Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

a.s. herkese günaydın . gerçi kimse yok ama ben gidince
arkamdan söylenen günaydınlarıda alırım üstüme ben.
tüm bebişleri öptüm .sağlık sıhhat mutluluk diliyorum.:nazar:

dünden kalan selamaaaa günaydınnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gülçincim sanada geçmişolsun. eşiminde aynı sorunu var ama o hep çekiyor,

operasyona yanaşmıyor. umarım birgün oda kurtulur.opuyorumnanaktan

sağol canım geçecek inşallah az kaldı ağrım sızım yok çok şükür sanırım kurtuldum.
eşinide bence bir an önce ikna et ben kaç aydır çekiyorum bak daha haftası olmadı operasyonun ama canım yanmıyor artık çok şükür.

günaydin kıslaaaaarrrrrr zemuszemus

sanada dünden kalma günaydıııııııınnnnnnnnnnn balımmmmmmmm opuyorumnanaktan

merhaba kızlar günaydın nasılsınız herşey yolundadır umarımm

kızlar pazar günü kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif dün akşam itibariyle adet söktürücü kullanmaya başladım adet oluncada miniğime bir adım daha yaklaşmak için gereken neyseyapım aşamasına koyulucaz allahın izniyle eğer herşey yolunda gider bi aksilik çıkmazsa tahminimce buayın son haftası aşılamam olur bütün kalbimle bu sefer geleceğini düşünsemde yinede rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum ve rabbim bana ve nerde isteyen varsa herkese nasip eder inşalalhhh benden bu kadarr

gülçincim çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah şimdi nasılsın ceren nasıll
ablacım nasılsın oğluşun nasıl düzeldinmi sen
burcum nasılsın canım miraç nasıl
özgem nasılsın canım sende hala yoğunmusun
nurcum sen nasılsın ya bilgisayarın yapılmış gözünaydın ilayda nasıl

canım benimmmmmmmm senin için dua ediyorum balım rabbim gönlüne göre versin inşallah umarım aşılama sonucu olumlu olur ve aylardır beklediğimiz o müjdeli haberi alırız :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol birtanem daha iyiyim henüz hala daha ayakkabı giyememekle beraber canım acımıyor çok şükür kaydirigubbakcemile3

cerende iyi keyfi yerinde çok şükür bir sıkıntı yok

selam kızlarrrr
dünürm geçmiş olsun amma zor geçmiş öylee yaa
kumsalcım hayrlısıyla 2010 senin yılın olucak

dünürüüümmmm nasseeennn
sorma canım yaaa zor oldu biraz valla abartmıyorum ama lokal anestezi zormuş yani ayaktan olduğu için belkide aman neyse geçti gitti bitti şimdiki dileğim tekrarlamaması
sen nasılsın gülüm damadım nasıl keyifler yerindemi?

herkese günaydınnnnn
ama kimseler yok mafoldumben

gözümün nuru ne olucak bu topiğin hali böyle yawww

saat 5 hala kimse yok:umursamaz:

evet kimseler gelmemiş dünürüm ohaoldumsmile :gitme:

slm biz geldik kızımla kucagımda oda bakmak istiyormuş bilgisayara öyle ce yazdıklarma bakıyor..eee ne var ne yok çoktandır gelemedim gerçi pek merak eden olmamıştır ama yine yazayım annemler geldi kardeşlerim falan yeni gittiler facebook bile giremiyordum kardeşim sagolsun farmwilleye girip hallediyordu işlerimi.ben bir kaç dk lıgına girebiliyordum..gülçinim geçmş olsun...eee nur burcuu ablam arife gcan karpuz neşe hilal beyaz ierror hatice nasılsınız unuttugum varsa şimdiden özür dilerim..kimsecikler yok yarın grş inşallah...

selam canım hoşgeldin nasılsın
daha doğrusu nasılsınızzzz opuyorumnanaktan
sizinkiler gelmiş heee ne güzel vakit geçirmişsinizdir kim bilir boshayallersmile

gülcincim canim cok cok gecmis olsun.allah yardimcin olsun..

