melis08,kreeft,genciza,febi buluştu ..

rosecum biberon dedin de aklıma geldi.
çocuklar birbirlerinin herşeylerini aldılar (en beteri benimkiydi), önce mervenin pusetine binmek istedi hep onda gezdi hanım mervemin hiç sesi bile çıkmadı. Sonra durunun daninosunu, yusufun tavuklu sebze mamasını ve yine durunun armudunu yedi ve durunun biberonunu kaçırıp su içti. Duru mervenin meyve püresinden, merve durunun daninosundan yedi hepsi birbirlerininkine özendiler çok komiktiler. Kızlar böyle çekişirken yusufun ilgi alanları çok farklıydı tek olmanın keyfini sürüyordu :)

bu arada ayşegülcüm durunun biberonu ne marka benimki pek sevdi nubynin sululuğunu almıştım akıtmasın diye döküp geziyor ama durununkini daha çok sevdi, ben de alayım bir tane.

bu arada ayşegülcüm durunun biberonu ne marka benimki pek sevdi nubynin sululuğunu almıştım akıtmasın diye döküp geziyor ama durununkini daha çok sevdi, ben de alayım bir tane.

WEE GALIBA CANIM BIZIM DE VAR AYNISI AMA SANBERK HIC SEVMEDI,GELINCE SIZE GONDERELIM.:gitme:

evet wee marka ferdacım.sizinkisi sadeydi belki bunun üstündeki resim ilgilisini çekmiştir.

hahahaaa aynen yaa .. kimin eli kimin cebinde anlamadan akşam ettik alkisalkisalkis

WEE GALIBA CANIM BIZIM DE VAR AYNISI AMA SANBERK HIC SEVMEDI,GELINCE SIZE GONDERELIM.:gitme:

evet wee marka ferdacım.sizinkisi sadeydi belki bunun üstündeki resim ilgilisini çekmiştir.

ne bileyim su içsin diye ne yapacağımı şaşırdım. Dün yine lavman yaptık 2 günün ardından. Çok rahatsız ediyor bol su içse sorun çözülür sanırım. Bir de ondan deneyeyim kulpları vardı bir de belki onu mu sevdi.

hahahaaa aynen yaa .. kimin eli kimin cebinde anlamadan akşam ettik alkisalkisalkis

vereliniortak

Masallah hepsine coook tatlilar.. 20 yil Kartal da oturmus biri olarak cok garip oldum bulusma yerinizi gorunce:) Bebisler pek tatli Allah uzun omur versin hepsine:)

kesinlikle haklisin cnm ozellikle Istanbul u coook ozluyorum........

herkesin kaderi cnm napalım .. türkiyeye dönsen de eşinin işinden dolayı yine istanbuldan uzak olucaksın .. dün maltepeden medipole gidene kadar cılkımız çıktı.. aydın ı çok beğeniyoruz eşimle ilerde bu şehirde yaşamayalım dedik tüm gün .. elimizdekilerle mutlu olucaz başka şansımız da yok zati opuyorumnanaktan

Selam arkadaşlar..Ağustos annesiyim ama yazılarınızdan sizi sürekli takip ediyorum...özellikle günlük bebişlerinize ne yedirmişsiniz ona bakıyorum mutlaka...resimleriniz ,siz ve bebişleriniz gerçekten harikasınız...yalnız anlayamadım resimlerdekiler kimler hangi anne hangi bebeğin annesi merakta kaldım biraz...bebişlerinize takrardan maşşallah diyor sevgileerimi gönderiyorum...

canım toplu resimde soldan sağa kreft,febi,genciza,melis08 yada fatma feride ayşegül ferda :)

sen istanbulda nerdesin?

krefft istanbuldamıydı kızlar yaf??
yeni gördüm burayı. maşallah size. hepinizde çok güzel çıkmışsınız. çocukların keyfinede diyecek yok.

