Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydin canolaaarrrr.. geçmişe bakamadım iyisiniz inşallahh.. güzel yoğunsuz sakin dingin bi gün olsun inşallah öpüorum hepiciğinizi..
gülçinimmm arifeemmm size online günaydinnnn zemuszemus

günaydin canolaaarrrr.. geçmişe bakamadım iyisiniz inşallahh.. güzel yoğunsuz sakin dingin bi gün olsun inşallah öpüorum hepiciğinizi..

biz iyiyiz ama topik iyi deeell gülooo baksana terk edilmiş mafoldumben ne gelen var ne giden :çok üzgünüm:

sanada online günaydın birtanem opuyorumnanaktan

arifeeeeeeeeeemmmmmmmmmm günaydın birtanemmmm nasılsın
topiğimiz terk edilmiş gördünmü :(:(:(:(
günaydın bitanem iyiyim şükürlar olsun evet ya ne oluyo böyle anlamadım nerdesiniz kızlarrr senağlama

günaydın canım nasılsın sağol iyiyiz kuşum yok bi yaramazlık zati kimseciklerde yokk baksana topiğimize:çok üzgünüm:

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ

günaydın canımm nsılsın bugünnn yaa kimsecikler yok topiğimizde gülçin ne oldu bize ya
niye böyle olduuu acaba:uhm:

günaydın zuzzuummmm

ben iyiyim ama dediğim vede dediğin gibi topiğin hali iyi deell çok sinir bozucu herkes teker teker gitmiş gülüm yaaaa :çok üzgünüm:

günaydın bitanem iyiyim şükürlar olsun evet ya ne oluyo böyle anlamadım nerdesiniz kızlarrr senağlama

günaydın canım nasılsın sağol iyiyiz kuşum yok bi yaramazlık zati kimseciklerde yokk baksana topiğimize:çok üzgünüm:

herkesin işi var sanırsam zaaarrr
nasıl aynı ana denk geliyorsa artıkın :sm_confused:
neyse biz buralrdayız yaa idare ederiz artıkın arifem kendi kendimize yazarız boş kalasın topik kaydirigubbakcemile3

özgeeeeeeeeeemmmmmmmmm kuşummmm nerdesinnn yaffrruummmm çok özledim seniiiiiii
yavrummmm aşkımmm bitanemmm iyiyim şükür sen nasılsın ceren nasıl bende çok özledim ama giremiom anasını satayım girsemde yazamıorum bi tane erkek eleman aldılar oturttular karşıma bi mok bilmio ben böle kuduruom deliriorummm yaşam mücadelesi veriorum ben alışmışım yalnız çalışmaya çok zor geldi böleee ne telde konuşabiliorum ne tıkınabiliorumm böle gıcık bişeee -tatlicadiarzu-

biz iyiyiz ama topik iyi deeell gülooo baksana terk edilmiş mafoldumben ne gelen var ne giden :çok üzgünüm:

sanada online günaydın birtanem opuyorumnanaktan
canımmm millet doğurdu giremiodur kalan hamişlerin son ayııı bi biz varız zatii ben malumm iş yoğunluğundan ne msn ne bişeeemafoldumben evde bi göresen hemencek uyuyorumm

taaa sabah terkedilmez bizim topikimizzz:olmaz:

pazar gunu burcudaydık miracık acık keyfi yoktu pek mıncıklayamadıkkk:çok üzgünüm:

günaydın kızlarr nasılsınız bu site deli etti beni bi giriliyo bi girilmio bende benim nette sorun var sanıorum meğer site sorunluymuş kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım biz iyiyiz hazırlanıyoruz boyacılar gelicek birazdan kızımın odasını boyucaklar pembiş pembiş olucak kaydirigubbakcemile3

yavrummmm aşkımmm bitanemmm iyiyim şükür sen nasılsın ceren nasıl bende çok özledim ama giremiom anasını satayım girsemde yazamıorum bi tane erkek eleman aldılar oturttular karşıma bi mok bilmio ben böle kuduruom deliriorummm yaşam mücadelesi veriorum ben alışmışım yalnız çalışmaya çok zor geldi böleee ne telde konuşabiliorum ne tıkınabiliorumm böle gıcık bişeee -tatlicadiarzu-

canımmm millet doğurdu giremiodur kalan hamişlerin son ayııı bi biz varız zatii ben malumm iş yoğunluğundan ne msn ne bişeeemafoldumben evde bi göresen hemencek uyuyorumm

taaa sabah terkedilmez bizim topikimizzz:olmaz:

pazar gunu burcudaydık miracık acık keyfi yoktu pek mıncıklayamadıkkk:çok üzgünüm:

ooyyyy kuzuumm demeee nirden çıktı şimdi o erkek bozuntusu yaaa :kızgın:
neyse sen takılma rahat davran gerilme kuşum yaaa relaxx relaaxx şu işleride yoluna koy ve aramıza dön nütfeeennnn :Saruboceq:

heee ya sormaa herkesler doğurdu doğuramayanlarda zatiii doğurmak için cebelleşiorr neyse bebeler büyüsünde yine gelirler nassa buraya tilki misali kaydirigubbakcemile3

ooyyy evetyaa damadım biraz rahatsızmış çok üzüldüm onun için yavrum inşallah bir an evvel iyileşir yaaa :Saruboceq:

