Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s. herkese günaydın . gerçi kimse yok ama ben gidince
arkamdan söylenen günaydınlarıda alırım üstüme ben.
tüm bebişleri öptüm .sağlık sıhhat mutluluk diliyorum.![]()
gülçincim sanada geçmişolsun. eşiminde aynı sorunu var ama o hep çekiyor,
operasyona yanaşmıyor. umarım birgün oda kurtulur.opuyorumnanaktan
günaydin kıslaaaaarrrrrr zemuszemus
merhaba kızlar günaydın nasılsınız herşey yolundadır umarımm
kızlar pazar günü kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif dün akşam itibariyle adet söktürücü kullanmaya başladım adet oluncada miniğime bir adım daha yaklaşmak için gereken neyseyapım aşamasına koyulucaz allahın izniyle eğer herşey yolunda gider bi aksilik çıkmazsa tahminimce buayın son haftası aşılamam olur bütün kalbimle bu sefer geleceğini düşünsemde yinede rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum ve rabbim bana ve nerde isteyen varsa herkese nasip eder inşalalhhh benden bu kadarr
gülçincim çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah şimdi nasılsın ceren nasıll
ablacım nasılsın oğluşun nasıl düzeldinmi sen
burcum nasılsın canım miraç nasıl
özgem nasılsın canım sende hala yoğunmusun
nurcum sen nasılsın ya bilgisayarın yapılmış gözünaydın ilayda nasıl
selam kızlarrrr
dünürm geçmiş olsun amma zor geçmiş öylee yaa
kumsalcım hayrlısıyla 2010 senin yılın olucak
herkese günaydınnnnn
ama kimseler yok mafoldumben
saat 5 hala kimse yok:umursamaz:
slm biz geldik kızımla kucagımda oda bakmak istiyormuş bilgisayara öyle ce yazdıklarma bakıyor..eee ne var ne yok çoktandır gelemedim gerçi pek merak eden olmamıştır ama yine yazayım annemler geldi kardeşlerim falan yeni gittiler facebook bile giremiyordum kardeşim sagolsun farmwilleye girip hallediyordu işlerimi.ben bir kaç dk lıgına girebiliyordum..gülçinim geçmş olsun...eee nur burcuu ablam arife gcan karpuz neşe hilal beyaz ierror hatice nasılsınız unuttugum varsa şimdiden özür dilerim..kimsecikler yok yarın grş inşallah...
gülcincim canim cok cok gecmis olsun.allah yardimcin olsun..
biz iyiyiz kizlar hersey yolunda simdilik.miracda bu arada yatagina alisdi zor zahmet benimle yatiyordu dogdundan beri simdi sükür alisdi zorda olsa... bizde hadiseler bundan ibaret herkeze slm ve mucukkkkkkkk
sanırım bu ara herkes yoğun. gelen giden yok fazla.
özellikle sabah herkes nerdekiiii?
bilmiyorumkismile
günaydın herkese
mutlu bir gün hepinizin olsun.a.s. a.s. opuyorumnanaktan
İNSAN MİDESİ
İnsan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır.
Ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan
doğruya onikiparmak barsağına geçer. Midenin küçük
eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide caddesi denen
bir oluk bulunur. Sıvı gıdalar bu yolu takip ederek zaten
devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını
(pilor) geçerek 12 parmak barsağına (duodenum) geçer.
Eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse bunlar önce
midede birikir, asitle karışarak mikropları ölür ve
sonra 12 parmak barsağına geçer.
Bu durumda oturarak su içme usulüne uymakla insan kolera
da dâhil, birçok insan hastalıklarından korunmuş olur.
Rastgele yerde meşrubatı alıp ayakta içenler bu
tehlikeye daha fazla maruz kalır
merhaba hanımlar naıslsnız?
şöyle bi bakayım dedim
Gülçin geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım detaylı anlatmışssın canın çok yanmıştır valla düşününce bile içim cızz etti
herkesler iyidir umarım
arifem inş bi daha ki ay gönlüne göre olur cnm hep dua ediyorum senin için en kısa zamanda güzel haber alacakmışız gibi geliyor amam rabbimin bileceği şey tabi
herkesi öpüyoruz ben evi toplayayım zeynebi sağlık ocağına götüreceğim
bi kilosuna boyuna bakalım havlar soğuk olunca bi yere gidemedik
İNSAN MİDESİ
İnsan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır.
Ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan
doğruya onikiparmak barsağına geçer. Midenin küçük
eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide caddesi denen
bir oluk bulunur. Sıvı gıdalar bu yolu takip ederek zaten
devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını
(pilor) geçerek 12 parmak barsağına (duodenum) geçer.
Eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse bunlar önce
midede birikir, asitle karışarak mikropları ölür ve
sonra 12 parmak barsağına geçer.
Bu durumda oturarak su içme usulüne uymakla insan kolera
da dâhil, birçok insan hastalıklarından korunmuş olur.
Rastgele yerde meşrubatı alıp ayakta içenler bu
tehlikeye daha fazla maruz kalır
merhaba kızlar günaydın nasılsınız herşey yolundadır umarımm
kızlar pazar günü kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif dün akşam itibariyle adet söktürücü kullanmaya başladım adet oluncada miniğime bir adım daha yaklaşmak için gereken neyseyapım aşamasına koyulucaz allahın izniyle eğer herşey yolunda gider bi aksilik çıkmazsa tahminimce buayın son haftası aşılamam olur bütün kalbimle bu sefer geleceğini düşünsemde yinede rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum ve rabbim bana ve nerde isteyen varsa herkese nasip eder inşalalhhh benden bu kadarr
gülçincim çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah şimdi nasılsın ceren nasıll
ablacım nasılsın oğluşun nasıl düzeldinmi sen
burcum nasılsın canım miraç nasıl
özgem nasılsın canım sende hala yoğunmusun
nurcum sen nasılsın ya bilgisayarın yapılmış gözünaydın ilayda nasıl
slm biz geldik kızımla kucagımda oda bakmak istiyormuş bilgisayara öyle ce yazdıklarma bakıyor..eee ne var ne yok çoktandır gelemedim gerçi pek merak eden olmamıştır ama yine yazayım annemler geldi kardeşlerim falan yeni gittiler facebook bile giremiyordum kardeşim sagolsun farmwilleye girip hallediyordu işlerimi.ben bir kaç dk lıgına girebiliyordum..gülçinim geçmş olsun...eee nur burcuu ablam arife gcan karpuz neşe hilal beyaz ierror hatice nasılsınız unuttugum varsa şimdiden özür dilerim..kimsecikler yok yarın grş inşallah...
günaydın kızlar
herkeseee günaydınnn
topiğimiz tee nerelere düşmüş zor kurtardım hadi gelin gari artıkın
herkese merhabalar
bilgisayarıma yeni ram taktık tekrar çökene kadar buralardayım
Beyazım maşallah bana 2 tur bindirdin sempatiksalakcinni, maşallah. Kuzucuklarına iyi bak.
Canım bir biyolog olarak çok doğru ve güzel bir paylaşım yaptığını söyleyebilirim. Bişi daha, ayakta su içmeyi çok fazlalaştırısanız reflü kapınızda demektir.
...
canım benim senin meleğinde en kısa zamanda gelir inşş
kzı meslekdaşımmışsın çok sevindim
öpüyorum cnm bende seniopuyorumnanaktan
Meleğime kavuşmama kısmetse 8 gün kaldı.Allahım yardımcım oldun benim ve herkesin.çok heyecanlı ve kaygılıyım.eyvahedigeldismile
slm kızlar sevtabın bebğinde enfeksyon olmuş 10 gün hastanede kalmışlar
hepinize slm söyledi
GÜNAYDİN CANOLARRRRRR zemuszemus TOPLAŞALIMM KIPRAŞALIM HAYDEEEEE :sm_cool:
teşekkürler. istifade edilecek bir yazı a.s.
merhaba hanımlar naıslsnız?
şöyle bi bakayım dedim
Gülçin geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım detaylı anlatmışssın canın çok yanmıştır valla düşününce bile içim cızz etti
Canım bir biyolog olarak çok doğru ve güzel bir paylaşım yaptığını söyleyebilirim. Bişi daha, ayakta su içmeyi çok fazlalaştırısanız reflü kapınızda demektir.
Slm canlarım giremiyorum uzun zamndır bütün vaktimi oğluşum alıyo ki ben bundan çok memnunum nasılsınız özledim szileri umarım herkes iydir öpüyorum hepinizi.
Meleğime kavuşmama kısmetse 8 gün kaldı.Allahım yardımcım oldun benim ve herkesin.çok heyecanlı ve kaygılıyım.eyvahedigeldismile
slm kızlar sevtabın bebğinde enfeksyon olmuş 10 gün hastanede kalmışlar
hepinize slm söyledi