melis08,kreeft,genciza,febi buluştu ..

fatmacım evine kavuştun cnm hadi hayırlı olsun .. yorumun için teşekkür ederiz opuyorumnanaktan resimleri de bekliyoruz bir an önce cnm ..

tesekkur ederim kizlar,
fotolari yukleyemiyorum, pc yavas ondan mi bilmiyom, illa bir sorun cikiyo..
baska yontem biliyonuz mu imageshack haric...yukliyim..

kreeft (fatma oğlu yusuf) - febi (feride kızısı merve) -genciza(ayşegül kızısı duru) -melis08(ferda kızısı melis)

Son düzenleme:
Kızlar maşallah size, hepiniz çok güzelsiniz, yüzünüzdeki nur, gönlünüzdeki sıkcaklık, taa burdan bile bellii,
seviyo9orum sizi hemde çokkkkk:)

Kızlar maşallah size, hepiniz çok güzelsiniz, yüzünüzdeki nur, gönlünüzdeki sıkcaklık, taa burdan bile bellii,

biz de seni seviyoruz fıstık da hava çok güneşliydi o yüzden parlamışuuukkk kötükedihüsokaydirigubbakcemile3

gönlümüzdeki sıcaklık konusunda katılıyorum herkes birbirine karşı kırk yıllık dost gibiydi alkisalkisalkis

orda olsaydim keskeeeeeeee

harikasinizz..

darisi basina canim zemuszemus

süperr olmuşşş çok güzelllkaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan

canim bende seni gonulden seviyom,
yorumlarin senin gonlunun guzelligi.. Şeniz

evet o gunes yok mu..nerden poz verecegimizi sasirdik ayol sengözlerimebaksanab delikafadulden

aayy gercekten fotolari tekrar tekrar bakiyom burdan,cok guzel bir gundu... turkbayragi

hilmişim,teknom.çiğdemim çok sağolun kızlar a.s. keşke sizde olabilseydiniz aramızda.

:roflol:

fatmacım yeni fotoğraflar harika olmuş en çok sen çekmişsin demekki.
fer,decim dediğin doğru herkes birbirine karşı çok samimiydi herkes birbirinin çocuğunu bebek arabasını kolladı kimin eli kimin cebindeydi belli değildi yani alkisalkisalkis

fatmacım yeni fotoğraflar harika olmuş en çok sen çekmişsin demekki.
fer,decim dediğin doğru herkes birbirine karşı çok samimiydi herkes birbirinin çocuğunu bebek arabasını kolladı kimin eli kimin cebindeydi belli değildi yani alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…