Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Silver5 canım Allah arzı olsun, Rabbim herşeyi gönlünüze göre hayırlısıyla versin. Neyse bu topiği fazla meşgul etmeyeyim, şimdi anneler ba kızabilir, bu ne görmediklik diye:)) ama dostlarım beni biliyorlar, gerçekten görememiştim hiç...Allah'ım hepimizin ayrdımcısı ol. Her işmizi rastgetir.

ama ben bu ay aşılama yaptırıcam bakalım sonuca göre bidaki aya denerim inşallah gerek kalmaz
tabi. rabbim hepimizin hakkındahayırlısını versin nesecim inşallah isteyen herkese anne olmayı nasip eder rabbim dularım seninle canım inşallah güzel haberler alırız

Saoalsın Kumsalım ve tüm canım arkadaşlarım. Hepinizi durumumdan haberdar edicem inşallah. Hepiniz Yaradan'a emanet olun...

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar güzel bir gün olur inşallah
fatoşcum canım nasılsın bizde özledik sizleri oğluşun çok tatlı maşallah
allah nazarlardan saklasın
canım benim çok saol amin canım
aman birtanem aman iyi ol yavrucum güzel günler çok yakında
şu adetinide bir ol bir sökül rahatla sonra sıra bebişte hayırlısı ile inşallah
:saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

Canımmm hoşgeldinnn tahmin etmiştim işe başladığını uzun süredirm yazmıyorsun çünkü canım yaaa 6,5 ay ne demek bir fiil yani ben üç ay evde durdum bunalıma girdim çocuk olduğu halde. çalışmaya alışınca insan böyle oluyor tatlım yaaa allah işimizi rast getirsin inş.

Evet geceleri takip etmişsin herşeyden haberdarsın sıkı takipçi kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

umarım öyle olur dünüüürr opuyorumnanaktan

oyyy dünüürrr kıyamam sanaa bu kötü bir çelişki ama işe başladığında inan herşey daha düzenli oluyor balım
bu arada haziranda demişsin? Iş hazırmı ne yaptın?

Sağol canım çok şükür atlattım en azından şimdilik umarım tekrarlamaz acı verici bir durum mafoldumben
şeker kız iyi teyzesi ellerinden yanaklarından öper bir sorun yok çok şükür canım ya cemreninde mızmızları başlamış hee allah yardımcınız olsun güzelim yaa zor bunlar umarım bir an önce çıkarır dişlerini minik hanım

canımmmmm hoşgeldinnn gaz sorunu sizde de başladı demek allah sabır versin umarım çok uzun sürmez tatlım
oğlun çok ama çok tatlı maşallah kuzuma maşallah kırk bşr kere allahım onu sizlere bağışlasın inşallah canım benim. :saruboceq:

Günaydın birtanemmm iyiyim şükür yeni bir güne daha başladık sonunda
sen nasılsın herşey yolundamı keyifler yerindemi?
canım sorma valla baştan beri var kolik olmuş yavrum çok kıvranıyo.sen nasılsın cerencik nasıl.
canlarım, kötü gün dostlarım, canım arkadaşlarım,...
Size bir haberim var. Sabah ne buldum ben bakın :))

[ımg]http://img195.imageshack.us/img195/9940/grnt0553.jpg[/ımg]

ne olur dua edin, lütfe çok korkuyorum, gerçek mi bu? Hala inanamıyorum. Lütfen allah'ım meleğim benimle olsun, lütfen. Eşimden sonra ilk gülçinime dedim ve size şimdi de, dualarınızı bekliyorum..
canım meleğin seninle inanıyorum buna allahım yar ve yardımcın olsun inşallah 9 ay sonra kollarında 0olacak kuzucuk eminim.sanki kendşi testimi gördüm aynı böle çıkmıştı.

Fatoşum çok teşekkür ediyorum, moral oldun bana, çok korkuyorum arkadaşım yaaa. Dualrına amin diyorum. Lütfen çok dua istiyorum sizden...

Kızlar doktordan geldim, keseyi tam göremedi ama Beta Hcg 110,7 çıktı çok şükür. Şimdi neler yapılır hiç bilmiyorum. Vitamin falan kullanacak mıyım? Doktor bişi demed, pozitif çıkarsa haftaya gel keseye bakalım dedi. Ne olur dua edin bize...

