Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin canolaaarrrr.. geçmişe bakamadım iyisiniz inşallahh.. güzel yoğunsuz sakin dingin bi gün olsun inşallah öpüorum hepiciğinizi..
gülçinimmm arifeemmm size online günaydinnnn zemuszemus
günaydın canımm nsılsın bugünnn yaa kimsecikler yok topiğimizde gülçin ne oldu bize ya
ay kizlarrrrr 30. haftama girdimmm artikk haftalar bir bir kisaliyor sanki :)
günaydın bitanem iyiyim şükürlar olsun evet ya ne oluyo böyle anlamadım nerdesiniz kızlarrr senağlamaarifeeeeeeeeeemmmmmmmmmm günaydın birtanemmmm nasılsın
topiğimiz terk edilmiş gördünmü![]()
günaydin canolaaarrrr.. geçmişe bakamadım iyisiniz inşallahh.. güzel yoğunsuz sakin dingin bi gün olsun inşallah öpüorum hepiciğinizi..
gülçinimmm arifeemmm size online günaydinnnn zemuszemus
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ
günaydın canımm nsılsın bugünnn yaa kimsecikler yok topiğimizde gülçin ne oldu bize ya
niye böyle olduuu acaba:uhm:
günaydın bitanem iyiyim şükürlar olsun evet ya ne oluyo böyle anlamadım nerdesiniz kızlarrr senağlama
günaydın canım nasılsın sağol iyiyiz kuşum yok bi yaramazlık zati kimseciklerde yokk baksana topiğimize:çok üzgünüm:
yavrummmm aşkımmm bitanemmm iyiyim şükür sen nasılsın ceren nasıl bende çok özledim ama giremiom anasını satayım girsemde yazamıorum bi tane erkek eleman aldılar oturttular karşıma bi mok bilmio ben böle kuduruom deliriorummm yaşam mücadelesi veriorum ben alışmışım yalnız çalışmaya çok zor geldi böleee ne telde konuşabiliorum ne tıkınabiliorumm böle gıcık bişeee -tatlicadiarzu-özgeeeeeeeeeemmmmmmmmm kuşummmm nerdesinnn yaffrruummmm çok özledim seniiiiiii
canımmm millet doğurdu giremiodur kalan hamişlerin son ayııı bi biz varız zatii ben malumm iş yoğunluğundan ne msn ne bişeeemafoldumben evde bi göresen hemencek uyuyorummbiz iyiyiz ama topik iyi deeell gülooo baksana terk edilmiş mafoldumben ne gelen var ne giden :çok üzgünüm:
sanada online günaydın birtanem opuyorumnanaktan
taaa sabah terkedilmez bizim topikimizzzgünaydın bitanem iyiyim şükürlar olsun evet ya ne oluyo böyle anlamadım nerdesiniz kızlarrr senağlama
günaydın canım nasılsın sağol iyiyiz kuşum yok bi yaramazlık zati kimseciklerde yokk baksana topiğimize:çok üzgünüm:
yavrummmm aşkımmm bitanemmm iyiyim şükür sen nasılsın ceren nasıl bende çok özledim ama giremiom anasını satayım girsemde yazamıorum bi tane erkek eleman aldılar oturttular karşıma bi mok bilmio ben böle kuduruom deliriorummm yaşam mücadelesi veriorum ben alışmışım yalnız çalışmaya çok zor geldi böleee ne telde konuşabiliorum ne tıkınabiliorumm böle gıcık bişeee -tatlicadiarzu-
canımmm millet doğurdu giremiodur kalan hamişlerin son ayııı bi biz varız zatii ben malumm iş yoğunluğundan ne msn ne bişeeemafoldumben evde bi göresen hemencek uyuyorumm
taaa sabah terkedilmez bizim topikimizzzlmaz:
pazar gunu burcudaydık miracık acık keyfi yoktu pek mıncıklayamadıkkk:çok üzgünüm:
günaydın kızlarr nasılsınız bu site deli etti beni bi giriliyo bi girilmio bende benim nette sorun var sanıorum meğer site sorunluymuş kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım biz iyiyiz hazırlanıyoruz boyacılar gelicek birazdan kızımın odasını boyucaklar pembiş pembiş olucak kaydirigubbakcemile3
ooyyyy kuzuumm demeee nirden çıktı şimdi o erkek bozuntusu yaaa
neyse sen takılma rahat davran gerilme kuşum yaaa relaxx relaaxx şu işleride yoluna koy ve aramıza dön nütfeeennnn :Saruboceq:
heee ya sormaa herkesler doğurdu doğuramayanlarda zatiii doğurmak için cebelleşiorr neyse bebeler büyüsünde yine gelirler nassa buraya tilki misali kaydirigubbakcemile3
ooyyy evetyaa damadım biraz rahatsızmış çok üzüldüm onun için yavrum inşallah bir an evvel iyileşir yaaa :Saruboceq:
günaydın cancan hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor?
ooooo hazırlıklar başladı demek hadi bakalım kızımızın odası yerleşince resimlerini koyarsın albüme bizde görürüz yerimseniben
günaydın hanımlar gününüz hergünkünden daha güzel olsun inşallah
benim girememe sebebim kociş bu hafta izine çıktı evde
e malum miraçda hasta olunca mızık mızıktı
çok şükür dünden beri daha iyi
hoşgeldin burcucum geçmiş olsun kış bebekleri zor gerçekten bende tam kışın ortasında doğuracam nasıl korucam bilmem bebişi soğuklardan
hoşbuldum canım nasıl gitsin baya bi ağırlaştık tosba misali kaydirigubbakcemile3 sorma yaa şu oda işide hallolsa bugün boyası yapılcak cumarteside herhalde mobilyası gelir sonra eşyalar yerleşicek bi an önce bitmesini istiorum tabi şeker koyarım fotoları
hoşbulduk canım
ya bende öyle diyorum keşke kış bebeği olmasaydı diye ama yaz bebeklerindede pişik olayı oluyo bebeklik döneminin hepsi zor anlaşılan yaz kış farketmyio
bizim hatamız kociş çok fena grip oldu onu annesine yollasaydım o dönem oğluma bulaşmıcaktı ama akıl edemedik öyle bişey aynı mikroplu havayı soluyunca bulaştı :sinifsinif:
GÜnaydın canlarım gÜzel bİr gÜn olsun İnŞallah.
gÜÜlÇİncİm İyİm canım ŞÜkÜr Şuanlık herŞey yolunda sende İysİn dİmİ cerencİk nasıl fİlİz ablayıda Çok Özledİm