biz iyiyiz kizlar hersey yolunda simdilik.miracda bu arada yatagina alisdi zor zahmet benimle yatiyordu dogdundan beri simdi sükür alisdi zorda olsa... bizde hadiseler bundan ibaret herkeze slm ve mucukkkkkkkk

canımmm çok çok sağol birtanem amin cümlemizin inşallah güzelim

oohghhh hadi gözün aydın miraç alışmış yatağa sonunda hee ne güzel darısı diğer hatunların başına inşallah

bu arada gönülcüm ne oldu sünnet işi son durum nedir?

sanırım bu ara herkes yoğun. gelen giden yok fazla.

özellikle sabah herkes nerdekiiii?
bilmiyorumkismile

sorma güzelim yaaaa herkesin yoğun zamanına denk geldi valla
önceden görsen öyle sohbetler olurduki sayfaların hızına yetişemezdik inan
bir önceki topikte binli rakamlara ulaşmıştık sayfalarda gevezeleikten
ama sanırım iş yoğunluğundan bebeklerden fırsat bulunmuyor artık
birde sıkılanlarda oldu artık galiba neyse sağlık olsun ne yapalım

:emir_bebek: günaydın herkese

mutlu bir gün hepinizin olsun.a.s. a.s. opuyorumnanaktan

sanada günaydın şekerim

senin içinde mutlu sorunsuz bir gün olsun

ne oldu bahri bey kaydirigubbakcemile3

ıNSAN MıDESı
ınsan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır.
Ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan
doğruya onikiparmak barsağına geçer. Midenin küçük
eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide caddesi denen
bir oluk bulunur. Sıvı gıdalar bu yolu takip ederek zaten
devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını
(pilor) geçerek 12 parmak barsağına (duodenum) geçer.
Eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse bunlar önce
midede birikir, asitle karışarak mikropları ölür ve
sonra 12 parmak barsağına geçer.
Bu durumda oturarak su içme usulüne uymakla insan kolera
da dâhil, birçok insan hastalıklarından korunmuş olur.
Rastgele yerde meşrubatı alıp ayakta içenler bu
tehlikeye daha fazla maruz kalır

İNSAN MİDESİ
İnsan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır.

teşekkürler. istifade edilecek bir yazı a.s.

merhaba hanımlar naıslsnız?
şöyle bi bakayım dedim
Gülçin geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım detaylı anlatmışssın canın çok yanmıştır valla düşününce bile içim cızz etti
herkesler iyidir umarım
arifem inş bi daha ki ay gönlüne göre olur cnm hep dua ediyorum senin için en kısa zamanda güzel haber alacakmışız gibi geliyor amam rabbimin bileceği şey tabi
herkesi öpüyoruz ben evi toplayayım zeynebi sağlık ocağına götüreceğim
bi kilosuna boyuna bakalım havlar soğuk olunca bi yere gidemedik

şöyle bi bakayım dedim
Gülçin geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım detaylı anlatmışssın canın çok yanmıştır valla düşününce bile içim cızz etti
herkesler iyidir umarım
arifem inş bi daha ki ay gönlüne göre olur cnm hep dua ediyorum senin için en kısa zamanda güzel haber alacakmışız gibi geliyor amam rabbimin bileceği şey tabi
herkesi öpüyoruz ben evi toplayayım zeynebi sağlık ocağına götüreceğim
bi kilosuna boyuna bakalım havlar soğuk olunca bi yere gidemedik

Beyazım maşallah bana 2 tur bindirdin sempatiksalakcinni, maşallah. Kuzucuklarına iyi bak.

İNSAN MİDESİ
İnsan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır.

