kızlaaarr bugun 40 mız çıkıoooozemuszemus
günaydın canım nasılsın
hayırlı olsun cnm
günaydın cancanım hoşgeldin nasılsın
sağol canımcım
nabersin yaa takip edemiyorum bayadır
merhaba kızlarrr
nasılsınız bakalım
biz iyiyz zeyneple kucağımda şimdi
gülçin nerdesn bak bu önemli cnm
mamalrın hepsi gdo luymuş haberiniz var mı
dün akşma itibarıyle mamayı kestik biz
güya sayfalarında yazı yazmışlar hepsi gdo yok diye ama akşam tvde tarım müd.açıklama yaptılar
mısır,kanola,soya,pamuk,bunların hepsi gdo luymuş türkiyede
mamalkarda da soya LWESİTİNİ VAR HEPSİNDE
sizde bir bakın deim ben
bizim topik çalkalanıyo mamas konusunda
hoşbulduk canım sağol iyiym ya sen?sabah gırıp hemen çıktım topiğe.hava bıraz guzelde bugun kızımla dışarı çıktık gezıntı yaptık bıraz.karnını doyurduk şekerleme yapıyor şimdi uyanması an meselesı.artık uykumuzda azaldı.hepsını geceye verdık.ceren sultan nasıl annesı?
canımmm okudum şimdi ve küçük çapta bir araştırma yaptım valla açığını söylemek gerekir ise ben bu tür şeylere inanmıyorum hayatım bu ülkede her an herşey değişebilir. önemli olan biizm ne düşünüp neye karar verdiğimiz ve nasıl hareket ettiğimzidir. ona kalsa herşeyde herşey var canım ya bizim yediğimiz tükettiğimiz gıdalarda sebze meyve et süt herşeyde mutlaka doğal olmayan birşeyler var eğer bunalrla yaşayacak olursak şehir hayatını bırakıp dağlara ovalara çıkıp kendimiz ekip biçmeli üretmeli ve tüketmeliyiz e buda günümüzde olmayacağına göre yapacak çokta birşey yok ben aklıma kötü birşey getirmek sitemiyorum ve mamaya devam edeceğim başka seçeneğim yok. allahım korusun meleklerimizi hepimiz ona emanetiz.
sen mamayı kestin madem ne veriyorsun çocuğa canım?
tatlım doğru söylüyorsun da
bazı şeylerin zaten önünü alamayacağız
hangi çocuğa çikolata yemesini yasaklayabilirsin ki
benim istediğim en azından şimdi bu büyüme aşamasındayken
biraz koruyabilmek
akşam süt aldırdım cnm
evde yaptığım bebek bisküvileri var
muhallebi yapıyorum
biz tabi ek gıdaya da geçtik
çorba felan da veriyorum
akşam eşim keçi sütü alacak
onunla devam edeceğiz bundan sonra
iiyim cnm ya ne olsun işte okul ev derken zaman geçip gidiyor
sen naısslın miraç beyimiz nasıl?
bende pek uğrayamıyorum cnm eskisi gibi bakayım dedim bi bugün
merhaba kızlarrr
nasılsınız bakalım
güya sayfalarında yazı yazmışlar hepsi gdo yok diye ama akşam tvde tarım müd.açıklama yaptılar
sizde bir bakın deim ben
sağol canımmaşallah size hayırlı olsun...
sağol dünürümoohooo dünürüüümmmm hadi gözünüz aydın ne çabuk geçiyor zaman yaaa
canımmm okudum şimdi ve küçük çapta bir araştırma yaptım valla açığını söylemek gerekir ise ben bu tür şeylere inanmıyorum hayatım bu ülkede her an herşey değişebilir. önemli olan biizm ne düşünüp neye karar verdiğimiz ve nasıl hareket ettiğimzidir. ona kalsa herşeyde herşey var canım ya bizim yediğimiz tükettiğimiz gıdalarda sebze meyve et süt herşeyde mutlaka doğal olmayan birşeyler var eğer bunalrla yaşayacak olursak şehir hayatını bırakıp dağlara ovalara çıkıp kendimiz ekip biçmeli üretmeli ve tüketmeliyiz e buda günümüzde olmayacağına göre yapacak çokta birşey yok ben aklıma kötü birşey getirmek sitemiyorum ve mamaya devam edeceğim başka seçeneğim yok. allahım korusun meleklerimizi hepimiz ona emanetiz.
sen mamayı kestin madem ne veriyorsun çocuğa canım?
