Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın canım nasılsın hadi gözün aydın resimlerini koymayı unutma sakınn
normal olmuş canımmm

günaydın arifecim perdesiyle halısını almadık onlarıda tamamlayınca koyucam resimlerini canım :D hadi yaa normal olmuş demek ayyy ben tırsmaya başladım yaaa normaldende sezeryandanda tırsıom nasıl çıkıcak bu çocuk bilmem kaydirigubbakcemile3

günaydın özgecim nasılsın hasret kaldık heee
canımm benim bende hasret kaldım inan kiii yazamasamda burdayım amaa şöle anlatayım 4 tane boşta oturan eleman var ama patron amerikaya gitcek vize evraklarımı tamamlarmısın die bana sölüo böle yanii nasıl hasret kalmayalım ki ben delirmediğimie şükrediorum

günaydın kızlarrr nasılsınız bugün kızımın mobilyası geliyo nihayet opuyorumnanaktan gülçincim hilalin doğumu nasıl olmuş normalmi
günaydin canımmm hayırlı olsun odanız

bu arada hepinize günaydınn kızlar inşallah hepimiz için güzel bir gün olurrropuyorumnanaktanhihoyyyt
amin gülommmmm inşallahhh

günaydın arifecim perdesiyle halısını almadık onlarıda tamamlayınca koyucam resimlerini canım :D hadi yaa normal olmuş demek ayyy ben tırsmaya başladım yaaa normaldende sezeryandanda tırsıom nasıl çıkıcak bu çocuk bilmem kaydirigubbakcemile3
tamam canımm bekliyoruz evet normal korkama kuzum o vakti gelince nasıl çıkıcağını bilirr kaçış yok opuyorumnanaktan
canımm benim bende hasret kaldım inan kiii yazamasamda burdayım amaa şöle anlatayım 4 tane boşta oturan eleman var ama patron amerikaya gitcek vize evraklarımı tamamlarmısın die bana sölüo böle yanii nasıl hasret kalmayalım ki ben delirmediğimie şükrediorum

günaydin canımmm hayırlı olsun odanız

amin gülommmmm inşallahhh

oyyy allah sabırlar versin özgemm ne uyuz patronun varmış hee salin ol sen işlerini yoluna koyınca gelirsin kuzumm napalımmmopuyorumnanaktan

niye vuruosun bana hee niya bağırıosun :çok üzgünüm:

içimden geldi nen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vuruyımmı tekrar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kuzummm nasılsın gülçinimm

aminnn inşalalh canımmm sağoll nasıl sabrettiğimi beklediğimi tahmin ediyorsundur canımm zaten ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum gersisi rabbime kalmış
umudum hep var pes etmiyoorum pozitif olmak için çalışıyorum olumsuzluklar yokk
ama bu sırada kendimi şartlandırmıyorumda hepsini bir arada yapmak çok zor heleki etrafında sürekli bu konular dönerken daha dün akşam karşı komşuma bebek hayırlamaya gittik ne tuhaf dimii çok isteğim şeyle uğraşıyorumm ama bir yandanda bu konunn içinde buluyorum kendimi hep aynı kalasik sorularr yüzümde o anlık yalancı bir gülümseme :delphin:rabbim inşallah yüzümün akıyla çıımayı nasip etsin bu işten hayırlısıyl banada hamile kalıp anneliğin tadına vardığımm günleri görmeyi nasip etsin
dilerim rabbim nerde isteyen varsa herkese nasip etsin kimseyi kucağı boş koymasınnn
olanlarıda rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin inşalalhhh:Saruboceq:

Günaydııııııııınnnnnnnnnn birtaneeemmmmmmmm nasılsın tatlişkommmmmm ben iyiyim şükür biraz yorgun biraz uykusuz ama enerji dolu dinç ve dinamik :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sabırrrrrrrrrr birtanem sabıııııııırrrrrr seni gerçekten çok iyi anlıyorummm rabbim sana çift çift vrsin inşallah bu hasret son bulsun sen kötü düşünme dua et bol bol annem

günaydın kızlarrr nasılsınız bugün kızımın mobilyası geliyo nihayet opuyorumnanaktan gülçincim hilalin doğumu nasıl olmuş normalmi