günaydın kızlarr nasılsınız bu site deli etti beni bi giriliyo bi girilmio bende benim nette sorun var sanıorum meğer site sorunluymuş kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım biz iyiyiz hazırlanıyoruz boyacılar gelicek birazdan kızımın odasını boyucaklar pembiş pembiş olucak kaydirigubbakcemile3

günaydın cancan hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor?
ooooo hazırlıklar başladı demek hadi bakalım kızımızın odası yerleşince resimlerini koyarsın albüme bizde görürüz yerimseniben

ooyyyy kuzuumm demeee nirden çıktı şimdi o erkek bozuntusu yaaa :kızgın:
neyse sen takılma rahat davran gerilme kuşum yaaa relaxx relaaxx şu işleride yoluna koy ve aramıza dön nütfeeennnn :Saruboceq:

heee ya sormaa herkesler doğurdu doğuramayanlarda zatiii doğurmak için cebelleşiorr neyse bebeler büyüsünde yine gelirler nassa buraya tilki misali kaydirigubbakcemile3

ooyyy evetyaa damadım biraz rahatsızmış çok üzüldüm onun için yavrum inşallah bir an evvel iyileşir yaaa :Saruboceq:

günaydın cancan hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor?
ooooo hazırlıklar başladı demek hadi bakalım kızımızın odası yerleşince resimlerini koyarsın albüme bizde görürüz yerimseniben

hoşbuldum canım nasıl gitsin baya bi ağırlaştık tosba misali kaydirigubbakcemile3 sorma yaa şu oda işide hallolsa bugün boyası yapılcak cumarteside herhalde mobilyası gelir sonra eşyalar yerleşicek bi an önce bitmesini istiorum tabi şeker koyarım fotoları

günaydın hanımlar gününüz hergünkünden daha güzel olsun inşallah
benim girememe sebebim kociş bu hafta izine çıktı evde
e malum miraçda hasta olunca mızık mızıktı
çok şükür dünden beri daha iyi

hoşgeldin burcucum geçmiş olsun kış bebekleri zor gerçekten bende tam kışın ortasında doğuracam nasıl korucam bilmem bebişi soğuklardan

hoşgeldin burcucum geçmiş olsun kış bebekleri zor gerçekten bende tam kışın ortasında doğuracam nasıl korucam bilmem bebişi soğuklardan

hoşbulduk canım
ya bende öyle diyorum keşke kış bebeği olmasaydı diye ama yaz bebeklerindede pişik olayı oluyo bebeklik döneminin hepsi zor anlaşılan yaz kış farketmyio
bizim hatamız kociş çok fena grip oldu onu annesine yollasaydım o dönem oğluma bulaşmıcaktı ama akıl edemedik öyle bişey aynı mikroplu havayı soluyunca bulaştı :sinifsinif:

hoşbuldum canım nasıl gitsin baya bi ağırlaştık tosba misali kaydirigubbakcemile3 sorma yaa şu oda işide hallolsa bugün boyası yapılcak cumarteside herhalde mobilyası gelir sonra eşyalar yerleşicek bi an önce bitmesini istiorum tabi şeker koyarım fotoları

öyle oluyor son zamanlar ne yapalım anne olmak zor iş canım ama harikaaaa

tabi tabii yerleşsin kızımızın odasıda görelim bende cerenin odasını hazırlıyorum oda yapmamıştım ona ama artık onunda bir odası var hemde harikaa kafamdakileri bitireyim bende resimlerini eklicem cici cici odamızın inşallah hihoyyyt

dünürüm günaydın canım umarım dediğin gibi olur hepimiz için güzelim

yaaa kocişin evde demek iyi bari sana yardımcı olur gülüm yaa damadımında daha iyi olmasına sevindim şükür dahada iyi olucak inşallah annesi :teselli:

hoşbulduk canım
ya bende öyle diyorum keşke kış bebeği olmasaydı diye ama yaz bebeklerindede pişik olayı oluyo bebeklik döneminin hepsi zor anlaşılan yaz kış farketmyio
bizim hatamız kociş çok fena grip oldu onu annesine yollasaydım o dönem oğluma bulaşmıcaktı ama akıl edemedik öyle bişey aynı mikroplu havayı soluyunca bulaştı :sinifsinif:

yok canım yaaa yaz bebeklerinde pişik felan olmuyor biz daha hiç olmadık şükür ama sen damadımı koru bak fena bozuşuruz heee gerçi bana kalmaz ceren seni parçalar miraca bişi olursa ona göre kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın canlarım gÜzel bİr gÜn olsun İnŞallah.

günaydın güzelim hoş geldin nasılsın?
nasıl gidiyor herşey yolundamı?

gÜÜlÇıncım ıyım canım ŞÜkÜr Şuanlık herŞey yolunda sende ıysın dımı cerencık nasıl fılız ablayıda Çok Özledım

gÜÜlÇİncİm İyİm canım ŞÜkÜr Şuanlık herŞey yolunda sende İysİn dİmİ cerencİk nasıl fİlİz ablayıda Çok Özledİm

iyiyim canım şükürler olsun yok bir yaramazlık herşey yolunda cerende iyi evde anneciğini bekliyor her gün camın önünde kuzum :):):)
ablamı bende özledim ama biraz daha özlicez malesef malum rüzgar bey var artık oda bir ANNEE artık şükür.

Back
X