Melih Gökçek mazbatasını aldı

Sizin değerleriniz işte bu kadar hanfendi. O kadar kapalı bir düşünce anlayışınız var ki temelinde ki ayrıntıyı kaçırıyorsunuz . Ben andımızı hergün okuyarak bu yaşıma geldim bana atalarım, nefes aldığım vatanımın ne zorluklara kazanıldığı, bu topraklarda binlerce bizler için canını veren Mehmetçiklerimizin kanı var . Hangi iktidar nasıl bir zihniyetle andımıza el sürür ? Ne cürretle ? Siz sadece havalimanı yapılıyor mu diye bakarsınız biz bardağın hem dolusundan hem boş tarafından bakarız deriz ki bu buraya neden yapılıyor? neye zarar veriyor yada vermiyor ? uygun mu değil mi ? kapişş... Atatürk ün adını yazdırtan şöförlere cezalar giydirtiyorlar ? Bu nasıl sistem ? Bu nasıl bir saygısızlık ?
Siz köprü yapıyor , havalimanı yapıyor derken birileri kutularca hak götürüor. Benim sorucağım sorulara bir cevabın varsa sorayım ama öle he he lerle montajlarla yanıt yok akıllıca cevap verebilecek misin bayan çok bilmiş ? Bu Ülkenin önüne taş koyan sizsiniz biz Ülkemizi sizin gibilerden koruyoruz. Siz ne Türk olabilirsiniz ne de İleri bir Demokrasi !

Ben yazdiklarimi sana yazmistim da etiketlemeyi unutmusum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen katiliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşte herşeye karşılar yapılan edilen hiç bişeyi görmüyolar varya ben onların yerinde olsam (Allah korusun) Akp yaptığı üretim ve yeniliklerin hiç birini kullanmam!! bu kadar da hazımsızlık görmedim ben. Gitsinler Amerikaya Avrupaya bunların hangi birini söyleyebiliyorlar BAŞBAKANA,PARTİSİNE,ONUN SEVENLERİNE...

ülkenin dört bir yanı projelerle kalkındırılmaya çalışılıyor , bazılarıda bunları basit olarak görüyor ...
birde çağdaşlıktan söz ederler..

Ya ülkene yapılan havaalanı yararlı mı zararlı mı diye düşünürseniz zaten ilerisini göremezsiniz ki! başbakan türkiyeye kazık çakmadı ki kendi adına bişey yapmıyo bu adam, bu zamana kadar hep chp gibilere geldi bu ülke buraya başörtü yasak, ya bende bu ülkenin bi ferdiysem biye yüzde 99u müslüman olan bi ülkede yaşıyprsam benim başörtüme yasak konamaz, neden diğer yabancı ülkelerde böyle değil, andımız kalkmış inan bak o soğukta o çocuklar sıraya girmek için soğukta bekletiliyorlar kalkmış ne olacak ki, hangi ülkede var, Fransaya gittim ben 2 sene önce öğrencier serbes kıyafetle ne sıra var ne okunacak and direk olduğu gibi sınıfa giriyorlar, bende bunu anlayamıyorum 'nasıl altında bi art niyet arasam' diye düşünüyosunuz hep. Bence siz biraz gözünüzü açın ve etrafa olana bitene bakın

