Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

yok ablacım üzülmedim de aklıma takılıyodu ara sıra işte bazen gelen korkuları engelleyemiyosun.........neyse artık takmıcam inş.çok şükür allah ıma:Saruboceq:
bilmem uzun olacak gali,ba herkes öyle dedi:)

günaydın bu arada herkese.....

ben de imam bayıldı çıktım kaydirigubbakcemile3

canım merak etme kötü bişey olmayacak inş.dualarımdasın allah yardımcın olsun..............

83 abla İhracat İÇİn ya hata yapmıyım :)))
eighty three canım
kızlar ders mi çalışıyorsunuz bakimm ne haber
evet canım sanal özel ders veriyorum kaydirigubbakcemile3 iyiyiz, sen nasılsın?
takma tabii :)
günaydın gülçinim Şeniz yanımdasınız diye pozitifim zaten yoksa daha kötü olurdum canım benim..........

başka kim var kıs?burcudan sonra ben talip oldum sadece başkaları da mı oldu? :1shok

var tabii... ben varım... üstelik Ceren'im gelip benim elimi öptü bir kerem :dilcikar: di mi Gülçin?

ahaaa eşim kuru üstü pilav çıktı akannehir

eee napiiim öyle diyor ama, sen göndermişsin naniknanik

kuru üstü pilavmı??*

pilav üstü kuru olmasın abla o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neyse ben o kısmını almıyorum benzetmenin :dilcikar:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
canımsııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

sendeeeeeeeeeeeeeeee Şeniz

kızlar ders mi çalışıyorsunuz bakimm ne haber

oooo günaydın oğlan anası geleceğin kayınnası
nasılsın canikom iyimisin tatlım?

günaydın bu arada herkese.....

ben de imam bayıldı çıktım kaydirigubbakcemile3

günaydın hilalcim hoş geldin cicim

imam bayıldı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın gülçinim Şeniz yanımdasınız diye pozitifim zaten yoksa daha kötü olurdum canım benim..........

başka kim var kıs?burcudan sonra ben talip oldum sadece başkaları da mı oldu? :1shok

tekrar günaydın canikommm yerimseniben
kötü olmak yooooooooookkkkkkk lmaz:

hımmm başka kimmi var CADIARZU

burcu ilk talip
entelliye ikinci
filiz ablam üçüncü
sen dördüncü

bunlar topikten olanlar canım

iş yerimden iki kişi var

arkadaş çevremden ise üç talip

daha şimdiden 9 kişi talip kızıma kaydirigubbakcemile3

var tabii... ben varım... üstelik Ceren'im gelip benim elimi öptü bir kerem :dilcikar: di mi Gülçin?

evet kayınnasının elini öptü ceren hanım

kurban bayramında da nsipse göz aydına gidicek damat adayını doğurduğu için kaydirigubbakcemile3

önce kayınnası ile bayramlaşıcak sonrada damat adayı ilene kaydirigubbakcemile3

kızlar dün ütü yapayım dedim, ütü maalesef sizlere ömür oldu... bugün gidip ütü almam lazım mafoldumben bir sürü ütüm var mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 pilav üstü kuru işte yaaa... anladın sen kaydirigubbakcemile3 mazeretim var hamileyim ben :roflol:
zaten ben senin için dememiştim ki kaydirigubbakcemile3 hemen üstüne alındın cadı lülülülülülü
valla bir yarıştır gidiyor kaydirigubbakcemile3
valla ben diğerlerinden (topik olarak yani) 1-0 öndeyim, kurbanda 2-0 olacağım kaydirigubbakcemile3
yani ben kıdemliyim canım zemuszemus

aboww rakiplerim de dişl,iymiş kaydirigubbakcemile3 .neyse ablacım o belli olmaz seçimi ceren hanımın yapması lazım artık hangimizinkini beğenirse :umursamaz:

