Oğlumun ablası çok dua etsin bize..Korku sardı bizi. Oğlum da korkudan yerine yerleşemiyor, ters ters oturuyor bakalım:)) Kızlar cumaresi dr'a gidicez hala dönmediyse sezeryan tarihi verilecek. Hastaneye giderken neler lazım oluyor? Gülçinim saoalsun alışveriş konusunda bana rehber oldu, szin de tavsiyeleriniz varsa alayım, her yardıma ve duaya ihtiyacımız var çünkü. Şükür bugünlerimize, az kaldı inşallah..
Kumsalım ben de seni merak ediyordum, neler oldu, üstüsüte gelenlr ne? Canım sabret bak hepsi unutulacak inşallah. Sadece sınavın biraz ağır, eminim mükafatında o derece büyük olacak. Sakın pes etme olur mu?Bak ben de ne isyanlar ettim şükür şimdi birkaç haftamız kaldı inşallah, sen de yaşayacaksın bunları, yeterki kasma kendini çok. Yaradan senin yavruna da "ol" diyecek inşallah tez zamanda. Doğuam giderken de hep dualar edicem hepinize inşallah, hiç üzülme tamam mı?
tamam canım oğluşunun ablasıda dua eder onun anneside merak etme sen rahat ol korkulacak hiç bir şey yok unutacaksın bu günleri hatırlamayacaksın bile oğluşuna baktıkça onun yüzüne baktıkça dünya umurunda olmayacak....
Her zaman her daim duacınım canım güzel hayır haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan