Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlısın canım benim sağol teşekkür ederim
beğenmedinmiiiiiii ohaoldumsmile
ay valla dünür kaşıdım kaşıdım dualar okudum kuranlar okudum yeterki böle devam etsin bana yeter
3 bucuk dişi var dünür alt ikisi üst ikisi ama sanırım alttan yan diş gelio çok sert elimle baktımda önce o çıkıcak galiba üstlerden sonra hangiler çıkıo ki bilmiyorum
Günaydın kızlar, herşey yolunda galiba maşallah. Aman da aman Mirac'ın işleri de çıkarmış, annesine naz da yaparmış. Kız zaman ne çabuk geçti? Maşallah 1 yaşında sizin minişler. Darısı bizim ve Kumsalımın başına. Kızlar bizim de 40 günümüz kaldı inşallah, tabi erken de olabilir geç de. Yarın dr'a gidicez bakalım. Biraz zayıf dedi, yarın bakacakmış kilo aldı mı diye? Bence normal ama bakalım. Obez yapacak bu dr oğlumu. Kızlar Faruk ismi nasıl?
canlar merhaba nasılsınız dün evde yoktum giremedim herkes iyimi....
neşe faruk ismi güzel adıyla yaşasın tüm kuzucukalr...
günaydınnnn kızlar
neşecim maşallah az kalmış doğuma hayırlısıyla gelsin paşa
isim güzel bence
kaşı sen kaş her yerde herkesede söyleme deli kıss allah bozmasın aman yesin damadım yesinde büyüsün....
valla hiç belli olmuyor canım yaaa sırasına göre çıkmıyorlarki
canım hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın iyimisin?
canlar merhaba nasılsınız dün evde yoktum giremedim herkes iyimi....
neşe faruk ismi güzel adıyla yaşasın tüm kuzucukalr...
ah canım daha yeni gördüm kaynanama gittiydimiyiz bizde şükür...
İyiyim şükür canım dün gittik dr'a 2350gr olmuş şükür. Yalnız bir problemimiz var, kızlar benim bebişim hala ters, bunun aşağıya dönmesi için yapılabilecek bişi biliyormusunuz? 15 güne kadar dönmezse sezeryan tarihi verilecek.
günaydın güzel bir hafta olur inşallah
kızlar slmmm
nasılsınız özledim sizi çok...bayramınız nasıl geçti umarım bir sıkıntı yoktur sizde bebişlerde..bizde yaramazlık tam gaz.. bayram tam bir curcuna geçti berra hanımın uyku problemi oldu tam anlamıyla oturtamadık ugraşıyoruz işte..bizim böcek tam anlamıyla sürünüyor yerlerde gitmedigi yer kalmıyor sürekli sürünüp gezdigi içinde işler bitmiyor yerler her daim temiz olmak zorunda öyle sallayamıyorum ..böyle işte bizde durumlar..sizleri öpüyorum..