Tamam şimdi tek tek inceledim canım...tekrar söylüyorum maşşalah hepiniz çok hoş çıkmışsınız..senin kızın sana çok benziyor Ayşegülcüm maşallah gerçekten çok tatlı bir yüzü var....sana daha önce özleden bir msj atmıştım hemen cevaplamıştın slaytla ilgili ben yükleyemdim ama duyarlılık göstermen çok hoşuma gitmişti...geç oldu ama tekrardan teşekkürler canım...

Hepside birbirinden güzeller, Allaha emanet olsunlar, kocaman bi maşallah fıstıklara...
Kreftide çok özlemiştim , onu da görücem ne güzel,

canim benim,bende seni ozledim gercekten...teski sseni ve diger aarkedesleri de gorme imkanim olabilseydi..kucak dolusu optum seni,,,

hepsi çok tatlıda bu kadar çiçeğe birde böcek vardı sanırım onerde yusufcuk??

yusufu gorenin gozleri donuyo canim, turkiye de 5 hafta boyunca pesinde kosmaktan ve kucagimda tutmaktan imanim gevredi :)))))))))))))

turkbayragi delikafadulden

aysegulcum bende sizlere tek tek tesekkur ederim..gorme imkanim oldu sizleri ve cimcimeleri..
ne kadar oturup iki laf edemesekte..kafamçokkarıştı

hayırlısı bakarsın seneye bende gelirim :)))zemuszemus

seneye kismet insallah,cok isterim canimcim teknocum...

Valla bravo Fatma'ya gerçekten de... Arzu da gelmiş istanbul'a bayramda ama hiiiiç haberimiz olmadı :umursamaz: :umursamaz:
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Masallah hepsine coook tatlilar.. 20 yil Kartal da oturmus biri olarak cok garip oldum bulusma yerinizi gorunce:) Bebisler pek tatli Allah uzun omur versin hepsine:)

canim seni cok iyi anliyorum...Allah yardim etsin gurbette olanlara, sana ve banada insallah...

krefft istanbuldamıydı kızlar yaf??
yeni gördüm burayı. maşallah size. hepinizde çok güzel çıkmışsınız. çocukların keyfinede diyecek yok.

hilalacim evet ben 5 haftaligina tukiyede kocaelindeydim, bulusmak icin o gun kartala gittim..

fotolari en kisa zamanda eklicem kizlar...

fatmacım hoşgeldin canım gidebildinmi evine?

sagol canim,
evet geldim sag saglim sukur...ben daha yorumumu yazamadim..
sizleri yakindan gormek daha da hosmus, cok memnun kaldim inanin ki...yakindan daha tatlisiniz..burda ki fotolar biraz yaniltmis beni...insallah seneye de kismet olur..

minik mkizlarima bayildim zaten,mervecim canim benim istahsizligi dislerindenmis annesi..yoksa masallah cok iyi gordum...kucuk gelinim benim..sende cok sekersin feridecim...sizlerden ayrilmak isgtemedim inanin ki...

melis im guler yuzlum benim..kabizlik sorunu insallah kisa zamanda gecer..
annesi ferda cim, sende cok hanim hanimsin, tanistigima cok memnun oldum...

aysegulcum seninle de tanistigima memnun oldum..duruyu evire cevire sevmek isterdim inanki cok tatli kizin var masallah..ben sevdim mi oyle seviyom..yusufda alliskin oyle sevmeme..

o gun benim de pestilim cikti,sizlerden sonra amcamin kizina gittim, bildiginiz gibi..sonra kardesim almaya geldi..eve saat 1 dogru vardik..ben yatagi kendimi zor attim..o kadar yoruldumusum ki..yusuf orda uyumadi, ev degisik geldi ona..arabada uyudu o da..

fatmacım hadi gözünaydın evine ulaştın canım
güzel yorumların için çok teşekkür ederim bende seni tanıdığıma çok çok memnun oldum inşallah artık seneye buluşuruz bi daha.

özelden msn. atarmısın bana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…