Saç Uzatma Yöntemleri Melisanın sac uzatma günlüğü

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Selam canlar bende sacımı uzatıyorum.

Saclarımın şu anki durumu :
Dipten 4cm sonrası yanık, kuru ve cansız.
Saçlarımın uzunluğu:Omuz hizamdan biraz aşağıda.
Normalde uzama hızı: Ayda 1-1,2cm.
Sacın yoğunluğu: Yanlarda seyreklik ,tepede yoğunluk mevcut.Önlerde acılma var.
En son kesildiği tarih :Gecen hafta.

Not:Sacımın yanık kısmı ortadan kesildiği için katları cok kötü.İnşallah uzatıp düzgün bir biçim vereceğim.

Kullandığım bakım: Damlamiks sarımsak yağlı ,E vitaminli karışım yağ
Şanpuanım: Entele şampuanı(tuzsuz,parabensiz)

Ve resimleri de ekliyerek devam edelim haydi hayırlı olsun.
Buarada yazın saclar daha cabuk uzar mevsimde bizden yana ..haydin kızlar

Damlamıksı bende kullanmak ıstemıstım sonrada farklı yag bakımlarına yöneldim ınşallah kısa suerede yanıklardan kurtulursunuz

Damlamiksi bende kullanıyorum şuanda diğer yağlardan daha farklı bir kere daha yoğun bir yapısı var bnim hoşuma gitti bundan sonra kesinlikle sürekli olarak kullanıcam.Ama entele şampuanda aman aman bir fark görmedim canım.Bakalım sende fark yaratacak mı

Şimdi yağımı sürdüm 2saat sonra entele şampuanıyla yıkadım.kuruttum .gayet iyi geldi.Bakalım neler olucak

Kızlar yağı sürdüm yine bekliyore..her gün sürücem inşallah.Ve tabiki masaj yaparak..Yılmak yok bıkmak yok eskisi gibi bırakmak yok

Bakımdan sonra havalandı sacım sanki gürmüş gibi..cok güzel oldu iki gndür.Tahta tarakla tarayım örüyorum.Devam .....

merhaba canım saçların o kadar da kötü durmuyor yani yanık gibi,umarım hıphızlı uzar senin de saçların:) ben de yeni konu açtım uzatma günlüğü ile,tavsiyelerim ve maske tariflerim var.göz atabilirsin dilersen

Vuhuuu o resimdeki senin sacınmı cok hoşşşş amen rebbim:)) tmm cnm bakıyorum hemen

Evet Canım sarımsaklı yağ karışımım var ek olarak bıttım sabunu kullanıyorum çünkü saç dökülmesini durduruyor ve kendi yağıyla sacı besliyor.
Resimler farklı boyutlarda olduğu için cok anlaşılmıyor gibi duruyor ama iyi uzadı sacım.bu hafta yoğun bakım haftam.bu haftadan beklentim cok.
3gün öncede dip boyam yapıldı uzamayı daha iyi göreyim diye.
İnanılmaz yavaş uzayan sacımı masajlarda canlandırmaya çalışıyorum
Sende durum nedir?

Bugün durulama suyu olarak ısırganı kullanmaya başladım kaynatıp demlenmesini bekleyip sacımı yıkıyorum ısırgan suyuyla..birazdan kurutup foto kuyucam

canım ben haftada 2 kere bakım yapıyorum o da sıcak yağ bakımı,zeytinyağı,badem yağı,jojoba yağı ve katı hindistan cevizi yağını karıştırıp ısıtıp saçıma sürüyorum.çok bekletiyorum ve sadece o bakımdan sonra yıkıyorum saçlarımı.yakında fotoğraf ekleyeceğim topiğimi atarım göz atarsın. bir de bence 3 ayda bir yaptığın bakımı değiştir çünkü saç alışıyor,etki etmiyor.

canım benim saçlarım da çok kurumuştu bayağı toparladım bak istersen

Eklentiler

• saç.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…