- Konu Sahibi melikea123
-
Melikecimmm e süperrr.. grup da dağıldı zatençok iyi etmişsiniz, arada bakar katılırım sizeeetebrik edeirm kızalrr haydin bakalımmm sporu da ihmal etmeyelimm..ben teze daldım ilk defa sporu boşladım ve 2-3 aydır çok rahatsız hissediyorumm
bi sınav izni aldım geldi grup dağılmıştı beklerizz :) ihmal etmeyiz sporumuzu sende tezin bitince başlarsın zaten sporuna tez zamanı herkes öyle oluyor bi arkadaşmda tez zamanı stressten birde oda sporu diyeti boşladığından kilo almıştı ama sen toplarsın kendini
He yaa dağıldı grup resmen..
Ya çok kilo almadım 2 kilocuk falanama yine de koca göbek hissediyorum hiç spor yapmadım çünküüü bu araa haftaya yavaştan dikkat edeyim diyorum düğüne falan da gidecemm
o güzel elbiseler onun içindi yani tabi zayıf haline alıştın 2 kilo fazla geliyor hadi darısı bizim başımıza
canım dün geç gittim yiyemedim sabahta duş alma pahasına kahvaltı yapmadım yanımda çubuk kraker getirdim belki yarısını falan yerim ara olarak
He yaa dağıldı grup resmen..
Ya çok kilo almadım 2 kilocuk falanama yine de koca göbek hissediyorum hiç spor yapmadım çünküüü bu araa haftaya yavaştan dikkat edeyim diyorum düğüne falan da gidecemm
kac kılosun canım mrak ettımde ? ...
byun kaç tatlım
62-63 civarıyım şu an, bi zamanlar 67-68 dim grupla 59 lara inmiştim ama çok boşladımöyle aman çok kiloluyum falan diyip sinir etmicem merak etme canım sadece idealim sanırm 57 falan..
byun kaç tatlım
oşlabılır bende oyle dıodum en sıskosuyum dunyanın dyey dye gezerdım 69 kıloyken gnumu grdum ılac kullandım snunda 93.5 smdı 81 falanım anladım bdaha öle dememem grektgını herkeze oldgu kılo fazla gelıyor ama ınan 5 kg vermek okadar zor dehıl verırsın D:
Boyum 1.65 canım, yok 59-60 da gayet iyi oluyor zaten, oraya inince bir rehavete kapılıyorum ilerleyemiyorum genelde
Ne ilacı cicim?? Melikeyle aynı yaşta mısınz ne ilacı kullandın merak ettim.. olur canım olur isteynce oluyor biliyorum size de kolay gelsin Melikeylee
hayırlısı olsun ilerde geliliklede fotoğrflarını görebiliriz yaniii
Elbiselerin bazıları tanışma içindi Melikecimm..hangilerini diyorsun bilemedim ama..Zaferle aileleri tanıştırdık daa
İnşallah tabi ki darısı başınızaaa
ye canım ılerde dhada azaltıcaz o zaman ne ycen sekerımmuahhh
kan ve demir eksıklıgı yuzunden kullandıgım ilaç canımben 22 yasındayım ama melıkeyle ıyı anlasıoruz facete falan yazstık burdan snra yuzyuze blustuk falan :)
bu sözler bana çok tanıdık geldi az yemiyorum ben dün az yedim sadecemuahh canım
bu sözler bana çok tanıdık geldi az yemiyorum ben dün az yedim sadecemuahh canım
Anladım tatlım, geçmiş olsun diyim o zman..
Oh ne güzel iyi etmişsinizz..ben de 22 yaşındayım sanırm ya da 23 öyle bir şey :26:91 liyim işte..
Gelinlikle daha göremezsinz uzun sürer de nişan olabilir
Anladım tatlım, geçmiş olsun diyim o zman..
Oh ne güzel iyi etmişsinizz..ben de 22 yaşındayım sanırm ya da 23 öyle bir şey :26:91 liyim işte..
Gelinlikle daha göremezsinz uzun sürer de nişan olabilir
dha 23 olmuoruzbnde 91 lıyım ltfen yasımızı byutme yaslılık kompleksıne grıorum ...
hayırlısı olsun o zaman
Yok büyütmem ben tatlım bazıları da öyle diyor ben de anlamadım
Sağol canımm
menu :)
1dlım ekmek lıht
yarım salatalık
1 kbrıt ktusu peynır
ara 1 nektarı
aksam
1 kase mercımek corbası
3 kasık lıght yogurt
yavrum pek gremeyebılırım nu aksam nte arkadasım bzde öptumm muahhhh
tamammm canım soledımtamam canım bende snei öptüm selam söyle arkadaşınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?