melikea123 ve wuwum un diyet macerası

bi sınav izni aldım geldi grup dağılmıştı beklerizz :) ihmal etmeyiz sporumuzu sende tezin bitince başlarsın zaten sporuna tez zamanı herkes öyle oluyor bi arkadaşmda tez zamanı stressten birde oda sporu diyeti boşladığından kilo almıştı ama sen toplarsın kendini

He yaa dağıldı grup resmen..
Ya çok kilo almadım 2 kilocuk falan ama yine de koca göbek hissediyorum hiç spor yapmadım çünküüü bu araa haftaya yavaştan dikkat edeyim diyorum düğüne falan da gidecemm

o güzel elbiseler onun içindi yani tabi zayıf haline alıştın 2 kilo fazla geliyor hadi darısı bizim başımıza

o güzel elbiseler onun içindi yani tabi zayıf haline alıştın 2 kilo fazla geliyor hadi darısı bizim başımıza

Elbiselerin bazıları tanışma içindi Melikecimm..hangilerini diyorsun bilemedim ama..Zaferle aileleri tanıştırdık daa
İnşallah tabi ki darısı başınızaaa

kac kılosun canım mrak ettımde ? ...

62-63 civarıyım şu an, bi zamanlar 67-68 dim grupla 59 lara inmiştim ama çok boşladım öyle aman çok kiloluyum falan diyip sinir etmicem merak etme canım sadece idealim sanırm 57 falan..
byun kaç tatlım
oşlabılır bende oyle dıodum en sıskosuyum dunyanın dyey dye gezerdım 69 kıloyken gnumu grdum ılac kullandım snunda 93.5 smdı 81 falanım anladım bdaha öle dememem grektgını herkeze oldgu kılo fazla gelıyor ama ınan 5 kg vermek okadar zor dehıl verırsın D:

Boyum 1.65 canım, yok 59-60 da gayet iyi oluyor zaten, oraya inince bir rehavete kapılıyorum ilerleyemiyorum genelde
Ne ilacı cicim?? Melikeyle aynı yaşta mısınz ne ilacı kullandın merak ettim.. olur canım olur isteynce oluyor biliyorum size de kolay gelsin Melikeylee

kan ve demir eksıklıgı yuzunden kullandıgım ilaç canım ben 22 yasındayım ama melıkeyle ıyı anlasıoruz facete falan yazstık burdan snra yuzyuze blustuk falan :)

Elbiselerin bazıları tanışma içindi Melikecimm..hangilerini diyorsun bilemedim ama..Zaferle aileleri tanıştırdık daa
İnşallah tabi ki darısı başınızaaa
hayırlısı olsun ilerde geliliklede fotoğrflarını görebiliriz yaniii

ye canım ılerde dhada azaltıcaz o zaman ne ycen sekerım muahhh

bu sözler bana çok tanıdık geldi az yemiyorum ben dün az yedim sadece muahh canım

kan ve demir eksıklıgı yuzunden kullandıgım ilaç canım ben 22 yasındayım ama melıkeyle ıyı anlasıoruz facete falan yazstık burdan snra yuzyuze blustuk falan :)

Anladım tatlım, geçmiş olsun diyim o zman..
Oh ne güzel iyi etmişsinizz..ben de 22 yaşındayım sanırm ya da 23 öyle bir şey :26: 91 liyim işte..

bu sözler bana çok tanıdık geldi az yemiyorum ben dün az yedim sadece muahh canım

Gelinlikle daha göremezsinz uzun sürer de nişan olabilir

hımm hmmm hmmm hersey ıns en guzelınden olur o zaman zaman herkeze ıstedgnı versın

dha 23 olmuoruz bnde 91 lıyım ltfen yasımızı byutme yaslılık kompleksıne grıorum ...

menu :)

1dlım ekmek lıht
yarım salatalık
1 kbrıt ktusu peynır

ara 1 nektarı

aksam
1 kase mercımek corbası
3 kasık lıght yogurt
yavrum pek gremeyebılırım nu aksam nte arkadasım bzde öptumm muahhhh

tamam canım bende snei öptüm selam söyle arkadaşınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…