heeeyyyyyyy milleeeeeetttttt ben deddimmmmmmm
herkeseeee komacaaaaaaaannnnnnn günaydınnnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet canım aynen öyle nasıl bekledğimi tahmin ediyorsundur
hemde nasıl rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah
tahmin etmezmiyim canım benimmmmmmmmmm
inşallah rabbim sanada nassip edecek hayırlısı ile işallah cancanımm....
neşe sırasını savdı allahın izini ile umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir ve meleğine kavuşur.
şimdi tüm dualarımız sadece sana birtanem inşallah sende en kısa sürede bu güzel haberi bize vereceksin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım sorma valla baştan beri var kolik olmuş yavrum çok kıvranıyo.sen nasılsın cerencik nasıl.
ooyy canım yaaa her bebekte az yada çok oluyor bu gaz sorunu allah size sabır versin umarım çok uzun sürmez birtanem.
Kızlar doktordan geldim, keseyi tam göremedi ama Beta Hcg 110,7 çıktı çok şükür. Şimdi neler yapılır hiç bilmiyorum. Vitamin falan kullanacak mıyım? Doktor bişi demed, pozitif çıkarsa haftaya gel keseye bakalım dedi. Ne olur dua edin bize...
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ALLAHIIIIIIIIIIIIMMMMMMM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖSTERDİN BİZLERE :Saruboceq: :Saruboceq:
Rabbim nerde evlat hasreti çeken var ise bir an önce dindirsin o hasreti özlemi :Saruboceq:
inşallah pozitif çıkacak ve sen haftaya keseyi göreceksin ondan sonraki haftada kalp atışlarını o minik pıt pıtları duyacaksın canımmmm :Saruboceq: kaydirigubbakcemile2
arkadaslar bugün mirac icin doktora gitdik sünet isi icin pipisinin ucu dardi bugün biraz ucunu acdi yani kesdi yavrum hic aglamadi.5.3 saat 10 dada allah nasip ederse sünet olucak......
canımmmmmmm hoşgeldinnnnnnn
miraç sünnet oluyor delikanlı oluyor heee canım benim inşallah herşey yolunda gider inan böylesi çok daha iyi olacak hem senin için hem oğluşumuz için inşallah hemencecik toparlanır ve hiç bir sorun olmaz. :Saruboceq:
Kumsalım bu yazdıklarnın aynısını çok kısa süre sonra ben sana yazıcam inşallah...
inşşaaaaaaaallllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: