Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Günaydın

G ünaydın, günün aydın olsun.
Ü züntü ve kader senden uzakta olsun.
N azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
A ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
Y arının dünden güzel
D ünün hatıra olsun
I sıtsın güneş içini
N e dilersen o olsun….

günaydın kızlar nasılsınız
biz iyyiz çok şükür Miraçda iyi
bu sıralar yemesi düzeldi hala kaşığı kabul etmiyor ama en azından elimle verebilceğim köfte tavuk gibi şeyleri yiyyo kendi yiyyo daha doğrusu masasına koyyorum ordan yiyyo anca bu şekilde alıştırabildim
gelicek yeni bi diş yeni bi yememe krizine neden olcak dabi

dünürüm hoş gelmişsin sefalar getirmişsin canım hadi gözün aydın normal yaşama dönmeye başlamışsınız aman diyim aman dilini ısır bir taraflarını kaşı maşallah maşallah.
İnşallah bu şekilde devam eder
de bakimmm damadımın kaç dişi çıktı acep?

ay valla dünür kaşıdım kaşıdım dualar okudum kuranlar okudum yeterki böle devam etsin bana yeter
3 bucuk dişi var dünür alt ikisi üst ikisi ama sanırım alttan yan diş gelio çok sert elimle baktımda önce o çıkıcak galiba üstlerden sonra hangiler çıkıo ki bilmiyorum

Günaydın kızlar, herşey yolunda galiba maşallah. Aman da aman Mirac'ın işleri de çıkarmış, annesine naz da yaparmış. Kız zaman ne çabuk geçti? Maşallah 1 yaşında sizin minişler. Darısı bizim ve Kumsalımın başına. Kızlar bizim de 40 günümüz kaldı inşallah, tabi erken de olabilir geç de. Yarın dr'a gidicez bakalım. Biraz zayıf dedi, yarın bakacakmış kilo aldı mı diye? Bence normal ama bakalım. Obez yapacak bu dr oğlumu. Kızlar Faruk ismi nasıl?

günaydınnnn kızlar

neşecim maşallah az kalmış doğuma hayırlısıyla gelsin paşa
isim güzel bence

ay valla dünür kaşıdım kaşıdım dualar okudum kuranlar okudum yeterki böle devam etsin bana yeter
3 bucuk dişi var dünür alt ikisi üst ikisi ama sanırım alttan yan diş gelio çok sert elimle baktımda önce o çıkıcak galiba üstlerden sonra hangiler çıkıo ki bilmiyorum

kaşı sen kaş her yerde herkesede söyleme deli kıss allah bozmasın aman yesin damadım yesinde büyüsün....

valla hiç belli olmuyor canım yaaa sırasına göre çıkmıyorlarki :1:

Günaydın kızlar, herşey yolunda galiba maşallah. Aman da aman Mirac'ın işleri de çıkarmış, annesine naz da yaparmış. Kız zaman ne çabuk geçti? Maşallah 1 yaşında sizin minişler. Darısı bizim ve Kumsalımın başına. Kızlar bizim de 40 günümüz kaldı inşallah, tabi erken de olabilir geç de. Yarın dr'a gidicez bakalım. Biraz zayıf dedi, yarın bakacakmış kilo aldı mı diye? Bence normal ama bakalım. Obez yapacak bu dr oğlumu. Kızlar Faruk ismi nasıl?

canım hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın iyimisin?

canlar merhaba nasılsınız dün evde yoktum giremedim herkes iyimi....
neşe faruk ismi güzel adıyla yaşasın tüm kuzucukalr...

günaydınnnn kızlar

neşecim maşallah az kalmış doğuma hayırlısıyla gelsin paşa
isim güzel bence

Saoalsın canım, daha da az kaldı çünkü haftamız öne kaydı biraz. Dua edin bize bol bol. İsmi beğenmene sevindim.

kaşı sen kaş her yerde herkesede söyleme deli kıss allah bozmasın aman yesin damadım yesinde büyüsün....

valla hiç belli olmuyor canım yaaa sırasına göre çıkmıyorlarki :1:

canım hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın iyimisin?

İyiyim şükür canım dün gittik dr'a 2350gr olmuş şükür. Yalnız bir problemimiz var, kızlar benim bebişim hala ters, bunun aşağıya dönmesi için yapılabilecek bişi biliyormusunuz? 15 güne kadar dönmezse sezeryan tarihi verilecek.

canlar merhaba nasılsınız dün evde yoktum giremedim herkes iyimi....
neşe faruk ismi güzel adıyla yaşasın tüm kuzucukalr...

Saoalsın Fatoşum. Aminnnnnnnn diyorum. Rabbim hepimizi yavrularımıza bağışlasın..
Rüzgarımdenizim napıyor?

ah canım daha yeni gördüm kaynanama gittiydimiyiz bizde şükür...

hımmm anladım babaanneye götürdün arası yani
Allah iyilik versin güzelim...

İyiyim şükür canım dün gittik dr'a 2350gr olmuş şükür. Yalnız bir problemimiz var, kızlar benim bebişim hala ters, bunun aşağıya dönmesi için yapılabilecek bişi biliyormusunuz? 15 güne kadar dönmezse sezeryan tarihi verilecek.

canım benim bak paşa kilo almaya başlamış ne güzel işte sen beni dinle accıkın pişman olmazsın yavrucum...
Ayrıcada sen bunca rahatsızlığına rağmen hala normal doğummu düşünüyorsun çocuğun dönmesi için yapılacak bir şey yok tatlımj oturup herşeyin hayırlısı olsun diye dua edeceksin o kadar bence sezeryan dan da o kadar korkma burda çoğumuz sezeryan olduk biliyorsun bunuda uzun uzun anlattım ben sana balım....

günaydın güzel bir hafta olur inşallah

günaydın canımın içiii umarım öyle bir gün olur güzelim.
Nasılsın şekerim iyimisin?

kızlar slmmm

nasılsınız özledim sizi çok...bayramınız nasıl geçti umarım bir sıkıntı yoktur sizde bebişlerde..bizde yaramazlık tam gaz.. bayram tam bir curcuna geçti berra hanımın uyku problemi oldu tam anlamıyla oturtamadık ugraşıyoruz işte..bizim böcek tam anlamıyla sürünüyor yerlerde gitmedigi yer kalmıyor sürekli sürünüp gezdigi içinde işler bitmiyor yerler her daim temiz olmak zorunda öyle sallayamıyorum ..böyle işte bizde durumlar..sizleri öpüyorum..

kızlar slmmm

nasılsınız özledim sizi çok...bayramınız nasıl geçti umarım bir sıkıntı yoktur sizde bebişlerde..bizde yaramazlık tam gaz.. bayram tam bir curcuna geçti berra hanımın uyku problemi oldu tam anlamıyla oturtamadık ugraşıyoruz işte..bizim böcek tam anlamıyla sürünüyor yerlerde gitmedigi yer kalmıyor sürekli sürünüp gezdigi içinde işler bitmiyor yerler her daim temiz olmak zorunda öyle sallayamıyorum ..böyle işte bizde durumlar..sizleri öpüyorum..

kıısss ne çok dert yanmışsın anacım aboowww ya çalışıyor olsaydın birde öyle düşün :1: :1:

iyisiniz ya önemli olan bu gerisini salla gitsin yaaaaa

Back
X