Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ya sanki baba olmicak hiç merak bile etmiyor doğum nasıl olur falan diye. doktora bile zorla götürüyorum yaaaa :mymeka:

selam canım.bazı baba adayları malesef senın eşin gıbı ama yanlış dusunme hemen onlar baba olacaklarının daha farkına varmıyorlar.çocuk dogsun bak gor ozaman sen.anne kadar yogun hıssetmıyorlar bu davranısı senı uzuyorsa otur konus esınle emınım yaptıgının onemının farkında bıle degıldır.sıkma sen canını bebişi düşün

ceren54 canım fotoları yükledim ama eskı olanları. son halininkileri makına elime geçince yüklerim canım.

günaydın kızlar nasılsınız hepiniz hayırlı cumalarrr rabbim bütüm dualarımızı kabul etsin
inşallahh

canım gözünaydın çok sevindim herşey normal seyrediyor çok dikkat et canımm
rabbim ağlıkla kavuştursun sizi

heeeeeyyyyyyyyyyyyy süper bir bebişimiz daha olduuu :sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
allah analı babalı büyütsün inşallahh tebrik ederim mavicimmmmŞeniz

günaydın arifeeeeeeeeeeemmmmmmmmm iyiyim yavru kuşum sen nasılsın yoğunluk yine had safhadamı sende?

özsev günaydın balım sen nasılsın baktım resimlerinize cancanım yorumlarımı bilene yaptım :):):)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn.hayırlı cumalar ...
günaydın canım sanada hayırlı cumalar

bende iyiyim canım ne olsun iş iş derken haftayıda bitirdik:)))
şuan yoğunluk yok umarım ilerleyen saatlerdede olmaz.:bbo:

bende iyiyim canım ne olsun iş iş derken haftayıda bitirdik:)))
şuan yoğunluk yok umarım ilerleyen saatlerdede olmaz.:bbo:

dimi yaa doğru diyorsun valla hafta bitti bile ömür geçiyor farkında değiliz ne yazıkkiii :1no2:

umarım bu gün senin içinde sakin geçer canımmm :1hug:

günaydın canım okudum yorumlarını kuşum allah razı olsun teşekkür ederim güzel yorumların iyi dileklerin için.cümlemizin evlatları inşallah canım.onlar en son 5,5aylık fotolar son halleri yok daha.fazla değişmedı sadece bakışlarındaki anlam değişti.birde ıyıce hareketlendı fırlama oldu:)

ooyyy rabbim bağışlasın meleklerimizi bizlere ve nerde meleğinin yolunu gözleyen anne olmak için deliren kadın varsa rabbim sağlıkla onlarada taddırsın bu duyguyu bu mucizeden mahrum bırakmasın hiç bir kadını (Arifem ve neşem için bu dua özzellikle)

hımmm ne kadarlık oldu şimdi senin bıdık canım?
bizimki bile hareketlendi yavrum ya düşün daha 4,5 aylık kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerlerim
nasılsınız bakalım
mavi hayırlısıyla doğurmuş allah analı babalı büyütsün inş
sağolsun akşam gülçinim haber verdi

aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım amin.isteyen her kadına nasıp etsın rabbim.canım maşallah kuzuna ya zaman nekadar çabuk geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar.dogdu doğacak hahh yarın kırkı çıkacak derken maşallah kuzulara.şuanda benım meleğim 7ay 3gunluk canım ...

günaydın canım bende tam yazıyordum size

günaydın terkrar birtanem
nasılsın?
geceniz nasıl geçti yavrucuğummm
ilaydamız nasıl annesi

evet yaaa valla arifeyede yazdığım gibi ömür geçiyor valla anlamıyoruz
nasılda büyüyorlar gözümüzün önünde senin için zorlu dönem başlamış baya hareketlenmiştir ve gözünü bile ayırmaman gerek allah yardımcın olsun yavrucum

evet yaşlanıyoruz bee..evet canım zor allahtan oyuncakları önüne koydugumda bir müddet oynuyo ama sıkılınca başlıyo mızırdanmaya oyun parkınıda boşuna almışım içinde sadece uyumayı seviyor oturmayı oyun oynamı degıl.evin halını gorme yerde ıkı kat yorgan onun ustunde oynuyor ...

ben geldim günaydın herkese yat yat daraldım valla..........arada sancılar giriyo bakalım hayırısı inş.hamileliktendir..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…