Günaydın yasaemincim nasılsın canımcım opuyorumnanaktan

wuuhhuuuu demek kızımızın odası hazırlanıyorrr süpperrrr :dance: :dance: :dance:
evet canımcım hilal normal doğum yaptı şeker yerimseniben darısı başına sağlıkla inşallah

bu arada hepinize günaydınn kızlar inşallah hepimiz için güzel bir gün olurrropuyorumnanaktanhihoyyyt

tekrar günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

sen şimdiden bunları düşünme balım vakti gelince o bir şekilde çıkacak içerden yeterki sağlıklı olun ikinizde normal yada sezeryan hiç mühim değil sonucunda bebeğine kavuşuyorsun bunu düşün. bütün sıkıntılar biter geçer gider sonunda size kızınızla mutlu günler kalır bunları aklında tut hep gülüm opuyorumnanaktan

slm herkeze nasilsiniz biz iyiyiz cok sükür.bu aralar cok yogunum miracin asilari benim fizik tedavilerim hic zamanim olmuyor.varmi bir degisiklik

slm herkeze nasilsiniz biz iyiyiz cok sükür.bu aralar cok yogunum miracin asilari benim fizik tedavilerim hic zamanim olmuyor.varmi bir degisiklik

Gönülllllllllll hoşgeldin bacıııımmm

bizler iyiyiz şükür canım bir yaramazlık yok her zamanki gibi git gide çoğalıyoruz bebelerle filiz ablam ve hilal doğum yaptılar hamişler ikiye düştü. Başkada birşey yok.
sen nasılsın miraç nasıl? Hayırdır güzelim enden fizik tedaviye gidiyorsun ne oldu?
Bende geçen hafta başladım haftada üç kez gidiyorum akşamları gündüz iş akşam tedavi ev ceren baya yorucu geçiyor. :1no2:

Gönülllllllllll hoşgeldin bacıııımmm

bizler iyiyiz şükür canım bir yaramazlık yok her zamanki gibi git gide çoğalıyoruz bebelerle filiz ablam ve hilal doğum yaptılar hamişler ikiye düştü. Başkada birşey yok.
sen nasılsın miraç nasıl? Hayırdır güzelim enden fizik tedaviye gidiyorsun ne oldu?
Bende geçen hafta başladım haftada üç kez gidiyorum akşamları gündüz iş akşam tedavi ev ceren baya yorucu geçiyor. :1no2:

hosbulduk hayatim evt filic ablanin dogum yaptini biliyorum hilalide yeni duydum allah anali babali büyütsün.bende miracda iyiyz cok sükür.yaa benim dogum biraz zor gecdigi icin bayada bir yirtilmam olmusdu kaslarim felan onun icin fizik tedavi görüyorum biraz zor oluyor miracla ama mecbur. hayirdir sen niye gidiyorsun
ceren nasil masallah baya büyümüs canim benim allah nazardan saklasin

hosbulduk hayatim evt filic ablanin dogum yaptini biliyorum hilalide yeni duydum allah anali babali büyütsün.bende miracda iyiyz cok sükür.yaa benim dogum biraz zor gecdigi icin bayada bir yirtilmam olmusdu kaslarim felan onun icin fizik tedavi görüyorum biraz zor oluyor miracla ama mecbur. hayirdir sen niye gidiyorsun
ceren nasil masallah baya büyümüs canim benim allah nazardan saklasin

canımmm çok geçmiş olsun evet doğumun zor geçmişti söylemiştin umarım en kısa zamanda şifa bulur ve iyi olursun gittiğine değer. canım bende yaklaşık 8 senedir bel fıtığı var hamilelik döneminde aldığım kilolar ve doğum sonrası fiziğimin değişmesi ağır geldi belime bu yüzden rahatlama açısından fizik tedaviye gidiyorum. Böyle işte.
ceren iyi teyzesi ellerinden öper sağ olan büyüyor valla güzelim ya. amin rabbim bütün bebeleri korusun inşallah

