Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

afiyet olsun nurum yarasın maşallaahhhh :):):)

kıııı dünür yalnızmısın evde kıı kayınnan yanındamı yavrum

afiyet olsun nurum yarasın maşallaahhhh :):):)

kıııı dünür yalnızmısın evde kıı kayınnan yanındamı yavrum

yanlızım dünür mevllütten sonra kalan olmadı kaydirigubbakcemile3 ama picamalarını bıraktı gelebilir her an

ooyyy olur öyle şeyler meraklanma hamilelik hormonları insanı bazen insanlıktan çıkarıyor valla kaydirigubbakcemile3

kııı delüüü tırsma o kadar bir şekilde çıkıcak çocuk keşke girişi gibim çıkışıda kolay olsa demiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yanlızım dünür mevllütten sonra kalan olmadı kaydirigubbakcemile3 ama picamalarını bıraktı gelebilir her an

vay uyanık geleceğini belli etmişte gitmiş işaret bırakmış bak her an damlayabilir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yarın yıkamak için gelcek tek başıma yıkayamam ben daha çok küçük

kııss dünürr korkma alış sende bak tek başına yıkamak acaip zevkli oluyor valla bak inanmazsan nura sor opuyorumnanaktan

kız yıkarken ağlıyo cesaret edemiyorum bende:bbo:

slm kızlar güya geçmişi okuyayım öyle geleyim dedim ama maalesef kaçırmışım bir çogunuzu tüh yaa nasıl özledim sizleri..zaten yarın bir gün sık gelemeyecem ...

burcu nasılsın cnm geçen yazmıştım gerçi sana ama geçmişi okuyamadıgının farkındayım kolikten dolayı allah ayrdımcınız olsun...valla dogurmadım henüz sıra bana geldi galiba listeyi falan da göremedim ceren bıraktımı liste işini...p.tesi günü geliyor bebegim...sanırım saat 11 gibi kollarımda olacak sabah erken gidecez ama ahzırlık falan sanırım ancak olacak doktorum kaba taslak anlatmıştı öyle..c.tesi tekrar konuşacaz..yarın nstye girecem ..

filiz ablacım magnezyum almıyormusun gerçi yetmiyordur bende alıyorum hoş düzenli degil ama yinede diz kapaklarım ve parmaklarım acıyor sanki düşmüüm ters çevrilmiş gibi...tecrübeli anneler dogumdan sonra bu kramplar oluyormu?

nur cicim maşallah keltoşuna alah nazardan saklasın inanın sizi gördükçe özlemin dahada katlanıyor berraya eminim tarif edilemeyecek ve tadını asla başka yerde duyamayacaımız bir duygudur bu... gülçinim cerenin resimlerinide bekliyoruz .....

hilalcım geçmiş olsun mutlaka yat dinlen cnm uamrım açılma devam etmez dişini sıksın biraz daha bebegin bak bizden önce dogurayım deme sırasını beklesin az daha....

kızlar oğluşuma ARAS ismini düşünüyoruz benim kociş onu istiyo nasıl teyzeleri güzelmi
çok güzel canım adıyla sağlıkla yaşasın inşallahh
kızlar günaydın hepinizeeee sabah 8 de kalktık oğlum yedi içti şimdi tekrar uyudu bende yanınıza geldim nasılsınız bir yaramazlık yok dimi
günaydın canım nasılsın oğlışun nasıl
herkese günaydın kızlarr hepinize hayırlı günler diliyorum opuyorumnanaktan
günaydın canım nasılsın
kızlar çok tuhaf bir şey oldu şu anda bir mide bulantısı geldi aynı hamileliğimin ilk zamanları olduğu gibi aynı ayyy o kötü günler gözümda canlandı vallahi
hayırdır canımmm bitanedahamı geliyor yoksa:))
günaydın nurcumm nasılsın canımmm
bende albüme taze miraç resimleri ekledim :)))))
canım hepsi çok güzel allah yavrunuzu size bağışlasın
hilalcim canım benim çok geçmiş olsun bol bol yat istirahat et yorulcak şeyler yapma
senin ufaklık aceleci biraz annesi ama daha erken söyele azcık daha beklesinn
inşallah zamanında sağlıkla kucaklarsın yavrunu
özgeyle resmimide ekledim albüme :)))
çok tatlısınız opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar fazla oturmayayım haber vereyim diye geldim uğramaya çalışırım gene bi aksilik olmazsa allah a emanet olun..........
tamam canım sen dinlen dularımızseninle allaha emanet olunnn

tamam ablacım hadi bakalıım güzel haberlerini bekliyoruz

slm herkeze nasilsiniz biz iyiyiz oglumla yeni topik hayirli olsun..
bende pazar günü oglusumun mevlütünü okutuk cok güzel gecdi..
varmi bir yenilik ben bayadir giremiyorum cok yogunum bir yandan mirac bir yandan esimin babaannesi birde terapiye gidiyorum baya yogunum anlicaniz

gönülücümmm miraç nasıl çok ağlıyomu
Allah kabul etsin mevlütünüzü

sagol birtanem yok pek aglamiyor masallah senin mirac nasil
kiz dogurduk ya 1 aylik bile oldular nasil geciyor zaman yaaaaaaaa

benim Miraç çok yaramaz teyzesi kucakta uyyo sürekli ağlıyo koliği tutuyo uğraştırıyor baya beni
valla dimi ya bir aylık oldular bile bi bakcaz kocaman olmuşlar zaman akıp gidiyorr

benim Miraç çok yaramaz teyzesi kucakta uyyo sürekli ağlıyo koliği tutuyo uğraştırıyor baya beni
valla dimi ya bir aylık oldular bile bi bakcaz kocaman olmuşlar zaman akıp gidiyorr

bosver olsun yaramaz neolcak bizimkide geceleri yanimda uyumak istiyor yatagina koydum an uyaniyor.cocuk geleli ben bir is yapamiyorum ya sendede öylemi

allah yardımcınız olsun gcan burcu miraçlarınız sizi huzursuz ediyor biraz sanırım umarım fazla uzun sürmez sıkıntıları...

bosver olsun yaramaz neolcak bizimkide geceleri yanimda uyumak istiyor yatagina koydum an uyaniyor.cocuk geleli ben bir is yapamiyorum ya sendede öylemi

aynen valla hiç bişey yapamıyorum uykusu 10 dakikalık olduğu için tuvalete bile zor gidiyorum kociş işten gelsinde evi süpüreyim diye bkliyorum

allah yardımcınız olsun gcan burcu miraçlarınız sizi huzursuz ediyor biraz sanırım umarım fazla uzun sürmez sıkıntıları...

ama bunlar tatli huzursuzluklar cok tatli oluyorlar sende tadacaksin gerci
allah yardimcin olsun seninde insallah sag saglim yavrunu kucagina alirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…