırım..bende evime yeni gelebildim sabah kahvaltıya komşuma gittim ancak bıraktı da geldim ..dün doktoruma gittim herşey normal şuanda bir sıkıntı gözükmüyor şükür .yürüyüş yap yavaş yavaş dedi..dogum arihimiz şimdilik 9 kasım 10 kasıma neden gün vermişim ki diye şaşırdı ..durum böyle yine sıkıntım olunca arayacam ...sizler ne yaptınız.....? ablacım odanıza baktım süper güle güle kullanın..yorum yazdım ama tekrar yazımı göremedim nette bir sıkıntı mı var anlamadım...neyse ben yine kaçar eşim gelir birazdan...öpüldünüz fıstıklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?