aynen valla hiç bişey yapamıyorum uykusu 10 dakikalık olduğu için tuvalete bile zor gidiyorum kociş işten gelsinde evi süpüreyim diye bkliyorum
al bendednde okadar aynen valahi yemek yemege bile zamanim yok eski kiloma geldim ve daha hala kilo vyorum bir yandanda güzel oluyora.s
ben vereyim sana gülüm bende çok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende öyle tüm kiloyu verdim ben vermek istemiyorum hiç ama eski halime geldim göbek möbek kalmadı bi tek göbek çizgim duruyo doğum yaptığımın kanıtı olarak kaydirigubbakcemile3
bende öyle tüm kiloyu verdim ben vermek istemiyorum hiç ama eski halime geldim göbek möbek kalmadı bi tek göbek çizgim duruyo doğum yaptığımın kanıtı olarak kaydirigubbakcemile3
ben vereyim sana gülüm bende çok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nabersiniz
gülçinim nerdesin yaa?
geldim bileeeeeem :lepi:hadi güzel haberlerle bekliyoruz ablam seni sakın yazmamazlık etme heeee
git gel bir an önce bekloooruz
haberler güzel canımcım zemuszemushayırlı haberler getir bize ablacım
ayyyyy hamilelik hormonları felakeeeeeeeeetttttttttttttt... birazda kocama verseymiş ya yüce Rabbim... anlayışsız şey :umursamaz:ooyyy olur öyle şeyler meraklanma hamilelik hormonları insanı bazen insanlıktan çıkarıyor valla kaydirigubbakcemile3
kııı delüüü tırsma o kadar bir şekilde çıkıcak çocuk keşke girişi gibim çıkışıda kolay olsa demiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla liste işini çok savsakladı bizim cadıslm kızlar güya geçmişi okuyayım öyle geleyim dedim ama maalesef kaçırmışım bir çogunuzu tüh yaa nasıl özledim sizleri..zaten yarın bir gün sık gelemeyecem ...
burcu nasılsın cnm geçen yazmıştım gerçi sana ama geçmişi okuyamadıgının farkındayım kolikten dolayı allah ayrdımcınız olsun...valla dogurmadım henüz sıra bana geldi galiba listeyi falan da göremedim ceren bıraktımı liste işini...p.tesi günü geliyor bebegim...sanırım saat 11 gibi kollarımda olacak sabah erken gidecez ama ahzırlık falan sanırım ancak olacak doktorum kaba taslak anlatmıştı öyle..c.tesi tekrar konuşacaz..yarın nstye girecem ..
filiz ablacım magnezyum almıyormusun gerçi yetmiyordur bende alıyorum hoş düzenli degil ama yinede diz kapaklarım ve parmaklarım acıyor sanki düşmüüm ters çevrilmiş gibi...tecrübeli anneler dogumdan sonra bu kramplar oluyormu?
hoşgeldin canım... sen görmek ne güzel :) ne terapisine gidiyorsun? hayrola?slm herkeze nasilsiniz biz iyiyiz oglumla yeni topik hayirli olsun..
bende pazar günü oglusumun mevlütünü okutuk cok güzel gecdi..
varmi bir yenilik ben bayadir giremiyorum cok yogunum bir yandan mirac bir yandan esimin babaannesi birde terapiye gidiyorum baya yogunum anlicaniz
hoşbulduk canıııııııımmmmm... Paşamız çok iyiymiş, doktor amcası ultrason 40 haftalık olarak algılıyor, oldukça iri bir bebek dedi, bu saatten sonra da dönemez artık dedi, 3.365 gr olmuş oğluşum... suyu iyi dedi, sağlığı yerinde çok şükür, yola çıkmamanız hiçbir sebep yok dedi ama her an sürpriz yapabilir de dedi :) nst'ye gerek yok çok iyi gözüküyor, nasıl olsa İstanbul'daki doktorunuz da hemen nst'ye alır, sizi yormayalım dedi... yani kısaca Allahıma çok şükür herşey yolunda :)ablacım hoşgeldin
nasılmış paşam benim
geldim bileeeeeem :lepi:
haberler güzel canımcım zemuszemus
ayyyyy hamilelik hormonları felakeeeeeeeeetttttttttttttt... birazda kocama verseymiş ya yüce Rabbim... anlayışsız şey :umursamaz:
:roflol: :roflol: :roflol: aaaaaaahhhhhh ahhhhh nerdeeeeee... giriş kolay ve güzel de çıkış mafoldumben
valla liste işini çok savsakladı bizim cadıklava:
güzelim 1 ay önce kesti magnezyumu benden doktor, bugün mide yanmam için bir şurup verdi.... mavim ya çok az kaldı, sadece 5 gün kaldı :) hayırlısıyla kucakla Beroş'unu inşallah :)
hoşgeldin canım... sen görmek ne güzel :) ne terapisine gidiyorsun? hayrola?
hoşbulduk canıııııııımmmmm... Paşamız çok iyiymiş, doktor amcası ultrason 40 haftalık olarak algılıyor, oldukça iri bir bebek dedi, bu saatten sonra da dönemez artık dedi, 3.365 gr olmuş oğluşum... suyu iyi dedi, sağlığı yerinde çok şükür, yola çıkmamanız hiçbir sebep yok dedi ama her an sürpriz yapabilir de dedi :) nst'ye gerek yok çok iyi gözüküyor, nasıl olsa İstanbul'daki doktorunuz da hemen nst'ye alır, sizi yormayalım dedi... yani kısaca Allahıma çok şükür herşey yolunda :)
geldim geldim :)filiz ablaaaaaaaaaaaaa
hadisene beeaaa bırak geçmişi gel burayada yazıver neler didi dr.
hiç sorma, ben de aynıyım :)selam kızlarrr
Bugün 36.haftam doldu artık çok az kaldı öleceğim heyecandannnnnnnnn :ecrin_bebek:
inşallah hayatım, evet geliyorum, pazar akşamı istanbuldayım inşallah :) öğlen yola çıkacağız çünkü :)ayy yerim ben onu
allahım sağlıkla gelsin inş
oleyyy istanbula geliyorsun yani
valla herhalde 4 kilo olacak doğana kadar, hatta dediğin gibi geçebilir bile :) sağlıklı olsunda ben razıyım :)oohhh beee hele şükür ablam güzel haberlerle geldin
bizim oğlumuz desene 4 kiloya yakın doğacak maşallah belkimde geçer hatta kim bilir...
bu arada liste işini savsaklamadım abla ne alaka yaaa topiğin en başında liste var malumunuz ordan güncellicem listede olanlar belli sayfa aralarında kaynayıp gitmesin diye diğer topikteki gibi sürekli getirmicem listeyi yeni güzel haberlede ordan güncellicem ablacım ordan takip edebilir herkes listeyi anladın ?
geldim geldim :)
hiç sorma, ben de aynıyım :)
inşallah hayatım, evet geliyorum, pazar akşamı istanbuldayım inşallah :) öğlen yola çıkacağız çünkü :)
valla herhalde 4 kilo olacak doğana kadar, hatta dediğin gibi geçebilir bile :) sağlıklı olsunda ben razıyım :)
heeeee şimdi anladım, ben hiç topiğin başına gitmiyorum ki, o yüzden güncel olarak görmeyince sayfalarda herhalde boşladın dedim, pardon yaniii :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?