Canım bir biyolog olarak çok doğru ve güzel bir paylaşım yaptığını söyleyebilirim. Bişi daha, ayakta su içmeyi çok fazlalaştırısanız reflü kapınızda demektir.

merhaba kızlar günaydın nasılsınız herşey yolundadır umarımm

kızlar pazar günü kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif dün akşam itibariyle adet söktürücü kullanmaya başladım adet oluncada miniğime bir adım daha yaklaşmak için gereken neyseyapım aşamasına koyulucaz allahın izniyle eğer herşey yolunda gider bi aksilik çıkmazsa tahminimce buayın son haftası aşılamam olur bütün kalbimle bu sefer geleceğini düşünsemde yinede rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum ve rabbim bana ve nerde isteyen varsa herkese nasip eder inşalalhhh benden bu kadarr

gülçincim çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah şimdi nasılsın ceren nasıll
ablacım nasılsın oğluşun nasıl düzeldinmi sen
burcum nasılsın canım miraç nasıl
özgem nasılsın canım sende hala yoğunmusun
nurcum sen nasılsın ya bilgisayarın yapılmış gözünaydın ilayda nasıl

Kumsalım şu sabrına hayranım. Nasıl becerdiğini bana da öğretir misin? Hala salya sümük gidiyorum ben her ay. Benim de dün adet olmam gerekiyordu. Bişi yoktur zaten idrar testi negatif çıktı. Kana gitmek bile istemiyorum. Hayıt içiyorum, 2 ay daha içicem inşallah. Aşılaman inşallah yolunda gider. Benim için aşılama da geçti tüpe geldik ama eşimin inadı bir türlü kırılmıyor, devam edemiyoruz..Hayırlısı hakkımızda..

slm biz geldik kızımla kucagımda oda bakmak istiyormuş bilgisayara öyle ce yazdıklarma bakıyor..eee ne var ne yok çoktandır gelemedim gerçi pek merak eden olmamıştır ama yine yazayım annemler geldi kardeşlerim falan yeni gittiler facebook bile giremiyordum kardeşim sagolsun farmwilleye girip hallediyordu işlerimi.ben bir kaç dk lıgına girebiliyordum..gülçinim geçmş olsun...eee nur burcuu ablam arife gcan karpuz neşe hilal beyaz ierror hatice nasılsınız unuttugum varsa şimdiden özür dilerim..kimsecikler yok yarın grş inşallah...

:kedi: yaşasın beni de unutmamışsınız. Çok mutlu ettin beni, teşekkürler..Bebişin geldi ama hala isminin altında 4 gün kala yazıyor. boshayallersmile..Demek farmville seni de esir adı. Kaçıncı levelsin? Bir de cafe world var, yemek yapıyorsun, gir bak çok daha eğlenceli. Tabi benim gibi ilgilenecek bişeyi olmayanlar için oyunlar iyi geliyor..:sinifsinif:

günaydın kızlar

Canım ablacım, derslere başladın mı?Paşan nasıl?

herkeseee günaydınnn
topiğimiz tee nerelere düşmüş zor kurtardım hadi gelin gari artıkın

Bulcuk canım nasılsın? Bebişin nasıl?

herkese merhabalar
bilgisayarıma yeni ram taktık tekrar çökene kadar buralardayım

Nur nasılsın canım? Kilo vermeye başlamışsın maşallah, takımlara grdin mi? Çok faydası oluyor. Ben takımdan çıktığımdan beri çok kilo aldım..Meleğin nasıl?

Hepinizi tek tek öpüyorum...

Slm canlarım giremiyorum uzun zamndır bütün vaktimi oğluşum alıyo ki ben bundan çok memnunum nasılsınız özledim szileri umarım herkes iydir öpüyorum hepinizi.

Beyazım maşallah bana 2 tur bindirdin sempatiksalakcinni, maşallah. Kuzucuklarına iyi bak.

Canım bir biyolog olarak çok doğru ve güzel bir paylaşım yaptığını söyleyebilirim. Bişi daha, ayakta su içmeyi çok fazlalaştırısanız reflü kapınızda demektir.

