ya sanki baba olmicak hiç merak bile etmiyor doğum nasıl olur falan diye. doktora bile zorla götürüyorum yaaaa :mymeka:
canım gözünaydın çok sevindim herşey normal seyrediyor çok dikkat et canımmslm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSİYON ÇOCUKTA GELİŞİM GERİLİĞİNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış
Kızlar Mavi Deniz bugün doğum yapmış hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Allah sağlıkla analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
günaydın canım sanada hayırlı cumalargünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn.hayırlı cumalar ...
günaydın arifeeeeeeeeeeemmmmmmmmm iyiyim yavru kuşum sen nasılsın yoğunluk yine had safhadamı sende?
özsev günaydın balım sen nasılsın baktım resimlerinize cancanım yorumlarımı bilene yaptım :):):)
bende iyiyim canım ne olsun iş iş derken haftayıda bitirdik:)))
şuan yoğunluk yok umarım ilerleyen saatlerdede olmaz.:bbo:
günaydın arifeeeeeeeeeeemmmmmmmmm iyiyim yavru kuşum sen nasılsın yoğunluk yine had safhadamı sende?
özsev günaydın balım sen nasılsın baktım resimlerinize cancanım yorumlarımı bilene yaptım :):):)
günaydın canım okudum yorumlarını kuşum allah razı olsun teşekkür ederim güzel yorumların iyi dileklerin için.cümlemizin evlatları inşallah canım.onlar en son 5,5aylık fotolar son halleri yok daha.fazla değişmedı sadece bakışlarındaki anlam değişti.birde ıyıce hareketlendı fırlama oldu:)
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
:
GÖzÜmÜn nuru gÜnaydııııınnnnnnnnnn
ooyyy rabbim bağışlasın meleklerimizi bizlere ve nerde meleğinin yolunu gözleyen anne olmak için deliren kadın varsa rabbim sağlıkla onlarada taddırsın bu duyguyu bu mucizeden mahrum bırakmasın hiç bir kadını (Arifem ve neşem için bu dua özzellikle)
hımmm ne kadarlık oldu şimdi senin bıdık canım?
bizimki bile hareketlendi yavrum ya düşün daha 4,5 aylık kaydirigubbakcemile3
günaydın canım bende tam yazıyordum size
aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım amin.isteyen her kadına nasıp etsın rabbim.canım maşallah kuzuna ya zaman nekadar çabuk geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar.dogdu doğacak hahh yarın kırkı çıkacak derken maşallah kuzulara.şuanda benım meleğim 7ay 3gunluk canım ...
g
evet yaaa valla arifeyede yazdığım gibi ömür geçiyor valla anlamıyoruz
nasılda büyüyorlar gözümüzün önünde senin için zorlu dönem başlamış baya hareketlenmiştir ve gözünü bile ayırmaman gerek allah yardımcın olsun yavrucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?