canımmm çok geçmiş olsun evet doğumun zor geçmişti söylemiştin umarım en kısa zamanda şifa bulur ve iyi olursun gittiğine değer. canım bende yaklaşık 8 senedir bel fıtığı var hamilelik döneminde aldığım kilolar ve doğum sonrası fiziğimin değişmesi ağır geldi belime bu yüzden rahatlama açısından fizik tedaviye gidiyorum. Böyle işte.
ceren iyi teyzesi ellerinden öper sağ olan büyüyor valla güzelim ya. amin rabbim bütün bebeleri korusun inşallah

ay canim allah acil sifalar versin zor ya.benim annemdede var bel fitigi baya cekiyor oda.amin cümlemizin

ay canim allah acil sifalar versin zor ya.benim annemdede var bel fitigi baya cekiyor oda.amin cümlemizin

amin canım aminnn cümlemize inşallah şifa olur zor gerçekten bel vücudu taşıdığı için zor bir bölge ne yapalım sağlık olsun buna şükür rabbim bunu aratacak sıkıntılar vermesin.

kızzz gönül sende şu avatarını değiştir artık çocuk doğdu kocaman oldu hala ultrason resmi var garibimin. gerçek resmini koysana kız :):):)

kızzz gönül sende şu avatarını değiştir artık çocuk doğdu kocaman oldu hala ultrason resmi var garibimin. gerçek resmini koysana kız :):):)

dogru diyorsun bacimda bende degisdirmek istiyorum beceremedim.bizim oglanin cok güzel resimleri var sizlere göstermek istiyorum eme beceremiyorum ya bilgi sayarla bek bir bilgim yok

kıslar selam ben geldımmm topişim uyumakla uyumamak arasında seyrederken ayagımla onu arabasında sallarken size bakim dedim :)
duydumkı hılalde dogurmus ayy canım benım ya hadi allah kurtarmıs darısı hamişlerin başına :)

dogru diyorsun bacimda bende degisdirmek istiyorum beceremedim.bizim oglanin cok güzel resimleri var sizlere göstermek istiyorum eme beceremiyorum ya bilgi sayarla bek bir bilgim yok

oyyy cancanımm sen bol vaktin olduğu bir zamanda (biliyorum bu uzun bir süre olmıcak) gel biz sana yardımcı oluruz resim konusunda tatlım yerimseniben

aaaaaaaa olduuuuuuuuuuu

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kıslar selam ben geldımmm topişim uyumakla uyumamak arasında seyrederken ayagımla onu arabasında sallarken size bakim dedim :)
duydumkı hılalde dogurmus ayy canım benım ya hadi allah kurtarmıs darısı hamişlerin başına :)

halecim hoşgeldin güzelim nasılsın?
kııısss yavruyu arabayamı alıştırdın yooksaaa yapmaa sonra hep onu ister kuzu kaydirigubbakcemile3

evet hilalde kavuştu bebişine sonunda darısı bekleyenlerin başına inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlaaaaaaaarrrrrrrrr benim mesai biter ben kaçarr hepiniz kendinize güel bakın emi cancanlar
öpüyorum sizleri yanacıklarınızdan mucx mucx

kısss can can özgecan nabarsın beaa
canoomm bugun vize işlemleri ve ssk evraklarıyla uğraştım karşımdada bi hödük bakındı durdu bi işe yaramıo delercemmm kötükedihüso

haleeeemmmmm napion canımmmm tontişimmmmm :1hug:

kızlaaaaaaaarrrrrrrrr benim mesai biter ben kaçarr hepiniz kendinize güel bakın emi cancanlar
öpüyorum sizleri yanacıklarınızdan mucx mucx
gülümm görüşürüz canımmm öpüorum seniii

Back
X