...

canım benim senin meleğinde en kısa zamanda gelir inşş
kzı meslekdaşımmışsın çok sevindim
öpüyorum cnm bende seniopuyorumnanaktan

Meleğime kavuşmama kısmetse 8 gün kaldı.Allahım yardımcım oldun benim ve herkesin.çok heyecanlı ve kaygılıyım.eyvahedigeldismile

slm kızlar sevtabın bebğinde enfeksyon olmuş 10 gün hastanede kalmışlar
hepinize slm söyledi

canım benim senin meleğinde en kısa zamanda gelir inşş
kzı meslekdaşımmışsın çok sevindim
öpüyorum cnm bende seniopuyorumnanaktan

Aminnnnnnnn canım. Ben senin biyolog olduğunu hatırlıyorum hatta labaranttın yanılmıyorsam, bana çok faydalı bilgiler vermiştin zamanında. Allah razı olsun. Dularını bekliyorum, ben de seni öpüyorum canım benim.

Meleğime kavuşmama kısmetse 8 gün kaldı.Allahım yardımcım oldun benim ve herkesin.çok heyecanlı ve kaygılıyım.eyvahedigeldismile

Canım ne güzel maşallah, herşey çok güzel geçecek hiç endişelenme. En zoru hamiş kalabilmek. Mucizen yakında kollarında olacak inşallah. Lütfen be ve benim gibiler için dua et doğuma giderken.

hepinize slm söyledi

AS, kim bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda Rabbim şifa verir.

Kumsalım burayı takip ettiğini biliyorum. Canım adet düzensizliğin bana benziyor, hiç prolaktinini ölçtürdün mü?Bak benimki yüksek hem hamiş kalmayı engelliyor hem adeti. Canım lütfen yaptırmadıysan hiç boşu boşuna vakit kaybetme hemen tahlil yaptır.

günaydınnnnnnnnnn milleeetttttt nabersinizzzz
ben çok yoğun olmala beraber iyiyim şükür bir yaramazlık yok

GÜNAYDİN CANOLARRRRRR zemuszemus TOPLAŞALIMM KIPRAŞALIM HAYDEEEEE :sm_cool:

nerdeeeeee baksana gelmediğim halde sayfalar ilerlememiş

teşekkürler. istifade edilecek bir yazı a.s.

edin gariiii zemuszemus

şöyle bi bakayım dedim

merhaba güzelim hoşgeldin
canım çok yandı evet ama yaptırmak zorunda kaldım durdukça daha kötüye gidiyormuş sağlıkçısınız iyi bilirsiniz bu durumları allah korusun ihmal edilen bu durum kangrene kadar gidermiş neyse geçti şimdilik ve umarımda tekrarlamaz :Saruboceq:
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ne kadarlık oldu aşerme felan başladımı?
zeynep nasıl iyimi?

sağolasın birtanem
bende bu bilginden faydalandım
benim eşimde reflü var ve hep ayakta su içer akşam uyardım onu bu konuda sağolasın opuyorumnanaktan

Slm canlarım giremiyorum uzun zamndır bütün vaktimi oğluşum alıyo ki ben bundan çok memnunum nasılsınız özledim szileri umarım herkes iydir öpüyorum hepinizi.

canımmmmmmmmm hoş geldinnnn nasılsınnnn
bizlerde seni özledik güzelim ara ara fırsat buldukça gel haber et kendinden sen nasılsın oğluşun nasıl keyifler yerindemi herşey yolundamı?
ilk fırsatta oğluşunun resimlerini bekliyoruz annesi ona göre opuyorumnanaktan

heyecanlı olman normal ama kaygılanma allahın izin ile sende meleğine kavuşacaksın rabbim kolay doğum nasip etsin. :Saruboceq:

hepinize slm söyledi

günaydın dünürümmmm
hayırdır yaa ne enfeksiyonu bu böyle 10 gün hastanede yatacak kadar?
kııı sen nerden öğrendim bakiiiimm aklinialirimsmile

günaydin canlarımmmmm zemuszemus

gülçinnn çiftliğim açılmıyoooo bilmiyorumkismile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

a.s. a.s. a.s. günaydın herkese sevgiler minişlerinizi öpüyorum.

gülçincim allahın cezası bahri tarih oldu:lepi:
sonunda bitirdik işi. ne satıştı dillere destan. tapu tapu olalı böyle devir görmedi.alsanaalsanasmile

neyse öpüyorum çitlenbikiopuyorumnanaktan

Back
X