ooooo demek dışarı çıktınız temiz hava aldınız oh oh ne güzel öyle canım yaa bizimkide gündüzleri daha az uyuyor arttık geceleri daha çok. büyüyorlar yaaa valla gözümüzün önünde büyüyorlar meleklerimiz. zemuszemus
burcu canım 40ınız hayırlı olsun
kocaman oldu paşam
canım ya sana fenugreeki bi türlü yollayamadım kargo bie uzak ahmette hep çalışıyor hiç boş vakti yok
sağol canım
olsun güzelim bayramda görüşücez nede olsa o zaman verrisin kaydirigubbakcemile3
bende aynen miraçla uraşmakdan bişey yapamıyorum
doğru olsa bile yapıcak bişyim yok sütüm yok mama vermek zorundayım
sağol canım
sağol dünürüm
evet teyzesi temiz hava aldık.büyüyorlar ya maşallah kuzucuklarımıza.şu mamalardakı gdo ya gelınce sana katılıyorum.bundan kaç sene evveldı tam hatırlamıyorum bebek mamalarını bırınde adını bılemıyorum suan yabancı zararlı bır madde çıkmıstı çogu bebek etkılenmıstı budurumdan.baya bır sansasyon yaratmıstı. şimdı o geldı aklıma.alalh korusun her yedıgımız içtıgımde neler var neler gecen bır arkadas damacana su yuzunden hastalanmıs bebegını emzıremıyordu daha neler yasıyacagız kımbılır allah yarıdmcımız olsun valla.benımde baska bır alternatıfım yok 3ay daha vermem gerek devam sutunu belkı 3ay sonra normal sute gecerım.aklıma kötüşeyler getırmek istemıyorum açıkçası çünkü başka bir alternatıfımız yok.
sağol canım
olsun güzelim bayramda görüşücez nede olsa o zaman verrisin kaydirigubbakcemile3
canım sağol bende iyiyim şükürler olsun inşallah güzel olur cicimiyiyiz canım şükür yepyeni bir haftaya daha başladık işte çalışıyoruz
ceren hanımda iyi maşallah sabah oyunlar yapıyordu annesine minik kızım...
canım filiz ablam büyük ihtimalle varmıştır çünkü dün gideceklerdi istanbula dur ben bir arayayımda sorayım nasıllarmış....
günaydın arifemmmm
evet canım inşallah dediğğin gibi bir gün ve hafta olur balım
ben iyiyim güzelim sen nasılsın
minik kızımızda iyi teyzesi ellerinden öper :ecrin_bebek:
hilal güzelim hoşgeldin nasılsın nasıl oldun
evet canım mavideniz doğum yaptı darısı sağlıkla sıhhatle başına inşallah güzelim
filiz ablam doğum için istanbula gitti güzelim doğumunu orda yapacak inşallah...
yasemin hoşgeldin canımcımmmm
çok geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine allah muhafaza domuz gribi çok fena
günaydın cancanım hoşgeldin nasılsın
dünürüm günaydın hoşgeldin nasılsın
damadım nasıl annesi iyimi?
süperrrr çok az bi zaman kaldı güzell hbaerlerini bekliyoruz ablacımmkızlar şimdi filiz ablayla konuştum varmışlar istanbula sabahtan beride internet ile uğraşıyormuş bağlanamamış nete şifreli imiş hepinize çok çok selamları var.
bugün saat:13.0'te doktor ranevusu var sanırım doğumun ne zaman olacağı kesinleşir. bizde ondan güzel haberler bekliyoruz. haber vereyim dedim. netteki şifre sorununu halledince gelecek buraya hemen ablam.
gözünaydın canımm napıcaksınız kırkı içinnnkızlaaarr bugun 40 mız çıkıoooozemuszemus
bende iyiim canım çalışıyorumm :):)teşekkür ederim guzelım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
merhaba beyazcım nasılsın canımmerhaba kızlarrr
nasılsınız bakalım
sizde bir bakın deim ben
öyle canım yaaa aynen malesef mama vermek zorundayız biz dua edelim rabbim korusun meleklerimizi bize bağışlasın.
beyazada yazdım yaa artık hiç birşeye inanasım gelmiyor bu ülkeden biri çıkıyor tv ye çayda bilmem ne var diyor ertesi gün bir bakan çıkıp o çayı içiyor bi,rşey yok diyor bu konula bana b,razda menfaatçilik çıkarcılık gibi geliyor ne yapalım artık allaha sığınıyoruz bebeleri aç bırakacak değiliz ya.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?