Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Oğlumun ablası çok dua etsin bize..Korku sardı bizi. Oğlum da korkudan yerine yerleşemiyor, ters ters oturuyor bakalım:)) Kızlar cumaresi dr'a gidicez hala dönmediyse sezeryan tarihi verilecek. Hastaneye giderken neler lazım oluyor? Gülçinim saoalsun alışveriş konusunda bana rehber oldu, szin de tavsiyeleriniz varsa alayım, her yardıma ve duaya ihtiyacımız var çünkü. Şükür bugünlerimize, az kaldı inşallah..

Kumsalım ben de seni merak ediyordum, neler oldu, üstüsüte gelenlr ne? Canım sabret bak hepsi unutulacak inşallah. Sadece sınavın biraz ağır, eminim mükafatında o derece büyük olacak. Sakın pes etme olur mu?Bak ben de ne isyanlar ettim şükür şimdi birkaç haftamız kaldı inşallah, sen de yaşayacaksın bunları, yeterki kasma kendini çok. Yaradan senin yavruna da "ol" diyecek inşallah tez zamanda. Doğuam giderken de hep dualar edicem hepinize inşallah, hiç üzülme tamam mı?

tamam canım oğluşunun ablasıda dua eder onun anneside merak etme sen rahat ol korkulacak hiç bir şey yok unutacaksın bu günleri hatırlamayacaksın bile oğluşuna baktıkça onun yüzüne baktıkça dünya umurunda olmayacak....
Her zaman her daim duacınım canım güzel hayır haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl 3 gündür giremedim annemle babm gelmiş ti bu sabah gittiler çok erken döndüler babam durmuyoki hiç tanıdığı yok burda sıkılıyo az da olsa has,ret giderdik içim buruk bayramı 4 gözle bekliycem artık...

sizler nasılsınız..bebeişler nasıl önemli bişi yok dimi...
aras bey gel gel diyo teyzeleri 3 gündür anne annesini çağırıyodu bu sbah kalktı insan arıyo....

slm arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl 3 gündür giremedim annemle babm gelmiş ti bu sabah gittiler çok erken döndüler babam durmuyoki hiç tanıdığı yok burda sıkılıyo az da olsa has,ret giderdik içim buruk bayramı 4 gözle bekliycem artık...

sizler nasılsınız..bebeişler nasıl önemli bişi yok dimi...
aras bey gel gel diyo teyzeleri 3 gündür anne annesini çağırıyodu bu sbah kalktı insan arıyo....

gözün aydın vede allah kavuştursun canım

bizler iyiyiz gördüğün üzere hiç bir hareket yok heralde herkes iyidir....

CANLARIM
500 yasinOKUTUYORUM 1 kisi 1 yasin OKUYACAK
katılmak isteyen olursa buraya yazabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mit252m-kalbimizle-138.html

Allah kabul etsin Güzelim

Cancanlarım nasılsınız
ben iyi olmaya çalışıyorum hala memleketteyim eşimin işleri uzadı 1 hafta daha kaldık
nete giremiyorum canlarım açsamda sadece açık oluyor ve ilayda kapatıyor
İnş evime gidince aranıza daha çok gelmeye çalışacağım oturmaya hasret kaldım valla iloş 5 saniye durmuyor sürekli koşturuyoruz..
birde burda herkes grip o yüzden bizde grip olduk
hepinizi çok öpüyorum

Miracım meleğim 1 yaşında tayzeleri zemuszemusalkisalkisalkis
çok güzel bir duyguymuş bu yav duygu seli oldum

Bulcuk canım çok tebrik ediyorum. Maşallah daha nice sağlıklı günlere inşallah. Biz de o günleri görebilecek miyiz ya??? Maşalalh tekrar. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah...Yavrunu öp kokla bizim için...

Bulcuk canım çok tebrik ediyorum. Maşallah daha nice sağlıklı günlere inşallah. Biz de o günleri görebilecek miyiz ya??? Maşalalh tekrar. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah...Yavrunu öp kokla bizim için...

aminnnnnnnn neşem aminnnnnnnnnnnnn

MİRAÇÇ İYİKİ DOĞDUN SEN ANNEM :sm_cool: İYİKİ DOĞURDU BU ANAN SENİİ kaydirigubbakcemile3

miracım doğum günün kutlu olsun meleğim

teşekkürler kızlar

slm kızlar nasılsınız...bizde birazcık hasta olduk kıızm öksürüyor ve hırıltılı çıkıyordu nefes alışı falan şimdi biraz daha iyi olmaya başladı ama hafif bi gribal durum yşadık..aşımızıda olduk artık..bende diş problemi çekiyorum..20lik dişim alınacak.diş ameliyatı olacam şimdi antibiyotik kullanıyorum...biraz agrım vardı ..bizde durumlar böyle..umarım herşey yolundadır sizde..öpüyorum hepinizi..miraççım tekrar tekrar dogum günün kutlu olsun..

slm kızlar nasılsınız...bizde birazcık hasta olduk kıızm öksürüyor ve hırıltılı çıkıyordu nefes alışı falan şimdi biraz daha iyi olmaya başladı ama hafif bi gribal durum yşadık..aşımızıda olduk artık..bende diş problemi çekiyorum..20lik dişim alınacak.diş ameliyatı olacam şimdi antibiyotik kullanıyorum...biraz agrım vardı ..bizde durumlar böyle..umarım herşey yolundadır sizde..öpüyorum hepinizi..miraççım tekrar tekrar dogum günün kutlu olsun..

geçmiş olsun canım
teşekkürler

herkese selam diycemde kimse yokki
öznurcum geçmiş olsun

buralar terk edilmiş gülçincim nerdesin kuşum

herkese selam diycemde kimse yokki
öznurcum geçmiş olsun

buralar terk edilmiş gülçincim nerdesin kuşum

evet canm gördüğün üzere topiğimiz artık tamamı ile terk edilmiş durumda malesef

bende ay sonu ay başı yoğunluğundan dolayı girmedim (gerçi girsem ne olur hiç bir ilerleme yokki))

sen nasılsın ne var ne yok şekerim aras paşa nasıl?

Back
X