İyisi yok bunu biliyorum kılıçdaroğlu dengesizce konuşuyor bahçelide boğazı kesilmiş horoz gibi ötüyor. Adam gibi adam yok ama erdoğandanda en kötüsü gelemez. Şuan Türkiye aslında üstü örtülü bir kriz yaşıyor. Herşeyde fiyatlar yükseldi alım gücü düştü esnaflar kan ağlıyor ama sıradan sabir maaşla çalışan halkımızda bunu bilmiyor çünkü zengini zengin düşkünü de düşkün yapıyor. Şunu da belirtmek isterim ki erdoğan sgk yı da üzerinden atmaya çalışıyor bankalara yardım yaparak bireysel emeklilik sistemini yaygınlaştırmaya çalışıyor bugün amerikadaki sistem öyle ve buna geçiş dönemine hazırlanıyor. Halkımız oğullarını askere gönderiyor doğuya görev çıkıyor ve şehit düşüyor bir de o ailenin acısını düşünün teslim olab teröristleri karanfiller veriliolar davullu zurnalı karşılanıyor. Geçmişte ve şimdi şehit olan insanlarımız boşuna mı canını verdi söyleyin neden özerklik verip vatanımız bölünüyor ? Neyleri eksikk resmi olmasda kürtçe konuşmadılar mı bu zamana kadar , sgk dan yararlanmadılar mı ? bizden neyleri eksik bizimle yaşamak varken neden bizim topğrağımızı alıyorlar elimizden bu Devlet neden bunlara o hakkı tanıyor adamlar bas bağırıyor bizim topraklarımız diye ! Neden hala şehit verirken 1 tanesini tv ye yansıtıp gerisini neden bastırmaya çalışıorlar ? siz sanıyor musunuz ki artık şehit verilmior sadece haberleri verilmiyor!
Nijeryaya Thy ile silah gönderildiğini duydunuz mu kimlerin katledildiğini?
Suriyeye giden silah dolu tırların el kaide örgütüne gittiğini? Adam gözünü öyle karartmış ki Allah derken nasıl suriye mülümanlarını öldürmek için oraya girmekte meyilli olduğunu gösteriyor ?
Zarraf ve diğerleri devletin dokunulmazlık arabalarında ne işi var??? Hak yemiş hırsızın hakettiği bu mu ?
Bugün ülkemizin %90 ı kredi kartı kullanıyorsa sebebi kim ?
Ben asgari ücretle bekarken para biriktiremiyorum benim eğitim masraflarıma yetmiyor! peki asgari ücretle bir aile nasıl geçiniyor? Neden bu halk kaşıkla verip kepçeyle alanın yanında.
Herkes köprü yapar , herkes metro yapar, neden çalıyor ama çalışıyor zihniyeti taşıyorsunuz? Sizin sıra beklediğiniz günlerde devlet fakirin yanındaydı zengin bunu ister mi ?? Bütün hepsi piyasadan elini ayağını çekti herkes depo yaptı sanki kriz varmış gibi devlet suçlumuş gibi bu dünyada iyiler kazanamaz zaten kötüler daha çok çünkü . İyiler saman alevi gibi yok olup giderler. Ecevitlerin mal varlıkları, topu topu 4 apartman dairesinden oluşuyormuş. Merhum Ecevit, annesi Ressam Nazlı Ecevit’ten miras olarak kalan İstanbul/Üsküdar da 2 katlı evi satıp Çanakkale orman yangınında kaybedilen arazilerin ağaçlandırılması için Milliyet Gazetesi’nin açtığı kampanyaya bağışlamış. Bir de kıytırık bir arabası daha da başka bir şeyi yokmuş. Günümüzde dünyanın en zengin başbakanına gelince erdoğan 3. geliyor hemde babadan gelmeyen bir zenginlik sülalesi zengin oluyor neden acaba ?
Bırakın bir de diğerlerine şans verin onlar ne yapacak ? ben halkımıza askerimize şehit annelerine inanın ki çok üzülüyorum . Böyle bir polis devleti ile asla ilerleyemez türkiye . güney kore ile aynı seviyedeyken erdoğan geldiğinden beri hiç bir ilerleme kaydetmemişiz güney kore 10adım ilerimizde şimdi. ımf ye olan borcumuzda türkiyeyi satın alacak kadar çok ! Bu insanlar neden karşı çıkıyor diye halkın arasına karışın anlamaya çalışın ve iki taraftan bakın . Ben kapalı açık diye sorgulamam benim annem teyzelerim benim sülalem kapalı çok da saygı duyarım ama bizi birbirimzden soyutlamaya çalışıyorlar. gazetelerin her türlüsünü okuyun haberin hepsini dinleyin ve mantık çerçevesi içinde bu adaleti siz belirleyin !

bireysel üreticiliği kim engellemiş ki şu ülkede?
kişi olarak katkılarınız neler de kırmızıyla işaretli yerlerde ayak bağı bahanesini sürüyorsunuz ortaya.

Din ve devlet işleri birbiriyle karıştırılmamalıdır. Biri de çıkıp benim anneme bu ülke de başörtüsü takamazsın asla demedi ! bu din terörü !
Sence bu ülke de fransada ki gibi herkes standart bir düzeyde mi sen çocuğuna bisiklet alırken bugün asgari ücretle çalışan insan bugün nasıl eve ekmek götürcem diye gözlerine uyku girmiyor. Bazı çocuklar 2 kazakla 1pantolonla kış çıkartıyor. Peki serbest kıyafet olunca o çocuk özenmez mi ? Aramızda herkes marka giymiyor . marka giyinmek istemez mi ? Bizim şartlarımız onlarınkine denk mi de uyumdan bahsediyorsunuz ? Andımız bizim Milli servetimizdir. Herkes oğlunu şehit verirken sen andını okuyan şehitleri anan mirasına sahip çıkacak olan çocuğun üzülüyorsun değil mi ? Yazık. Çok yazık.
Evet çok haklısın havaalanı fransaya gitmek için bizim vatanımızdan daha öncelikli doğumuza özerklik kurmuşlar çokda tın senin nasılsa batına havaalanı var ne olucak ki ? Şehit düşmüş başı sağolsun ailenin ne olabilir ki değil mi ? Devletin kutularından bizim hakkımız var ne olucak ki o bize havaalanı yapmış. Sizin sayenizde tüh tüh tüh maşallah çok geliştik bizde marsa taşınıcaz yakında eyvallah

hım evet şehitler oluyor . bizlerde ilkçağdayız daha gazete yok televizyon yok. ya milletin ayağına iğne batsa doğu batı farketmiyor herkes herşeyi anında öğreniyor. daha diyorsunuz ki şehitler var gizleniyor tabi tabi

benim yazdıklarım montaj sen çok kafanı yorma

chp raflarda tozlandı
akp ise tarih yazdı
chp sandıktan cvp aldı
akp ülkeyi ampüle boyadı

Siz boyle kiskirtip hakaret edilmemeyi bekleyemezsiniz . Uluslar biliyor dediginiz olayi bende biliyorum hadi ben hristyandim da alevileri bile yaktilar. Lutfen tek dert bas ortusu turban vs gibi davranmayin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Italyada sicilyada hacla okula gitmek kamu isi yapmak yasaktir bu tarz bir kac ulke daha var. ismet inonuden beri bu ulkeyi hep sagcilar yonetmistir. Chp gibiler derken analmadim o yuzden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…