Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Cerencim şu aşağıdaki sözü kim söylemiş çok hoşuma gitti. Kızlar ben 2-3 ay buralara pek takılmayacağım, inşallah güzel haberlerle dönerim. Yarınki sonucumdan da haberdar ederim sizi. Hepinizi kocaman öpüyorum. Msn'deki arkadaşlarımdan son durumları alır veririrm.

ooyyy canım benim kıyamam ben sana yyaaaaa
neyse akşamları hasret giderirsin sudemle
bu arada evet cancanım yeni fotoları beklemedeyiz ona göre.
cerende iyi ellerinden öper gülüm.

sen bize arada gel iyi haberlerini ver yeter güzelim. sen iyi ol yeter

bu arada kızlar ben kaçıyorum malum saatler geri alındı ve ben bir saat erken çıkıyorum
hepinize iyi akşamlaaaaaarrrrr yarın grş. inşallah

fazla ayrı kalma ama ablam
bizi senden mahrum etme gel yine emi
güzelim sözüm ona uzandım biraz fakat bizim ufaklığın dünden beri hareketlerinde bariz bir azalma vardı ve kafaya taktım... yattığım zaman hareket ederdi etmedi, çikolata yedim yine hareket yoktu, saat 1.00'e kadar oynatmak için herşeyi yaptım ama hiç hareket yoktu, deliye döndüm, hemen doktoru aradım muhtemelen uyuyordur, teleşlanmayın ama yine de gelin bir göreyim dedi... eşimi aradım, geldi ve hemen doktora gittik... çok şükür bir şey yok, artık son ayda hareketlerinde azalma olur dedi... sonra da benim hastane için eksiklerim vardı onları almaya gittik, perdeciye uğradık ve eve geldik, dolayısıyla yetişemedim size :) neyse artık yarın görüşürüz :)

ah güzelim ah... şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki... yukarıda Gülçin'e de anlattım... çok şükür korktuğum başıma gelmedi ama çok tedirgin oldum... Allah sağlıkla kavuştursun da bizi yavrularımızla artık başka bir şey düşünemez oldum... son ay gerçekten zormuş hem psikolojik hem de fiziksel olarak... Allah yardımcımız olsun... sen de bu akşam durumdan haberdar et bizi doktordan dönünce :)

hoşgeldin ablacımmmm
canım benim yaa ne kadarda tedirgin olmuşsun öyle sen bana bir alo deseydin ya bana ablam ben sana ayrıntılı ultrason açıklaması yapardım bu kadar panik olmaz rahatlardın :):) neyse çok şükür hreşey yolunda imiş bir yaramazlık yokmuş. alışmalısıjn bu duruma artıkın ablacım doktorunda dediği gibi son ayda böyle oluyor çocuk içerde sıkıştı iyice daraldı nasıl harelket etsinki kendinden düşün.
Lütfen çok rica ediyorum biraz sakin olmaya çalış ablacım bak sende yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kötü şeyler getirme aklına herşey çok güzel olucak ve tıpkı ben cereni nasıl aldıysam kucağıma semde alıcaksın oğlumuzu inşallah.
Stres yok tamammı canım ablaammmm :teselli: Şeniz

günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn gün ışığım :)

hoşbulduk hayatım :) valla çok korktum güzelim, ne yaptıysam hareket etmedi serseri... eşime söyledim o da panikledi, yeri daraldığı için olabilir diye düşündüm ama ya değilse, ya başka bir terslik varsa diye düşündüm, varsa bir terslik hemen müdahele edilebilir dedim, evet sona yaklaşıkça tedirginlik arttı bende nedense, bir türlü anlayamıyorum bunu... doğumdan falan korktuğum yok, doğum sonrası fiziksel sıkıntılar da korkutmuyor beni ama doğum sonrası psikolojiden çok korkmaya başladım... neyse sızlanmanın bir anlamı yok, başa gelen çekilecek :) sanırım bunlar da psikolojimi iyice etkilemeye başladı... rahat olmaya çalışıyorum, kendi kendime telkin etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar başarabiliyorum işte :) canııııııımmmmmmmmmmm stres yok tamam Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın gülçin nasılsın canımmm

günaydın ablacım nasılsınn senin yaramaz korkutmuş yine anneciğini nedenini bile bile endişelenmek
anne olmak için illa kucaklamak gerekmiyor içinize düştüğü andan itibaren başlıyor annelik her ay
nasıl neyaptı iyimi vs. vs. bu duygunun tarifi yokk sanırsamm ablamm çok az kaldı sayılı günler allahın izniyle kavuşacaksın yavrunaaa endişelenme artık demesi kolay diceksin ama olumsuzlukları çıkar aklından olurmuı dularımız herzaman seninle herşey çok güzel olucakkk

canım günaydın :)

hiç sorma hem de ne korkutmak, neyse çok şükür geçti gitti ama dediğin gibi ana rahmine düştüğü andan itibaren başlıyor bu endişeler... doğduktan sonra da bitmeyecek tabii ki :) sen de inşallah yaşayacaksın ve göreceksin Arifem... hiçbir şey de olmasa hormonlar yüüznden endişelenecek bir şey buluyor insan :) inşallah güzelim, inşallah, Allah hepinizin gönlüne göre versin :Saruboceq:

