bu arada ayşegülcüm durunun biberonu ne marka benimki pek sevdi nubynin sululuğunu almıştım akıtmasın diye döküp geziyor ama durununkini daha çok sevdi, ben de alayım bir tane.
rosecum biberon dedin de aklıma geldi.
çocuklar birbirlerinin herşeylerini aldılar (en beteri benimkiydi), önce mervenin pusetine binmek istedi hep onda gezdi hanım mervemin hiç sesi bile çıkmadı. Sonra durunun daninosunu, yusufun tavuklu sebze mamasını ve yine durunun armudunu yedi ve durunun biberonunu kaçırıp su içti. Duru mervenin meyve püresinden, merve durunun daninosundan yedi hepsi birbirlerininkine özendiler çok komiktiler. Kızlar böyle çekişirken yusufun ilgi alanları çok farklıydı tek olmanın keyfini sürüyordu :)
WEE GALIBA CANIM BIZIM DE VAR AYNISI AMA SANBERK HIC SEVMEDI,GELINCE SIZE GONDERELIM.:gitme:
evet wee marka ferdacım.sizinkisi sadeydi belki bunun üstündeki resim ilgilisini çekmiştir.
hahahaaa aynen yaa .. kimin eli kimin cebinde anlamadan akşam ettik alkisalkisalkis
Masallah hepsine coook tatlilar.. 20 yil Kartal da oturmus biri olarak cok garip oldum bulusma yerinizi gorunce:) Bebisler pek tatli Allah uzun omur versin hepsine:)
kesinlikle haklisin cnm ozellikle Istanbul u coook ozluyorum........
canım toplu resimde soldan sağa kreft,febi,genciza,melis08 yada fatma feride ayşegül ferda :)
sen istanbulda nerdesin?
Hepside birbirinden güzeller, Allaha emanet olsunlar, kocaman bi maşallah fıstıklara...
Kreftide çok özlemiştim , onu da görücem ne güzel,
hepsi çok tatlıda bu kadar çiçeğe birde böcek vardı sanırım onerde yusufcuk??
süper bir buluşma olmuşşş....valla fezadan gelip istanbulda buluşan fatmayıda kutluyorumm
adamın biri askito
ikincisi duygu
kapı önüne kadar gelip buluşamadılarrr ne diyimopuyorumnanaktansengözlerimebaksanab:icecream:
hepinize teşekkür ederiz kızlar a.s.
meralcim kartalda hacıoğluna gittik iyikide gitmişiz alt kata indik çok rahat ettik kimse yoktu çocuklar istediği gibi koşturdu bize özel gibiydi sanki :smiley-cool:. ordan sahile indik biraz turladık
fatmaya özellikle çok teşekkür ederim a.s. tekno dediğin gibi taa nerelerden geldi buluşmayada o vesile oldu zaten.çok çok tatlı biri çok sevdim artık anca seneye görüşücezmafoldumben
hayırlısı bakarsın seneye bende gelirim :)))zemuszemus
opuyorumnanaktanValla bravo Fatma'ya gerçekten de... Arzu da gelmiş istanbul'a bayramda ama hiiiiç haberimiz olmadı :umursamaz: :umursamaz:
opuyorumnanaktanay maşallah maşallah hepiniz çok şekersınızz canlarımm...valla fatmacım helal olsun ta nerelerden gledın buşuştunnn kızlarla bı ben beceremedım şu işiii ...
çocuklarrr hepsı bırbırınden tatlı maşallahhh kuzucuklarımaaaa..ve onları doğuran güzel annelerınee...
ayşegül bu arad duru benım oğlumun bıberonunu çalmışşş gözumden kaçmadıııı:)))))
Masallah hepsine coook tatlilar.. 20 yil Kartal da oturmus biri olarak cok garip oldum bulusma yerinizi gorunce:) Bebisler pek tatli Allah uzun omur versin hepsine:)
krefft istanbuldamıydı kızlar yaf??
yeni gördüm burayı. maşallah size. hepinizde çok güzel çıkmışsınız. çocukların keyfinede diyecek yok.
fatmacım hoşgeldin canım gidebildinmi evine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?