haklısın tabıkı canım ama işte belli edip üzme dıye soyluyorum ben yaptıgım eşşeklikten çok pişmanım şimdi.evet bızımkılerde bızı begenmeyecek ben dıyorumkı keske15yaşında falan anne olsaydım ozaman kızımla aramda fazla yaş aralıgı olmazdı genç anne olurdum.fıkır çatışmasıda olmazdı pek aramızda dıye dusunuyorum.bız annemle arkadas gıbıyız çünkü kızımlada öyle olmayı isterim ilerde..
canım sende haklısın ama 15 yaşta çok erken be güzelim çocuk denecek yaş
sen istedikten sonra yine fikir çatışması olmazki yeterki sen iste onun gözünden görmeye çalış yeterki hayatı umarım becerebiliriz
dünürüm resimlere baktım bayıldım bayıldık yani miraçla :))))
yorumlarımızıda yaptık :))
umarım....
kıııss kuşummm nerdesin sen yavrum yaaa
ösledik senide heee ev ve okul arası koşturuyorsun sanırsammmm
allah yardımcın olsun cicim yaaa biraz kendinede zaman ayır bu kadar yıpranma
zeynebimiz nasıl iyimi annesi?
ah canım ya hiç sorma bide staja gidiyorum bu dönem mahvoldumm
ders anlatıcam kuzulara
aslında kuzu değil kurt bunlar ya neyse:roflol:
deneme bir ki
yazıom yazıom sayfa hata verio
bu gelirmibilmiom
:roflol::roflol:delü:roflol:
selam kızlarrrr aranızda kocası doğuma heyecansız olan var mı???
çok moralim bozukkk
kızlar ben evdeyim geldimmmmmmmmmmm
bu gün bizim temizlik günümüz ve ev dandini hala bitmemiş bizde mutfakta duruyoruz mama yicez birazdan siz neler yapıyorsunuz
kızlar ben evdeyim geldimmmmmmmmmmm
bu gün bizim temizlik günümüz ve ev dandini hala bitmemiş bizde mutfakta duruyoruz mama yicez birazdan siz neler yapıyorsunuz
slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSİYON ÇOCUKTA GELİŞİM GERİLİĞİNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış
haber banada ulatı abla mavi deniz seninle görüştüğünü söylediği için ve seninde topiğe haber vereceğini tahmin ettiğim için acele etmedim malum ben çocuklu bir karıyım :):):)
eee ablam artık sıra sende hadi seni bekliyoruzzzzzz
slm canlarım sonuçlarımızı aldık allaha şükür sonuçlarımız çok ii açlık 92 tarama 122 çıktı açlıkta 80,110 arası taramada sınırda 140 mış idrar tahlillerim kan tahlillerim hepsi temiz.TANSıYON ÇOCUKTA GELıŞıM GERıLıĞıNE YOL AÇARMIŞ ÇOK KORKUYODUM doktora söledim çocuğu hissetmiyorum çok az az dedim ultrasona sokmuyacaktı hemen yolladı çok şükür bebişimde ii kilosunu sölemedi ama booyumuz 32 cm VE HAFTASIYLA UYUMLU tansiyon ilacınada devam yükselmese böle giderse ii dedi yükselirse gel dedi 15 gün sonra çağırdı el uyuşukluklarım tansiyondanmış
bozma canım moralini, muhtemelene sanamoral olsun diye göstermiyordur heyecnını, hangi baba adayı heyecan yapmaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?