Kızlar doktordan geldim, keseyi tam göremedi ama Beta Hcg 110,7 çıktı çok şükür. Şimdi neler yapılır hiç bilmiyorum. Vitamin falan kullanacak mıyım? Doktor bişi demed, pozitif çıkarsa haftaya gel keseye bakalım dedi. Ne olur dua edin bize...

ay canim cok sevindim.insallah hamilesindir dualarimiz seninle.darisi arifemize olsun

arkadaslar bugün mirac icin doktora gitdik sünet isi icin pipisinin ucu dardi bugün biraz ucunu acdi yani kesdi yavrum hic aglamadi.5.3 saat 10 dada allah nasip ederse sünet olucak......

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı sabahlar olsun çok güzel bir gün diliyorum

canımm benim bitanemm tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı kokusunu duymayı nasip eder inşallah bak gördünmü nesecim bunların hepsini senin için yazıyoruz rabbimize şükürler olsun bu günleride gördük inşallah çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin her şeyuin tadını çıkar canım sakın hiç birşeyden olmadık yere sıkıntı yapma kendine inan çok ama çok sevindim ve şuan sevinçten ağlamamak için zor dururyorum
rabbim nazarlardan kem gözlerden korurusn inşallahh dularımız seninle canım allahın izniyle sırada kalp atışlarını duymak var inşallahhhhh
ay canim cok sevindim.insallah hamilesindir dualarimiz seninle.darisi arifemize olsun
sağol canım inşallah bir ben kaldım inşallah bir gün bende yazarım buraya bu sevincimi inşalalhh
arkadaslar bugün mirac icin doktora gitdik sünet isi icin pipisinin ucu dardi bugün biraz ucunu acdi yani kesdi yavrum hic aglamadi.5.3 saat 10 dada allah nasip ederse sünet olucak......
çok geçmiş olsun canım hadi bakalım miniğimiz eykek olucak be :)))maşalalhh kuzucuğa
inşallah sünnet sonrası rahat olur gönülcüm şimdiden allah şifa versin

heeeyyyyyyy milleeeeeetttttt ben deddimmmmmmm
herkeseeee komacaaaaaaaannnnnnn günaydınnnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım aynen öyle nasıl bekledğimi tahmin ediyorsundur
hemde nasıl rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah

tahmin etmezmiyim canım benimmmmmmmmmm
inşallah rabbim sanada nassip edecek hayırlısı ile işallah cancanımm....
neşe sırasını savdı allahın izini ile umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir ve meleğine kavuşur.
şimdi tüm dualarımız sadece sana birtanem inşallah sende en kısa sürede bu güzel haberi bize vereceksin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım sorma valla baştan beri var kolik olmuş yavrum çok kıvranıyo.sen nasılsın cerencik nasıl.

ooyy canım yaaa her bebekte az yada çok oluyor bu gaz sorunu allah size sabır versin umarım çok uzun sürmez birtanem.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ALLAHIIIIIIIIIIIIMMMMMMM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖSTERDİN BİZLERE :Saruboceq: :Saruboceq:
Rabbim nerde evlat hasreti çeken var ise bir an önce dindirsin o hasreti özlemi :Saruboceq:

inşallah pozitif çıkacak ve sen haftaya keseyi göreceksin ondan sonraki haftada kalp atışlarını o minik pıt pıtları duyacaksın canımmmm :Saruboceq: kaydirigubbakcemile2

canımmmmmmm hoşgeldinnnnnnn
miraç sünnet oluyor delikanlı oluyor heee canım benim inşallah herşey yolunda gider inan böylesi çok daha iyi olacak hem senin için hem oğluşumuz için inşallah hemencecik toparlanır ve hiç bir sorun olmaz. :Saruboceq:

Kumsalım bu yazdıklarnın aynısını çok kısa süre sonra ben sana yazıcam inşallah...

inşşaaaaaaaallllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

heeeyyyyyyy milleeeeeetttttt ben deddimmmmmmm
herkeseeee komacaaaaaaaannnnnnn günaydınnnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tahmin etmezmiyim canım benimmmmmmmmmm
inşallah rabbim sanada nassip edecek hayırlısı ile işallah cancanımm....
neşe sırasını savdı allahın izini ile umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir ve meleğine kavuşur.
şimdi tüm dualarımız sadece sana birtanem inşallah sende en kısa sürede bu güzel haberi bize vereceksin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ooyy canım yaaa her bebekte az yada çok oluyor bu gaz sorunu allah size sabır versin umarım çok uzun sürmez birtanem.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ALLAHIIIIIIIIIIIIMMMMMMM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖSTERDİN BİZLERE :Saruboceq: :Saruboceq:
Rabbim nerde evlat hasreti çeken var ise bir an önce dindirsin o hasreti özlemi :Saruboceq:

inşallah pozitif çıkacak ve sen haftaya keseyi göreceksin ondan sonraki haftada kalp atışlarını o minik pıt pıtları duyacaksın canımmmm :Saruboceq: kaydirigubbakcemile2

canımmmmmmm hoşgeldinnnnnnn
miraç sünnet oluyor delikanlı oluyor heee canım benim inşallah herşey yolunda gider inan böylesi çok daha iyi olacak hem senin için hem oğluşumuz için inşallah hemencecik toparlanır ve hiç bir sorun olmaz. :Saruboceq:

inşşaaaaaaaallllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldin canım günaydın nasılsın
inşallah gülçinim o kadar çok istiyorumki anlatıcak kelime bulamıyorum artık özlemimi sığdıramıyorum hiç biryere rabbim hayırlısıyla banada nasip eder inşalalh beklemekten ve dua etmekten başka çarem yok neseye o kadar çok sevindimki tarif edemem omun için isteğim inşallah sağlıklı kucaklar bebişinii çok sağol gülçinim allah razı olsun hepinizden

hoşgeldin canım günaydın nasılsın
inşallah gülçinim o kadar çok istiyorumki anlatıcak kelime bulamıyorum artık özlemimi sığdıramıyorum hiç biryere rabbim hayırlısıyla banada nasip eder inşalalh beklemekten ve dua etmekten başka çarem yok neseye o kadar çok sevindimki tarif edemem omun için isteğim inşallah sağlıklı kucaklar bebişinii çok sağol gülçinim allah razı olsun hepinizden

hoş bulduk birtanem iyiyim şükür bildiğin gibi devam :hulya:

sabır birtanem evet sabır allahım seninde yüzünü güldürecek inşallah. :Saruboceq:

allah cümlemizden razı olsun bebeğim yaaa :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız?

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

neşecim hayırlı olsun allah kucagına da almayı nasip etsin...kumsalım darısı a allahım tez zamanda sana da yaşatsın bu duyguyu...

kızlar umarım herkes iyidir...kartepeciler ne güzel fotolarınız var gördüm sizler pek benim fotolarıma bakmasızda ben size bakıp yorumumu yaptım...aşkolun insan bi haber verir dimi belki bizde gelirdik hııı..neyse canınız sagolsun...:olmaz::olmaz:

bizde mama yiyecektik yemeden size yazayım dedim..zaten bilg biraz fırat bulsam hemen farmvilleme bakıyorum buraya gelemiyorum gerçi farmvilleciler bilir sizde aynısı yapıyorsunuz gördügüm kadarıyla geçen girdim kimsecikler yok yazılarını okudum artık facebookta buluşacaz galiba diye okudum babamızın tarlası olsaydı bu kadar çalışmazdık
herhalde..bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

bende iki gündür evde degildim ablamlara gidiyordum ..banada degişiklik oldu evde sıkılıyordum zaman zman hafta sonu dışında pek dışarı çıkmıyorum bazen c.tesi günleri kızı anneme bırakıp çıkıyoruz bazen güvenemiyorum kendime kızı dışarıda zapedemem diye..üstesinden gelmem gerek bunun...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi::kedi:

neyse biz geri kaçalım mammızı yiyelim kızım uyuyor ama mam saati geçiyor sonra bütün düzenimiz bozuluyor...bu ara geceleride pek mızmız ...hepiniiz öptm...olumunekankayizsmile

ben geldiiimmmmmmmmmmmm,
nabersiniz şekerler
neşemmmm inş kuzun göbüşündedir canım benim o kadar sevindimki sana anlatamam
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Arifem en kısa zamanda senden de güzel haberlerini alırız inş.
öznurcum kuzuya afiyet olsun canım
gülçinim, ablacım nasılsınız bakalım

Back
X