Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

yok anam yok herkes tatil yapıyo zaar ben de gidip kaşlarımı alıp geleyim barik:)

hoşgeldin cnm
nasıslın miniğin nasıl?
zamanla herşey düzeliyor cnm düzene giriyorlar biraz biraz[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

hosbulduk canımkaydirigubbakcemile2
hakketen zor gunlermıs yaa bu kadar tahmın etmıyordum mafoldumben
uykusuzluk bı yandan agrılar bı yandan Allahım varyaaa cıldırmamak ıcın zor tutuyorum kendımı :kedi:
ya kucukhanımda öyle normal bı aglama yokkk kız kakasını yapıyo altına ama katılıcak sankı aglamaktan her aglayısımız öyle uyanıkken 15 dakka zor duruyoruz hemen meme.. gogusuclarım catladıgı ıcın nasıl sızlıyolarr aglaya aglaya emızırıyorum sılıkon meme ucuyla tabi.. bıde krem kullanıyorum duzelmesı ıcın...
oyy oyyy anne olmak gercekten zormusss-tatlicadiarzu-

kızlar bana ua edin yarın ameliyata giryorum 38 hafta 3 günlükken alacakmiş dr. suyu azalmış dedi. minik ogluşum kayramı allah izin verirse yarın kollarıma alacagım :) ama çok korkuyorum

kızlar bana ua edin yarın ameliyata giryorum 38 hafta 3 günlükken alacakmiş dr. suyu azalmış dedi. minik ogluşum kayramı allah izin verirse yarın kollarıma alacagım :) ama çok korkuyorum

hadi canım allah yardımcın olsun minik yavruna sağlıkla kjavuşursun inşallah.

bekliyorum turkbayragi

bekliyorum :hulya:

karamanlıyla bekliyoruz :) mirmirmirmir

yok anam yok herkes tatil yapıyo zaar ben de gidip kaşlarımı alıp geleyim barik:)

:roflol:::roflol::roflol::roflol: çatlak yaaaa

valla karpuzum zor günler benim ağrılarım yeni geçti çok şükür
ah oo ağlamalar sanki etinden et koparıyoz napçamı sapıtıyorum valla:sinifsinif:

burcucum canım hoşgeldin nasılsın miracım nasıl annelik nasıl gidiyor biraz zorlukları var tabii ama zaman geçtikçe tatlı yönler artıyor

benim kuzum teyzeleri
sabah gelince gününüzü kuzumla açın dedim

Nur maşallah ne kadar büyümüş ılayda :) canım benim, daha da tatlı ve cilveli olmuş sanki... Allah nazarlardan saklasın

Günaydın kızlaaaaaarrrrrrr... Gördüğüm kadarıyla hafta sonu çok sakin geçmiş, nasıl geçti hafta sonu? Bugün çok fazla aranıza katılamayacağım çünkü öğleden sonra misafirlerim var, mutfağa girmem gerekiyor, ayrıca biraz temizlikte yapmam lazım... Kendimi yormayacağım söz kaydirigubbakcemile3 Fırsat buldukça arada gelirim... Kendinize iyi bakın, çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk öpüyorum :)

merhaba günaydın kızlar nasılsınız

nurcum maşallah ilaydaya ne kadarda büyümüş çok tatlı olmuş

ablacım günaydın bugün yoğunsun anlaşılan kendine dikkat et yorulmaopuyorumnanaktan

gülçinim günaydın canım nasılsın

arifem günaydın birtanem ben iyiyim şükür canikom ya geldik başladık yepyeni bir güne daha sen nasılsın hayatım iyimisin keyfin yerindemi? herşey yolundamı?

herkese günaydın kzıalrrrrrrrrr
naıslsınız
nur maşallah ilaydaya şeker olmuş kız bu bal damlıyo her yerinden
kızlar çokkk işim var çokkkkkkkkkkkkk
evimi mok götüyüyo desem yeri var
zeynep gündüzleri hiç uyumuyor 3 gündür çok da huysuz oldu
sanırım dişi çıkıyor
bana göre alttan eşime göre ise üstten hafifi patlamış
bakalım kiminki doğru
yoksa ikiside mi
görücez
bugün günüm var ama bakalım gidebilecekmiyim
akşam annemde kalmam lazım yarın okulum var
daha yemek yapıcam
zeynep hazılranacak
evi toplamam lazım
of
nasıl yetiştiricem hepsini nasıl olacaklk
bilmiyorummmm
bana yardım lazımmmmmmmmmmm

ooyyyy kuzum kıyamam ben sana yaaa
aynı şehirde olsaydık koşardım valla yardımna kuzum ama malesef değiliz
allah yardımcın olsun güzelim fazla stres yapma kendine yorulma çok.

ooyyyy kuzum kıyamam ben sana yaaa
aynı şehirde olsaydık koşardım valla yardımna kuzum ama malesef değiliz
allah yardımcın olsun güzelim fazla stres yapma kendine yorulma çok.

canım ya söylemen bile yetti
sağoalsınŞeniz
güzelim olduğu kadar yapıcam en yapayım
evi toplamadan gi,demem
günd e eşimin akrabalarıyla olacak
gitsem iyi olur ama olmazsa ne yapalım artık
bakalım zeynep de uyanndı işim zor artık
sen naıslsın gülüm cerenim nasıl yolunda dimi herşeyopuyorumnanaktan

kız burcu nasılsın cnm
miraç oğlan nasıllllllll
özledik kzı seni aramızda görmeyi
iyilerştin mi bacımmmmmm

canımsın yaaaaaaaa Şeniz

öyle gülüm olduğu kadar hırpalama kendini fazlaa lmaz:

hımmm akraba günü demek boşverrrr salla gitsin gidipte ne edicen gariii yerimseniben

zeynebimd euyandığına göre akşama kadar sen ancak işlerini halledersin yavrum kaydirigubbakcemile3

ben iyiyim birtanem nasıl olıyım geldik işe başladık yepyeni umut dolu bir güne hihoyyyt

cerenimde iyi ellerinden öper kankisinide yanacıklarından :ecrin_bebek:
bir yaramzlık yok çok şükür canım ya herşey yolunda rabbim bu günümüzü aratmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…