melis08,kreeft,genciza,febi buluştu ..

süpersiniz yaaaa bayıldım...
heleki miniklere ayrıca bittim kırkbinkere maşallah pek şekerler yahuuuu

4 bebek arabası süper bir foto olmuş yaa:roflol:
çok güzel yapmışsınız kızlar helal valla sıra bizde inşallahzemuszemus

Ay çok güzel eğlenmişsiniz.. kıskandım valla... kuzulara maşallah... hepsi de çook tatlı...
ayşegül neresiydi gittiğiniz yer?

süper bir buluşma olmuşşş....valla fezadan gelip istanbulda buluşan fatmayıda kutluyorumm
adamın biri askito
ikincisi duygu

kapı önüne kadar gelip buluşamadılarrr ne diyimopuyorumnanaktansengözlerimebaksanab:icecream:

hepinize teşekkür ederiz kızlar a.s.
meralcim kartalda hacıoğluna gittik iyikide gitmişiz alt kata indik çok rahat ettik kimse yoktu çocuklar istediği gibi koşturdu bize özel gibiydi sanki :smiley-cool:. ordan sahile indik biraz turladık

fatmaya özellikle çok teşekkür ederim a.s. tekno dediğin gibi taa nerelerden geldi buluşmayada o vesile oldu zaten.çok çok tatlı biri çok sevdim artık anca seneye görüşücezmafoldumben

Valla bravo Fatma'ya gerçekten de... Arzu da gelmiş istanbul'a bayramda ama hiiiiç haberimiz olmadı :umursamaz: :umursamaz:

gerçekten de çok güzel bir gündü .. fatmayla vedalaşırken gözlerimiz doldu .. sanki istanbulda otursa hergün görüşücez

gittiğimiz yer de rahat geniş bir ortamdı .. çocuklar da çok fazla bunaltmadılar.. oyun alanı çok işe yaradı ..
en çok mevzu olan melisin dişleriydi sanırım .. damağı bembeyaz olmuş hepsi birden çıkacak sanırım .. gülünce çok sevimli oluyo.. bi gitim ki melis oturmuş lahmacunu götürüyo .. dişi yok demezsiniz yani.. ferda çok bilinçli bir anne kızıyla da çok ilgili hanım hanımcık herkes Şeniz
gelelim yusufa .. tipik erkek çocuğu ..bi sn yerinde durmuyo.. fatma iğne ipliğe dönmüş doğal olarak.. çok hareketli oldukları için melis de yusuf da biraz zayıflar yoksa yemeleri yerinde maaşallah.. fatmanın yeğeni zahide de geldi resimleri o çekti genelde.. Şeniz
duru geldiğinde uyuyodu .. uyanınca ortalık kızıl kıyamet ne oluyoruz oldu afalladı çocuk .. tüm günü de bu afallamanın tesirinde geçirdi zannımca .. beklenen performansı gösteremedi.. duru tüm bebişlerin ablasıydı hem duruşu hem görüntüsüyle .. ayşegül de aklı başında iyi bir anne .. eseri ortada Şeniz
benim kızım hiç bişey yemedi sayılır akşama kadar ..devamlı da huysuzlanıyo..orada pek yaramazlık yapmadı ortamdan olsa gerek.. ben dişten olduğunu biliyodum ama altta 2 tane üstte 4 tane var diye alttan 2 tane daha bekliyodum.. dün durunun azıları gösterdi ayşegül ta arka taraf sabah bi bakimdedim merve de üstte 2 azı patlatmış .. durununkileri görmesem farketmiyecektim kaydirigubbakcemile3

ne diyeyim tekrar buluşmak üzere opuyorumnanaktan

febicim canım bence de harika bir gündü.
Çok güzel özetlemişsiniz ayşegül de sen de olayı. Bana ne kalmış bilmiyorum. Ancak derslerimden fırsat bulup girebildim yazmışsın herşeyi
Hepsi çok şekerdi kısaca hem anneler hem bebişler. Ama zor yemek yedik peşlerinden koştıurmaktan, benimki ve yusuf inanılmazdı. Kızların en yaramazıydı dedim babasına da. Duru ve Merve çok uslular, ayrıca tebrik ediyorum onları ve annelerini. Fatmacım biz nasıl bu kadar kudurtmayı başardık bunları bilmem.

Ayrıca tatlım senin kızın da hiç huyusuz değildi, azıları patlatmış ne yapsın çocuk, sesi bile çıkmadı.

Hakkımda söylediklerin için de ayrıca teşekküler öpüyorum. Düşüncelerimiz karşılıklı, hepiniz çok bilinçli annelerdiniz.

resimlere bakan ve beğenen kaydirigubbakcemile5 herkese çok teşekkürler.
Kuzularımızla anneleri güzel vakit geçirdik gerçekten. Bendeki resimleri ferideye yollamıştım o ekledi ben de yok başka gerçekten. Fatma ekleyecektir 1 hafta sonra.

Bu arada benim kızım bir yorulmuş inanamazsınız. Dün sabahın üzerine ö.sonra yarım saat uyudu. Ayrıca eve dönüşte çok trafik varrdı sıkıldı ağladı ama sonra yarım saat de arabada uyudu. 7,30da uyandı akşam, dedimki bu çocuk gece uyumaz ama 9,30da halının üzerinde bayıldı adeta sabah da geç kalktı inanamadım. Kızlar hergün mü buluşsak, evde enerjisini tüketemiyorum demekki.

Hangi birini yiyim ben bunlarinnnn opuyorumnanaktan

hepsi cok tatli ya masallah,dostlugunuz daim olsun,nazar degmesin meleklere

her gün buluşmamız iyi olurdu bebişler açısından ama biz nolurduk bilmem akannehir

maşallah canım o bebek arabaları önünüzde çektirdiğiniz resim yok mu o benim çok hoşuma gitti...
allah muhabbetinizi arttırsın şekerler

ay maşallah maşallah hepiniz çok şekersınızz canlarımm...valla fatmacım helal olsun ta nerelerden gledın buşuştunnn kızlarla bı ben beceremedım şu işiii ...

çocuklarrr hepsı bırbırınden tatlı maşallahhh kuzucuklarımaaaa..ve onları doğuran güzel annelerınee...

ayşegül bu arad duru benım oğlumun bıberonunu çalmışşş gözumden kaçmadıııı:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…