Akp zaferden zafere koşuyor
Bu da chp ye kapak oluyor
Genel müdür hala genel müdür
Başbakan cumhurbaşkanı oluyor
benim bu yorumu size yazdığımı nerden çıkarttınız
dedim yine diyorum akp ye sırf türban için oy veriliyor diye bir zihniyet varya hani ,
hah o zihniyete diyorum ki bakınız akp türban yasağını kaldırmadan önce de iktidardı
bu kılıçdaroğlu mu
ortaya çıkartmazsan senin ana anadiyen kim ?
küfür edecekti , zor toparladı :)) bir kaç sayfa geride video var
Ben çocuktum bu adam vardı. Büyüdüm anne oldum benim çocuğum oldu hala bu var.
Birlikte yaşlanıyoruz Melih Gökçekle.
Ankarada biz o zaman küçüktük, bedava sirk kurulurdu. Oyuncaklar dağıtılırdı sirkte. Bedava döneler, bilmem neler. Sonra öğrencilere burslar. Bayramlarda bedava olan otobüsler, metrolar Bunların parası nereden geliyordu diye büyüyünce sorguluyorsun tabi.
Ama halk böyle istemiş..
"TWITTER'IN AĞASI MELİH GÖKÇEK'TİR"
Türkiye'de Twitter'ın kendisinden sorulacağını söyleyen Melih Gökçek; "Twitter'ın ağası Melih Gökçek'tir. Bu konuda Twitter'dan beni takip etsinler, gerçekleri görsünler" diye konuştu.
Alemsin Alara... Koparttin beni.. Hem yazimi alintilayip altina yorum yazmissin, hem de cevap verince benim bu yorumu size yazdigimi nerden cikarttin diye veryansin etmissin... Ne bileyim, yazimi alintilayip altina yazinca ustume alinmisim zaar...
Bu millet Melih Gokcek gibi bir adama oy verdi, ama Kilicdaroglu'na edilmeyen laf kalmadi. Bu millet Gokcek gibi kendisiyle dalga gecen, alay eden, halkini kucumseyen, seviyesiz dili ile Twitter gibi lakayt bir sitede halkiyla sidik yaristiran adami kendine baskan olmaya layik gordu, ama efendi gibi davranan, uslubunu bozmayan, seviyesini dusurmeyen lider Kilicdaroglunu tutmadi. Gokcek halka daha yakin ya... Halkin dilinden konusuyor. Herkes layik oldugu kisiler tarafindan, layik oldugu gibi yonetilirmis. Eskisi gibi degil ortalik, halkin seviyesi de dustu ne yazik ki.. O yuzden bugun argo prim yapiyor, seviyesizlik oy aliyor. Kurunun yanisira yas da yaniyor..
Bu millet Melih Gokcek gibi bir adama oy verdi, ama Kilicdaroglu'na edilmeyen laf kalmadi. Bu millet Gokcek gibi kendisiyle dalga gecen, alay eden, halkini kucumseyen, seviyesiz dili ile Twitter gibi lakayt bir sitede halkiyla sidik yaristiran adami kendine baskan olmaya layik gordu, ama efendi gibi davranan, uslubunu bozmayan, seviyesini dusurmeyen lider Kilicdaroglunu tutmadi. Gokcek halka daha yakin ya... Halkin dilinden konusuyor. Herkes layik oldugu kisiler tarafindan, layik oldugu gibi yonetilirmis. Eskisi gibi degil ortalik, halkin seviyesi de dustu ne yazik ki.. O yuzden bugun argo prim yapiyor, seviyesizlik oy aliyor. Kurunun yanisira yas da yaniyor..
Ya akp secimde hile yapti muhabbeti bitti de şimdi gökçek kazandi diye halkin seviyesinin dusuk oldugu kanaatine mi vardin.seviyesini bozmayan kilictaroglu ha:)) cok guldum ya.aslinda haklisin da kilictaroglu çok nötr.hic bir uretme hicbir fikir babaligi ya da hic bir icraati olmayan biri.sadece hrrseye karsi.iyi de olsa kotu de olsa karsi.halkin seviyesini degerlendirmekten seni men ederim.bence sen gozlerini iyicene bi aç da hayal dunyasindan cikin bi.aciniz var diye alttan aliuoruz ama uine de yaranamiuoruz ya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yolsuzluk yapıp yiyorlar ondan olabilr mi acaba... hey allahım ya adam burs vermiş , otobüsleri bedava yapmış çocukları sevindirmiş yine yaranamamış...
Kılıbık yaw bu anca twette sesi çıkıyor bunun . Nasıl insan yerine koyup oy verdiler anlamıyorum . Ayrıca sen kazanamadın melih sizin üç kağıtçılığınız adaletsizliğiniz kazandı . Tekrar oylar sayılsaydı kimin kazanacağını bildiğiniz için red ettinizkeser döner sap döner gün gelir hesap döner. O yüzden benim içim ferah siz ödlek gibi oturun makamınızda
aynen öyle gün gelip devran dönecek ama o devranın altında hepimiz kalıcaz işte anlaşılmak istenmeyen bu
Kurunun yanında yaşta yanarmış . Olsun yanalım nan ben layık görüyorum herkese bunu . Kendi halimize acıyıp bunun gibilere oy verenlerede güleceğim. ben ne sağcıyım ne solcuyum sadece doğrudan yanayım adalet haktan yanayım ama şuan öyle bir sistemle yönetilmiyoruz biz bu kafayla asla gelişemeyiz zaten yıllardır bir ileri adım atmış da değiliz millet uzaya çıkıo silahını üretio bilim üzerine geliştiriolar. Biz yere tükürüoz asgari ücrete çalışıp yarısını devlete iade edioz amannn çok şey varda anlamayana davul zurna kardeş. Millet büyülenmiş gibi olan biteni görmüyor ben kısacası 'MAKARNA DEVLETİ' diyorum herkesin canı sağolsun ne diyim. O gün gelicek diye bekliyoruz işte ...
siz ayak bağı olmayın da biz uzayada çıkarız kendi silahımızı da üretiriz. kirpi gibi cirit gibi anka gibi sayamadığım çok şey üretiyoruz artık. genel söylüyorum herşeye karşınızı anlamıyorum mantık ne. köprü yapılıyor karşı , havalimanı yapılıyor karşı, ya yeter ya bizler büyülendik evet bu üretimlere ve gelişmelere büyülendik. sizler yerinizde sayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?