melikea123 ve wuwum un diyet macerası

melikea123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
1.982
62
158
İstanbul
burada tanıştık ve dostluğumuz devam ediyor birlikte diyet günlüğü açmaya karar verdik bundan sonra zayıflama yolculuğumuz birlikte ilerleyecekkkk ve başaracağımıza inanıyoruz kilolu olmak insana bağışıklık kazandırabilir ama biz bunu aramızdaki dostluk ve arkadaşlığımızla yenebileceğimize inanıyoruz

wuwum:
şuan ki kilo:81
boy:1.69
hedef kilo:58

melikea123:
şuan ki kilo:96
boy:1.65
hedef kilo:60

Son düzenleme:
Hayirli olsun. ins kilolarinizi guzel bi sekilde verebilirsiniz.. bende bugun konu actim 30 kilo fazlam var dun basladim:)

evet bebehım muhtesem olcak bırbırımıze guzelce gaz verıcez olumlu guzel eglencelı bol kahkahalı dedıkodulu falan fılan
birlikte başladık birlikte vericezz canım :)
Hayirli olsun. ins kilolarinizi guzel bi sekilde verebilirsiniz.. bende bugun konu actim 30 kilo fazlam var dun basladim:)
saol sende verirsin inşallah :)

menümü yazayım ben;
sabah:nescafe
ara:nescafe
öğlen:1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
akşam: 2 kase cacık 2 kaşık falanda falanda patates mıklası

bnde sabah 1 dlım ekmek lıht
1 kucuk salatalık
1 kbrt ktusu peynır
azcık tavuk mınıcık haslanmıs

öglen yok gbı 4 gbı yarım etı form sade 1 ayran

aksam 6 da 1 slata yedım 1 kasede corba
2 lıtre su arada sabah yemegınden sonrada 1 fıncan yesılcay :

gec yazdım dun uyumusum
gunaydın tatlımm bu arada

günaydın canım bende kahvemle güne başladımm :)

günaydın canım bende kahvemle güne başladımm :)

yavrum sabah kahvaltı nyetıne bsey yemeye caliş azcık peynır olsa bıle zınden dusme ben bse yemesemde peynır mutlaka yıorum gun ıcınde bde bna dıodun bak menun benden az olmus

yavrum sabah kahvaltı nyetıne bsey yemeye caliş azcık peynır olsa bıle zınden dusme ben bse yemesemde peynır mutlaka yıorum gun ıcınde bde bna dıodun bak menun benden az olmus

canım dün geç gittim yiyemedim sabahta duş alma pahasına kahvaltı yapmadım yanımda çubuk kraker getirdim belki yarısını falan yerim ara olarak

Melikecimmm e süperrr.. grup da dağıldı zatençok iyi etmişsiniz, arada bakar katılırım sizeee tebrik edeirm kızalrr haydin bakalımmm sporu da ihmal etmeyelimm..ben teze daldım ilk defa sporu boşladım ve 2-3 aydır çok rahatsız hissediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…