merhaba, yeni gördüm bu topiği :) bende 30 haftalık hamileyim doğum 5 ocak gibi görünüyor, benimle aynı tarihte bebişine kavuşacak var mı diye merak ettim. Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ BIZDE ARTIK AGIRLASTIK TANSIYONUM COK DUSUYOR....BAS AGRIM COK VAR COK HALSIZIM...DR.SUREKLI YAT DIYOR PAZARTESI DOGUM VAR ANNEM KIZ KARDESIM GELDILER COK SUKUR...DR.WC YATAK DIO COK KILO ALDIM BACAKLARIMDA KALCAMDA CATLAKLAR OLDU:çok üzgünüm:BEBISIM IYI COK SUKUR...COK HEYECANLIYIM 5 GUNUMUZ KALDI KORKUDA VAR TABI SEZERYAN OLACAGIM DIE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...HEPINIZI COK OZLUYORUM GELEMIYORUM TOPIK E KIZMAYIN SAKIN KIZLAR....KENDIMI IYI HISSETTIKCE UGRARIM...UMARIM HEPINIZ IYISINIZDIR AKLIM HEP SIZLERDE...SIZLERI SEVIYORUM ALLAH A EMANET OLUN....YINE GELIRIM COK OPUYORUM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar kızlar...nasılsınız?ben çok iyiyim çok şükür ya çok mutluyum bebeğim gayet iyiy kalbindeki asimetri kaybolmuş ,diğer organları da iyi allh ım nasıl mutlu oldum ya dualarınız için çok sağolun......... :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt

1.800 gr 42 cm olmuşuz maşallah oğluşuma:)

hoşgeldin canım hadi bakalım çok az kaldı senin de allah kurtarsın....tansiyonun çıkmasın da,düşmesi çok problem değil bildiğim kadarıyla.........sen gene de çok özletme kendini gelmeye çalış canım allaha emanet ol...... opuyorumnanaktan

gülçinnnn gittin mi? :gitme:.bugün de durgun geçmiş galiba ben de merak etmeyin diye bi haber vereyim dedim.neyse bugün üzülmek yok inş.çok mutluyum bebişim iyi ya

hayırlısı olsun tatlım allah sağlıkla bebişini sana kavuştursun inşallaaaaaaaaahhhhhhh

canım çok çok geçmiş olsun çok az kaldı hayırlısı ile al oğluşunu kucağına ve en kısa zamanda bizi haberdar et kendinden. hiç korkma güzelim sezeryandan hepsi geçiyor strese girme boşuna oğluşunu kolalrına aldığın an bitiyor herşey tasalanma ağrında sızında hepsi geçicek hayırlısı ile. güzel haberlerini bekliyoruz artık.

hilalcim hoş geldin güzelim
hadi gözün aydın yavru bak ben sana demiştim hiç birşeyi yok diye ama sen karamsar olmakta inat etmiştin gıcık karı nolacak neyse bak oğlumuz iyi imiş ne güzel kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bu arada kıs senin oğlan uzun boylu olcak sanırsam daha şimdiden 42 cm bana uzun geldi maşallah maşallah

gülçinnnn gittin mi? :gitme:.bugün de durgun geçmiş galiba ben de merak etmeyin diye bi haber vereyim dedim.neyse bugün üzülmek yok inş.çok mutluyum bebişim iyi ya

gelemedimki gideyim güzelim yaa
bu gün kk da sorun vardı tatlişkom kimse gelemedi doğru düzgün arıza olduğu vakit sana denk gelmemiş anlaşılan neyse daha sonra tekrar grş. kendine ve bebeğine iyi bak güzelim.

evet canım sağol pozitif olmayı öğretirsin sen bana inş.örnek alıyorum seni burdaki herkesin desteği de çok önemli benim için...doktorum karamsar olunca beni de etkiliyor ama takmıyorum artık zaten düzeldi çok şükür.....

heee dalyan gibi olacak oğluşum inş.bilgine kaydirigubbakcemile3(damat adayın) kaydirigubbakcemile3

aaa ben de siz gelmediniz sandım neyse yarın inş.denk gelirde kaynatırız..........sen de kendine ve tatlı fıstığa iyi bak Şeniz

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
hadi bakalıııııımmmmm hiçbir şey kalmadı, 5 gün sonra kavuşuyorsun inşallah yavruna :) sakın korkma canım, yat dinlen bol bol, doğumdan sonra pek vaktin olmayacak dinlenmeye anlaşılan, bak doğum yapan arkadaşları görüyoruz :) dualarımız seninle canım, sık sık haber vermeye çalış kendinden tamam mı? çok öpüyorum ben de opuyorumnanaktan

kız biz sana söylemedik mi yok bir şey diye? oğlanı üzdün boşu boşuna, sopayı hakettin klava: oy maşallah bayağı uzun olacak oğlan anlaşılan :) hadi bakalım :)

Kızlar bugün moralim sıfırın altında. Sonuçlarımı aldım. Rahimde iltihap varmış, fitil verdi. Prolaktinim 92,7 ve bir hap verdi düşürmek için. En kötüsü de bu kadar yüksek olmasının sebebi beynimde bir ur olabilirmiş. Cumartesi sabah beynimin ilaçlı MR'ı çekilecek. Ne olur dua edin. Bebek işini unuttum kendi derdime düştüm. Hele eczanede ilaç beklerken bir bayan 2 küçük kızıyla girip yasmin isteyince öyle kötü hissettim ki...Allah bu günümüzü aratmasın..Sonucumdan haberdar ederim yine sizi. Dualarınızı bekliyorum...

canım yaaa... nerden çıktı şimdi bu? Allah korusun, gönlünü ferah tut lütfen, bizi de haberdar et tamam mı? çok çok geçmiş olsun, dualarım seninle hayatım ama eminim ki hiçbir şey çıkmayacak, bak görürsün, Allahım seni korusun... tekrar söylüyorum, lütfen bizi haberdar et :teselli: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…