kızlar dün ütü yapayım dedim, ütü maalesef sizlere ömür oldu... bugün gidip ütü almam lazım mafoldumben bir sürü ütüm var mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zaten istemeye istemeye başlamıştın ütü yapmaya sonunda yaktın demi ütüyü ilahi abla kaydirigubbakcemile3

neyse al bakalım yeni bir ütü kendine

vallahi iyiymiş saati kaç kayme :))))
ben bu aralar iyi değilim vallahi oğlum çok huysuz bezdiriyor beni uyumadığı zamanlarda hep kucağımda durmuyor hep ayaktayız oturduğumuz zaman sürekli ağlıyor illa gezcez evin içinde dışarı çıkıp dolaştırıyorum ama havalarda soğudu artık
çıkamayız pek kollarım belim bütün gün aayakta durmaktan ağrıyor
vauuuuvvvv 4 hafta kalmış rüzgarımızın sağlıkla aramıza katılmasına inşallah ağarlaşma falan oldumu nasıl hissediyorsun
oooooo ikinci sıradayım bak iyi bu :))))
vallahi canım yukarda filize anlattığım sebeplerden pek iyi değilim doğrusu oğlum biraz azılı uğraştırıyor beni enerjik bir çocuk olacak sanırsam yandım :)))
senin kıza anlat bak atletik enerjik sarışın dans etmeyi seven biri oğlum talibin özelliklerini bilsin

kuru üstü pilav güzeldi :roflol:

heee ben imam bayıldı kocam da musakka çıktı kaydirigubbakcemile3

işni zor senin de anacım bir sürü dünür adayı:)eeeeee bi kızı bin kişi ister 1 kişi alır düüü mü? :enbuyukkk: :hooray:

:roflol: :roflol:

ben de ütüyle kavga ettiydim bi kere eşim çok şaşırmış okulda da anlatmış rezil olduydum kaydirigubbakcemile3 bu ütüler de hep böyle zaten bi cinsler dimi ablam kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 heee anladım ben hamilesin sen kaydirigubbakcemile3

alınırım tabii suşiyim ben suşi kaydirigubbakcemile3

bakalım yarışı kim kazanıcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bencede sen biraz daha kıdemlisin bu durumda ablacım bakalım gelecek günler ne gösterecek
gerçi biz kız tarafıyız sizin gelmeniz gerekir amma velakin hadi bu seferlik bööle olsun sonra biz bekliyoruz ona göre :umursamaz:

aboww rakiplerim de dişl,iymiş kaydirigubbakcemile3 .neyse ablacım o belli olmaz seçimi ceren hanımın yapması lazım artık hangimizinkini beğenirse :umursamaz:

bencede canımcım rakiplerin dişli bak ben bişi demiyorum allah yardımcın olsun
daha doğrusu oğlnunun kaydirigubbakcemile3
bakalım hanginizinkini beğenicek bizim minik cadımız kaydirigubbakcemile3

evet canım ikinci sıradasın sen kaydirigubbakcemile3

ooyyy deme yaa fena alışmış kız senin oğlan çekeceğin var valla sen işe başlayınca kim bakıcak yavrum çocuğu kaynananmı? bakacak olan kişi sen gibi gezdirmez sürekli kucakta haberin olsun sen bir an önce huyunu alışkanlıklarını değiştimeye çalış oğlanın.

ben anlatırım kızada o dinlermi bilemicem kaydirigubbakcemile3

canımmmm çok geçmiş olsun benimde prolaktinim 40 ın üstünde çıkmıştı dr yüksek dedi bi üniv.hastanesine sevk etti sölediğin gibi beyinde urr olabiliyormuş ama başka bir doktora gittim gerek yok o kadar yüksek değil dedi moralini bozma genelde psikolojik olduğunu düşünüyrum hormonal değerlerin bozulmasının ben ilaç kullanmadım senin tabii daha yüksek gerekeni yap ama kafana takma sakın kötü bir şey olacağını sanmıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun haber ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…