günaydınlar bugün topiği açtım
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Merhaba kızlar, saati gördüğünüz üzere uykum kaçmış vaziyette... şu benim 3G aletime kavuşmam biraz uzun sürdü, sonra da fırsat bulamadım girmeye, neyse sevgili Gülçin ve Nur durumdan haberdar etmişler sizleri, sağolsunlar. Çok şükür bir yaramazlık yok ama insanın kendi evi gibi olmuyor tabii hiçbir yer, neyse idare edeceğim artık :) Yarın yine (yarın dediğime bakmayın, bir kaç saat sonra) uğrarım :) hepinizi öpüyorum
günaydın hanımlar.........
evet canım bebişler erkenci oluyor benim kızd dün 8de yatınca erkenden kalktıben iyyim çok şükür malum sabahın köründe uyanıyoz artık oğluşuma erkenden sabah oluyor :)
iyiz nurcum sen nasılsın bakım?
evet canım bebişler erkenci oluyor benim kızd dün 8de yatınca erkenden kalktı
iyi gibiyim canım
eşim bugün izmire gitti 3 gün kalacakmafoldumben
ablacımm hoşgeldin nasılsın iyi haberlerini aldık şükür şimdi sağlıkla rüzgarın haberini bekliyoruz evet kendi evindeki gibi rahat olamazsın az kaldı ablacımm çok azopuyorumnanaktanMerhaba kızlar, saati gördüğünüz üzere uykum kaçmış vaziyette... şu benim 3G aletime kavuşmam biraz uzun sürdü, sonra da fırsat bulamadım girmeye, neyse sevgili Gülçin ve Nur durumdan haberdar etmişler sizleri, sağolsunlar. Çok şükür bir yaramazlık yok ama insanın kendi evi gibi olmuyor tabii hiçbir yer, neyse idare edeceğim artık :) Yarın yine (yarın dediğime bakmayın, bir kaç saat sonra) uğrarım :) hepinizi öpüyorum
günaydın canım nasılsıngünaydınlar bugün topiği açtım
günaydın burcummmm nasılsınherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın özsevcim nasılsıngünaydın hanımlar.........
günadyın nurcum iyiyiz sen nasılsıngünaydın şekerler nasılsınız bakalım
Merhaba kızlar, saati gördüğünüz üzere uykum kaçmış vaziyette... şu benim 3G aletime kavuşmam biraz uzun sürdü, sonra da fırsat bulamadım girmeye, neyse sevgili Gülçin ve Nur durumdan haberdar etmişler sizleri, sağolsunlar. Çok şükür bir yaramazlık yok ama insanın kendi evi gibi olmuyor tabii hiçbir yer, neyse idare edeceğim artık :) Yarın yine (yarın dediğime bakmayın, bir kaç saat sonra) uğrarım :) hepinizi öpüyorum
günaydınlar bugün topiği açtım
günaydın hanımlar.........
günaydın şekerler nasılsınız bakalım
iyi gibiyim canım
eşim bugün izmire gitti 3 gün kalacakmafoldumben
günaydın özsevcim nasılsın
günaydın tatlım nasılsın
günaydın gülçinim nasılsın canımm
iyiyim güzelim ya sen.izleyebıldınmı :)
canım neyi izleyebildimmi anlamadım :uhm:
kız dün anlattım ya sana facede teyze vardı hanı sende görmek ısterdım merak ettım dedın bende ızlemen ıçın ekledım senı:)))hatırlamadınmı hala...
günaydın canım iyim tatlım sen nasılsın?günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ablacımm hoşgeldin nasılsın iyi haberlerini aldık şükür şimdi sağlıkla rüzgarın haberini bekliyoruz evet kendi evindeki gibi rahat olamazsın az kaldı ablacımm çok azopuyorumnanaktan
günaydın canım nasılsın
günaydın burcummmm nasılsın
günaydın özsevcim nasılsın
günadyın nurcum iyiyiz sen nasılsın
günaydın canım evet aslında hep erkenciyim ama ne bilimooyyy ablaammm kıyamam sana yaaaa sabır ablacım illaki ne kadar ananın babanın evide olsa bir kere çıktınmı o evden bir daha yabancı oluyorsun herşeye neyse oğlulunla evine geri döneceğin günleri düşün ablam sen üzme tatlı canını
günaydın fatoş bu gün erkencisin güzelim
günaydın dünürüüüüüüüümmmmmmmm
günaydın tatlım nasılsın
günaydın gözümün nuru sende erkencisin bu gün canım
ayyy canım benim yaaa allah kavuştursun birtanem
canım hayırdır ne olduki senin tansiyona geçmiş olsunayyy cnaım yaa kafam bi dünya kusura bakma dün akşamdan beri tansiyonum düşük pek toparlayamıyorum kendimi birazdan bakarım tatlım
ayyy cnaım yaa kafam bi dünya kusura bakma dün akşamdan beri tansiyonum düşük pek toparlayamıyorum kendimi birazdan bakarım tatlım
ayyy cnaım yaa kafam bi dünya kusura bakma dün akşamdan beri tansiyonum düşük pek toparlayamıyorum kendimi birazdan bakarım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?